2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bugün defne 14 aylık oldu teyzeleri.
bu kararımdan caymazsam 1 ayda böyle geçse 15 ay emecek..bence çok çok iyi..

slm ben geldim son sayfayı okudum herkes iyi bizimde bu sabah aşımız vardı su çiçeği aşımızı olduk kilo almamışız ama boyumuz 2 cm uzamış doktor çok iyi ben zaten ayşeden kilo beklemiyorum ölçüm boy dedi azı dişlerimiz geliyormuş o yüzden burnumuz çok akıyor bizimde mardin işi kaldı görümcemin düğün tarihi haziranmış o zaman gidicez diye şimdi gitmeyelim zati kocamda işsiz 2 masraf olmasın
pazar günü için bende daha karar veremedim cmt de nevanın arkadaşının doğum günü var ona mecbur gidicez pazarda çıkarsam hiç dinlenemiycem benim kadında çaycılık işi bulmuş cuma günü işi bırakıyor işlerde bana kalıyor napıcam bilmem

ben bu fikrini hiç desteklemiyorum ayşegül duymamış farzediyorum hedefimiz 2 yıl
Ayşe de uykusuna çok düşkün ben gezmelerimi hep ona göre ayarlıyorum onada banada zehir olmuyor
biz sabah 6,5 gibi kalkıyoruz cmt pazar hiç farketmiyor ma aile ayaktayız artık kahvaltı falan ediyoruz cmt pazar ayşe 10 da yatıyor 12,5 da kalkıyor öğle yemeği azıcık oynaş 2,5 da tekrar yaıp 4,5-5 gibi uyanıyor yoğurt faslı akşam yemeği saat 8 de yatıyorlar hafta içide sabah 8 de yatıyor 10,5da kalkıyor 1,5 da yatıp 4-4,5 gibi kalkıyor biz<imki çok düzenli eğer o gün şaşarsa bütün gecede uyumuyor o yüzden bütün düzenimi ona GÖRE AYARLIYORUM

dur bakalım bende gelirken yolda uyuturum diyorum, inşallah çok sorun olmaz uykusu prensesin, oyalarız artık hepsini napalım heheheheh

ayşegülcüm ben senin yerinde olsam kesmezdim canım, ne kadar az olursa olsun, defne için gerçekten çok faydalı eminim, anne sütü mucize bana kalırsa, bi de evdesin kuzu ile beraber, ne zaman isterse aç emzir ama memede fazla tutma bence, o göğüslerinde acı yapıyor olabilir, çünkü dişlerle baskı yapıyolar benim de acıyo zaman zaman, ben h.sonları ne zaman isterse veriyorum inan gündüzleri ki benim tek göğsümde yoğun süt var, yaşadığım mastit probleminden sol göğsümde yok denecek kadar süt var, hiç emmiyor onu, çok güzel bişey onlar için, ben kesmeyi düşünmüyorum, çünkü emzirmeyi, o yakınlığı, onun memeye düşkünlüğünü çok seviyorum, bizim en özel zamanımız, tabii ben duygusalım bu konuda, sen doğrusunu bilirsin, ama kesinlikle ona faydası olduğunu düşünüyorum, ateşli bir hastalık geçirdiğinde, üşüttüğünde veya dişleri çıkarken hep meme ile avunuyolar bi de...

didemcim bizim de hemen hemen böyle bi düzenimiz var..ama sabah uykusunda 1 saat,öğle uykusunda 2 saat uyuyor..çok şükür burak kalabalığa alışkın olduğu için sessizlik aramıyor..cocuklar özellikle gidip uyuduğu odada ses yapmazsa, iyi uyuyor.

bence katıl sen de pazar günü..sonra keşke katılsaydım diyebilirsin. senin için de ayşe için de eğlenceli olur.

ayşegülüm en iyi sen bilin..14-15 ay çok yeterli bi süre bence..

kızlar ptesi günü için benimde problemim Dorukun uyku saati ama napalım artık katlanırız bir gün diyorum. sonucta doruk ta 12.30 yatıyor 14 e kadar uyuyor normal zamanda.

Sabah buluşalım diyorum oda kimseye uymuyor. Ögleden sonrası içinde uzak kalanlar bende dahil çok geç oluyor. yapacak bisey yok.

Çiğdem ben buluşmaa uyku sorununu bizzat yaşadım.duru öğlen 12.30.13.00 gibi uyuyor 45 dk falan ama uyuyor buluşmada uyumadı ama sesten değil meraktan .Seldanın yatak odası salonuna uzaktı oraya gittik ses yok ama Duru inceleme peşinde yatağa bak dolaba bak derken uyutamadım ve akşam 5 e kadar mızırdadaı durdu sonra yola çıktık kanguruda uyudu taaa eve gelene kadarda uyudu.yani biraz zorlanıyor ama o kadarda olacak.

Didem o nedemek kız öyle pazar gelip gelmemek arasında kararsızmısın ama neden ya.
valla ben artık kimseye ısrar etmiyorum buluşmak isteyen gelir istemeyenide zorla getiremeyiz ya.bu buluşmalar için herkesin biraz fedakarlık yapması gerektiğini düşünüyorum.şimdi senin lafın üzerine demiyorum genel olarak söylüyorum canım yanlış anlama hee sana da diyom tabii.
sonuçta çoğumuz çalışıyoruz ve evde zaten 1,5 günümüz oluyor.cumartesi annemlerin evde değişimler var kadın gelecek onunla temizlik yapıp ertesi günde buluşmaya geleceğim.çok çok yorulursamda izinsiz 2 hafta çalıştım der susarım.sen bilirisin tabii.

sabah ayazında ben duruyu dışarı çıkartamam.en azından öğlen güneşinde yolumuzu alırız.

ne bilim bacım bu ara öyle keyifsizim iş güç düşünüyorum işte gerçi işim olmaz nevanın haftaya okulu tatil dur akşama bi eşimle konuşayım bakayım söylediklerini doğru diyosun

he ondan altında kazanı olan nasıl memnunmusun ütü başıma kalacak ya bunlarla çok çabuk ütüleniyormuş diye duydum tavsiye edermisin

ben yaşayacağımı biliyorum zaten işte, merak çok fazla zaten, yeni bi yer tabii, ah nereyi karıştırsam derdi

neyse mızırdanacak artık uykusuz kalıversin dönene kadar da, konuşturmaz bile cadı ben, iki muhabbet edeyim sizinle desem çığlık çığlığa bağırır

inşallah sorun olmaz da kızım da beni şaşırtır, çok sakince arkadaşları ile tanışır...

bizde donlarımıza kadar ütülendiği için çok ütü oluyor o yüzden alayım diyorum yorumlardan kullananlar memnun diye okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…