ganaydın selmacım.sana dememiştim..hayırlı olsun canım bende hiç anlamam arabalardan ....
günaydın serap...
ayy allah iyilik versin inş ayşegül allah yavrusunun yüzüne baksın...
fırında un kurabiyelerim var çıksın yan binada teyzeme kahvaltıya gidicem öğle yemeği yani:)
görüşürüz...
fırında un kurabiyelerim var çıksın yan binada teyzeme kahvaltıya gidicem öğle yemeği yani:)
görüşürüz...
ganaydın selmacım.sana dememiştim..
amin canım yaa.inşallah.
oo un kurabiyesimi.hımm bayılırım.gerci benim sevmedigim yok
iyi size afiyet olsun..
günaydın kızlar ayşegül arkadaşına çok üzüldüm canım daha çok genç allah evladına bağışlasın şifa versin inşallah ebru nooldu arkadaşım inş tez zamanda iyileşirsin allah korusun hepimizi sabah sabah hastalıklar allah beterinden korusun
kızlar size bişey sorcam..araba kullananlar ya da eşinin arabası olanlar yada hepinize..
ya şimdi biz araba almaya karar verdik..ben kullanıcam genellikle..2.el düşünüyoruz temiz olsun istiyoruz..çok pahalıda olmasın..bütçemize göre olsun dedik...
ben hep daewo matiz i beğenrdim ne biliym hep hoşuma gider..tam bayan arabası derdim..eşimde tmm alalım diyo..ama motorumu düşükmüş ne anlamam da gerçi..yine de alalım diyo..siz tavsiye ediyomusunuz..kullandınızmı çevrnizde kullanan varmı..
kayseri de buldum bi tane..keşke olsa kayseri ye gelir bakardık..
kbb ye gıttım sabah ozlemcım. burnumda aşırı kuruluga baglı kılcal damar catlaması warmıs. bı torba ılacı aldık geldık 1 hafta 10 gun kullanıcam gecmezse lazerle yakıcaklarms. damarlar ınceldıgınden her basınca darbeye hemen kanıyormus
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama haberler şimdilik iyi değil moralim sıfır...
benim için dua edin kızlar allah yavrıuma acısın gülsün yüzüme....
günaydın..
hasta bebeklerimize acil şifalar diliyorum.umarımhemencecik düzelirler..of gel artık yazz..gell...
ebru ne oldu güzelim merak ettik bak!.allah yardımcın olsun acil şifalar olsun.inşalah üzüldügünle kalırsın.herşey yoluna girsin çabucak.
benimde aslanda moralim bozuk bi arkadaşımın kanser oldugnu ögrendim.üstelik bu arkadaşım daha 26 yaşında.kaç gündür rüyalarıma giriyo.içim çok sıkkın.daralıyorum resmen.sanırım eski korkularım depresti.hem ona hem kendime..
hastaneye gitçez bizde bugün kalksında aras bey idarar kulturunün sonucu alıncak
nefroljide kontrol varda bakarlamı bilmiyorum daha bitmedi ya amleiyat işi hayırlısı
iki gecedier yine çok uyanıyo ağlıyo bi anlatacak kadar olsalar sıkıntılarını...
gelince görüşürük artıkın öpüyom hepinizi
aklım ebruda kalacak şimdi ya...inşalah kötü bişi değildir...
sağolun kızlar..aslında aslolan ablası benim arkadaşımdı ama kardeşide bizim akranımız sayılır diye onunlada sık görüşürdük.ablasıyla görüşüyorum şimdi.karacigerla akciger arasında kitle varmış.biopsi oldu ve zararlı çıktı.doktorlar ameliyet çok riskli amelyat anında sıçrayabilir ve ameliyatta hayatını kaybedelibir diyorlarmış.dahada üzüldüm.çok çok iyi bi doktor bulmaları gerekiyormuş.şuan araştırıyorlar.
evli ve 2,5 yaşında bir kızı var.dahada üzülüyorum.zaten geçen beni aradı anane nasıl kanserdi .kitle nerdeydi..sanırım kendi ile karşılaştrıyo.biraz rahatlattım seninkiyle çok farklı .seninki iyi yerde düzelirsin dedim.sevindi.inşallah düzelirde.her doktor riske girmek istemiyormuş o yüsden bakıyorlar.bende araştırmaya çalışıyorum.türkeyinin neresi olursa olsun gidecekler.yeterki iyi bi onkoloji uzmanı bulsunlar.off zor bi durum inanın içim acıyo.herfün haber olmak istiyorum.çom merak ediyorum.
kızlar size bişey sorcam..araba kullananlar ya da eşinin arabası olanlar yada hepinize..
ya şimdi biz araba almaya karar verdik..ben kullanıcam genellikle..2.el düşünüyoruz temiz olsun istiyoruz..çok pahalıda olmasın..bütçemize göre olsun dedik...
ben hep daewo matiz i beğenrdim ne biliym hep hoşuma gider..tam bayan arabası derdim..eşimde tmm alalım diyo..ama motorumu düşükmüş ne anlamam da gerçi..yine de alalım diyo..siz tavsiye ediyomusunuz..kullandınızmı çevrnizde kullanan varmı..
kayseri de buldum bi tane..keşke olsa kayseri ye gelir bakardık..
görüşürüz...
ganaydın selmacım.sana dememiştim..
amin canım yaa.inşallah.
oo un kurabiyesimi.hımm bayılırım.gerci benim sevmedigim yok
iyi size afiyet olsun..
oldumu şimdi yaaa canım un kurabiyesi istedi hiç beceremem yapmayı
Hayırlı günler herkese...
Sibelcim yanılmıyorsam 1.3 motor ve şehir içi kullanacaksan motoru gayet iyi hatta daha az yakar bu açıdan da avantajlı... 2002 modelden sonra yok galiba, fiyatı da uygun ve tipi falan da bayana uygun gerçekten... Alırken mutlaka bir tamirci ya da servise gösterin...
google'a "daewoo matiz yorumlar" ya da "daewoo matiz forum" yazarsan çıkan linkelerden de baya bilgi edinirsin. Linki gösterirlerse mesela alttaki linkte bahsediyorlar...
daewoo matiz s?
İnşaAllah hayırlısıyla alırsınız, araba gerçekten büyük bir nimet...
Ayşegülcm çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin arkadaşına...
Herkesin sınavı farklı bir yerden, bazen bende sahip olduklarıma bakıyorum da hiç biri benim sayılmaz aslında kime neye ne olacağını bilmiyoruz, o yüzden 'bu dünyada gerçek huzur mutluluk yoktur' deniyor ya; sahip olduklarını kaybetme endişesi her zaman mutluluğun bir noktasını da olsa kapatıyor!
Bu arada daha önce benim alanı mı sormuştun, sonradan gördüm ve bir türlü yazamadım; psiko.dan. ve rehb. bölümü mezunuyum, hocamız prf.Haluk Yavuzer'di ve genelde dersler pedagoji ağırlıklı...
süper :) ben de hocanın anne olmak kitabını okuyorum şu anda, diğer kitaplarını da alacağım sırasıyla, bişey soracağım sen hangi şehirdesin canım, bizim kızlar aynı gün doğumlu, aynı gün anne olduk yani seninle ordan hatırlıyorum doğru değil mi 24 şubat :)
hoşgeldin cnmslm canlar kahvaltımızı yaptık geldik ancak.. ama mutfak diz boyu bu gün o kadar işim var ki
canım geçmiş olsun allaha şükür basit bir sorunmuş. ilaçlarla hemen geçecek inş..
ahh canım yaa korkutma bizi ne olursun okurken ellerim titredi valla.. hayırlı haberler ver.
allah yardımcısı olsun ayşegül.. allah eşine evladına bağışlasın..çok genç daha..
o idrar yolu enf biz çok çektik fatoş allah size çektirmesin.. atlatsın arasımız ameliyatını da olsun.. bir daha hastane yüzü görmesin inş..
ahh allahım yardımcısı olsun.. allaha şükür tedavi için maddi durumları iyi demekki..inşallah güzel işinin ehli bir doktor bulur da derdine derman olur.. allah yardım etsin evladına bağışlasın..
ayy sibel çok güzel kız..al arabanı ağlat asfaltları...
ayy ayyy un kurabiyesi miii.. adres istiyorum hemen teyzenin..
bu iştahlar ne olacak allahım.. benimde yemediğim yok maşallah..
iş yerinde sarma saran sütlaç yapan hatun esma.. sen mi beceremezsin un kurabiyesini güldürme beniii.
Evet canım bizim küçük hanım da 24 şubat doğumlu :) Tam yaşıtlar yani...
İst.dayım... sen neredesn?
hoşgeldin cnm
ay utandırdın beni cnmhaklısın denemedim pek
aişee nezamnadır yoktur nbr
kızlar nbr öğlen yemeğine mantar dolma yaptım çok seviyorum ya
sırf sana öğl yemeğine geleceğim birgün esma..
sorma secil yaa bende çok sevilorum yemek yemeyi.ahh..slm canlar kahvaltımızı yaptık geldik ancak.. ama mutfak diz boyu bu gün o kadar işim var ki
canım geçmiş olsun allaha şükür basit bir sorunmuş. ilaçlarla hemen geçecek inş..
ahh canım yaa korkutma bizi ne olursun okurken ellerim titredi valla.. hayırlı haberler ver.
allah yardımcısı olsun ayşegül.. allah eşine evladına bağışlasın..çok genç daha..
o idrar yolu enf biz çok çektik fatoş allah size çektirmesin.. atlatsın arasımız ameliyatını da olsun.. bir daha hastane yüzü görmesin inş..
ahh allahım yardımcısı olsun.. allaha şükür tedavi için maddi durumları iyi demekki..inşallah güzel işinin ehli bir doktor bulur da derdine derman olur.. allah yardım etsin evladına bağışlasın..
ayy sibel çok güzel kız..al arabanı ağlat asfaltları...
ayy ayyy un kurabiyesi miii.. adres istiyorum hemen teyzenin..
bu iştahlar ne olacak allahım.. benimde yemediğim yok maşallah..
iş yerinde sarma saran sütlaç yapan hatun esma.. sen mi beceremezsin un kurabiyesini güldürme beniii.
haklısın hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz.umarım sifasını bulur.Ayşegülcm çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin arkadaşına...
Herkesin sınavı farklı bir yerden, bazen bende sahip olduklarıma bakıyorum da hiç biri benim sayılmaz aslında kime neye ne olacağını bilmiyoruz, o yüzden 'bu dünyada gerçek huzur mutluluk yoktur' deniyor ya; sahip olduklarını kaybetme endişesi her zaman mutluluğun bir noktasını da olsa kapatıyor!
Bu arada daha önce benim alanı mı sormuştun, sonradan gördüm ve bir türlü yazamadım; psiko.dan. ve rehb. bölümü mezunuyum, hocamız prf.Haluk Yavuzer'di ve genelde dersler pedagoji ağırlıklı...
hoşgeldin cnm
ay utandırdın beni cnmhaklısın denemedim pek
aişee nezamnadır yoktur nbr
kızlar nbr öğlen yemeğine mantar dolma yaptım çok seviyorum ya
sırf sana öğl yemeğine geleceğim birgün esma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?