2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selda,yiğite bal çörekotu karışımı verebilsen yada ıhlamuruna bal koysan yumusatır gogsunu bıde cok oksururken şeker (bildiğimiz toz yada kesme) bogazdakı gıcıga cok ıyı gelıyor aklında olsun canım gecmıs olsun cok

selda geçmiş olsun. gögsüne indiyse mutlaka doktora götür bence.

zeynep sende varmı gelişme gittinmi hastaneye

cnm
bende kapalıyım kötü olsada yakışmasada idare ederim :))
katılacağınız erkinlikte iyi eğlenceler dilerim cnm

selda geçmiş olsun. gögsüne indiyse mutlaka doktora götür bence.

zeynep sende varmı gelişme gittinmi hastaneye

iyi oldu söylediğin zeynep akşamları bi tutuyo öksür öksür bi hal oluyo..
geen seferde aynı şekilde hastalanmıştı o zaman verdiği şurupları kullanıyoruz zaten

kbb ye gıttım sabah ozlemcım. burnumda aşırı kuruluga baglı kılcal damar catlaması warmıs. bı torba ılacı aldık geldık 1 hafta 10 gun kullanıcam gecmezse lazerle yakıcaklarms. damarlar ınceldıgınden her basınca darbeye hemen kanıyormus

burcu ne caddebostanı kız ben bısey anlamadım özlem yazdı onu ben değil noluyor...

biliyorum kız özlemin nick zeynep ya gerçekte özlem ondan öyle yazdım.caddebostanda 23 nisan için anneler toplanacak .geçen sene çok küçüklerdi ama bu sene inşallah katılacağız.
Duru ile bayramını kutlayalım.

cnm
bende kapalıyım kötü olsada yakışmasada idare ederim :))
katılacağınız erkinlikte iyi eğlenceler dilerim cnm

kız biliyoruz kapalı olduğunu sanki dün tanıştık.evde başını açıncada şekil vermeye çalışmıyormusun sanki.yaptır bakalım nasıl olacak ...

merhem falan verdiyse iyi gelir inşallah.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama haberler şimdilik iyi değil moralim sıfır...
benim için dua edin kızlar allah yavrıuma acısın gülsün yüzüme....

günaydın şikerler.......

ebru hayırdır kız...inş kötü bişey yoktur canım yaa...

günaydın..

Hayırdır ebru,ne dedi doktor? böyle yazıp da endişelendirme bizi de..ne olursa olsun moralini yüksek tut canım,Allah yardımcın olsun,elbette dua ederiz..hele bi neymiş sen söyle bakalım..

günaydın..
hasta bebeklerimize acil şifalar diliyorum.umarımhemencecik düzelirler..of gel artık yazz..gell...
ebru ne oldu güzelim merak ettik bak!.allah yardımcın olsun acil şifalar olsun.inşalah üzüldügünle kalırsın.herşey yoluna girsin çabucak.

benimde aslanda moralim bozuk bi arkadaşımın kanser oldugnu ögrendim.üstelik bu arkadaşım daha 26 yaşında.kaç gündür rüyalarıma giriyo.içim çok sıkkın.daralıyorum resmen.sanırım eski korkularım depresti.hem ona hem kendime..

bencede fatoş bursaya gelsen ne güzel olur yaa görüşürüz bahaneyle bari gerçi biz bursalılar olarak görüşe görüşe şiştik ya
inşallah canım sorma ben geleen kadarda patlarsınız şimdi siz ilahi...
canım herzaman beklerim..buyur gel burasada olmadığım sürece kapım hep açık hepinize bacım benim...aha patron bakanmı olcak kız
kızlar ben daha hasta olmadım yavvv...14 şubatta olmuştum en son..8 gün geçiyo..normalde de geçer de..bi kaç gün falan..bu kez uzadı yani...
kaçamak varmı kaçamak
geçmiş olsun erkekeime tekrardan....
geçmiş oslun canım ya kara turupu oy içini içine oyduğun yere yani turpun içine bal dök bi bardağın içine koy beklet sabah kalkınca içine akan sudan içir yiğide öksürüğü anında kesiyo...
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama haberler şimdilik iyi değil moralim sıfır...
benim için dua edin kızlar allah yavrıuma acısın gülsün yüzüme....
ebrucum hayırolsun canım yazını okudum bi tuaf oldum merakta bıraktın bizi canım moralini bozma dua etmezmiyiz canım benim rabbim şifa versin
günaydın şikerler.......

ebru hayırdır kız...inş kötü bişey yoktur canım yaa...
günaydın canımcım
günaydın..

Hayırdır ebru,ne dedi doktor? böyle yazıp da endişelendirme bizi de..ne olursa olsun moralini yüksek tut canım,Allah yardımcın olsun,elbette dua ederiz..hele bi neymiş sen söyle bakalım..
günaydın hülyacım nasılsın...
günaydın canım..çok üzüldüm rabbim şifa versin nerde darda hasta varsa..korkularını depreştirme bacım arkaddaşına moral vermen lazım...

canım demek ondanmış inşallah geçer ilaçlada gerek kalmaz yaktırmaya...

hastaneye gitçez bizde bugün kalksında aras bey idarar kulturunün sonucu alıncak
nefroljide kontrol varda bakarlamı bilmiyorum daha bitmedi ya amleiyat işi hayırlısı
iki gecedier yine çok uyanıyo ağlıyo bi anlatacak kadar olsalar sıkıntılarını...
gelince görüşürük artıkın öpüyom hepinizi
aklım ebruda kalacak şimdi ya...inşalah kötü bişi değildir...

ayşegül ne kanseriymiş ya..üfff sabah sabah içim daraldı valla..yüksek moral ve iyi bir tedavi ile geçer-gider-biter inşallah..Allah korusun hepimizi böyle kötü hastalıklardan..evli mi varmı coluğu cocuğu..

hayırlısı canım...sağlıcakla git gel..

ayşegül çok üzüldüm kız...çocuğu falan varmı...yazık ya..inş düzelir..

günaydınlar hayırlı günler
ebru neoldu yazsana kız merak ettirme bizi
fatoş arasın kontrolü iyi geçer inş. uğraştırmazlar

Günaydınn daa bu ne ya sabah sabah kötü haberler falan...
EBRU hayır olsun inş kötü düşünmek istemiyorum...haberlerini bekliyoruz
AYŞEGÜL ne kanseriymiş yaa çok üzüldüm off...bende çok korkuyorum
FATOŞ herşey yolunda giderde artık tamamen kurtulursunuz inş şu ameliyat işlerinden....

fatoscum ıns bı problem cıkmaz cok ugrastırmadan halledersın ısını ıyı cıkar hersey

ebru korkutma kız ne oldu allah esırgesın soylesene meraktayız...

aysegul o benımde korkulu ruyam,malum allah yardımcısı olsun arkadasının ne kanserı cok ılerı asamada degıldır ınsallah tedavısı wardır. evlı mı coluk cocuk war mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…