slm canım iyiyiz sen iyi değilsin sanırım..nasılsınız kızlar herkez iyimi
bnim sıpa uyududa ikidk bakıyım dedim
koçişle aramız limoni oldu yine
kızlar selamm bnim oğlan zuhal topalı izliyokendine hatun arıyo zaar sıkıldı bekarlıktan
cnm bel fıtığı bel kayması kırıklı bel kaynaması bunların hepsi bi arada vardı doktor aylar öncesi ameliyatdedi ama korkuyo gitmiyo ikna ettim artık hertarafı uyuşmaya başladı bi poşet taşıyamıyo anne bak felç olursan daha kötü ozaman kim bakıcak sana dedim şkna oldu özelden götürücem rahat olsun sonra hastaneden gün alırızhayırdır kız annenin nesi var...geçmiş olsun..önemli bişey değildir inş..
iyiynasılsınız kızlar herkez iyimi
cnm bel fıtığı bel kayması kırıklı bel kaynaması bunların hepsi bi arada vardı doktor aylar öncesi ameliyatdedi ama korkuyo gitmiyo ikna ettim artık hertarafı uyuşmaya başladı bi poşet taşıyamıyo anne bak felç olursan daha kötü ozaman kim bakıcak sana dedim şkna oldu özelden götürücem rahat olsun sonra hastaneden gün alırız
iyiy
iyiz cnm seni sormal hayrole nie limoni noldu
slm canım iyiyiz sen iyi değilsin sanırım..
takma kafana 2 güne düzelir aranız..sıkıldığınla kalırsın canım..
maşallah geç kalmış sıpa...bi tane bulsun bari ordan..yada başvurunda orda oturp beklesin taliplerini
Geçmiş olsun anneciğine götür tabi canım .Sıra bizde şimdi biz onlara bakacağız .Allah başımızdan eksik etmesin ana babalarımızı.Hem sende az kafanı dinlersin bahaneylekızlar maşallah bugün sohbet ilerlemiş
bende şimdi geldim adliyedenn
knanalar gene yapıyo yapçanı çoştular anacım ama ben eve gidiyimde sorcam
Yarın kendi anama gidicem orda kalıcam c.tesi annemi doktora götürücem birazda çarşı yaparız az açılırım inş.
Hoşgeldin canım biz iyiyiz. Sende takma kafana birkaç güne düzelirsiniz nasıl olsanasılsınız kızlar herkez iyimi
tuğbacımm hayırlı işler canım
Evet ya konuşaraktan günah falan bırakmadık onlarda .Sütten çıkma ak kaşık olacaklar sayemizdekonu kaynanalarmı:))
konuşa konuşa günahları kalmadı beartık konuşmucam bağane
nasılsınız kızlar herkez iyimi
kızlar selamm bnim oğlan zuhal topalı izliyokendine hatun arıyo zaar sıkıldı bekarlıktan
aman öyle olr.bence hiç ses etme ne yaparlarsa yapsınlar boşver..amaaaan bu erkekler hep aynı işte ya
çoçuk gibiler...abisiyle arası bozuk bnden alıyo öfkesini
abisi buna pek yüz vermiyo daha önce tartışmışlardı
hemde 100/90 abisi hatalıydı
buda kafaya takıyo bugün anesini armış
bn onu çok seviyomda aramızı düzeltte bilmemnede falan diyo
bnde dedim kendini küçük düşürme
isteyen gelir dedim..kendini ezdirme dedim
biliyo çünki yüzverince çok fırsatçılar
işte bn karıştım ya o suç oldu
kimseye iyilik yaramıyo
kocana bile ....
ne hal, varsa görsün
burnu daha çok sürtülür böyle
aman sibel bide gelin büyütçem işim yokta :)) ben en iyisi iç güveyi vereyim büyüyünce alırım
Geçmiş olsun anneciğine götür tabi canım .Sıra bizde şimdi biz onlara bakacağız .Allah başımızdan eksik etmesin ana babalarımızı.Hem sende az kafanı dinlersin bahaneyle
Hoşgeldin canım biz iyiyiz. Sende takma kafana birkaç güne düzelirsiniz nasıl olsa
Bizde bazen birbirimizi bıçaklıyoruz bazen kucaklıyoruz yuvarlanıp gidiyoruz işte
Evet ya konuşaraktan günah falan bırakmadık onlarda .Sütten çıkma ak kaşık olacaklar sayemizde
karışmıyacam zaten artık
ne yaparsa yapsın
teşekkürederim kızlar desdeğiniz için
karışmıyacam zaten artık
ne yaparsa yapsın
teşekkürederim kızlar desdeğiniz için
boşverin kaynanaları amaann...
millet geçmiş okuyo tahminimce onlar bugüne gelince biz geçmiş gitmş olucaz...
valla kız ayşegül hemde pür dikkat izliyo gülüyo falan ne anlıyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?