2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kahvaltımızı yaptık geldik.. nasılsınız hanımlar???
hoşgeldin cnm iyiz sen nasılsın
kız anneme gelince görüşelim az hava güzel olunca orda park vardır gelirim ben olmamı

inş. cnm ama ilerlicek galiba dünden daha kötü bugün malesef ilaçlarla düzelir inş
sağol cnm yaptırayım perma yaınlıcam
aman sakın alıştırma komuşu alıştırmış yanında yatırmaya çocuk kaç yışında kız yanlız yatamıyomuş korkuyormuş

esma ben de sabah gönderemediğim mesajda yaptır içinde kalmasın diye yazmıştm :) iri dalgalı yakışır sana bence..

ateşi yoktu zaten dimi emir kağanın..şurubu içince 1-2 güne geçer inşallah..

sibel başladın mı çalışmaya kız..iyi etmişin valla uyumakla..evde olmak gibisi yok bacııımmm..

sağol cnm değişiklik olsun istedim yaptırıcam inş.

emirin ateşi yok cnm dediğin gibi geçer hemen inş. çocuk uykusu var uyuyamadı gece tıkanıklık yüzünden ilk defa gece kalkıp hiç susmadan ağladı zor susturdum

günaydınn..
iyiz kız siz ne ediyonuz.

iyilik valla ayşegül ne olsun..

ayy esma ne kadar güzel olur.. valla ben hep evdeyim ne zaman gelirsem görüşelim.. sitenin içinde park var evet çocuklar oynar hem ne güzel..

iyilik valla ayşegül ne olsun..

ayy esma ne kadar güzel olur.. valla ben hep evdeyim ne zaman gelirsem görüşelim.. sitenin içinde park var evet çocuklar oynar hem ne güzel..

olur cnm zaten yakınsın anneme inş. nasip olurda görtüşürz hafta sonu gidicem anneme inş. hava güzel olursa göşürüz
özelden numaramı atim sana kaydet çaldır sende

Selam hanımlar nasılsınız

Hava burda güneşli ama acayip bir rüzgar var .Çocuğu dışarı çıkarmaya cesaret edemedim zaten annemler aradı size geleceğiz dediler .Onlar gelesiye kadar buraya bakayım dedim bende

slm tuğbacım
iyiz sen nasılsın
hava soğuk esiyo tam hasta olma havası çıkarma hiç

slm tuğbacım
iyiz sen nasılsın
hava soğuk esiyo tam hasta olma havası çıkarma hiç

Sağol canım bende iyiyim işte herzamanki günlerden biri
Sizin evdeki bilmişler sayesinde çocuk iyice hasta olacakmış desene Umarım ilaçları içince çabucak iyileşir Emir paşa fazla ilerlemeden atlatır .Tamda hasta olma havası var bir sıcak oluyor bir soğuk bende ondan cesaret edemedim çıkarmaya dün falan yağmur vardı bugün güneşli ama soğuk :18:

Selam kızlar nasılsınız. Ben pek iyi değilim yiğit hasta kaç gündür kütür kütür öksürüyo.. Düngece 12,30 da biiuyandı ağlayarak kesintisiz 1 saat ağladı.öksürmekten ciğerleri acıyo herhalde öksürünce daha çok ağladı sonra bğtğn gün yediğini kustu.. uyutana kadar saat 3 oldu yanıma aldım beraber uyuyalım diye bu seferde memeği ağzından çıkaramadım tek tarafla emziyorum biliyosunuz resmen felç oldum...ANNELİK ZOR ZANAAT VEESELAM..

Selam canım üzüldüm bak şimdi .Çok geçmiş olsun paşaya .Sen tabiki yapmışsındırda bol bol ıhlamur içirde boğazları yumuşasın .İnş. çabuk iyileşir gerçekten onların hasta olması çok zor

yapıyorum meyve çaylarından ama içimiyoki velet..
ne süt ne meyvesuyu ne ıhlamur açmıyor ağzını hiçbirine.. ama kefir ver bayılabayıla içer.. ekşi seviyor benim oğlan

yapıyorum meyve çaylarından ama içimiyoki velet..
ne süt ne meyvesuyu ne ıhlamur açmıyor ağzını hiçbirine.. ama kefir ver bayılabayıla içer.. ekşi seviyor benim oğlan

Aa çok ilginç gerçi oda çok faydalıymış ama ıhlamur falan içse daha iyi olurdu .Ozaman meburen ilaç verde biran önce iyileşsin ilerleyince daha zor oluyor çünkü

Bende çıkıyorum artık kimseler topiğe uğramaz oldu zaten annemlerde gelir birazdan

of inş. ya zaten bikaç gündür petidus veriyodum anlamıştım ama demek iyi mikrop kaptı geçmiyo

geçmiş olsun cnm aynı şeyleri ben yaşadım gece uykuları var ama hastalktan uyuyamıyolar emziksiz uyumuyo e burnu tıkalı ememiyo resmen çıldırdı seldacım bide sabah kalk işe gel zor tabi annelik ama dün geceden sonra aman o iyi olsunda varsın biz az uyualım dedim

geçmiş olsun seldacım.. allah şifa versin..
ah bu çocuklar hasta olmasalar keşke ama böyle böyle büyüyecekler.. üzülme canım..

selammmm...

bugün yoğunum okudum ama yazacak pek fırsatım olmuyor.birde sebepsiz yere keyifsizim evime gidip uyumak istiyorum.

Selda yiğit e bal vermeye çalışsana bal boğazlarını yumuşatırda.meyve püresi ile falan bile deniyebilirsin.geçmiş olsun canım.

Esma ben permadan korkarım iyi cesaret seninki beğenmezsem kullanamazsam yıka eski haline gelsin olmayacak ya.ama değişiklik iyidir hep aynı şeyler sıkıyor valla.

Zeynep-Özlem İstanbul 2. Geleneksel Nurturia Caddebostan Korteji'ne Duru ile bende katılacağız.23 nisan çalışıyorum ama saat 15.00 te çıkıyoruz zaten sahilde bana 5 dk uzaklıkta , rahat rahat yetişiriz ayy çok güzel olacak...

İstanbul lu hatunlar 23 nisan için hadi çoçuklarla caddebostanda buluşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…