2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar..aslında aslolan ablası benim arkadaşımdı ama kardeşide bizim akranımız sayılır diye onunlada sık görüşürdük.ablasıyla görüşüyorum şimdi.karacigerla akciger arasında kitle varmış.biopsi oldu ve zararlı çıktı.doktorlar ameliyet çok riskli amelyat anında sıçrayabilir ve ameliyatta hayatını kaybedelibir diyorlarmış.dahada üzüldüm.çok çok iyi bi doktor bulmaları gerekiyormuş.şuan araştırıyorlar.
evli ve 2,5 yaşında bir kızı var.dahada üzülüyorum.zaten geçen beni aradı anane nasıl kanserdi .kitle nerdeydi..sanırım kendi ile karşılaştrıyo.biraz rahatlattım seninkiyle çok farklı .seninki iyi yerde düzelirsin dedim.sevindi.inşallah düzelirde.her doktor riske girmek istemiyormuş o yüsden bakıyorlar.bende araştırmaya çalışıyorum.türkeyinin neresi olursa olsun gidecekler.yeterki iyi bi onkoloji uzmanı bulsunlar.off zor bi durum inanın içim acıyo.herfün haber olmak istiyorum.çom merak ediyorum.

amin canım
hayırlısı canım...sağlıcakla git gel..

Ayşegül çok üzüldüm kız...çocuğu falan varmı...yazık ya..inş düzelir..
saol canım inşalalh
günaydınlar hayırlı günler
ebru neoldu yazsana kız merak ettirme bizi
fatoş arasın kontrolü iyi geçer inş. Uğraştırmazlar
inşallah canım
inşallah gülşahçım
inşallah canım
ay aynen bazen kanser olacam üzüntüden düşüncesi bile kötü rabbim nerde darda varsa şifa versin uzak tutsun bizi kötü hastalıklardan

ay hastaneye gitçrz ya uyanmadıminik adam ben yasam uyanır bu çocuğun mistik güçleri avr valla anlıyo başına gelecekleri...

Alalhım işlerini rast getirisn ç.ocuğunun yüzüene baksın çok kötü oldum ya inşallah çok iyi bir doktor buluırlar...

Allah yavrusuna bağışlasın çok zor bir durum
inş. tedavi edecek çok iyi bir doktor bulurlar

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama haberler şimdilik iyi değil moralim sıfır...
benim için dua edin kızlar allah yavrıuma acısın gülsün yüzüme....
Geçmiş olsun canım hayırdır neyin var merak ettim bak inş.önemli bişey değildir....

günaydın şikerler.......

ebru hayırdır kız...inş kötü bişey yoktur canım yaa...

günaydın..

Hayırdır ebru,ne dedi doktor? böyle yazıp da endişelendirme bizi de..ne olursa olsun moralini yüksek tut canım,Allah yardımcın olsun,elbette dua ederiz..hele bi neymiş sen söyle bakalım..
günaydın .....

arkadaşına çok üzüldüm ayşegülcüm rabbim şifalar versin inş....

Fatoşcum hayırlı haberlerle dönersiniz inş....

günaydınlar hayırlı günler
ebru neoldu yazsana kız merak ettirme bizi
fatoş arasın kontrolü iyi geçer inş. uğraştırmazlar

sizede günaydın kızlar....

defneyu uyutup gelecegim..
görüşürüz canım ....

günaydın canım..

ayşegül rabbim şifasını versin inş...çocuğuna bağışlasın...yazık ya...insan çocuğu olunca daha bi üzülüyo..

Allah yavrusuna bağışlasın çok zor bir durum
inş. tedavi edecek çok iyi bir doktor bulurlar
amin inş.çok üzüldüm ya gerçekten, inş.iyi bir doktor bulurlar rabbim evladına bağışlasın.....

allah yuzune guler ıns arkadasının aysegul. cocuguna bagıslar...

Zeynepcim tekrar geçmiş olsun canım inş.ilaçlar iyi gelir yaktırmaya gerek kalmaz,benim ereninde burnu çok hassas kanar arada abisiyle boğuşurken çok kanamıştır öyle, kbb götürmüştüm aynı sana dediklerini dediler bizede, ilaçları kullanın kanama geçmezse yakarız diye çok şükür geçti,yakmaya gerek kalmadı inş.seninde öyle olur canım tansiyon takibinide yaptır ihmal etme sakın tansiyon çok önemli ......

kızlar size bişey sorcam..araba kullananlar ya da eşinin arabası olanlar yada hepinize..
ya şimdi biz araba almaya karar verdik..ben kullanıcam genellikle..2.el düşünüyoruz temiz olsun istiyoruz..çok pahalıda olmasın..bütçemize göre olsun dedik...
ben hep daewo matiz i beğenrdim ne biliym hep hoşuma gider..tam bayan arabası derdim..eşimde tmm alalım diyo..ama motorumu düşükmüş ne anlamam da gerçi..yine de alalım diyo..siz tavsiye ediyomusunuz..kullandınızmı çevrnizde kullanan varmı..
kayseri de buldum bi tane..keşke olsa kayseri ye gelir bakardık..

Günaydın canlarım ayşegül alıntıdan gördüm inş. Iyileşir arkadaşın yaa
ebru ne dedi doktor cnm
zeynep geçmiş olsun canım yaa ilaçlarını düzenli kullan
sibelcim benim eşim arabalarla ilgilenir mesleği gereği sorarı istersen daewoları bilmiyorum pek ben

sana zahmet bi sorsan canım..veya tavsiye edeceği bi araba varmı..

sibelcim serapçım selmacım zeynepçim günaydın

sibel ben hiç anlamam arabalardan ama 1,4 düşük motor oluyo az yakıyo didu eşim bizde araba almak istiyoruz ben wolksvagen polo siyah renk istiyorum pek bilgim yok anlıcan araçlarla ilgili

sağolun kızlar.inşalla rabbim şifazını verir.
sibel ben hiç anlamam arabalardan.

hayırlı olsun canım bende hiç anlamam arabalardan ....

günaydın serap...

ayy allah iyilik versin inş ayşegül allah yavrusunun yüzüne baksın...

fırında un kurabiyelerim var çıksın yan binada teyzeme kahvaltıya gidicem öğle yemeği yani:)
görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…