günaydın herkese..
günaydın hayırlı cumalar bol güneşler :)
günaydın sizede hayırlı cumalar....Günaydın hayırlı cumalar hepimize:))
çok mutluyum bugün cuma yarın evdeyim
Zeynepcim inş.herşey gönlünüzce olur canım,İpeğe geçmiş olsun inş.ilerlemez fazla düzelir hemen,seninde daha iyi olmana sevindim canım görüşürüz kendinize iyi bakın .....kızlar kac gundur gıremıyorum mısafırlerım wardı hep.
bugun gelecektım ama babama gıtmem gerekıyor.
kıracı ewden cıktı acılen yenısını bulmak gerek. tayını cıkmış pendiğe taşınıcakmış.
arabayı satılığa çıkardık onu satıp bi kısmını kenara koyup daha düşük bişey alıcaz.
evde de durumlar karışık benim acilen işe girmem gerekiyor oda yok...
ondan canım da sıkkın biraz pek giremiyorum nete.
neyse yarın gelebilirsem gelirim öpüyorum hepinizi,biz iyiyiz ipek biraz grip benim kanamalarım durdu ilaçlar iyi geldi.
görüşürüz...
Günaydın Burcucum bizde lego var legolarla oynamıyor ya kemiriyor yada sağa sola atıyor onları, bebekleriyle güzel oynuyor benim cadı,ama yeni bir bebek aldıysam önce onunla oynamak istemiyor korkuyor sanki kim bilir neyse, alışınca oynuyor ama çatlak......GÜNAYDIN ,
Zeynep babanların kiracımı çıktı sizin zeytinburnundaki kiracımı çıktı.hangisi ise artık bulursunuz ya senin evse yeri güzel ev geniş ferah.
herkese para lazım galiba bu araofff ya parasız hiçbirşey olmuyor.sen başvuru yapıyormusun ara vermiştinya bi ara.
ya Duru peluş oyuncakları zaten sevmiyorda geçenlerde müzikli nokununca sarı 1 falan diyen bi oyuncak aldım 2 gün baktı şimdi fırlattı atıyor bi dünyada para vermiştim.sesli bebek falan hiç sevmiyor.yani miladı 2 gün 2 gün sonra atıyor.lego alan varmı dikkatlerini çekiyormu? uğraşıyorlarmı legomu alsam acaba.Duru ilaç kutularının kapaklarını açıp kapatmayı çok seviyor maşallah 1 keredede küt kapatıyor tuturamadığı falan olmuyor dikkatini topluyor yani.annemin peşinde kuyruk tv yede bakmıyor anneme sende otur bende oturayım oynayalım diyor.
sağol serapcım sanada iyi haftasonları canım....günaydın herkese iyi hafta sonları
zeynep çok özletme kendini
inşallah herşey gönlünüzce olur cnm
esma emir nasıl oldu
tekrardan günaydın kızlar
zeynep cnm hayırlısı olsun dielim sıkıntılarını atlatım bi iş bulursun işe başlayınca daha rrahtalarsın inş.
burcu cnm ben şekilli kutu varya her şekli yerinden atılıyo tarif edemedim anlamışındır benimkine le aldım oynuyo bi şekil atysın alkış yapıyo sıkılıyo kadırıyomertesi gün gfene oyunuyo al sende sever belki
serapçım emir dünden daha iyi idi bu gece iğne olunca düzeldi gibi sabah uyandı çok terlemişti inş. terle atmıştır
sderin nasıl bakan kililerle anlaşmışmı
günaydın hayırlı cumalar herkese....
sağol canımgünaydın selmacım sanada hayırlı cumalar
günAYDIN KIZLARR burcu iremin legoları vardı kereme gösterdim ama tınlamadı bilebende kaldırdım zaten benimkinin oyuncaklarla pek alakası yok bi sepet oyuncak var sadece döküyuo sepetle oynuyoama dağınık durcak toplayınca gelip tekrar deviriyo iremin kalemi silgisi daha çok ilgisini çekiyo ben vermeyince yırtıyo ortalığı ağzına atıyo silgiyi nasıl vereyim eline esmanın dediği oyuncağı anladım bizdede var ama hiç oynamadı bende kaldırdım ilerde veririm artık
sağol canım
Aynen ya bu kalem,silgilerde ne varsa çok tatlı elinden alınacağını anladığı anda bir heyacanlanıyor sonrada telaşla kaçmaya çalışıyor zeyno
günaydın sevilcim
selmacım evet 2 iğne verdi doktoru boğazlarından kulaklarına burnuna sarmış iltihap yani solunum yolları şişmiş kızarmış sağol cnm
irem yazarken elinden kapıyo bizim şaşkın bide menimmm diyo bu ara ona taktı herşey menimmm
günaydın esmacım emir nasıl oldu inş düzelmiştir biraz kıyamam ben ona
sağol canımgünaydın dünürüm sanada hayırlı cumalar güneşli sıcak bir gün ooohhh beee
kıyamam ya geçmiş olsun tekrar..günaydın sevilcim
selmacım evet 2 iğne verdi doktoru boğazlarından kulaklarına burnuna sarmış iltihap yani solunum yolları şişmiş kızarmış sağol cnm
irem yazarken elinden kapıyo bizim şaşkın bide menimmm diyo bu ara ona taktı herşey menimmm
benimki şekil seçmiyoda hangisi eline gelirse atamassa yan tarafa fırlatıyo :)esma anladım senn dediğin oyuncağı..burak onda yuvarlakları seçip atıyo direk..yuvarlaklar bitince karelere geçiyo..arada onları da atıyo..
her oyuncakcıya gidişimizde ben de legoların başına gidip geri dönüyorum..şuan oynayabilirler mi bilmiyorum..içiçe kovalarla da güzel oynadı burak..
bu ara bizim favorimiz tabanca ve kılıç..kesinlikle almam şiddet içeren oyuncak diyordum ama sanırım erkek cocukların yaradılışlarında bu tip oyuncaklara meyili var..ışıklı tabanca aldık, çok güzel oynuyo..herkese tak tak yapıyo..ışıklı kılıcımız var bir de..sallayınca kılıç sesi çıkartıyor..
burcucum ne oyuncak alırsan al,yine de yanlarında birileri olsun istiyorlar..durunun bi kardeşi olsaydı onunla oynardı
esma anladım senn dediğin oyuncağı..burak onda yuvarlakları seçip atıyo direk..yuvarlaklar bitince karelere geçiyo..arada onları da atıyo..
her oyuncakcıya gidişimizde ben de legoların başına gidip geri dönüyorum..şuan oynayabilirler mi bilmiyorum..içiçe kovalarla da güzel oynadı burak..
bu ara bizim favorimiz tabanca ve kılıç..kesinlikle almam şiddet içeren oyuncak diyordum ama sanırım erkek cocukların yaradılışlarında bu tip oyuncaklara meyili var..ışıklı tabanca aldık, çok güzel oynuyo..herkese tak tak yapıyo..ışıklı kılıcımız var bir de..sallayınca kılıç sesi çıkartıyor..
burcucum ne oyuncak alırsan al,yine de yanlarında birileri olsun istiyorlar..durunun bi kardeşi olsaydı onunla oynardı
emirin iyi olmasına sevindim canım,üzülüyorum bebişler hasta olunca..
menimmm mii ay süper ya...
burağı bırakırken ağlamasn diye, coğu sabah bizim evden annemlere oyuncak götürüyoruz..artık alıştı, baaakk baaakk diye diye gidiyo..oyuncağını da kapıda herkese gösteriyo baak baaakk diye :)
günaydın canımgünaydın herkese..
günaydın sanada hayırlı cumalar bol güneşler bacımgünaydın hayırlı cumalar bol güneşler :)
oh aman hep mutlu ol canım snada günaydın hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar hepimize:))
çok mutluyum bugün cuma yarın evdeyim
canım özletme kendini yokluğun hemen belli oluyo yani.. allah yardımcınız olsun dilediğinizce gelişsin işleriniz inşallah ah zeynepçim hepimizde var aynı sıkıntılar sıkma canını tansiyonlarını yükseltme ipeğede geçmiş olsun canımkızlar kac gundur gıremıyorum mısafırlerım wardı hep.
bugun gelecektım ama babama gıtmem gerekıyor.
kıracı ewden cıktı acılen yenısını bulmak gerek. tayını cıkmış pendiğe taşınıcakmış.
arabayı satılığa çıkardık onu satıp bi kısmını kenara koyup daha düşük bişey alıcaz.
evde de durumlar karışık benim acilen işe girmem gerekiyor oda yok...
ondan canım da sıkkın biraz pek giremiyorum nete.
neyse yarın gelebilirsem gelirim öpüyorum hepinizi,biz iyiyiz ipek biraz grip benim kanamalarım durdu ilaçlar iyi geldi.
görüşürüz...
günaydın canım bak bak anne annesiylede oynamak istiyo maşallah kuzuma..burcu valla aras çok seviyo ayıcık peluş oyuncakları..ama dedğin gibi çok değil azcık oyalanıyooyuncakla oynayan bi çocuk değil aras...legosu var hiç bakmıyodu yüzüne ama bu günelerde onları alıp içini boşaltmak hoşuna gidiyo ilk zamanlar yapıyodum o bozuyodu dün baktım yapmaya çalışıyoGÜNAYDIN ,
Zeynep babanların kiracımı çıktı sizin zeytinburnundaki kiracımı çıktı.hangisi ise artık bulursunuz ya senin evse yeri güzel ev geniş ferah.
herkese para lazım galiba bu araofff ya parasız hiçbirşey olmuyor.sen başvuru yapıyormusun ara vermiştinya bi ara.
ya Duru peluş oyuncakları zaten sevmiyorda geçenlerde müzikli nokununca sarı 1 falan diyen bi oyuncak aldım 2 gün baktı şimdi fırlattı atıyor bi dünyada para vermiştim.sesli bebek falan hiç sevmiyor.yani miladı 2 gün 2 gün sonra atıyor.lego alan varmı dikkatlerini çekiyormu? uğraşıyorlarmı legomu alsam acaba.Duru ilaç kutularının kapaklarını açıp kapatmayı çok seviyor maşallah 1 keredede küt kapatıyor tuturamadığı falan olmuyor dikkatini topluyor yani.annemin peşinde kuyruk tv yede bakmıyor anneme sende otur bende oturayım oynayalım diyor.
günaydın canım snada iyi hafta sonlarıgünaydın herkese iyi hafta sonları
zeynep çok özletme kendini
inşallah herşey gönlünüzce olur cnm
esma emir nasıl oldu
aman iyi olsun kuzum arasta ikinciyide yedi bugüntekrardan günaydın kızlar
zeynep cnm hayırlısı olsun dielim sıkıntılarını atlatım bi iş bulursun işe başlayınca daha rrahtalarsın inş.
burcu cnm ben şekilli kutu varya her şekli yerinden atılıyo tarif edemedim anlamışındır benimkine le aldım oynuyo bi şekil atysın alkış yapıyo sıkılıyo kadırıyomertesi gün gfene oyunuyo al sende sever belki
serapçım emir dünden daha iyi idi bu gece iğne olunca düzeldi gibi sabah uyandı çok terlemişti inş. terle atmıştır
sderin nasıl bakan kililerle anlaşmışmı
ben anladım canım bizdede var küp bi kare üstünde yıldız kare yuvarlak üç gen şekilleri var bunların parçaları var ordan geçirmeye çalışıyo karenin içinden kareyi mesela anlatabildim inşallah şekerALAYIM BENDE lego zaten alacaktım oynamazsa kaldırırım .
günaydın canım.ne diyon kız o ne vallah anlamadım.
renkli iç içe giren kutulardan aldım onlarda bayağı oyalıyordu ama artık onlardanda sıkıldı istemiyoru.
günaydın selmacım sanada hayırlı cumalar..günaydın hayırlı cumalar herkese....
günaydın canım zaten nerde oynamamları gereken bişi var onu buuluyo bu çocukalr...günAYDIN KIZLARR burcu iremin legoları vardı kereme gösterdim ama tınlamadı bilebende kaldırdım zaten benimkinin oyuncaklarla pek alakası yok bi sepet oyuncak var sadece döküyuo sepetle oynuyoama dağınık durcak toplayınca gelip tekrar deviriyo iremin kalemi silgisi daha çok ilgisini çekiyo ben vermeyince yırtıyo ortalığı ağzına atıyo silgiyi nasıl vereyim eline esmanın dediği oyuncağı anladım bizdede var ama hiç oynamadı bende kaldırdım ilerde veririm artık
diyosun yani burcu yaesma anladım senn dediğin oyuncağı..burak onda yuvarlakları seçip atıyo direk..yuvarlaklar bitince karelere geçiyo..arada onları da atıyo..
varya cin bunlar cinn herşeyi biliyolarr
ama sevilcim Allah bize bu sevgiyi verdiya çok şükür hiçbişeye benzemiyo demi sevgileri Allah acılarını göstermesin
cnm dün geceden bu gece daha iyiyidi rahatladı iğne yiyince sanırım çok şükür Anneme götürdüm bugün teleferiğin temiz mis havasını alsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?