2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Anam ben kaç saattir burdayım herkese ve her sayfaya bişiler yazdım .Şu andada hem oğlana yemek yedirmeye çalışıyorum hemide buraya bakıyorum .Çenem açıldı bugün

hee senin tuzun kuru uzaksın boşverirsin tabii....
şaka şaka..
bencede boşverek yavvvvv.....

kız eskisi gibi değilim tabi.2 saat oldu artık aramız.ama tabi yanındakiylle bir olmaz.amaan allah korusun.kaynana bana iyi ama neme lağzım uzak durmak en iyisi.

Anam ben kaç saattir burdayım herkese ve her sayfaya bişiler yazdım .Şu andada hem oğlana yemek yedirmeye çalışıyorum hemide buraya bakıyorum .Çenem açıldı bugün

iyi ettin iyi...bende kaç gündür bi kaç kelime yazıp çıkıyodum..bugün bende epey kaldım..
kalkıym markete gidiym kuru soğan alıym geliym

kız eskisi gibi değilim tabi.2 saat oldu artık aramız.ama tabi yanındakiylle bir olmaz.amaan allah korusun.kaynana bana iyi ama neme lağzım uzak durmak en iyisi.

bencede uzak olması en iyisi kafan rahat...gelcekleri zaman önceden haber veriyolar kalıp gidiyolar...

ben de gelemem bu akşam,cuma akşam yola çıkarsak bu akşam valiz hazırlayım,banyo yapayım, evi toparlayım burakla anca..

tuğbaaa dikkat edin kardeş gelmesin

kereme bak sen hele..yumurcak neyine yetmiyor leeennn...aşmışın olayı.

nur abisiyle arası iyiyse haklı bile olsa üzülür napsın..ama senin suçun ne yani..boşver hiç karışmamakla en iyisini yaparsın..

defnenin hic tv ile alakası yok diyebilirim.izlemiyo.ama bugünlerde ilk defa şu baby tv deki hokey pokey müzek varya.onu sevmeye bayladı o çıkınca hemen koşup onu dinliyo sonra geri işine dönüyo.ama nasıl dinliyo kendini sağa sola cevirerek eşliketmiş oluyo.yada popoyu kıvırıyo.:) biraz hoşuma gitti.

nereye gidiyosunuz kız..kaçırmışım ben onu...

aman iyi oldu işte yaa...sibel,tugba gelin sık sık anacım..kaynattk şurda azcık..kimse olmayınca sayfayı yenile yenile insanın canı sıkılıyoo..

gel kuşum gel.böyle pek kalabılık olmuyoz.

bencede uzak olması en iyisi kafan rahat...gelcekleri zaman önceden haber veriyolar kalıp gidiyolar...

haklısın.zaten pat diye gelinide hiç sevmem..

bende cuma günü hazırlık edcem.aynen vali banyo.yiyecekleri.poff..artık yolculuklarda zor oluyo yaa.valiz topla çıkar ütüle.valla yoruldum

yok bizimki pek seviyo..abisine çekmş oda tv delisi...belli saatlerde izliyolar sonra oyun...

aman iyi oldu işte yaa...sibel,tugba gelin sık sık anacım..kaynattk şurda azcık..kimse olmayınca sayfayı yenile yenile insanın canı sıkılıyoo..

geliriz kız senimi kırıcaz....sen yeterki iste...bize lak lak çok...

yok bizimki pek seviyo..abisine çekmş oda tv delisi...belli saatlerde izliyolar sonra oyun...

hımm..benimki pek bakmıyo ilgisini çemkmemişti hiç.ama o müzik hoşuna gitti.her seferendede denk gelemiyoruz.zünkü zeynep baby tv izlemiyo o bebek kanalı diyo.e defnede izlemiyence pek açılmıyo ama arada açıyorum denk gelirsek 1 dakkalıkmüzik zaten dinliyo:)

zeyno seviyomu tv yi..seyrediyomu??

seyreder.seçeriz.
caillo.winx.bide dijitürkte miki mause.orman kavşagı.bunları sever.seninki?

bizimkide caillo delisi..bide şu bana şeff deme diyo ya neyse adı onu çok seviyo...seviyo yani izliyo..
benten yasak onun gibi bikaç tane daha var onları izlemesi yasak..

ben kaçam bacılar anca yetiştirrim yemeğimi..öptüm herkesii..yarın görüşmek umuduyla..hoşça ve dostçakalın..

bizimkide caillo delisi..bide şu bana şeff deme diyo ya neyse adı onu çok seviyo...seviyo yani izliyo..
benten yasak onun gibi bikaç tane daha var onları izlemesi yasak..

evet onu biliyoruzz.bana şef deme..peki şeff.pırrrr...
biz bunu çok eskiden bakıyorduk.şimdi hiç hoşlanmıyo.biz onu oyun yapardık.
baba?
bana baba deme!
peki baba!
bırr diyip zeynebi gıdıklıyorduk.:)
ama şimdi hiç sevmiyo.
evet zeynep ben10 izlemiyo.küçükken bez bebek çok izledik.sonrada tabi ondanda gına geliyodu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…