evet aynen işte anlattığın gibi ipekte. o an uyursa ne ala,uyumasa tabiri caizse burnumdan getirir.
bizimki uyumuyor buluşmalarda hayatta yatmaz çünkü,denedim ama olmadı. ipek 7 gibi kalkar 10,30-11,30 arası uyur sonra en geç 4 gibi uyur bilmiyorum nasıl olucak,çocuklara dalar oynar uyku arama dönüş yolunda uyuturum diyorum ama... yada bi yarım saat denerim uyutmayı
ben bugün bi karar verdim bakalım uyacakmıyım.
defne emiyorya artık sütüm çok az hatta bana göre artık yok.her emişinde artık gögüs uçlarım fena derecede acı oluyo.sanki boşmuştu boy boy çektigi çin acıyormuş gibi geliyo.ama öyle böyle değil çok kötü acıyo.bende yavaş yavaş memeden kesme çalışmalarına gireyim dedim.dün iki saatlik yolda iki saat ağzı memede kaldı srıf güzlce uyusun diye ses ekmedim ama fena etti .halada acıyo yani.neyse bende önce gündüzden başlamaya karar verdim benim arkadaşşın kızıda feci meme düşkünüydü önce gündüzden kesti gec eemzirdi sonra geceyi kesti ama tamammiyle kesmesi geceden 15 gün sürdü.kötü geçti diyo ama çocuk çok ağlamış meme diye ama neyse kesti işte.bende öyle etmeyi düşünüyorum.gündüzü kesip gece emzirmeye devam edecegim ne dersiniz.şimdiden içim sızlıyo amaa...
kızlar ptesi günü için benimde problemim Dorukun uyku saati ama napalım artık katlanırız bir gün diyorum. sonucta doruk ta 12.30 yatıyor 14 e kadar uyuyor normal zamanda.
Sabah buluşalım diyorum oda kimseye uymuyor. Ögleden sonrası içinde uzak kalanlar bende dahil çok geç oluyor. yapacak bisey yok.
Çiğdem ben buluşmaa uyku sorununu bizzat yaşadım.duru öğlen 12.30.13.00 gibi uyuyor 45 dk falan ama uyuyor buluşmada uyumadı ama sesten değil meraktan .Seldanın yatak odası salonuna uzaktı oraya gittik ses yok ama Duru inceleme peşinde yatağa bak dolaba bak derken uyutamadım ve akşam 5 e kadar mızırdadaı durdu sonra yola çıktık kanguruda uyudu taaa eve gelene kadarda uyudu.yani biraz zorlanıyor ama o kadarda olacak.
he ondan altında kazanı olan nasıl memnunmusun ütü başıma kalacak ya bunlarla çok çabuk ütüleniyormuş diye duydum tavsiye edermisin
kızzllaarrr
az önce bebişimin hareketini net olarak hissettim..şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?