demek logolarda fosss
Annemi duru nun elinden kurtarmam lazım.sizinkiler yine kalem ve silgiye takmış Duru annemlerin konsollo bozmuş illa açıp fincan ları alıcam diyo.2 tane kırdı zaten takımın hepsini kırmadan rahatlayamayacak sanırım.
selam verdin borçlu çıktın fatoşarası götürdük iğneye...2.de bitti şükür kaldı 5 uyuyo şimdi sabah iğne için erken kaldırınca gelinec lüp yatak..maşallah geceleride lambayı tvyi kapatıyom 3-4 gündür yanına uzanıyom kendi dalıyo uykuya şükür...
aay aslında gitmeyecektim sağlık ocağında sorayım dedim hasta çıktım kızlar ya...
benim 15 gündür boğazıma bademciklerime sankim bişi takılıyo gibi oluyo yutkunurken hep bişi var orda sanki bi doktora sorayım guatır filan olmasın dedim..bakalım dedi baktı aman çok fena kızarmış bademciklerin şi yutak borun kızarmış bademciklerimin şekli öyle dedim ama yutak borun kzıarmış ateş yapar yaptımı dedi yok eklem ağrısı yapar yaptımı yok dedim sadece takılıyo işte dedim çok şiddetli olurmuş normalde eklem ve kalp romatizmasına neden olur bu rahatsızlık dei baksan bişiyeim yok yutkunamıyorum diye sormuycaktım ha meğer hastalanmışım antibiyotik verdi 5. gün geçmezse gel dedi..ufaklığa yanaşma bulaşıcı dedi...
zeynepcim umarım istedgini gibi bi iş bulursun acele etme diycem ama..
burcu zeynepten kaln legolarn var defnede oynuyo onlarla.birleştiriyoda tabi çocuk bunlar iki ün sonra sıkıloy ama 4 günsonra falan geri çıkartıyorum yeniden oynuyo.yani sık sık göstermemek gerek çabuk tüketiyorlar..
esmacım emir düzeliyo öylemi hadi gözün aydın.sevindim.
zeynebinde var tüfegi aynı ışık saçıyo.küçükken almıştık o hala dudrur.defnni ilgisini çekmiyo o.ama arad çıkarıyoz sesini dinliyo..erkek gibibymeş demek benim kız zeynep top delisi.ayy evde her çaşet top var.defnede yuvarlamayı çok seviyo
fatoş ne kadar kıyamasakta igne deheiyi bi çözüm oluyo.şifa olsun
benim iremde bir iki tane dışında hiç bebekle oynamadı ama belki 10 tane arabası vardı
amin canım aminnaminn esmacım allah onlara hayırlı uzun ömürler versin inşallah arada kızıyoruz bunalıyoruz falan ama allah onlarar hayırlı uzun ömürler versin rabbim acılarını göstermesin hiç bir anneye
bak sen durucu cadısına :))demek logolarda fosss
Annemi duru nun elinden kurtarmam lazım.sizinkiler yine kalem ve silgiye takmış Duru annemlerin konsollo bozmuş illa açıp fincan ları alıcam diyo.2 tane kırdı zaten takımın hepsini kırmadan rahatlayamayacak sanırım.
hay Allah o nerden çıkmış ya geçmiş olsun fatoşcum ihmal etme ilaçlarını da oğlana nasıl yaklaşmıcan senbakıyosun yani aman dikkat et öpme bariarası götürdük iğneye...2.de bitti şükür kaldı 5 uyuyo şimdi sabah iğne için erken kaldırınca gelinec lüp yatak..maşallah geceleride lambayı tvyi kapatıyom 3-4 gündür yanına uzanıyom kendi dalıyo uykuya şükür...
aay aslında gitmeyecektim sağlık ocağında sorayım dedim hasta çıktım kızlar ya...
benim 15 gündür boğazıma bademciklerime sankim bişi takılıyo gibi oluyo yutkunurken hep bişi var orda sanki bi doktora sorayım guatır filan olmasın dedim..bakalım dedi baktı aman çok fena kızarmış bademciklerin şi yutak borun kızarmış bademciklerimin şekli öyle dedim ama yutak borun kzıarmış ateş yapar yaptımı dedi yok eklem ağrısı yapar yaptımı yok dedim sadece takılıyo işte dedim çok şiddetli olurmuş normalde eklem ve kalp romatizmasına neden olur bu rahatsızlık dei baksan bişiyeim yok yutkunamıyorum diye sormuycaktım ha meğer hastalanmışım antibiyotik verdi 5. gün geçmezse gel dedi..ufaklığa yanaşma bulaşıcı dedi...
bizde yarın gidiyozya adanaya .işm çok.eve temizle.az bi ütüm var onu yapcam.çocuklar yıkanacak.off sonra inşallah dnlenmeye gelirim.by..
hadi kolay gelsin bu hafta yırtamıcan sanırım ayşegül
amin canım...aminn esmacım allah onlara hayırlı uzun ömürler versin inşallah arada kızıyoruz bunalıyoruz falan ama allah onlarar hayırlı uzun ömürler versin rabbim acılarını göstermesin hiç bir anneye
geçmiş olsun fatoş....arası götürdük iğneye...2.de bitti şükür kaldı 5 uyuyo şimdi sabah iğne için erken kaldırınca gelinec lüp yatak..maşallah geceleride lambayı tvyi kapatıyom 3-4 gündür yanına uzanıyom kendi dalıyo uykuya şükür...
kız olduğu belli fincanlara takmış ben kereme makapaka almıştım hani şu trt çocukta çıkıyo şarkı söölüyo yürüyo falan benim tırsak bi korktu ağlıyo nerde görse gittim değiştirdim bide erkek olucak şimdi köpek alıcam gözleri yanıyo yürüyo onu gösterdim geçen korkmadı 5 liraya satılar çarşıda belki sever zaten çok pahalı bişey almıyorum daha ireme aldım aldım iki günde halletti olan paralara oldu
ayşegül hakkında hayırlısı canım inş.istediğin gibi olur herşey....günaydın..
bende çalışmak istiyorum .dün akşam ahaberleri zlerken alt yazı haberler omuyorya ben çocuklar uyurken onu okumayı severim.ne yapayım sesiz sessiz haberr işte.gelir uzmanları eşimin iş bölümü hep gireyim derdim ama yaş sınırı 30 di.dün resmi gazetede yayınlanmış.yaş 35 e çıkmış.aa görünce pek evendik.hemen başlıyorsun çalışmaya dedi benim adam.madexm iş istiyorsun otur çalış.bilgisayada açmayacaksındedi.iki çocukla nasıl olacak dedim.onlar uyuyacak sen oturup çaışacaksın dedi.off ben bu kpss den bıkmıştım yaa.geri hortlattıkkoca sayfalır nasılo kuyup geçecegim ben barajı.üstelik barajı gezmekle bitmiyo.bide gelir uzmanı açacık sınav onuda gececem sonra söçzlü var onuda geccem.ölme eşşeegim öyme demişler..benim adama gböyle deyincede sen şimdiden pes ediyon diyo.biz nasıl geçtik o adımları diyo.offf bende artık çalışacak kafa kaldımı yaww
sağol canım sanada hayırlı cumalar...Selam kızlar hayırlı cumalar. Şükür Cuma oldu haftasonu hava da güzel gezdiririz çocukları bari oooh.
Berkuş legoları seviyo. Burcucum takıp çıkarmayı seviyorsa bunu da sevecektir. Ben özel almadım kamyon almıştık onun içinden çıktı 10-15 parça onlarla oynuyo ama alıcam. Berkuş içiçe geçen, takılan, açılıp kapanan herşeyi seviyor. Fıçılar var açılıp kapanıp içiçe geçen onlarla, içiçe geçen o kaplarla, legolarla sıkılmadan oynuyo. Bir de tekerlek merakımız var ki felaket arabaları çok seviyor her türlüsünü. Arabalar,legolar,kitaplar, fıçılar ve kutularla sırayla usanmadan oynuyo. He bi de kendi uykusu gelince caillou yu yatırıyo yastığa eee ee ee diye uyutuyoAma silah kılıç mılıç yok bilmiyor zaten hiç görmedi ama almam da.
Yatıp kalkınca veya dışardan gelince hemen oyuncak kutusuna koşuyo özlüyo zaar
kolay gelsin hayırlı yolculuklar sizede....bizde yarın gidiyozya adanaya .işm çok.eve temizle.az bi ütüm var onu yapcam.çocuklar yıkanacak.off sonra inşallah dnlenmeye gelirim.by..
hadi kolay gelsin bu hafta yırtamıcan sanırım ayşegül
oyuncaklarda kıyafetlerde çok pahalı malesef..ama hoşumuza giden bişey olunca da paramız da varsa alıyoruz işte hepimiz de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?