kahvaltımızı yaptık geldik.. nasılsınız hanımlar???
hoşgeldin cnm iyiz sen nasılsınkahvaltımızı yaptık geldik.. nasılsınız hanımlar???
inş. cnm ama ilerlicek galiba dünden daha kötü bugün malesef ilaçlarla düzelir inşiyi etmiş kocan.geçmiş olsun umarım ilerlemeden atlatır..o bilir kişilerede ders olsun
yaptır yaptır insanın hevesi varsa içinde kalmamalı..güzelde olur sana kız
ya sanki alıştı gibi bile esmaa.yanımaza lınca fgıkı çıkmadan uyuyo.evet ters dönüyo üstünü açıyo biçimde aılıyo tabi.ama pek sesi çıkmıyo yanımızda.oyy ben bunu geri beşigine atayım yaa..üşüniyorum gece gece bu aralar
esma ben de sabah gönderemediğim mesajda yaptır içinde kalmasın diye yazmıştm :) iri dalgalı yakışır sana bence..
ateşi yoktu zaten dimi emir kağanın..şurubu içince 1-2 güne geçer inşallah..
sibel başladın mı çalışmaya kız..iyi etmişin valla uyumakla..evde olmak gibisi yok bacııımmm..
günaydınn..
iyiz kız siz ne ediyonuz.
hoşgeldin cnm iyiz sen nasılsın
kız anneme gelince görüşelim az hava güzel olunca orda park vardır gelirim ben olmamı
inş. cnm ama ilerlicek galiba dünden daha kötü bugün malesef ilaçlarla düzelir inş
sağol cnm yaptırayım perma yaınlıcam
aman sakın alıştırma komuşu alıştırmış yanında yatırmaya çocuk kaç yışında kız yanlız yatamıyomuş korkuyormuş
iyilik valla ayşegül ne olsun..
ayy esma ne kadar güzel olur.. valla ben hep evdeyim ne zaman gelirsem görüşelim.. sitenin içinde park var evet çocuklar oynar hem ne güzel..
olur cnm zaten yakınsın anneme inş. nasip olurda görtüşürz hafta sonu gidicem anneme inş. hava güzel olursa göşürüz
özelden numaramı atim sana kaydet çaldır sende
Selam hanımlar nasılsınız
Hava burda güneşli ama acayip bir rüzgar var .Çocuğu dışarı çıkarmaya cesaret edemedim zaten annemler aradı size geleceğiz dediler .Onlar gelesiye kadar buraya bakayım dedim bende
slm tuğbacım
iyiz sen nasılsın
hava soğuk esiyo tam hasta olma havası çıkarma hiç
Selam kızlar nasılsınız. Ben pek iyi değilim yiğit hasta kaç gündür kütür kütür öksürüyo.. Düngece 12,30 da biiuyandı ağlayarak kesintisiz 1 saat ağladı.öksürmekten ciğerleri acıyo herhalde öksürünce daha çok ağladı sonra bğtğn gün yediğini kustu.. uyutana kadar saat 3 oldu yanıma aldım beraber uyuyalım diye bu seferde memeği ağzından çıkaramadım tek tarafla emziyorum biliyosunuz resmen felç oldum...ANNELİK ZOR ZANAAT VEESELAM..
yapıyorum meyve çaylarından ama içimiyoki velet..
ne süt ne meyvesuyu ne ıhlamur açmıyor ağzını hiçbirine.. ama kefir ver bayılabayıla içer.. ekşi seviyor benim oğlan
of inş. ya zaten bikaç gündür petidus veriyodum anlamıştım ama demek iyi mikrop kaptı geçmiyoSağol canım bende iyiyim işte herzamanki günlerden biri
Sizin evdeki bilmişler sayesinde çocuk iyice hasta olacakmış deseneUmarım ilaçları içince çabucak iyileşir Emir paşa fazla ilerlemeden atlatır .Tamda hasta olma havası var bir sıcak oluyor bir soğuk bende ondan cesaret edemedim çıkarmaya dün falan yağmur vardı bugün güneşli ama soğuk :18:
geçmiş olsun cnm aynı şeyleri ben yaşadım gece uykuları var ama hastalktan uyuyamıyolar emziksiz uyumuyo e burnu tıkalı ememiyo resmen çıldırdı seldacım bide sabah kalk işe gel zor tabi annelik ama dün geceden sonra aman o iyi olsunda varsın biz az uyualım dedimSelam kızlar nasılsınız. Ben pek iyi değilim yiğit hasta kaç gündür kütür kütür öksürüyo.. Düngece 12,30 da biiuyandı ağlayarak kesintisiz 1 saat ağladı.öksürmekten ciğerleri acıyo herhalde öksürünce daha çok ağladı sonra bğtğn gün yediğini kustu.. uyutana kadar saat 3 oldu yanıma aldım beraber uyuyalım diye bu seferde memeği ağzından çıkaramadım tek tarafla emziyorum biliyosunuz resmen felç oldum...ANNELİK ZOR ZANAAT VEESELAM..
Selam kızlar nasılsınız. Ben pek iyi değilim yiğit hasta kaç gündür kütür kütür öksürüyo.. Düngece 12,30 da biiuyandı ağlayarak kesintisiz 1 saat ağladı.öksürmekten ciğerleri acıyo herhalde öksürünce daha çok ağladı sonra bğtğn gün yediğini kustu.. uyutana kadar saat 3 oldu yanıma aldım beraber uyuyalım diye bu seferde memeği ağzından çıkaramadım tek tarafla emziyorum biliyosunuz resmen felç oldum...ANNELİK ZOR ZANAAT VEESELAM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?