mesafe 5 saat aslında canım..ama malum ya benden ya buraktan dolayı sık sık tuvalet,yemek molası veriyoruz..uzuyo öyle olunca..
aslında akşam çıkmayalım dicem..cumartesi sabah çıkıp rahat rahat gidelim..gece zor olucak..bakalım işte duruma göre..daha izin de almadım..
sibel kolay gele bacım..
ayy burak televizyonda değil ama kayyu lu halısı var ordan biliyo kayyu yu :) gel kayyu ya gidelim diyorum odasına gidiyo..direk ağzını burnunu gösteriyo :)
:18:ben de gelemem bu akşam,cuma akşam yola çıkarsak bu akşam valiz hazırlayım,banyo yapayım, evi toparlayım burakla anca..
tuğbaaadikkat edin kardeş gelmesin
kereme bak sen hele..yumurcak neyine yetmiyor leeennn...aşmışın olayı
nur abisiyle arası iyiyse haklı bile olsa üzülür napsın..ama senin suçun ne yani..boşver hiç karışmamakla en iyisini yaparsın..
aman iyi oldu işte yaa...sibel,tugba gelin sık sık anacım..kaynattk şurda azcık..kimse olmayınca sayfayı yenile yenile insanın canı sıkılıyoo..
Demek gidiyorsunuz bu hafta aman su gibi gidin gelin .Arada gidip gelmek iyi oluyordur .Ben her akşam görüyorum sıkıldım valla .Belki arada görsem aramız daha iyi olurdu böylede çekilmiyorgel kuşum gel.böyle pek kalabılık olmuyoz.
haklısın.zaten pat diye gelinide hiç sevmem..
bende cuma günü hazırlık edcem.aynen vali banyo.yiyecekleri.poff..artık yolculuklarda zor oluyo yaa.valiz topla çıkar ütüle.valla yoruldum
Sizede kolay yolculuklar dilerim canım .Tabi çocukla olunca yolculuklar uzuyor haliyle önceden hazırlıkta yapmak lazım geliyormesafe 5 saat aslında canım..ama malum ya benden ya buraktan dolayı sık sık tuvalet,yemek molası veriyoruz..uzuyo öyle olunca..
aslında akşam çıkmayalım dicem..cumartesi sabah çıkıp rahat rahat gidelim..gece zor olucak..bakalım işte duruma göre..daha izin de almadım..
sibel kolay gele bacım..
ayy burak televizyonda değil ama kayyu lu halısı var ordan biliyo kayyu yu :) gel kayyu ya gidelim diyorum odasına gidiyo..direk ağzını burnunu gösteriyo :)
yok valal kuzum korkmuyo ona gezme olsunda gidiyo kzuuz kzuzuvalla cnm bende nasıl koruyorum bilsen uyurken tulumla yatırıyorum üstüne ince yorgan örtüyoeum açsana üşümez biliyom ama üstünü örtçem die sabaha kaadar elli kere uyanıyom her havaya çıkarıyom gıdalarına dikkat ediyorum malesef oluyo
sizede geçmiş olsun 7 iğne kuzuma yakıcak ama iyi olucak
valla seninki artık anlyıodur doktor görünce ağlıyomu
benimki bugün doktora ters ters baktı dudaklarını büktü başladı ağlamaya
evet canım öle saol napçan emcburuz el mahkumayy yazık ya, emir ilerletmiş baya..ne kadar dikkat etsek de oluyo canım,elde değil..hasta ola ola büyüyecekler işte..
aras paşam da yemiş iğneyi hee.cocukla zorlanıyo ama iğneyle daha çabuk iyileşiyolar..yazık kuzulara..biz bile dayanamıyoz hastalığa,iğneye,onlar napsın ağlamasında.
niye böel yapıyo bu çocuk benimkide çok yiyen bi çocuk değil ama hiçte yemiyo değil..biz gece çok kalkıyoz zor anacım bu analıkSelam hanımlar nabersiniz
Benim canım çok sıkılıyor ya .Benim bu paşa son zamanlarda ne kahvaltı yapıyor ne yemek yiyor .Eskiden azda olsa yerdi şimdi hiç verme yemez çok fazla emmek dahi istemiyor .Zaten inek sütü , devam sütü vs hiçbişey içmiyor .Birde bu aralar geceleri uyumamak için ağlıyor .Zorla uyutsam bile sabaha kadar yüz kere kalkıyoruz .Galiba yine diş çıkarma döneminde .Çünkü eli hep ağzında .İştah ve uykuda gittiDolayısıyla bende çok ama çok yoruluyorum imdat diye bağırasım geliyor bazen :84:
saol canım ebnim inşallahUmarım sonuçların çok iyi çıkar canım Allah sağlık versin
Ay yavrum şansa bak .İğneler canını yakar ama ilaç içmiyorsa iğne daha iyi tabi . Tekrar geçmiş olsun paşaya
Canım ilacın varsa ihmal etme iç .Kansızlıkta zor ya insanda derman olmuyor .Dikkat et kendine şekerim sağlıktan önemlisi yok valla
Aman gelemez olsun ne bu ya şaka gibi kadın
Ay kıyamam ya demek daha da kötü oldu .Zaten korudukça dahada hasta oluyorlar galiba .Ne kadar dikkat etsekte malesef oluyor ve bundan sonrada olacak .İnş. çok uzun sürmeden atlatır ilaçlarla
Tekrar geçmiş olsun canım
iyi hadi eglip gitsin ler aman harbi tuafmış kız sşizinkilerkızlar kaynanam geliyomuş
gülüyorum ama sinirim bozuluyo..
canlarım onların huyudur asla beni arayıpta geliyoruz demezler...biricik oğullarını ve abilerini ararlar..görümcemde öyle yapar...benm yanıma gelir abisini arar..bende derim işyerinde senin yanına geliyolar oturmaya...evdeki insan benm beni arasınlar..manyaklar çünkü...eşime defalarca dedim beni niye aramıyolar bu nasıl iş diye..oda onlara defalarca söyledi..çoğundada ben şahit oldum..ama yinede aynılar..alıştım artık..iptal etme durumuna gelince bir an önce gelsin gitsinler istiyorum..yoksa ekerim ama bu seferde geldilermi gelceklermi telaşı oluyo..bi plan yapıcak oluyorum hopp eşim arıyo annmler geliyo..benden paparayı yiyo ama bişey diyemiyo..çünkü eşim bana şöyle diyo:canım bizimkiler cahil insanlar uğraşma kafanı yorma he de gitsin..onlarla aynımı olalım bizde diyo bende hak vererekten bişey diyemiyorum...
aynen reklam olmassa aras yemek yemez bitsin yemeği bırakıyo bi elimde yemek bi elimde kumanda reklam arıyomtuğba biliyorum yanlış ama ben tv yi açıyorum çizgi filmi yani..önüne oturuyoruz..tıkıyorum ağzına farkında bile olmuyo dalıyo..onun sayesine iraz biraz yiyo...ama tv olmayan yerde kitliyo ağzını
ah yavrum inşallah iyleşir bir an önec hastalıktan gece kalkıyodur burcucum..bende dün gece en az 15 kere kalktımduru halen aynı canım boğazları şiş gibiydi ve ilaç kullanıyoruz.ama bu gece uyanıp uyanıp ağlama krizleri devam ediyor dişmi bilmiyorum ama diş olmasını umit ediyorum.Akşam uykusundan öncede az yiyor bazen açıkıyormu diyorum ama yediremiyorumda.arada 1 saatten fazla ağlarsada fitil koyuyorum öyle biraz rahatlayıp uyuyor yoksa sabaha kadar yat kalk manyak oluyoruz ikimizde
Zeynepin misafirleri varmış canım ondan yok.
Tuğba bu saate kadar devam maması almadıysa bu saatten sonrada almaz ki zaten.sen arada yine kaşık mama falan deniyebilirsin.sütüde biz sadece kahvaltılarda içine hazırlayarak alıyoruz yoksa sevmiyor şimdilik sütü.iyice kaçmasın diyede bende ısrar etmiyorum
maşallah ya baunlar çok tatlı çok of allahım şükür sanaburak bugünlerde bi kaç şey öğrendi paylaşıym...
merhaba diyoruz elimizi uzatıyoruz oda mıdır mıdır mrb der gibi elini uzatıyo bize
bide hadi öpüş ver diyorum alnını uzatıyo ne alaka onu anlamadık..alnından öptürüyo...
üzerini değiştiriyorum mesela biyere gidicez sanıyo..hemen elleri baybay pozisyonuna geçiyo...
oyyy kurban olam seni verenee...hepsini verene yanee...
maşallah ahmete..canım su çiçeği aşısı var 15. aydaSlm kızlar nasılsınız ? Çocuklar nasıl ?
Ahmet artık yürüyor :) Derdini yavaş yavaş anlatıyor artık bana.Canı gezmek istediğinde hemen kafasına vurup baş baş yapıyor.Evde karıştırmadık şey bırakmıyor :) Her dakika başındayım ayrılmaya gelmiyor hemen bi yaramazlık yapıyor.
Kızlar bişey soracagım saglık ocagında atılan aşıların haricinde bi aşı attırdınızmı cocuklara ? Saglık ocagı tüm aşıları atmıyormuş Balıkesire gittiğimde özel doktora götürecegim bakalım bi rutin kontrol ettirecegim ve asıları soracagım ama aklıma takıldı sizden bileniniz var mı ?
geçmiş oslun canım allah şifa versin annnenecnm bel fıtığı bel kayması kırıklı bel kaynaması bunların hepsi bi arada vardı doktor aylar öncesi ameliyatdedi ama korkuyo gitmiyo ikna ettim artık hertarafı uyuşmaya başladı bi poşet taşıyamıyo anne bak felç olursan daha kötü ozaman kim bakıcak sana dedim şkna oldu özelden götürücem rahat olsun sonra hastaneden gün alırız
iyiy
iyiz cnm seni sormal hayrole nie limoni noldu
amaaaan bu erkekler hep aynı işte ya
çoçuk gibiler...abisiyle arası bozuk bnden alıyo öfkesini
abisi buna pek yüz vermiyo daha önce tartışmışlardı
hemde 100/90 abisi hatalıydı
buda kafaya takıyo bugün anesini armış
bn onu çok seviyomda aramızı düzeltte bilmemnede falan diyo
bnde dedim kendini küçük düşürme
isteyen gelir dedim..kendini ezdirme dedim
biliyo çünki yüzverince çok fırsatçılar
işte bn karıştım ya o suç oldu
kimseye iyilik yaramıyo
kocana bile ....
ne hal, varsa görsün
burnu daha çok sürtülür böyle
ALAYIM BENDE lego zaten alacaktım oynamazsa kaldırırım .burcucum legolar şimdi şimdi dikkatini çekmeye başladı derinin su şişesi kapak dediğin gibi parfüm şişesi su bardağı ilgi alanıı
tekrardan günaydın kızlar
zeynep cnm hayırlısı olsun dielim sıkıntılarını atlatım bi iş bulursun işe başlayınca daha rrahtalarsın inş.
burcu cnm ben şekilli kutu varya her şekli yerinden atılıyo tarif edemedim anlamışındır benimkine le aldım oynuyo bi şekil atysın alkış yapıyo sıkılıyo kadırıyomertesi gün gfene oyunuyo al sende sever belki
serapçım emir dünden daha iyi idi bu gece iğne olunca düzeldi gibi sabah uyandı çok terlemişti inş. terle atmıştır
sderin nasıl bakan kililerle anlaşmışmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?