cnmselammmm...
bugün yoğunum okudum ama yazacak pek fırsatım olmuyor.birde sebepsiz yere keyifsizim evime gidip uyumak istiyorum.
Selda yiğit e bal vermeye çalışsana bal boğazlarını yumuşatırda.meyve püresi ile falan bile deniyebilirsin.geçmiş olsun canım.
Esma ben permadan korkarım iyi cesaret seninki beğenmezsem kullanamazsam yıka eski haline gelsin olmayacak ya.ama değişiklik iyidir hep aynı şeyler sıkıyor valla.
Zeynep-Özlem İstanbul 2. Geleneksel Nurturia Caddebostan Korteji'ne Duru ile bende katılacağız.23 nisan çalışıyorum ama saat 15.00 te çıkıyoruz zaten sahilde bana 5 dk uzaklıkta , rahat rahat yetişiriz ayy çok güzel olacak...
İstanbul lu hatunlar 23 nisan için hadi çoçuklarla caddebostanda buluşalım.
selda,yiğite bal çörekotu karışımı verebilsen yada ıhlamuruna bal koysan yumusatır gogsunu bıde cok oksururken şeker (bildiğimiz toz yada kesme) bogazdakı gıcıga cok ıyı gelıyor aklında olsun canım gecmıs olsun cok
selda geçmiş olsun. gögsüne indiyse mutlaka doktora götür bence.
zeynep sende varmı gelişme gittinmi hastaneye
burcu ne caddebostanı kız ben bısey anlamadım özlem yazdı onu ben değil noluyor...
cnm
bende kapalıyım kötü olsada yakışmasada idare ederim :))
katılacağınız erkinlikte iyi eğlenceler dilerim cnm
kbb ye gıttım sabah ozlemcım. burnumda aşırı kuruluga baglı kılcal damar catlaması warmıs. bı torba ılacı aldık geldık 1 hafta 10 gun kullanıcam gecmezse lazerle yakıcaklarms. damarlar ınceldıgınden her basınca darbeye hemen kanıyormus
inşallah canım sorma ben geleen kadarda patlarsınız şimdi siz ilahi...bencede fatoş bursaya gelsen ne güzel olur yaa görüşürüz bahaneyle bari gerçi biz bursalılar olarak görüşe görüşe şiştik ya
canım herzaman beklerim..buyur gel burasada olmadığım sürece kapım hep açık hepinize bacım benim...aha patron bakanmı olcak kızaynen hulyacım benimkide öle yatıyo yüzünü tamamen yastığa gömüp uyuyo nasıl nefessiz uyuyo anlamıyorum deli dumrul larv
senin o minik kuşunada maşallahh annesi
sıkılma cnm
senin ağzında bal yesi
fatoş kız bu sene yıllık izinde ayvalık ordan izmir düşünüyoduk belki görüşürdük ozaman ama patronum vekil adayı oldu vekil olursa biraz yoğunluk olucak bizde tatili unutucaz sanırım
kızlar ben daha hasta olmadım yavvv...14 şubatta olmuştum en son..8 gün geçiyo..normalde de geçer de..bi kaç gün falan..bu kez uzadı yani...
geçmiş olsun erkekeime tekrardan....cnm götürdü bugün babası boğazı şişmiş daha şişicek demiş doktor girip demiş petidus verin demiş
bide bi şurup vermiş toz karışımlı öksürük için paranox fitil verin çok ateşlenirse fazla ateş yoksa dolven ağzı kesicidemiş belli ilaçlar işte inş. ii olur ,
cnm yaptırıcam perma inş. önmüzdeki aya
kız alıştırma yanına almaya çok ozr olur defne içinde senin içinde sonra
geçmiş oslun canım ya kara turupu oy içini içine oyduğun yere yani turpun içine bal dök bi bardağın içine koy beklet sabah kalkınca içine akan sudan içir yiğide öksürüğü anında kesiyo...Selam kızlar nasılsınız. Ben pek iyi değilim yiğit hasta kaç gündür kütür kütür öksürüyo.. Düngece 12,30 da biiuyandı ağlayarak kesintisiz 1 saat ağladı.öksürmekten ciğerleri acıyo herhalde öksürünce daha çok ağladı sonra bğtğn gün yediğini kustu.. uyutana kadar saat 3 oldu yanıma aldım beraber uyuyalım diye bu seferde memeği ağzından çıkaramadım tek tarafla emziyorum biliyosunuz resmen felç oldum...ANNELİK ZOR ZANAAT VEESELAM..
ebrucum hayırolsun canım yazını okudum bi tuaf oldum merakta bıraktın bizi canım moralini bozma dua etmezmiyiz canım benim rabbim şifa versiniyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama haberler şimdilik iyi değil moralim sıfır...
benim için dua edin kızlar allah yavrıuma acısın gülsün yüzüme....
günaydın canımcımgünaydın şikerler.......
ebru hayırdır kız...inş kötü bişey yoktur canım yaa...
günaydın hülyacım nasılsın...günaydın..
Hayırdır ebru,ne dedi doktor? böyle yazıp da endişelendirme bizi de..ne olursa olsun moralini yüksek tut canım,Allah yardımcın olsun,elbette dua ederiz..hele bi neymiş sen söyle bakalım..
günaydın canım..çok üzüldüm rabbim şifa versin nerde darda hasta varsa..korkularını depreştirme bacım arkaddaşına moral vermen lazım...günaydın..
hasta bebeklerimize acil şifalar diliyorum.umarımhemencecik düzelirler..of gel artık yazz..gell...
ebru ne oldu güzelim merak ettik bak!.allah yardımcın olsun acil şifalar olsun.inşalah üzüldügünle kalırsın.herşey yoluna girsin çabucak.
benimde aslanda moralim bozuk bi arkadaşımın kanser oldugnu ögrendim.üstelik bu arkadaşım daha 26 yaşında.kaç gündür rüyalarıma giriyo.içim çok sıkkın.daralıyorum resmen.sanırım eski korkularım depresti.hem ona hem kendime..
kbb ye gıttım sabah ozlemcım. burnumda aşırı kuruluga baglı kılcal damar catlaması warmıs. bı torba ılacı aldık geldık 1 hafta 10 gun kullanıcam gecmezse lazerle yakıcaklarms. damarlar ınceldıgınden her basınca darbeye hemen kanıyormus
hastaneye gitçez bizde bugün kalksında aras bey idarar kulturunün sonucu alıncak
nefroljide kontrol varda bakarlamı bilmiyorum daha bitmedi ya amleiyat işi hayırlısı
iki gecedier yine çok uyanıyo ağlıyo bi anlatacak kadar olsalar sıkıntılarını...
gelince görüşürük artıkın öpüyom hepinizi
aklım ebruda kalacak şimdi ya...inşalah kötü bişi değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?