2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım bende hiç anlamam arabalardan ....

günaydın serap...
ganaydın selmacım.sana dememiştim..

ayy allah iyilik versin inş ayşegül allah yavrusunun yüzüne baksın...

fırında un kurabiyelerim var çıksın yan binada teyzeme kahvaltıya gidicem öğle yemeği yani:)
görüşürüz...

amin canım yaa.inşallah.
oo un kurabiyesimi.hımm bayılırım.gerci benim sevmedigim yok
iyi size afiyet olsun..

günaydın kızlar ayşegül arkadaşına çok üzüldüm canım daha çok genç allah evladına bağışlasın şifa versin inşallah ebru nooldu arkadaşım inş tez zamanda iyileşirsin allah korusun hepimizi sabah sabah hastalıklar allah beterinden korusun

sağol sevilcim inşallah aminn..
evet kötü şeylerl.aslında bende pişman oldum sonra yazdığıma .yazmyordum ama ebrudan moralim bozulunca.bide zaten bu aralar bozuk moralim yazdım bi anda.

Hayırlı günler herkese...

Sibelcim yanılmıyorsam 1.3 motor ve şehir içi kullanacaksan motoru gayet iyi hatta daha az yakar bu açıdan da avantajlı... 2002 modelden sonra yok galiba, fiyatı da uygun ve tipi falan da bayana uygun gerçekten... Alırken mutlaka bir tamirci ya da servise gösterin...
google'a "daewoo matiz yorumlar" ya da "daewoo matiz forum" yazarsan çıkan linkelerden de baya bilgi edinirsin. Linki gösterirlerse mesela alttaki linkte bahsediyorlar...
daewoo matiz s?
İnşaAllah hayırlısıyla alırsınız, araba gerçekten büyük bir nimet...

slm canlar kahvaltımızı yaptık geldik ancak.. ama mutfak diz boyu bu gün o kadar işim var ki

canım geçmiş olsun allaha şükür basit bir sorunmuş. ilaçlarla hemen geçecek inş..

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama haberler şimdilik iyi değil moralim sıfır...
benim için dua edin kızlar allah yavrıuma acısın gülsün yüzüme....

ahh canım yaa korkutma bizi ne olursun okurken ellerim titredi valla.. hayırlı haberler ver.

allah yardımcısı olsun ayşegül.. allah eşine evladına bağışlasın..çok genç daha..

o idrar yolu enf biz çok çektik fatoş allah size çektirmesin.. atlatsın arasımız ameliyatını da olsun.. bir daha hastane yüzü görmesin inş..

ahh allahım yardımcısı olsun.. allaha şükür tedavi için maddi durumları iyi demekki..inşallah güzel işinin ehli bir doktor bulur da derdine derman olur.. allah yardım etsin evladına bağışlasın..

ayy sibel çok güzel kız..al arabanı ağlat asfaltları...

ayy allah iyilik versin inş ayşegül allah yavrusunun yüzüne baksın...

fırında un kurabiyelerim var çıksın yan binada teyzeme kahvaltıya gidicem öğle yemeği yani:)
görüşürüz...

ayy ayyy un kurabiyesi miii.. adres istiyorum hemen teyzenin..

ganaydın selmacım.sana dememiştim..

amin canım yaa.inşallah.
oo un kurabiyesimi.hımm bayılırım.gerci benim sevmedigim yok
iyi size afiyet olsun..

bu iştahlar ne olacak allahım.. benimde yemediğim yok maşallah..

oldumu şimdi yaaa canım un kurabiyesi istedi hiç beceremem yapmayı

iş yerinde sarma saran sütlaç yapan hatun esma.. sen mi beceremezsin un kurabiyesini güldürme beniii.

teşekkür canım....bakıyorum hemen..biraz araştırmıştım zaten...kayınpeder anlar arabalardan ona gösterriz sanırım...

Ayşegülcm çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin arkadaşına...

Herkesin sınavı farklı bir yerden, bazen bende sahip olduklarıma bakıyorum da hiç biri benim sayılmaz aslında kime neye ne olacağını bilmiyoruz, o yüzden 'bu dünyada gerçek huzur mutluluk yoktur' deniyor ya; sahip olduklarını kaybetme endişesi her zaman mutluluğun bir noktasını da olsa kapatıyor!

Bu arada daha önce benim alanı mı sormuştun, sonradan gördüm ve bir türlü yazamadım; psiko.dan. ve rehb. bölümü mezunuyum, hocamız prf.Haluk Yavuzer'di ve genelde dersler pedagoji ağırlıklı...

süper :) ben de hocanın anne olmak kitabını okuyorum şu anda, diğer kitaplarını da alacağım sırasıyla, bişey soracağım sen hangi şehirdesin canım, bizim kızlar aynı gün doğumlu, aynı gün anne olduk yani seninle ordan hatırlıyorum doğru değil mi 24 şubat :)

Evet canım bizim küçük hanım da 24 şubat doğumlu :) Tam yaşıtlar yani...
İst.dayım... sen neredesn?

hoşgeldin cnm
ay utandırdın beni cnm haklısın denemedim pek

aişee nezamnadır yoktur nbr
kızlar nbr öğlen yemeğine mantar dolma yaptım çok seviyorum ya

sorma secil yaa bende çok sevilorum yemek yemeyi.ahh..

haklısın hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz.umarım sifasını bulur.

hoşgeldin cnm
ay utandırdın beni cnm haklısın denemedim pek

aişee nezamnadır yoktur nbr
kızlar nbr öğlen yemeğine mantar dolma yaptım çok seviyorum ya

ayy esma elelrine sağlıkk..afiyet olsun sizee...

sırf sana öğl yemeğine geleceğim birgün esma..

bende bende

mantar dolma dediğin mantarın içine kıyma koyup üstüne kaşar koyup fırında yapılan mı? yoksa başka bi tarifi mi var,merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…