2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Alaranın da bişeyi yok işte ben de onu diyorum. Taşıyıcılık bebeği olacağı zaman eğer eşi de taşıyıcı olursa hasta bebek riski yükseliyor. Yoksa bilmediği halde taşıyıcı olan çok kişi varmış.

slm yenidenn ayy çok zor uyudu valla ayaklarım koptu valla salla salla dalga geçiyo resmen benimle sıpam yaa

sağol selmacım..senin kuzular ne ediyo bakiimm..

kızlar patronum geldi biraz durdu çıktı çok yoğun bu aralar
ayşegülcüm hayırlı yolculuklar cnm çalış çalış iyidir çaışmakta kızlar nolucak ?

ee ben kazanacagımdaa.taiyinim çıkacaktaaa..benim kızlar okullu olur anacım zor zorr..

bak senn..ee şimdi bu dalmaçyalı kırılabilir cınstenmi arıyorsun..yarın gidiyormusunuz bugünmü.

kızlar öğle yemeği hazırladım yemek yicez sonra adliyeye gidicem görüşürüz
fırında zeytinyağlı sebzeli kereviz yaptım ben burda kendimi aştım galiba :82: :78:
ooo maşallah kızz.günlük menülerinde çok hoş.afiyet olsun.

hayda ne oldu yaa.dur bende işkillendim şimdi.daha bizde hiç kan vermedik fatma yaa.yazı alanyayı bekliyordum..ama ne benim ailede nede eşimin ailesende böyle bişey yok.ama olur olur dimi..ee tedavi ne..size ne ilac verdi ismi ne anlamdım
biliyormsun antık fantomlt işe yaramıyo.kilo alımı yine durdu defneninde.pofff

bende eliminrden geldiginde gitmemeye çalışıyorum ama burdaki doktorda acayip ilgili yaa.daha bi kere gitti bakalım uzmanlığına göre değerlendiriciim.

hakkında hayırlısı olsn inşallah gönlündeki olr.

yok kız fantomalt işe yaramıyo artık.bu aylarda kilo almadı ne yazıkki.hala 9 kiloda sayıp duruyoruz.bırakmayı bile düşünüyorum,cildiye doktoru bu tozda yapabilir dedi..ne biyelim .

bacı bizde kan testi ettermedik yaa.valla bende merak ediyom.

başım çok ağrıyor çatlayacak gibi...
çok da işim var...

geçmişe bile bakamadım... slm verdim kaçıyorum...
hoşgeldin .ama olmadığına göre ularım uyumuşsundur.

hoşgeldin.evdemisin sen.aa nden burnu kanıyormuş peki hiç dr gittiizmi.

iki gündür kendimi çok yorgun hisediyorm gözlerim çıkacıkmış gibi ağrıyo ya.valla ah bi uyusam.hımm.ne iyi olurdu.evinde çogu şeyi bitirdim.ama tüyü yine salladım.gine birikecek.of yoruldum şimdi onla ugraşamayacagım..az dinleneyim.kalan işleri yaparım.

ayşegül kız burnu kanamıyo akıyo oğlumun.
üşüttü heralde geçen akşam yıkadık gecede hep üstünü açtı ondan oldu sanırım.
senin hazırlıklar ne alemde yarın mı gidiyonuz adanaya.
off kebaplar yiyemiycenmi sen şimdi :82:

defne ilk defa dün misafirlikte resmen emmik için giysimi çekiştirip durdu.ilk defa sıkıntı yarattı mme konusunda.hiç böyle bişey yapmamıştı artık üyüdükçe daha farkındalar.asıl zorluk emme konusunda şimdi başlıyo sanırım.bu iyi olmadı.baktık çekiştiriyo memmem diye.hemen kaltkı uykus var diye.arabaya biner binmez bi çığlık aç artık diye.off darın attı ağzını memeye.ya ne edecegiz artık yaa.bune llk nede son olacak..valla kesslerdi artık.kıyamıyorumda..

ayy göz kan çanagı gibi olmuş benim onla anca okudum zati:76:.ne gülüyon kız..
aman kanamasın.neyse şifalar olsun inşallah ozaman..
hee yemiycem diyom ama ben bogazıı biyom hüpletip gelcem ne varsaa.küçük valiz hazırladım.yarın öğle 13 gibi çıkacagız inşallah.
senin diyet ne alemdee.sen niye gelmiyon bacım ya diyet topigimizee.gel katıl sende aktiff..kaç kilo aldun ne yiyon ne içiyon aydınlat bizi.ara ögün ne yiyon.desaaneee..

uyandı napayım ben çocuğu şimdi:84:

ee daha yeni uyumamışmıydı ne çabuk uyandı hemen.

off sorma bizimkide aynı bide başlıyo hemen kucağıma oturup anne memmeee diye kaldırıyo blüzümü.bazen kalabalık ortamda yapıyo yanımızda erkeklerde oluyo tabi.herkes gülüyo haline.ben alıp başka odaya gidiyorum emince rahatlıyo.bu sıralar çok düştü memeye.
hele büroya gidip eve girdiğim an kıyafetimi çekiştiriyoki aç diye.

baktım baktım diyet topiğine.bu hafta yoğundu biraz kdv nin haftasıydı diye pek bakamadım.bugün evdeyim ama.sabahları sütle k felks yiyorum.acıkınca elma, sonra yoğurt, büroda olursam salata veya simit, akşamda çorba kesinlikle ve ogünkü sulu yemek ne varsa onu yiyorum.makarna pilav ekmek yoookk
ama bu haftaiçi hep yemeklere davetliydik.yemeği az yedim ama tatlılara dayanamadım.
bide yemeğide az yiyince ev sahibi küsüyo rejim diyorum anlamıyo.
1 ayda 4 kg verdim.bu hafta henüz tartılmadım bide regli olucam şişimde var bilemiyorum verdim mi acep.

bu akşam çıkıyoruz canım yola..sağ salim gider geliriz inşallah siz de biz de.

yok kız dalmaçyalı peluş köpek arıyorum..atınca kırılmayandan :)

haftaya konya işi varmış,yine bana yol göründü

artık zor oluyo ama.ne zaman kesecekler bunlar sütü.

güle güle gidin.sizede hayırlı yolculuklar.amin sağsağlim gidip dönelim.
ee konyadada öznur var gidinci onuda gör

neyse ben işlerime döneyim.
herkese iyi tatiller.allah izin verirse pazartesi görüşürüz öpüyorum..

onun adı sadece nur değil mi yaa öznur olduğunu yeni duydum..

ben de çıkıyorum yavaştan..bakalım kayınvalide neler yapcak bana :) öpüyorum sizi,byeeee

sağol cnm.evlenirken bakılmıştı bizde talesemi olup olmadığına çıkmamıştı bişi o yüzden şaşırdık bakalım bidahakinde ne çıkıcak.çok şükür sadece taşıyıcı dedi.hastalığı gerçekten çok kötü Allah korusun.

cnm taşıyıcı olunca önemli bişi olmuyo sadece çocuklarına geçebiliyo.ilerde eşini ona göre seçmesi gerekiyo oda taşıyıcı olursa biraz riskli olurmuş çocukları için.artık damadı önce talesemiden geçirip öle veririz kızı.

haftaya ailecek yaptırmayı düşünüyoruz burcum.kesin konuştu doktor.biz şimdi hangimiz taşıyıcıyızda alaraya geçti onu merak ediyoruz.

cnm sizde baktırın bir an önce kanına defneciğin içiniz rahat eder.aslında anne babada yoksa taşıyıcılık olmazmış çocukta ama.bilemedim bende.talesemi taşıyıcısı olmak hastalık değilmiş sadece taşıyomuşssun çocuğuna geçebilio.dolayısıyla bi tedaviside yokmuş.normal hayata devam yani bi etkisi olmuyomuş.iştahsızlık için bize çinko verdi bide pediasure diye toz mama verdi.sabah akşam sulandırılıp yarım su bardağı içilicek.vanilyası bide çikolatalısı var.daha denemedim akşama vericem inş içer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…