2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

mesafe 5 saat aslında canım..ama malum ya benden ya buraktan dolayı sık sık tuvalet,yemek molası veriyoruz..uzuyo öyle olunca..
aslında akşam çıkmayalım dicem..cumartesi sabah çıkıp rahat rahat gidelim..gece zor olucak..bakalım işte duruma göre..daha izin de almadım..

sibel kolay gele bacım..

ayy burak televizyonda değil ama kayyu lu halısı var ordan biliyo kayyu yu :) gel kayyu ya gidelim diyorum odasına gidiyo..direk ağzını burnunu gösteriyo :)

off hülya uzakmış yaa.ama gece daha iyi olur hülya.en azından burak uyur sen uyursun daha rahat gidersiniz.gerçe ben gece yolculugunda heleki eşim sürüyonsa arabayı asla uyumuyorum.dikkati falan dağılır diye allah korusun..17 saatte bile uyamam.anca otobüs olursa uyuyorum.yada arabayı başkası kulanacak.ne bileyim.konuşuyorum.sohbet ediyorum eşimle öyle.işte.ha bide çok karışırımne yapayım elimde değil.kırmızı ışık yandı yavaşla.yandaki arabaya dikkat.hızlındın az yavaşla..ay ne biyem sanki ben demezsem olmuyor gibi hisediyorum.allahtan alışık seslenmez

:18: Dur kız aman aman

aman iyi oldu işte yaa...sibel,tugba gelin sık sık anacım..kaynattk şurda azcık..kimse olmayınca sayfayı yenile yenile insanın canı sıkılıyoo..
Geliyorum canım sık sık da genelde kimse olmuyor oluncada paşa rahat vermiyor .Bugün iyi gününe denk geldim galiba

Demek gidiyorsunuz bu hafta aman su gibi gidin gelin .Arada gidip gelmek iyi oluyordur .Ben her akşam görüyorum sıkıldım valla .Belki arada görsem aramız daha iyi olurdu böylede çekilmiyor

Sizede kolay yolculuklar dilerim canım .Tabi çocukla olunca yolculuklar uzuyor haliyle önceden hazırlıkta yapmak lazım geliyor

Benim kuzucuk sadece reklam izliyor çizgi film fala seyretmez .Ama tüm reklam müziklerinde oynuyor kız olacakmış yanlış olmuş çok oynak ya

tuba haklısın.arada görmek kaynanayla arayıda bozmuyo.gerci eden gene uzak bile olsa yine ederdee.neyse benim kaynan eşimden yüz bulamıyorda ondan diymm..ah bulsa banada deneme yapar gibi geliyo.ama bendende çekiniyo çemkirecegimi biliyo:)

şimdi çıktım.bayy

Son düzenleme:
Ayy kızla ben açık bırakıp bankaya gitmişim şimdi geldim yahu
okumadımda kaynatmışınız hee

Benden de bugünlük bu kadar .Çıkayımda akşam yemeği hazırlıklarına başlayayım .Herkesi öptük

hadi bakalım herkes akşam işine koyulsun :)

ben hiç karışmam eşime,sadece hızlandığı zaman yavaşla biraz derim o kadar..ama o bana çok karışır..senin gibi herşeyde söyler..arabadan içinde sinir sinir ohhh indik şükür der

Allah kaza bela vermesin,yola çıkınca korkuyorum ben..

Kızlar bilg tamir oldu çok sükür.Zeynep nasıl oldu daha okuyamadım geçmişi.biraz okuyayım çok geri kalmışım yine.bir selam vereyim dedim size iyi kaynatmışsınız.

yok valal kuzum korkmuyo ona gezme olsunda gidiyo kzuuz kzuzu
evet canım öle saol napçan emcburuz el mahkum
niye böel yapıyo bu çocuk benimkide çok yiyen bi çocuk değil ama hiçte yemiyo değil..biz gece çok kalkıyoz zor anacım bu analık
saol canım ebnim inşallah
iyi hadi eglip gitsin ler aman harbi tuafmış kız sşizinkiler
tuğba biliyorum yanlış ama ben tv yi açıyorum çizgi filmi yani..önüne oturuyoruz..tıkıyorum ağzına farkında bile olmuyo dalıyo..onun sayesine iraz biraz yiyo...ama tv olmayan yerde kitliyo ağzını
aynen reklam olmassa aras yemek yemez bitsin yemeği bırakıyo bi elimde yemek bi elimde kumanda reklam arıyom
ah yavrum inşallah iyleşir bir an önec hastalıktan gece kalkıyodur burcucum..bende dün gece en az 15 kere kalktım
maşallah ya baunlar çok tatlı çok of allahım şükür sana
maşallah ahmete..canım su çiçeği aşısı var 15. ayda
geçmiş oslun canım allah şifa versin annnene

takma gülüm sen hepsi aynı valla bu dünyada herkes ekndi için yaşıyo kim ne derse desin

dün akşama kadar muhabbet olsun diye oturudum kimsede tık yoktu bu gün komşuma gittim kaynatömışınz maşallah ee konu kaynana olunca... allah kolaylık versin anacım e diyim

seçilcim zeynepe tansiyon demiş doktor bide damarları inceymiş hastaneye gidecekti holter takacaklardı

kızlar kac gundur gıremıyorum mısafırlerım wardı hep.
bugun gelecektım ama babama gıtmem gerekıyor.
kıracı ewden cıktı acılen yenısını bulmak gerek. tayını cıkmış pendiğe taşınıcakmış.
arabayı satılığa çıkardık onu satıp bi kısmını kenara koyup daha düşük bişey alıcaz.
evde de durumlar karışık benim acilen işe girmem gerekiyor oda yok...
ondan canım da sıkkın biraz pek giremiyorum nete.
neyse yarın gelebilirsem gelirim öpüyorum hepinizi,biz iyiyiz ipek biraz grip benim kanamalarım durdu ilaçlar iyi geldi.
görüşürüz...

GÜNAYDIN ,

Zeynep babanların kiracımı çıktı sizin zeytinburnundaki kiracımı çıktı.hangisi ise artık bulursunuz ya senin evse yeri güzel ev geniş ferah.
herkese para lazım galiba bu ara offf ya parasız hiçbirşey olmuyor.sen başvuru yapıyormusun ara vermiştinya bi ara.

ya Duru peluş oyuncakları zaten sevmiyorda geçenlerde müzikli nokununca sarı 1 falan diyen bi oyuncak aldım 2 gün baktı şimdi fırlattı atıyor bi dünyada para vermiştim.sesli bebek falan hiç sevmiyor.yani miladı 2 gün 2 gün sonra atıyor.lego alan varmı dikkatlerini çekiyormu? uğraşıyorlarmı legomu alsam acaba.Duru ilaç kutularının kapaklarını açıp kapatmayı çok seviyor maşallah 1 keredede küt kapatıyor tuturamadığı falan olmuyor dikkatini topluyor yani.annemin peşinde kuyruk tv yede bakmıyor anneme sende otur bende oturayım oynayalım diyor.

günaydın herkese iyi hafta sonları
zeynep çok özletme kendini
inşallah herşey gönlünüzce olur cnm
esma emir nasıl oldu

burcucum legolar şimdi şimdi dikkatini çekmeye başladı derinin su şişesi kapak dediğin gibi parfüm şişesi su bardağı ilgi alanıı

tekrardan günaydın kızlar

zeynep cnm hayırlısı olsun dielim sıkıntılarını atlatım bi iş bulursun işe başlayınca daha rrahtalarsın inş.

burcu cnm ben şekilli kutu varya her şekli yerinden atılıyo tarif edemedim anlamışındır benimkine le aldım oynuyo bi şekil atysın alkış yapıyo sıkılıyo kadırıyomertesi gün gfene oyunuyo al sende sever belki

serapçım emir dünden daha iyi idi bu gece iğne olunca düzeldi gibi sabah uyandı çok terlemişti inş. terle atmıştır

sderin nasıl bakan kililerle anlaşmışmı

burcucum legolar şimdi şimdi dikkatini çekmeye başladı derinin su şişesi kapak dediğin gibi parfüm şişesi su bardağı ilgi alanıı
ALAYIM BENDE lego zaten alacaktım oynamazsa kaldırırım .

günaydın canım.ne diyon kız o ne vallah anlamadım.

renkli iç içe giren kutulardan aldım onlarda bayağı oyalıyordu ama artık onlardanda sıkıldı istemiyoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…