amin canımayşegül ne kanseriymiş ya..üfff sabah sabah içim daraldı valla..yüksek moral ve iyi bir tedavi ile geçer-gider-biter inşallah..allah korusun hepimizi böyle kötü hastalıklardan..evli mi varmı coluğu cocuğu..
saol canım inşalalhhayırlısı canım...sağlıcakla git gel..
Ayşegül çok üzüldüm kız...çocuğu falan varmı...yazık ya..inş düzelir..
inşallah canımgünaydınlar hayırlı günler
ebru neoldu yazsana kız merak ettirme bizi
fatoş arasın kontrolü iyi geçer inş. Uğraştırmazlar
inşallah gülşahçımgünaydınn daa bu ne ya sabah sabah kötü haberler falan...
Ebru hayır olsun inş kötü düşünmek istemiyorum...haberlerini bekliyoruz
ayşegül ne kanseriymiş yaa çok üzüldüm off...bende çok korkuyorum
fatoş herşey yolunda giderde artık tamamen kurtulursunuz inş şu ameliyat işlerinden....
inşallah canımfatoscum ıns bı problem cıkmaz cok ugrastırmadan halledersın ısını ıyı cıkar hersey
ebru korkutma kız ne oldu allah esırgesın soylesene meraktayız...
Aysegul o benımde korkulu ruyam,malum allah yardımcısı olsun arkadasının ne kanserı cok ılerı asamada degıldır ınsallah tedavısı wardır. Evlı mı coluk cocuk war mı
günaydın herkese.....
Allah yavrusuna bağışlasın çok zor bir durumsağolun kızlar..aslında aslolan ablası benim arkadaşımdı ama kardeşide bizim akranımız sayılır diye onunlada sık görüşürdük.ablasıyla görüşüyorum şimdi.karacigerla akciger arasında kitle varmış.biopsi oldu ve zararlı çıktı.doktorlar ameliyet çok riskli amelyat anında sıçrayabilir ve ameliyatta hayatını kaybedelibir diyorlarmış.dahada üzüldüm.çok çok iyi bi doktor bulmaları gerekiyormuş.şuan araştırıyorlar.
evli ve 2,5 yaşında bir kızı var.dahada üzülüyorum.zaten geçen beni aradı anane nasıl kanserdi .kitle nerdeydi..sanırım kendi ile karşılaştrıyo.biraz rahatlattım seninkiyle çok farklı .seninki iyi yerde düzelirsin dedim.sevindi.inşallah düzelirde.her doktor riske girmek istemiyormuş o yüsden bakıyorlar.bende araştırmaya çalışıyorum.türkeyinin neresi olursa olsun gidecekler.yeterki iyi bi onkoloji uzmanı bulsunlar.off zor bi durum inanın içim acıyo.herfün haber olmak istiyorum.çom merak ediyorum.
Geçmiş olsun canım hayırdır neyin var merak ettim bak inş.önemli bişey değildir....iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama haberler şimdilik iyi değil moralim sıfır...
benim için dua edin kızlar allah yavrıuma acısın gülsün yüzüme....
günaydın şikerler.......
ebru hayırdır kız...inş kötü bişey yoktur canım yaa...
günaydın .....günaydın..
Hayırdır ebru,ne dedi doktor? böyle yazıp da endişelendirme bizi de..ne olursa olsun moralini yüksek tut canım,Allah yardımcın olsun,elbette dua ederiz..hele bi neymiş sen söyle bakalım..
arkadaşına çok üzüldüm ayşegülcüm rabbim şifalar versin inş....günaydın..
hasta bebeklerimize acil şifalar diliyorum.umarımhemencecik düzelirler..of gel artık yazz..gell...
ebru ne oldu güzelim merak ettik bak!.allah yardımcın olsun acil şifalar olsun.inşalah üzüldügünle kalırsın.herşey yoluna girsin çabucak.
benimde aslanda moralim bozuk bi arkadaşımın kanser oldugnu ögrendim.üstelik bu arkadaşım daha 26 yaşında.kaç gündür rüyalarıma giriyo.içim çok sıkkın.daralıyorum resmen.sanırım eski korkularım depresti.hem ona hem kendime..
Fatoşcum hayırlı haberlerle dönersiniz inş....hastaneye gitçez bizde bugün kalksında aras bey idarar kulturunün sonucu alıncak
nefroljide kontrol varda bakarlamı bilmiyorum daha bitmedi ya amleiyat işi hayırlısı
iki gecedier yine çok uyanıyo ağlıyo bi anlatacak kadar olsalar sıkıntılarını...
gelince görüşürük artıkın öpüyom hepinizi
aklım ebruda kalacak şimdi ya...inşalah kötü bişi değildir...
günaydınlar hayırlı günler
ebru neoldu yazsana kız merak ettirme bizi
fatoş arasın kontrolü iyi geçer inş. uğraştırmazlar
sizede günaydın kızlar....Günaydınn daa bu ne ya sabah sabah kötü haberler falan...
EBRU hayır olsun inş kötü düşünmek istemiyorum...haberlerini bekliyoruz
AYŞEGÜL ne kanseriymiş yaa çok üzüldüm off...bende çok korkuyorum
FATOŞ herşey yolunda giderde artık tamamen kurtulursunuz inş şu ameliyat işlerinden....
görüşürüz canım ....defneyu uyutup gelecegim..
günaydın canım..
ayşegül rabbim şifasını versin inş...çocuğuna bağışlasın...yazık ya...insan çocuğu olunca daha bi üzülüyo..
amin inş.çok üzüldüm ya gerçekten, inş.iyi bir doktor bulurlar rabbim evladına bağışlasın.....Allah yavrusuna bağışlasın çok zor bir durum
inş. tedavi edecek çok iyi bir doktor bulurlar
allah yuzune guler ıns arkadasının aysegul. cocuguna bagıslar...
Günaydın canlarım ayşegül alıntıdan gördüm inş. Iyileşir arkadaşın yaa
ebru ne dedi doktor cnm
zeynep geçmiş olsun canım yaa ilaçlarını düzenli kullan
sibelcim benim eşim arabalarla ilgilenir mesleği gereği sorarı istersen daewoları bilmiyorum pek ben
hayırlı olsun canım bende hiç anlamam arabalardan ....kızlar size bişey sorcam..araba kullananlar ya da eşinin arabası olanlar yada hepinize..
ya şimdi biz araba almaya karar verdik..ben kullanıcam genellikle..2.el düşünüyoruz temiz olsun istiyoruz..çok pahalıda olmasın..bütçemize göre olsun dedik...
ben hep daewo matiz i beğenrdim ne biliym hep hoşuma gider..tam bayan arabası derdim..eşimde tmm alalım diyo..ama motorumu düşükmüş ne anlamam da gerçi..yine de alalım diyo..siz tavsiye ediyomusunuz..kullandınızmı çevrnizde kullanan varmı..
kayseri de buldum bi tane..keşke olsa kayseri ye gelir bakardık..
günaydın serap...Günaydın canlarım ayşegül alıntıdan gördüm inş. Iyileşir arkadaşın yaa
ebru ne dedi doktor cnm
zeynep geçmiş olsun canım yaa ilaçlarını düzenli kullan
sibelcim benim eşim arabalarla ilgilenir mesleği gereği sorarı istersen daewoları bilmiyorum pek ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?