kızlar kaynanam geliyomuş
gülüyorum ama sinirim bozuluyo..
canlarım onların huyudur asla beni arayıpta geliyoruz demezler...biricik oğullarını ve abilerini ararlar..görümcemde öyle yapar...benm yanıma gelir abisini arar..bende derim işyerinde senin yanına geliyolar oturmaya...evdeki insan benm beni arasınlar..manyaklar çünkü...eşime defalarca dedim beni niye aramıyolar bu nasıl iş diye..oda onlara defalarca söyledi..çoğundada ben şahit oldum..ama yinede aynılar..alıştım artık..iptal etme durumuna gelince bir an önce gelsin gitsinler istiyorum..yoksa ekerim ama bu seferde geldilermi gelceklermi telaşı oluyo..bi plan yapıcak oluyorum hopp eşim arıyo annmler geliyo..benden paparayı yiyo ama bişey diyemiyo..çünkü eşim bana şöyle diyo:canım bizimkiler cahil insanlar uğraşma kafanı yorma he de gitsin..onlarla aynımı olalım bizde diyo bende hak vererekten bişey diyemiyorum...
işte cnm bende eşimde çok uzun deiliz bizimkide en fazla babası kadar olucakBiliyorum canım sağlıklı olsunda gerisi boş aslında .Sağlık ocağındaki hemşire heray gittiğimizde hep boyu ve kilosu geride diyor .Tamam eşimle ben çok uzun değiliz belkide minyon bir çocuk olur belkide ilerde birden gelişir .Bazen yok yere kafaya takıyoruz işte :78:
maşallah valla berkine..arabayı da öğrenmiş demek..biz düü düü diyos :)
burcu burdayken sorayım,duru nasıl? geçen keyifsiz diyodun? dişden miymiş?
ayy zeynep gelmedi bugün,nasıl oldu acaba?
tugbacım başka bi sıkıntı değildir inşallah..kaç dişi oldu mertkan paşanın?
ay esma senin kaynana da iyi yüzsüzmüş..benim annem olsa hemen kendine pay biçer.
tuğbacım doktora sorsanız ilaç desteği alsanız o zaman..ne bileyim vitamin falan..ayşegül,didem kullanıyo bi ilaç..ayşegül faydasını gördü..sen de dene bence..bir de ferro ya da ferrum veriyo msun?eskiden veriyo myudun?o da acayip iştah açıyo...
Bak bu konuda haklısın canım içiremiyorum diye kan ilacını kestim bir süredir vermedim .Aslına bakarsan dra gidip kan vermemiz lazım bir türlü gidemedik geçen ayda .En kısa zamanda kansızlık varmı baktırıp ona göre bir çözüm bulmak lazım aslında .Belkide iştahsızlığı kansızlıktan bilemiyorumki :26:
Ay Sibel ve Esma Allah sabır versin .Bu kadın değilmiydi Emir hasta değil diye dra gerek görmeyen şimdide suçlu sen mi oldun .Nasıl sinir oldum ya
Seninkilerde bir alemmiş Sibel valla benim örümcekte aynıdır .Benim evimde olmayacak şeyleri eşime söyler şunu yap bunu yap diye .Halbuki kardeşini bilmiyormusun sen yapmaz evin hanımı benim o kocama söyler aklınca beni yok sayıyor sinir şey
He biliyorum onu dur kız benim diğer örümcek kızına kullanıyordu .Banada verdi biraz belki işe yarar diye .Ben onu unutmuştum deneyeyim bakalım bir şekilde fantomalt değil miydi o ?ayşegülün kullandığı mama gibi bişey az yiyen çocuklara veriliyo..hiç yemiyosa kullanamaz onu...
Ha bak onu ben herzaman yapıyorum malesef .Tüm uzmanlar ,drlar, profesörler ne derse desin yemeyen çocuk zor .Çok biliyorlar gelsinlerde yedirsinler bende reklamlarda ancak tıkıyorum yoksa normal zamanda bizde aynıyız hayatta yemeztuğba biliyorum yanlış ama ben tv yi açıyorum çizgi filmi yani..önüne oturuyoruz..tıkıyorum ağzına farkında bile olmuyo dalıyo..onun sayesine iraz biraz yiyo...ama tv olmayan yerde kitliyo ağzını
duru halen aynı canım boğazları şiş gibiydi ve ilaç kullanıyoruz.ama bu gece uyanıp uyanıp ağlama krizleri devam ediyor dişmi bilmiyorum ama diş olmasını umit ediyorum.Akşam uykusundan öncede az yiyor bazen açıkıyormu diyorum ama yediremiyorumda.arada 1 saatten fazla ağlarsada fitil koyuyorum öyle biraz rahatlayıp uyuyor yoksa sabaha kadar yat kalk manyak oluyoruz ikimizde
Zeynepin misafirleri varmış canım ondan yok.
Tuğba bu saate kadar devam maması almadıysa bu saatten sonrada almaz ki zaten.sen arada yine kaşık mama falan deniyebilirsin.sütüde biz sadece kahvaltılarda içine hazırlayarak alıyoruz yoksa sevmiyor şimdilik sütü.iyice kaçmasın diyede bende ısrar etmiyorum
kızzz ümmühan geçmişi bırak bugüne bakkkkk...nerdesin huuuu..napıyon bacım...
ayşegülün kullandığı mama gibi bişey az yiyen çocuklara veriliyo..hiç yemiyosa kullanamaz onu...
burak bugünlerde bi kaç şey öğrendi paylaşıym...
merhaba diyoruz elimizi uzatıyoruz oda mıdır mıdır mrb der gibi elini uzatıyo bize
bide hadi öpüş ver diyorum alnını uzatıyo ne alaka onu anlamadık..alnından öptürüyo...
üzerini değiştiriyorum mesela biyere gidicez sanıyo..hemen elleri baybay pozisyonuna geçiyo...
oyyy kurban olam seni verenee...hepsini verene yanee...
Selam canım hoşgeldin bizler iyiyiz siz nasılsınız .Maşallah Ahmetede büyüdükçe daha da bir akıllı oluyorlarSlm kızlar nasılsınız ? Çocuklar nasıl ?
Ahmet artık yürüyor :) Derdini yavaş yavaş anlatıyor artık bana.Canı gezmek istediğinde hemen kafasına vurup baş baş yapıyor.Evde karıştırmadık şey bırakmıyor :) Her dakika başındayım ayrılmaya gelmiyor hemen bi yaramazlık yapıyor.
Kızlar bişey soracagım saglık ocagında atılan aşıların haricinde bi aşı attırdınızmı cocuklara ? Saglık ocagı tüm aşıları atmıyormuş Balıkesire gittiğimde özel doktora götürecegim bakalım bi rutin kontrol ettirecegim ve asıları soracagım ama aklıma takıldı sizden bileniniz var mı ?
Sibel ohhh akıllı olup delinin derdini çekeceğime , Deli olayım akıllılar benim derdimi çeksin hee senin kaynana görümcede ammma köylü kurnazıymış.ayy bana eşimin ailesinihatırlattı hatta eşinin sözlerinide ben sık sık eşimden duyuyorum deja vuuuuu
kız hiç yemiyor olabilirmi.fotosentezlemi yaşıyor.az yiyormuş yavrumm:
sen git kaynanana -görümcene pahlava-börek aç gelin naşşşş.
saol canm bende bi türlü gidemedim soramadım gerci yeni ögrendim 1 ay olmadı saglık ocagı bütün aşıları yapmıyormus.Bir an önce gidecegim bakalım.Aferin akıllı kuzuya .Hemen hemen benim paşada aynı şeyleri yapıyor
Ama acayip gezme delisi babası arabanın kornasına bassın hemen kapıya koşuyor yada zil çaldığında nasılda heyecanla gidiyor .Birde benim giyindiğimi görmesin anlıyor hemen gezmeye gideceğimizi beni alkışlıyor sevinç çığlıkları atıyor evdeki herkese baybay yapıyor
Şu halleri tam yemelik daha neler var neler yazmakla bitmez .Çok kelime bilmiyor ama herşeyi her dediğini anlıyor ve acayip taklitçi .Kendisi bişey istediğindede işaretle falan anlatıyor maşallah tüm kuzularımıza
Selam canım hoşgeldin bizler iyiyiz siz nasılsınız .Maşallah Ahmetede büyüdükçe daha da bir akıllı oluyorlar
Sağlık ocağından hariç su çiçeği aşısı var galiba başka varmı bilemiyorum .Biz bir türlü geçen ay ve bu ay dra gidemedik .Bende sormayı düşünüyorum
Bak bu konuda haklısın canım içiremiyorum diye kan ilacını kestim bir süredir vermedim .Aslına bakarsan dra gidip kan vermemiz lazım bir türlü gidemedik geçen ayda .En kısa zamanda kansızlık varmı baktırıp ona göre bir çözüm bulmak lazım aslında .Belkide iştahsızlığı kansızlıktan bilemiyorumki :26:
Ay Sibel ve Esma Allah sabır versin .Bu kadın değilmiydi Emir hasta değil diye dra gerek görmeyen şimdide suçlu sen mi oldun .Nasıl sinir oldum ya
Seninkilerde bir alemmiş Sibel valla benim örümcekte aynıdır .Benim evimde olmayacak şeyleri eşime söyler şunu yap bunu yap diye .Halbuki kardeşini bilmiyormusun sen yapmaz evin hanımı benim o kocama söyler aklınca beni yok sayıyor sinir şey
burak bugünlerde bi kaç şey öğrendi paylaşıym...
merhaba diyoruz elimizi uzatıyoruz oda mıdır mıdır mrb der gibi elini uzatıyo bize
bide hadi öpüş ver diyorum alnını uzatıyo ne alaka onu anlamadık..alnından öptürüyo...
üzerini değiştiriyorum mesela biyere gidicez sanıyo..hemen elleri baybay pozisyonuna geçiyo...
iyiyim sibelcim vakit buldum bi bakayım dedim.Artık pek fırsat bulamıyorum nete girmeye .Ahmet cok hiperaktif bi cocuk oldu durdugu yerde durmuyo hep bi yaramazlık :)
Sen napıyosun burak paşam da yeni yeni gelişmeler olmuşş oohh ne güsel .Ahmette meraba diyor öpücük veriyor baş baş yapıyor ( gezmeye gitmek yani )
Ay bu cocuklar bi alem her hareketleri baska güzel yaa.
bende öle yapıyorum reklam çizgi film iteleiyorumtuğba biliyorum yanlış ama ben tv yi açıyorum çizgi filmi yani..önüne oturuyoruz..tıkıyorum ağzına farkında bile olmuyo dalıyo..onun sayesine iraz biraz yiyo...ama tv olmayan yerde kitliyo ağzını
amanın yisinler bücürüüüburak bugünlerde bi kaç şey öğrendi paylaşıym...
büyüyolar valla dillendiler bide evde öle bi geziyolarki tavaf ediyolarSlm kızlar nasılsınız ? Çocuklar nasıl ?
Ahmet artık yürüyor :) Derdini yavaş yavaş anlatıyor artık bana.Canı gezmek istediğinde hemen kafasına vurup baş baş yapıyor.Evde karıştırmadık şey bırakmıyor :) Her dakika başındayım ayrılmaya gelmiyor hemen bi yaramazlık yapıyor.
Kızlar bişey soracagım saglık ocagında atılan aşıların haricinde bi aşı attırdınızmı cocuklara ? Saglık ocagı tüm aşıları atmıyormuş Balıkesire gittiğimde özel doktora götürecegim bakalım bi rutin kontrol ettirecegim ve asıları soracagım ama aklıma takıldı sizden bileniniz var mı ?
maşallah kuzuya..bizde ahanda delilerle uğraşıyoruz..bizimkide öyle hiç durduğu yok...iyiyim sibelcim vakit buldum bi bakayım dedim.Artık pek fırsat bulamıyorum nete girmeye .Ahmet cok hiperaktif bi cocuk oldu durdugu yerde durmuyo hep bi yaramazlık :)
Sen napıyosun burak paşam da yeni yeni gelişmeler olmuşş oohh ne güsel .Ahmette meraba diyor öpücük veriyor baş baş yapıyor ( gezmeye gitmek yani )
Ay bu cocuklar bi alem her hareketleri baska güzel yaa.
Sibel ohhh akıllı olup delinin derdini çekeceğime , Deli olayım akıllılar benim derdimi çeksin hee senin kaynana görümcede ammma köylü kurnazıymış.ayy bana eşimin ailesinihatırlattı hatta eşinin sözlerinide ben sık sık eşimden duyuyorum deja vuuuuu
kız hiç yemiyor olabilirmi.fotosentezlemi yaşıyor.az yiyormuş yavrumm:
sen git kaynanana -görümcene pahlava-börek aç gelin naşşşş.
ee sen ne yapıyorsun kalkıp istediğini getiriyorumuzun yada yapıyormusun.bırak eşin yani abisi yapsın yapmıyorsada dediği ile gö.... ıolsun kalsın.
ayy benim iyiki görümcem yok kesin dalardım.
su çiçeği aşısııı ayy bende unuttum bak yaptıracaktık tühhh haftaya alalımda yaptıralım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?