2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler kızlar,

Valla yer yatağını tavsiye ederim. Hem oyun alanı cocuk için hemde uyudugunda aglamadan kendi başına kalkabilir yatağından.

insallah arkadaşlarıyla birlikte oynasın Zeynepcim. İpek, yigit, duru, ayse, zeynep, esra ve da sayamadıklarım

burak uyandı bişeyler yedirmeye çalışayım..sonra da utkuyu alcam okuldan...öğleden sonra gelirim artıkın..byeeeee..

esmacım cok araştırdım. onun rahat edeceği bir tarz bulmak için.

yatağı özel değil. bildigin mekan yataklarının yatağı 90x190 ölçülerinde. yarı ortapedik

hımm güle güle yatsın doruk çok güzel olmuş cnm ben de düşünüyorumda benimki çok deli yatıyoki yataktan çıkar dışında yatar

esmacım işte o zaman daha iyiya.. dorukta cok deli yatıyor. ilk gün bi baktım kafayı sarkıtmış yere değiyor. vucut yatakta. şok oldum. şimdi şimdi düzeldi yatışı. etrafına yinede yastıklar koyuyorum ben

İDAMMI idam o virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusviruse ödül olur canım .ona bi içerde tecavüz etsinlerde sonrada diğerleri verir elbet cezasını.Valla Allah cezasını versin diyemiycem liğme liğme dilimlesinler onu ki bizde görelim.öbür dünyaya bırakılacak kadar insafsız olmayacaklar , bu dünyada doğranmalı.bana versinler 1 sn ye düşünmem...sere fsiz

herşeyin bir ilki vardır canım.Metrobüs çok rahat oluyor özlem.tavsiye edrim.gaziosman paşayı bende bilmiyorum hatta karşıda geldiğim evlerden hiç birini bilmiyordum semt olarak ama bulunuyor sorun olacağını sanmam sora sora bağdat bulunur.

ayy çok sinirlendim unuttum.paşanın odası çok güzel olmuş bencede.kullanışlı ve eğlenceli.
ama sen ilerde karyola yapacaksın dimi.hepyerde mi yatacak yani yer değil tabide yine ranza yüksek ya kışın soğuklarda falan.

Son düzenleme:
burak da çok deli yatıyordu..3 gündür bizimle yatıyor,nerdeyse akşam bıraktığım gibi sabah kalkıyor cocuk..3 gündür yol,bağ,bahçe,park yoruldu sanırım sızıyor..hep böyle devam etse keşke..

bizim sabah ağlamalarımız geri döndü..aslında benim ya da eşimin arkasına ağlamıyor..annem bizden giderken de ağlıyor..dedesi dışarı çıkarken de ağlıyormuşş.onun istediği dışarda olmak bu ara..ama sabah ben çok üzülüyorum bırakırken.

virüs virüs gelmiş yine :) anladık biz onu..

ortalık cani dolmuş malesef..Allah korkusu,insanlık,vicdan kalmamış kimsede..aileye Allah sabır versin,çok acı

Evet burcu metrobüs olmasada bir dolmuş falan vardır belki diyorum. gelirim nolcak ya... belki zaten yine araba olur zeyneple gelirim. her halukarda zeyneple geliriz zaten.

Doruk a tabiki alacağız karyola. 2,5 - 3 yaşında artık tek kişilik karyolada düşmicek konuma gelince alıcam tabiki hep yerde nasıl yatsın yahu :))

şu yer yatağı işi bayağı aklıma yattı ipekte 360 derece dönüyor yatakta 3 dk dan çok aynı şekilde durmuyor.
3 yaş gibi düşmeyeceği vakit normal karyolaya geçsek,e o vakte dek de beşik olmaz,yer yatağı iyi çözüm gibi...
hülyacım,az daha sabır kısa vakit sonra hep beraber olucaksın onunla da... insan üzülmez olur mu hiç ama,herşey onlar için değil mi zaten...

bu arada ipek 9 da kalktı bugün saatler ileri alındı ya,5 dk önce uyuttum geç kalktı diye,şöyle 2 ye kadar uyusa bi 2 saat falan tek uykuya doğru ilk adımı atmış oluruz bizde. 2 den sonra da daha uyutmam akşam 8.30-9 gibi komple yatırırım.
belki bu bi vesile olur bizim için

dün noldu... optimuma gittik eltimlerle cümbür cemaat. saat 3 gibi bizimkinin uyku saati,uyuması gerek,dedim arabasında uyur emziğini veririm de. tam gün ortası onun uyku saatine göre hareket edince ewden çıkamıyoruz ki... bugünde arabasında uyusun yada uyumasın ewe dönünce yarım saat şekerleme yapar dedik.
başladı ağlamaya
3 te bi başladı ağlamaya susturamadık ağlamaktan kustu avm ortasında apar topar eve döndük uyutamıyorum yok ağlıyor,saat oldu 6,30 hala ağlıyor. yok dedik bu uykudan değil bi derdi war zaten hasta bişey oldu dr a götürdük acile apar topar. hiçbişey yok boğazları hafif kızarık ama ondan bu kadar ağlamaz dedi kadıncağız. eve geldik 8 de bi yattı yatış o yatış. bu uyku bizim için iyice sorun oldu bi hale yola koymalıyım saatlerce ağladı meğer uyuyamadığı içinmiş...

zeynepcim senin şu uyku olayını bizim detaylı bir şekilde konusmamız gerek. ipekcigi cok fazla uyarıyorsunuz gibi geliyor bana. cocuk uyuyamıyor uykusu gelince. cok yuksek ses, bagrış çıgrış, devamlı yabancılar tarafından kucaklanmak öpülmek cocukları gerebiliyor. neyse böyle yazarak olmuyor. ilk görüştügümüzde detaylı konuşalım seninle.

kalabalığı sevmiyor evet bağırış çığırış hele hiç sevmiyor ama kuytu bi köşeye gittik arabasında uyutup üstünü örtücektim minimum derecede etkilensin diye,onuda istemedi meğer. evde uyumak istiyor onu farkettim ben. geçen gün de eltimlerde uyutmayı denedim uyumadı eve çıktık 5 dk sürmedi uyudu hemen. yerini istiyor sessizlik istiyor haklı çünkü bende onu isterim,öyle alıştırdık ama her daim sağlayamıyorum bunu işte. tek uyku en hayırlısı olucak gibi,neyse detaylı konuşuruz pazara artık.

canım benim kız da aynıdır, sesde kalabalıkta başka bi yerde asla uyumaz, o yüzden onun öğle uykusunda çok nadir dışarı çıkabiliriz, yatağını arar, bi tek arabada uyuyor cadı, ben de öyleyim bana çekmiş, sessiz sakin karanlık olacak uyuduğum yer, bi de uykusu geldiğinde uyutmazsan sonra hiç uykuyu tutturamıyolar ve hepten deliriyorlar, ben dışardayken denedim bi kaç kere ama olmadı.

ben şimdi pazar günü buluşmada bana neler yapacak onu merak ediyorum, çünkü sabah 8.30 gibi uyanır, sonra öğlen uykusuna 12 gibi dalar, ama o saatte bizim buluşma var hadi geldik diyelim o saatte biraz çocuklar onu uyarır, oynar belki falan ama en fazla bi saat sonra uyku diye başlar mırıldanmayaa, ne yapıyosunuz siz buluşmalarda peki ?

evet aynen işte anlattığın gibi ipekte. o an uyursa ne ala,uyumasa tabiri caizse burnumdan getirir.
bizimki uyumuyor buluşmalarda hayatta yatmaz çünkü,denedim ama olmadı. ipek 7 gibi kalkar 10,30-11,30 arası uyur sonra en geç 4 gibi uyur bilmiyorum nasıl olucak,çocuklara dalar oynar uyku arama dönüş yolunda uyuturum diyorum ama... yada bi yarım saat denerim uyutmayı

kızlar aynı sorun defnede de var.sessizlik..uyurken benden başka kimse olmayacak.değilse uyumuyo.yada uyuyamıyo.ses oluncada pür dikkat onu dinliyo.of bende uyku saatleri mümkünse evde olmaya zalışıyorum değilse defnede ağlıyo .

ben bugün bi karar verdim bakalım uyacakmıyım.
defne emiyorya artık sütüm çok az hatta bana göre artık yok.her emişinde artık gögüs uçlarım fena derecede acı oluyo.sanki boşmuştu boy boy çektigi çin acıyormuş gibi geliyo.ama öyle böyle değil çok kötü acıyo.bende yavaş yavaş memeden kesme çalışmalarına gireyim dedim.dün iki saatlik yolda iki saat ağzı memede kaldı srıf güzlce uyusun diye ses ekmedim ama fena etti .halada acıyo yani.neyse bende önce gündüzden başlamaya karar verdim benim arkadaşşın kızıda feci meme düşkünüydü önce gündüzden kesti gec eemzirdi sonra geceyi kesti ama tamammiyle kesmesi geceden 15 gün sürdü.kötü geçti diyo ama çocuk çok ağlamış meme diye ama neyse kesti işte.bende öyle etmeyi düşünüyorum.gündüzü kesip gece emzirmeye devam edecegim ne dersiniz.şimdiden içim sızlıyo amaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…