özlemcim doruk paşanın odasını gördüm.çok hoş..şimdi odasında yakıyormu.uykusunda bi değişkillik oldum merak ettim.ayrıca yatagında bi koruma yok düşsede grçi bişey olmaz.ama yani deli deli yattıkları için aceba dönüncefalan nasıl oluyo diycektim.
aysegul yine koyuyorum etrafına yastıkları şimdiye kadar hiç düşmedi. ama birkez baktım kafayı yere doğru sarkıtmış çok komikti. şimdi normal uyuyor yatakta. geceleri saat 1-2 den sonra yanımıza geliyor. ama gündüz uykuları hep yatağında. uyku düzenimiz çok iyi gidiyor. gündüz tek uyku 2,5-3 saat uyuyor aksam 8.30 en geç yatakta oluyor. aksi birşey yoksa evde.
tek uykuya geçtik rahat ettim ben.
ayşegül telini çaldırdım kaydet beni saat 16:29 da aradım
doğru diyosun canım keyfi egzmeye gitmiyon haklısınyok fatoş ya öyle olmuyo..geçen de gittik konyaya..organizeden başka yer görmedim :) bi gün daha kalıp gezelim dediler ama ben 1 saat bile uzamasını istemiyorum..belki burak olmasaydı dediğin gibi olurdu..gerçi önceki senelerde de hep izmire gelişimde serbest bölgede çalışır dönerdik..köleyiz biz kölee..:78:
evet ya çifte kumrular ah aha ilk zaman gibisi yok tabi cicim ayı nede olsa arastta iyi şükür yarın idarar kültürünün sonucunu alcaz bakalım tekrara idrar isterler galiba ozaman belli olur...iğnelerde canını çok yakıyo anlıyo artık hemşireyi görünece ağlıyo yavrum allahtan iki tane kaldı...oo yeni evliler çifte kumrular misafir hee..
Aras nasıl oldu,iğneler fayda etmiştir..
ay canım benim geçmiş olsun çok inşallah çabucacık atlatırısnzı...günaydın kızlar..
Burak fena üşüttü..öksürük hapşuruk burun akıntısı huysuzluk iştahsızlık ne ararsanız var..
Peditus ve aferin veriyorum..bide bol bol ıhlamur vercem bugün..inş düzelir..yoksa dr yolu gözüküyo..bugün evdkilerle biraz bakalım duruma...
Ee sizler nasılsınız bacılar..
özlem en zmaandır benimde aklım da inşallah iylerdir...günaydınnnn,
sibel git aynı kuaföre kat falan versin yada önlere değişik birşey yapsın boyunu iyice kısaltmadan birşeyler yapabilir belki beğenmedim biraz şöyle yapalım falan de uğraşsınlarolmuyorsada köpük falan al şekillendirmek için 1 aya da zaten uzar.güle güle kullan içine sinmemiş ama olsun.
Demek kayınvalide görüşleri iyi geçti iyi bari yol gittiniz yorgunluk oldu pürüz çıkmadan geldiniz.
Hülya 2.de erkekse 2.yi doğum sonrasımı kestireceksiniz?öyle olursa burak ta o aralık sünnet olur hem 2. Küçük olacak sana zahmeti olmaz sende burakla ilgilenirsin ee zaten annende yanında olduktan sonra çok zorlanmazsın.
Zeynep çok tatlı olmuş maşallah güleç kız.
Duygu sen nerelerdesin artık gelmiyorsun.
Ayy bu arada haftasonu aklıma geldi özlem yok ya onu merak ediyorum kimsede yokmu numarası.
aras iyi teyzesi şükür bakalım yarın tahlil yaparlar belli olcak inşallah geçmiştir..sağolsun bizde arabayı doldurduk geldik.eşim hep diyo bak nasl faydaları var.yakın olmak iyidir diyo:) bnde evet bu kadar yakınlık iyidir diyorum..:)
defne maalsef kimseye gitmiyo.bu kız bi başka ablasından.uzaktan sevdi herkes..:
oo misafir hee...hadi bakalım...:)
aras nasıl oldu.igne fayda ettimi.
Evet iyi fikir tabi.ikiside erkek olursa bir olurlar.senini çinde iyi olur.onlari çinde..az kaldı zaten kızçene yada bi erkegede..
Geçmş olsun sibel..valla bende korkuyom hasta olacaklar diye.of off..nşallah ilerlemeden geçer.
güle güle kullansın paşam özlemcim çok güzel olmuş hem rahat hem çok hoş görünüyo tatlı rüyalar görsün paşam yatağında...odasındakızlar günaydın herkese
istanbul grubu bu pazar günü havvanın evinde toplanıyoooor... Inşallah hava güzel olur ya hu....
Bu arada oğlumun yeni odasını görmek isterseniz sizi bloguma davet etmek isterim.
küçük prensim: Bebek odasından çocuk odasına geçiş
yarasın aşısı canım evde tadilat zor iş hele doğalgaz ii atlatmışın canım hadi hayırlısı olsungünaydın kızlar, iyi bir hafta olsun inşallah.
Hasta olanlara çok geçmiş olsun, inşallah şu bahar geçişlerini kolay atlatırız, ben de kızımı c.tesi 13. Ay kontrolüne ve su çiçeği aşısına götürdüm, aşıyı yaptık, çok rahattı şükür, kontrolümüzü de olduk, herşeyi yolunda maşallah
Haftasonu evde tadilat vardı, doğalgaz boruları döşendi, yoruldum çok, bugün işte dinleniyorum artık, napayım
ay sibel kınalı yapıncak nerden geliyo aklına böle çitrefilli laflar çok güldüm çok yaşa emi canımkuaför alt katta yapıyor işini..eşim geldi beğenmedi git söyle dedi..eşim diyoki ben bile daha güzel keserim gittm dedim eşim beğenmedi falan diye..yok sibel abla güzel olu falan diyo salak..sanki ben salağım bilmiyorum..önceden işlerini iyi yaparlardı..şimdi pohh etmişler..daha da zor giderim tövbe ettim..güya evimin altında diye hemen koşup gidiyodum..çocuklara bahçeye falan çıkıyodu...gitmem artık..adam baktı moralim bozuk..güzel olmuşsun sıkma canını demeye başladı yalancıııı...
Kız burcu kat verilecek yeri kalmadıkiyanlar uzun arka kısa istedim..arkayı baya kısalttı..ensem açıkta yani yanlarada kat verdi zaten..bidaha kat verdiremem kınalı yapıncağa dönerim artıkın...neyse tek tesellim saçım çabuk uzuyo..1aya biraz uzar inş
evet çok güzeller valla ah ah iz yaşlandık diyom gerçi yaşalrımız aynı ama nikah büyüyğüyüz...ilk zamanki gibi olmuyo haliyle ozamanlar cicim ayıhülya bacım sağsalim gidip dönmüşsünüz çok şükür...
ayşegül inş hasta olmaz sıpalar...aman korkuyoruz valla hemen nem kapıyolar...iyi geçmş anlaşılan ziyaret iyi iyi..
fatoş balayınamı geldiler kız size..ne güzel olur şimdi yeni evliyken elele gezmesi...
çiğdem aşısı yarasın kuzumun...sende dinlen bari işyerinde
tekrar geçmiş olun canım ya düzelmedi jhiçgünaydın bayanlar
ipekte hasta agız burun bırbırınde maalesef... Ama ıns pazara kadar duzelır. Bu arada bızım araba her an satılabılır ben metrobusle gelırım sorun olmaz da özlem sen gelebilir misin???
Zeynoya bayıldım o ne şirinlik öyle yesinler pamucuk yanaklarını
Ayşegül hadi bakalım kazasız belasız geldiniz hastalıklarıda savdınızmı senden iyisi yok...
Hülya buragın yabancılamamasına sevındım bu arada yıne kapmışsını mamaları
Sibel gecmıs olsun cnm bızım kızda hasta dr a goturcem bugun offf... Pedıtus verıyorum 4 gundur ama yok gecmedı...
Bızım kız 9 da uyandı saatler alındı ya ileri nasıl iyi oldu anlatamam
ah sibel ah allah ailelerine sabır versin..bende böyle aşalık herifleri assınlar diyom valla zaynebin demesi insan hakkıymışl bunu yapan insan mı ama eşim diyo onu zaten hapiste cezalandırırlar..olan masum yavrulara oldu allahım yaşatmasın kimseye ama hapise atıp beslemesinler assınlar böylelerini...kızlar bu kayserideki olaya nasıl üzüldüm anlatamam ya..dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum..resmen vahşet ya...böylelerini meydan yerinde sallandırmalı..boşuna kaldımşlar idamı..iran en iyisini ediyo..sallandırıyo adamları..
Bide dilruba nın ölümüne üzüldüm çok çırpındı can vermemek için diyo hayvan...bayramlıkları kefen oldu yavrucaklara...3defa da gitmş piknik yapmş gömdüğü yerde pislik...
hayırlısı olsun çorap söküğü gibi rast gitsin zeynepçim işiniz...yok canım ya ne degıstırmesı bızım kendı ewımızın kıracısı cıkıyor nısan 15 gıbı. Malum bız ordan alıp buraya verıyoruz satıp daha dusuk bı model alıcaz bı kısmını kenara koyucaz 2-3 aylık kira. Belki hemen biri tutma nolur nolmaz diye. Kalanıyla da bankaya kredi wardı onu kapatcaz yada benim acil işe girmem lazım bunların olmaması ıcın.
2008 model fiat punto bizimki canım
evet ya valla vicdansız adam al bacım sen rapor dinsizin hakkından imansız geliröyle valla esma..git diyince gidiyosun mecburen..konya neyse 5 saat arabayla,ama izmire 14 saat gidiş-14 saat geliş otobüsle gönderdi ya,daha da vicdan aramam..anlamıyo ki hamilelikten,küçük cocuktan...bu ayki kontrolümde rapor alıcam ben de..böyle yatıştırcam sinirlerimi..
ah hülya aras bu günlerde aynene burak gibi herkesin peşine ağlıyo ebni kudurtuyo...ağlıyarak iş yaptırıyo kim çıkarsa kapıdan ağlıyo hava güzel accık hava aldırayım diyom eve alana kadar zırlıyo ağlıyo ortalığı ayağa kaldırıyo edepsiz nasıl baş etçem yazın bilmiyorum...burak da çok deli yatıyordu..3 gündür bizimle yatıyor,nerdeyse akşam bıraktığım gibi sabah kalkıyor cocuk..3 gündür yol,bağ,bahçe,park yoruldu sanırım sızıyor..hep böyle devam etse keşke..
Bizim sabah ağlamalarımız geri döndü..aslında benim ya da eşimin arkasına ağlamıyor..annem bizden giderken de ağlıyor..dedesi dışarı çıkarken de ağlıyormuşş.onun istediği dışarda olmak bu ara..ama sabah ben çok üzülüyorum bırakırken.
allahım kötülerden korusun yavrularımzı bizlerivirüs virüs gelmiş yine :) anladık biz onu..
Ortalık cani dolmuş malesef..allah korkusu,insanlık,vicdan kalmamış kimsede..aileye allah sabır versin,çok acı
saatleri şaşınca böle yapıyolar evi istemiş bak ya uyu dimi herşeyi biliyo pıtrııcklar bunlar büyüyüene kadar bize rahat yüzü yok anacımbu arada ipek 9 da kalktı bugün saatler ileri alındı ya,5 dk önce uyuttum geç kalktı diye,şöyle 2 ye kadar uyusa bi 2 saat falan tek uykuya doğru ilk adımı atmış oluruz bizde. 2 den sonra da daha uyutmam akşam 8.30-9 gibi komple yatırırım.
Belki bu bi vesile olur bizim için
dün noldu... Optimuma gittik eltimlerle cümbür cemaat. Saat 3 gibi bizimkinin uyku saati,uyuması gerek,dedim arabasında uyur emziğini veririm de. Tam gün ortası onun uyku saatine göre hareket edince ewden çıkamıyoruz ki... Bugünde arabasında uyusun yada uyumasın ewe dönünce yarım saat şekerleme yapar dedik.
Başladı ağlamaya
3 te bi başladı ağlamaya susturamadık ağlamaktan kustu avm ortasında apar topar eve döndük uyutamıyorum yok ağlıyor,saat oldu 6,30 hala ağlıyor. Yok dedik bu uykudan değil bi derdi war zaten hasta bişey oldu dr a götürdük acile apar topar. Hiçbişey yok boğazları hafif kızarık ama ondan bu kadar ağlamaz dedi kadıncağız. Eve geldik 8 de bi yattı yatış o yatış. Bu uyku bizim için iyice sorun oldu bi hale yola koymalıyım saatlerce ağladı meğer uyuyamadığı içinmiş...
arasın oknuda maşallahı var sessizlik aramıyo ama artık ben geceleri ışığı kapatıyom kendi ekndien uyuyo sıpam çok şükür..gece kalkmalarıda azaldıkızlar aynı sorun defnede de var.sessizlik..uyurken benden başka kimse olmayacak.değilse uyumuyo.yada uyuyamıyo.ses oluncada pür dikkat onu dinliyo.of bende uyku saatleri mümkünse evde olmaya zalışıyorum değilse defnede ağlıyo .
hayırlısı canım çocuğun için doğru kararı sen vereceksin kolaylık diliyorumben bugün bi karar verdim bakalım uyacakmıyım.
Defne emiyorya artık sütüm çok az hatta bana göre artık yok.her emişinde artık gögüs uçlarım fena derecede acı oluyo.sanki boşmuştu boy boy çektigi çin acıyormuş gibi geliyo.ama öyle böyle değil çok kötü acıyo.bende yavaş yavaş memeden kesme çalışmalarına gireyim dedim.dün iki saatlik yolda iki saat ağzı memede kaldı srıf güzlce uyusun diye ses ekmedim ama fena etti .halada acıyo yani.neyse bende önce gündüzden başlamaya karar verdim benim arkadaşşın kızıda feci meme düşkünüydü önce gündüzden kesti gec eemzirdi sonra geceyi kesti ama tamammiyle kesmesi geceden 15 gün sürdü.kötü geçti diyo ama çocuk çok ağlamış meme diye ama neyse kesti işte.bende öyle etmeyi düşünüyorum.gündüzü kesip gece emzirmeye devam edecegim ne dersiniz.şimdiden içim sızlıyo amaa...
oy oy maşallah selvi boylu bizim kızlarımız...haziran da iyi oler mardin canım sıcak olur iyce kadın kötü olmuş bulursun birinid eherkeste olmaz işte...temizlikçi bayan dimi cici anneniz değil..slm ben geldim son sayfayı okudum herkes iyi bizimde bu sabah aşımız vardı su çiçeği aşımızı olduk kilo almamışız ama boyumuz 2 cm uzamış doktor çok iyi ben zaten ayşeden kilo beklemiyorum ölçüm boy dedi azı dişlerimiz geliyormuş o yüzden burnumuz çok akıyor bizimde mardin işi kaldı görümcemin düğün tarihi haziranmış o zaman gidicez diye şimdi gitmeyelim zati kocamda işsiz 2 masraf olmasın
pazar günü için bende daha karar veremedim cmt de nevanın arkadaşının doğum günü var ona mecbur gidicez pazarda çıkarsam hiç dinlenemiycem benim kadında çaycılık işi bulmuş cuma günü işi bırakıyor işlerde bana kalıyor napıcam bilmem
kızzllaarrr
az önce bebişimin hareketini net olarak hissettim..şükürler olsun.
canim merak etme o dönemlerde olur ... benim kizimda ayni öyleydi , doktor aynisini söledi. zaten belirli evrelerinde uyku düzenide degisiyor yemeside! ahh bende su cadi nezaman uyusada bende uyusam diye saat sayiyorumkonuda açmıştım ama burası daha aktif olduğu için burayada yazıyorum arkadaşlar...
38 günlük bir kızım var 4 gündür gece 12-1 gibi uyuyor 5-6 gibi uyanıyor... emmek içinde uyanmıyor dün gece 1 de yattk 7 de uyandı gündüz uykusuda iyi emmeside gayet iştahlı... sizin bebekleriniz nasıl kaç kez kalkıyosunuz.
doktorumuz emmek için uyandırma o açsa zaten uyanır gece uykusu beyin gelişimi için önemli demişti ama bukadar uyumasıda çok garib değil mi... sizin bebekleriniz nasıl...bu konuda bilgisi olan varmı?
günaydın canım inşalahgünaydınlarr.güzel bi gün olsun inşallah..
günaydın kıuzlar hayırlı gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?