2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

amaaaa senin ailenden biri bişey dese küserler kıskançlık abideleri ler çünkü alık cahil yobazlar
ay çok saydım demi sibelcim ama tahammul sınırı kalmıyoki bacım

işte cnm bende eşimde çok uzun deiliz bizimkide en fazla babası kadar olucak

tuğba biliyorum yanlış ama ben tv yi açıyorum çizgi filmi yani..önüne oturuyoruz..tıkıyorum ağzına farkında bile olmuyo dalıyo..onun sayesine iraz biraz yiyo...ama tv olmayan yerde kitliyo ağzını

duru halen aynı canım boğazları şiş gibiydi ve ilaç kullanıyoruz.ama bu gece uyanıp uyanıp ağlama krizleri devam ediyor dişmi bilmiyorum ama diş olmasını umit ediyorum.Akşam uykusundan öncede az yiyor bazen açıkıyormu diyorum ama yediremiyorumda.arada 1 saatten fazla ağlarsada fitil koyuyorum öyle biraz rahatlayıp uyuyor yoksa sabaha kadar yat kalk manyak oluyoruz ikimizde

Zeynepin misafirleri varmış canım ondan yok.

Tuğba bu saate kadar devam maması almadıysa bu saatten sonrada almaz ki zaten.sen arada yine kaşık mama falan deniyebilirsin.sütüde biz sadece kahvaltılarda içine hazırlayarak alıyoruz yoksa sevmiyor şimdilik sütü.iyice kaçmasın diyede bende ısrar etmiyorum

Bak bu konuda haklısın canım içiremiyorum diye kan ilacını kestim bir süredir vermedim .Aslına bakarsan dra gidip kan vermemiz lazım bir türlü gidemedik geçen ayda .En kısa zamanda kansızlık varmı baktırıp ona göre bir çözüm bulmak lazım aslında .Belkide iştahsızlığı kansızlıktan bilemiyorumki :26:

Ay Sibel ve Esma Allah sabır versin .Bu kadın değilmiydi Emir hasta değil diye dra gerek görmeyen şimdide suçlu sen mi oldun .Nasıl sinir oldum ya
Seninkilerde bir alemmiş Sibel valla benim örümcekte aynıdır .Benim evimde olmayacak şeyleri eşime söyler şunu yap bunu yap diye .Halbuki kardeşini bilmiyormusun sen yapmaz evin hanımı benim o kocama söyler aklınca beni yok sayıyor sinir şey

aman hepsi cins işte..benmkilerde tam numunelik...gelsin gitsinler rahatlıcam offff...
zaten kendilerine gitmiyorum o yönen rahatım..pederi görmüyorum o bile bi dünyaya değer..malum oda gelmiyo bize ohhh çok hoş...küçük kayınçomla geliyolar gidiyolar...

burak bugünlerde bi kaç şey öğrendi paylaşıym...
merhaba diyoruz elimizi uzatıyoruz oda mıdır mıdır mrb der gibi elini uzatıyo bize
bide hadi öpüş ver diyorum alnını uzatıyo ne alaka onu anlamadık..alnından öptürüyo...
üzerini değiştiriyorum mesela biyere gidicez sanıyo..hemen elleri baybay pozisyonuna geçiyo...
oyyy kurban olam seni verenee...hepsini verene yanee...

kızzz ümmühan geçmişi bırak bugüne bakkkkk...nerdesin huuuu..napıyon bacım...

ayşegülün kullandığı mama gibi bişey az yiyen çocuklara veriliyo..hiç yemiyosa kullanamaz onu...
He biliyorum onu dur kız benim diğer örümcek kızına kullanıyordu .Banada verdi biraz belki işe yarar diye .Ben onu unutmuştum deneyeyim bakalım bir şekilde fantomalt değil miydi o ?

tuğba biliyorum yanlış ama ben tv yi açıyorum çizgi filmi yani..önüne oturuyoruz..tıkıyorum ağzına farkında bile olmuyo dalıyo..onun sayesine iraz biraz yiyo...ama tv olmayan yerde kitliyo ağzını
Ha bak onu ben herzaman yapıyorum malesef .Tüm uzmanlar ,drlar, profesörler ne derse desin yemeyen çocuk zor .Çok biliyorlar gelsinlerde yedirsinler bende reklamlarda ancak tıkıyorum yoksa normal zamanda bizde aynıyız hayatta yemez

Canım ya nedir bu çocukların sıkıntısı iştahları uykuları bir düzene girmedi anacım .
Senin işin iki kat daha zor birde uykusuz halde işe gidiyorsun biz yine evdeyiz .Allah kolaylık versin canım

Slm kızlar nasılsınız ? Çocuklar nasıl ?
Ahmet artık yürüyor :) Derdini yavaş yavaş anlatıyor artık bana.Canı gezmek istediğinde hemen kafasına vurup baş baş yapıyor.Evde karıştırmadık şey bırakmıyor :) Her dakika başındayım ayrılmaya gelmiyor hemen bi yaramazlık yapıyor.

Kızlar bişey soracagım saglık ocagında atılan aşıların haricinde bi aşı attırdınızmı cocuklara ? Saglık ocagı tüm aşıları atmıyormuş Balıkesire gittiğimde özel doktora götürecegim bakalım bi rutin kontrol ettirecegim ve asıları soracagım ama aklıma takıldı sizden bileniniz var mı ?

kızzz ümmühan geçmişi bırak bugüne bakkkkk...nerdesin huuuu..napıyon bacım...

iyiyim sibelcim vakit buldum bi bakayım dedim.Artık pek fırsat bulamıyorum nete girmeye .Ahmet cok hiperaktif bi cocuk oldu durdugu yerde durmuyo hep bi yaramazlık :)
Sen napıyosun burak paşam da yeni yeni gelişmeler olmuşş oohh ne güsel .Ahmette meraba diyor öpücük veriyor baş baş yapıyor ( gezmeye gitmek yani )
Ay bu cocuklar bi alem her hareketleri baska güzel yaa.

Sibel ohhh akıllı olup delinin derdini çekeceğime , Deli olayım akıllılar benim derdimi çeksin hee senin kaynana görümcede ammma köylü kurnazıymış.ayy bana eşimin ailesinihatırlattı hatta eşinin sözlerinide ben sık sık eşimden duyuyorum deja vuuuuu

ayşegülün kullandığı mama gibi bişey az yiyen çocuklara veriliyo..hiç yemiyosa kullanamaz onu...

kız hiç yemiyor olabilirmi.fotosentezlemi yaşıyor.az yiyormuş yavrumm:

sen git kaynanana -görümcene pahlava-börek aç gelin naşşşş.

Aferin akıllı kuzuya .Hemen hemen benim paşada aynı şeyleri yapıyor
Ama acayip gezme delisi babası arabanın kornasına bassın hemen kapıya koşuyor yada zil çaldığında nasılda heyecanla gidiyor .Birde benim giyindiğimi görmesin anlıyor hemen gezmeye gideceğimizi beni alkışlıyor sevinç çığlıkları atıyor evdeki herkese baybay yapıyor
Şu halleri tam yemelik daha neler var neler yazmakla bitmez .Çok kelime bilmiyor ama herşeyi her dediğini anlıyor ve acayip taklitçi .Kendisi bişey istediğindede işaretle falan anlatıyor maşallah tüm kuzularımıza

Selam canım hoşgeldin bizler iyiyiz siz nasılsınız .Maşallah Ahmetede büyüdükçe daha da bir akıllı oluyorlar
Sağlık ocağından hariç su çiçeği aşısı var galiba başka varmı bilemiyorum .Biz bir türlü geçen ay ve bu ay dra gidemedik .Bende sormayı düşünüyorum

Ay Burcu koptum Allahta seni güldürsün emi

saol canm bende bi türlü gidemedim soramadım gerci yeni ögrendim 1 ay olmadı saglık ocagı bütün aşıları yapmıyormus.Bir an önce gidecegim bakalım.
Bu cocuklar gezmeyi cok sevecek heralde. Azcık daha büyüsünler eve girmeyecek kız bunlar Acaba subat 2010 bebeklerinin hepsimi gezme delisi :)

ee sen ne yapıyorsun kalkıp istediğini getiriyorumuzun yada yapıyormusun.bırak eşin yani abisi yapsın yapmıyorsada dediği ile gö.... ıolsun kalsın.
ayy benim iyiki görümcem yok kesin dalardım.

afferim kuzuma.

1-2 aya hızlarına yetişemeyiz ha bunların.

su çiçeği aşısııı ayy bende unuttum bak yaptıracaktık tühhh haftaya alalımda yaptıralım.

bende öle yapıyorum reklam çizgi film iteleiyorum

amanın yisinler bücürüüü
büyüyolar valla dillendiler bide evde öle bi geziyolarki tavaf ediyolar
cnm 15 aylık ken su çiçeği aşısı yapılıyor ben bu ay yaptırıcam sanırım ücretinide 78 lira dediler

maşallah kuzuya..bizde ahanda delilerle uğraşıyoruz..bizimkide öyle hiç durduğu yok...

aynen canım adını deliye koymuş ..... çalıya koymuş derler bizde...
valla dünyada onların dünyası her istedikleri oluyo...
dejavuuu ha çok duyarız daha biz bu sözleri bulmuşlar bizi...
yohhh kız börek neyin yok bu sefer hep yapardım..hatta malzemeleri elime aldım revani yapayım diye ama banane dedim rejimdeyim yiyemiyeceğim zaten..niye yapyım dedim pehhhh...

Kız neden yapayım insan gibi bana söylesin benden rica etsin ozaman başımın üstünde yeri var.
Kocasının yüzünden aklı gelip gidiyor yoksa bende fena bozardım onu bu zamana kadar .Acıdığımdan sinirime hakim oldum hep çünkü bir yerden sonra kocanın hatırıda kalmıyor valla

benm kaynanada şöyle der srekli filanın gelini şöyle filanın gelini böyle..kaynanası şöyle yapmş böyle yapmş kocası hiç ses etmezmiş..annesine bişey demezmiş..sanki biz dayak atıyoz hey allam...kız bunları kaynar kazana atmalı

Bende merhaba diyorum ve dalıyorum muhabbete
sibel o zaman sende deyiver sende öylesini alsaydın o zaman ben asalakmıyım de kız
aaa bu ne yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…