2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun düşüncelmeriniz için.ama bilmiyorum vakti geliyo gibi geldi bana ntık.bide acıması cabası.emmmede çok duryo.evet vermeyicede kıyamate koparıyo ama.:) bilmiyorum zaten tamamen kesmeyecegim en azından biraz düşürcegim emme zamanıızı öyle böylede kesilir zaten.yemile hala çok acıyo gögsüm dünkünün acısı.diştende oluyo evet.fena buu.:)
tabiki ağlatmam zaten ama az unutsa iyi olur.bakalım:)
hülya çok sevindim.görmenede az kaldı zaten miniçik kuzuyu
ya kızlar yimiki o ütü.bizdede çok çıkıyor ütü.benimkide tefal ama kazannlı dill...fena değil ütü ama eskisi gibi ütülemiyo tabiki.

özlemcim doruk paşanın odasını gördüm.çok hoş..şimdi odasında yatıyormu.uykusunda bi değişkillik oldum merak ettim.ayrıca yatagında bi koruma yok düşsede grçi bişey olmaz.ama yani deli deli yattıkları için aceba dönüncefalan nasıl oluyo diycektim.

Son düzenleme:

aysegul yine koyuyorum etrafına yastıkları şimdiye kadar hiç düşmedi. ama birkez baktım kafayı yere doğru sarkıtmış çok komikti. şimdi normal uyuyor yatakta. geceleri saat 1-2 den sonra yanımıza geliyor. ama gündüz uykuları hep yatağında. uyku düzenimiz çok iyi gidiyor. gündüz tek uyku 2,5-3 saat uyuyor aksam 8.30 en geç yatakta oluyor. aksi birşey yoksa evde.

tek uykuya geçtik rahat ettim ben.

iyiymkiş ya.gece uyanıpmı alıyorsunuz yanınıza.neyse en azından bi gündüz yatagına alışmış olur.sonrasındada ılışır zaten..tek uyku düzenimiz erken daha bize.yada ben krışmıyorum ya.kendi bilir.bazen tek oluyo bezande iki oluyor.bende bu ayın sonuna alabilirim yatak.zeynebin yatagı gibi yaptıracgım bende.aynı olsun sonra yok onunki güzel diye bi kargaşa olmasın:)

bu arada sabahtan bu saate kadar emzirmemiştim.şimdi uyuturken ağladı memmem diye. emdi uyudu kuzucuk..

doğru diyosun canım keyfi egzmeye gitmiyon haklısın
oo yeni evliler çifte kumrular misafir hee..

Aras nasıl oldu,iğneler fayda etmiştir..
evet ya çifte kumrular ah aha ilk zaman gibisi yok tabi cicim ayı nede olsa arastta iyi şükür yarın idarar kültürünün sonucunu alcaz bakalım tekrara idrar isterler galiba ozaman belli olur...iğnelerde canını çok yakıyo anlıyo artık hemşireyi görünece ağlıyo yavrum allahtan iki tane kaldı...
ay canım benim geçmiş olsun çok inşallah çabucacık atlatırısnzı...
özlem en zmaandır benimde aklım da inşallah iylerdir...
aras iyi teyzesi şükür bakalım yarın tahlil yaparlar belli olcak inşallah geçmiştir..
güle güle kullansın paşam özlemcim çok güzel olmuş hem rahat hem çok hoş görünüyo tatlı rüyalar görsün paşam yatağında...odasında
yarasın aşısı canım evde tadilat zor iş hele doğalgaz ii atlatmışın canım hadi hayırlısı olsun
ay sibel kınalı yapıncak nerden geliyo aklına böle çitrefilli laflar çok güldüm çok yaşa emi canım
evet çok güzeller valla ah ah iz yaşlandık diyom gerçi yaşalrımız aynı ama nikah büyüyğüyüz...ilk zamanki gibi olmuyo haliyle ozamanlar cicim ayı
tekrar geçmiş olun canım ya düzelmedi jhiç
ah sibel ah allah ailelerine sabır versin..bende böyle aşalık herifleri assınlar diyom valla zaynebin demesi insan hakkıymışl bunu yapan insan mı ama eşim diyo onu zaten hapiste cezalandırırlar..olan masum yavrulara oldu allahım yaşatmasın kimseye ama hapise atıp beslemesinler assınlar böylelerini...
hayırlısı olsun çorap söküğü gibi rast gitsin zeynepçim işiniz...
evet ya valla vicdansız adam al bacım sen rapor dinsizin hakkından imansız gelir
ah hülya aras bu günlerde aynene burak gibi herkesin peşine ağlıyo ebni kudurtuyo...ağlıyarak iş yaptırıyo kim çıkarsa kapıdan ağlıyo hava güzel accık hava aldırayım diyom eve alana kadar zırlıyo ağlıyo ortalığı ayağa kaldırıyo edepsiz nasıl baş etçem yazın bilmiyorum...
virüs virüs gelmiş yine :) anladık biz onu..

Ortalık cani dolmuş malesef..allah korkusu,insanlık,vicdan kalmamış kimsede..aileye allah sabır versin,çok acı
allahım kötülerden korusun yavrularımzı bizleri
saatleri şaşınca böle yapıyolar evi istemiş bak ya uyu dimi herşeyi biliyo pıtrııcklar bunlar büyüyüene kadar bize rahat yüzü yok anacım
arasın oknuda maşallahı var sessizlik aramıyo ama artık ben geceleri ışığı kapatıyom kendi ekndien uyuyo sıpam çok şükür..gece kalkmalarıda azaldı
hayırlısı canım çocuğun için doğru kararı sen vereceksin kolaylık diliyorum
oy oy maşallah selvi boylu bizim kızlarımız...haziran da iyi oler mardin canım sıcak olur iyce kadın kötü olmuş bulursun birinid eherkeste olmaz işte...temizlikçi bayan dimi cici anneniz değil..
kızzllaarrr

az önce bebişimin hareketini net olarak hissettim.. şükürler olsun.

maşallah yesin teyzesi hareketini

kızlar komşuya saçımı boyatmaya gidiyorum..
çikolata kahveye boyucam..acayip hırs yaptım..bi halta benzetmem lazım..ama evde boyucam ilk kez..yüzüme gözüme bulaşmaz inş...sonra bitsin bi foto koyarım size yarın ama...bugün yetişmez..öptüm..mayssss...

kız burcu yendim seni oh oh oh...

kız fatoş güldürdüm demek seni...iyi ettim ohhh...
hülya koçyiğit in bi filmi vardı...orda saçlarını kısacık kesiyolardı..ondan esinlendim...bende laf çok

Kimsecikler yok tabiki bu saatte

Gündüz işten güçten fırsat bulup giremedim .Belki pijama partisi falan vardır dedim ama şansıma kimse yok

ayy kimsecikler yokk anacimm... zaten zar zor girebiliyorum ama kimsey yok! bu arda kizlar BI SORUM OLACAK yaw . normalde eski saate göre kizim 9.30 da yatiyordu simdiki saate göre 10.30 dami yatirmaliyim. hani 1 saat ileri alindi ya! siz ne yaptiniz bu durumda? yoksa simdiki saate göre demi 9.30 da yatirmaliyim? anacim bi cevap verin baciniza! kuzucuklarimi öpüyorum.....

konuda açmıştım ama burası daha aktif olduğu için burayada yazıyorum arkadaşlar...

38 günlük bir kızım var 4 gündür gece 12-1 gibi uyuyor 5-6 gibi uyanıyor... emmek içinde uyanmıyor dün gece 1 de yattk 7 de uyandı gündüz uykusuda iyi emmeside gayet iştahlı... sizin bebekleriniz nasıl kaç kez kalkıyosunuz.
doktorumuz emmek için uyandırma o açsa zaten uyanır gece uykusu beyin gelişimi için önemli demişti ama bukadar uyumasıda çok garib değil mi... sizin bebekleriniz nasıl...bu konuda bilgisi olan varmı?

canim merak etme o dönemlerde olur ... benim kizimda ayni öyleydi , doktor aynisini söledi. zaten belirli evrelerinde uyku düzenide degisiyor yemeside! ahh bende su cadi nezaman uyusada bende uyusam diye saat sayiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…