esmacım cok araştırdım. onun rahat edeceği bir tarz bulmak için.
yatağı özel değil. bildigin mekan yataklarının yatağı 90x190 ölçülerinde. yarı ortapedik
kızlar bu kayserideki olaya nasıl üzüldüm anlatamam ya..dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum..resmen vahşet ya...böylelerini meydan yerinde sallandırmalı..boşuna kaldımşlar idamı..iran en iyisini ediyo..sallandırıyo adamları..
bide dilruba nın ölümüne üzüldüm çok çırpındı can vermemek için diyo hayvan...bayramlıkları kefen oldu yavrucaklara...3defa da gitmş piknik yapmş gömdüğü yerde pislik...
kızlar resimleri göremiyorum. işyerinden facebook tamamen yasaklandı. girilmiyor. evden insallah bakarım
zeynepcim ben metrobüse hic binmedim. g.o.paşayıda hiç bilmem. nasıl yapsam acaba yaw
dur bakim bir düşüneyim ben.
zeynepcim senin şu uyku olayını bizim detaylı bir şekilde konusmamız gerek. ipekcigi cok fazla uyarıyorsunuz gibi geliyor bana. cocuk uyuyamıyor uykusu gelince. cok yuksek ses, bagrış çıgrış, devamlı yabancılar tarafından kucaklanmak öpülmek cocukları gerebiliyor. neyse böyle yazarak olmuyor. ilk görüştügümüzde detaylı konuşalım seninle.
olucak gibi,neyse detaylı konuşuruz pazara artık.[/QUOTE]Kızlar günaydın herkese
İstanbul grubu bu pazar günü Havvanın evinde toplanıyoooor... inşallah hava güzel olur ya hu....
Bu arada oğlumun yeni odasını görmek isterseniz sizi bloguma davet etmek isterim.
Küçük Prensim: Bebek odasından çocuk odasına geçiş
ÇOCUKLA YAŞAYAN MEKANLAR
kızlar oda fikirleri için sizde şu linke bakın. güzel şeyler var. bana çok fikirler verdi.
kalabalığı sevmiyor evet bağırış çığırış hele hiç sevmiyor ama kuytu bi köşeye gittik arabasında uyutup üstünü örtücektim minimum derecede etkilensin diye,onuda istemedi meğer. evde uyumak istiyor onu farkettim ben. geçen gün de eltimlerde uyutmayı denedim uyumadı eve çıktık 5 dk sürmedi uyudu hemen. yerini istiyor sessizlik istiyor haklı çünkü bende onu isterim,öyle alıştırdık ama her daim sağlayamıyorum bunu işte. tek uyku en hayırlısı olucak gibi,neyse detaylı konuşuruz pazara artık.
evet aynen işte anlattığın gibi ipekte. o an uyursa ne ala,uyumasa tabiri caizse burnumdan getirir.canım benim kız da aynıdır, sesde kalabalıkta başka bi yerde asla uyumaz, o yüzden onun öğle uykusunda çok nadir dışarı çıkabiliriz, yatağını arar, bi tek arabada uyuyor cadı, ben de öyleyim bana çekmiş, sessiz sakin karanlık olacak uyuduğum yer, bi de uykusu geldiğinde uyutmazsan sonra hiç uykuyu tutturamıyolar ve hepten deliriyorlar, ben dışardayken denedim bi kaç kere ama olmadı.
ben şimdi pazar günü buluşmada bana neler yapacak onu merak ediyorum, çünkü sabah 8.30 gibi uyanır, sonra öğlen uykusuna 12 gibi dalar, ama o saatte bizim buluşma var hadi geldik diyelim o saatte biraz çocuklar onu uyarır, oynar belki falan ama en fazla bi saat sonra uyku diye başlar mırıldanmayaa, ne yapıyosunuz siz buluşmalarda peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?