günaydın canım inşalah
didemmmmmmmmmm nerdesin canım görüşemez olduk zaten eskisi gibi girmiyon ama girincede karşılaşamıyoz kaç kere yazdım sana bişi görmedin galiba...nasılsın bakalım
günaydın
ipegı dun dr goturdum bronsıt baslangıcıymıs,daha tam degılmıs ama bronslar dolmus baslamadan hemen hava tedavısıne baslıcaz ventolın falan. ilerlemeden geçsin diye. umarım pazara dek toparlar,gercı hava ıpege cok ıyı gelıyor 2-3 gune toparlar ama...
uyusun bı gecmıse bakayım
günaydınlar hayırlı günler
Maşallah Frukana:)Enerji birikiyor annesi ne yapsın.bizimkide kapı açıp kapatmayı çok seviyor elini sıkıştıracak diye çokkorkuyorum.günaydın kızlar geçmişe tam bakamadım ipek hastaymış geçmiş olsun başka varmı hasta olan göremedim varsa onlarada geçmiş olsun oğlumdan pek fırsat bulup giremiyorum furkanı durduran tek şey kapılardı artık kapılarıda açmaya başladı bir dakika bir yerde durmaz oldu
günaydın canım inşalah
didemmmmmmmmmm nerdesin canım görüşemez olduk zaten eskisi gibi girmiyon ama girincede karşılaşamıyoz kaç kere yazdım sana bişi görmedin galiba...nasılsın bakalım
günaydın kıuzlar hayırlı gün olsun inşallah
günaydınlarr.güzel bi gün olsun inşallah..
nasılsınız bebişler nasıl bakalım?
Canımbenim kızım gece çok uyanırdı ama o da birkaç haftadır dün gece hariç buara diş çıkartıyor o yüzden.Gece 10 da uyur sabah 7:30 kadar sadece bir ikidefa su ister içip hemen dalar uykuya birde ben gece 24-01 arası süt veriyorum.hiç kalkmıyor artık büyüyorlar o yüzden önemli değil.konuda açmıştım ama burası daha aktif olduğu için burayada yazıyorum arkadaşlar...
38 günlük bir kızım var 4 gündür gece 12-1 gibi uyuyor 5-6 gibi uyanıyor... emmek içinde uyanmıyor dün gece 1 de yattk 7 de uyandı gündüz uykusuda iyi emmeside gayet iştahlı... sizin bebekleriniz nasıl kaç kez kalkıyosunuz.
doktorumuz emmek için uyandırma o açsa zaten uyanır gece uykusu beyin gelişimi için önemli demişti ama bukadar uyumasıda çok garib değil mi... sizin bebekleriniz nasıl...bu konuda bilgisi olan varmı?
ayy kimsecikler yokk anacimm... zaten zar zor girebiliyorum ama kimsey yok! bu arda kizlar BI SORUM OLACAK yaw . normalde eski saate göre kizim 9.30 da yatiyordu simdiki saate göre 10.30 dami yatirmaliyim. hani 1 saat ileri alindi ya! siz ne yaptiniz bu durumda? yoksa simdiki saate göre demi 9.30 da yatirmaliyim? anacim bi cevap verin baciniza! kuzucuklarimi öpüyorum.....
Kolaygelsin cnm.keşke Derinle ilgilenecek biri olsada bende dip köşe temizlikyapabilsem.Bugün benim dip köşe temizlik günüm..dündü aslında da arkadaşıma gittimbu güne kaldı :)
ecoşu anneannesine postaladım, görüşürüz arada girer bakarım
Geçmiş olsun Zeynepcim sanada İpeğede.Anne kız nazaramı geldiniz ne oldunuz böyle.Derinde bu arakoltuklara tırmanmaya çalışıyor ve düşüyor korkuyorumkafasını vurucak diye.sagolun kızlar walla daha degıl ama olmak uzereymıs ıns baslamadan bıter.
ıpek uyumadı bende 12 de yatırıcam dunde 1 kere uyudu 1 saat ama gece 8,30 da 3 dk bıle ugrastırmadan benı yattı. cok sasırdım ama aksam cok huysuzlaştı iyice uyku başına vurmuştu. 3 dk da uyudu gece. bugunde baktım iyi gidiyo 12 gibi yatırayım dedim belki böyle böyle tek uykuya düşeriz.
bu arada maalesef koltuklara da iyice tırmanmaya başladık hiç iyi olmadı düşüyor koltuk tepelerinden kudurucam diye
günaydın
ipegı dun dr goturdum bronsıt baslangıcıymıs,daha tam degılmıs ama bronslar dolmus baslamadan hemen hava tedavısıne baslıcaz ventolın falan. ilerlemeden geçsin diye. umarım pazara dek toparlar,gercı hava ıpege cok ıyı gelıyor 2-3 gune toparlar ama...
uyusun bı gecmıse bakayım
Günaydın kızlar nasılsınız ipekmi hasta geçmiş olsun canıma yaa kıyamam
havalar çok dengesiz tam hasta olma zamnı bebeişlerin
derinde diş çıkarıyo sabaha kadar döndü durdu
tüm hasta bebişlerimize geçmiş olsuyn işlerim nisandan sonra bitiyor sonra daha çok katılıcam aranıza kızlar
bişey sorucam bu arada bebekleriniz sizlere bağımlımı özellikle öalışan annelerimize soruyorum sanki derin bu ara benden uzaklaştı gibi belkide bana öyle geliyordur
ayşede öyle sabh gözünü açıyor memme akşam cişcianneden alıyoruz memme ölüyoruz gülmekten adım memme kalacak çocuk anne demiyor memme demekten
Kıyamam ben ipeğime doğru söylüyorsun zor hava olayı inşallah hemen iyleşsin benim muzur suratlım...özlemcim nebül geldi canım çok tşk ederiz,cici badimiz için ayrıca tşk ederiz ipeğin hiç yeşil bişeyi yoktu doğru düzgün rengini görünce çok sevindim :)
serap canım,ipek malum anne delisi ama ben evde olduğum için böyle,sanmıyorum ki derin senden uzaklaşsın. artık bağımsızlaşmaya başladılar,belki onun etkisi vardır. sen onun annesisin,en güvendiği liman sensin,böyle düşünme arkadaşım.
gülşah canım sana da kolay gelsin...
seçil evet haklısın,yarım yamalak verildiğinde tam olarak işe yaramıyor ama çocukları zaptedip &100 veremiyoruz maalesef yer gök yıkılıyor yaparken. bizde çok işe yarıyor hava,inanıyorum ki bi kaç güne toparlar...
Sorma canım ağzım açık kaldı benimdeyalnıs derine çok güldüm demek doktordan kaçmak için yürüyor,yoksa totoyu kaldırmıyor haalem bu çocuklar yaaa
bu emsirme konusu benimde aklımda ne zamandır... sol gogsum tamamen boş,sadece sağı emiyor emerse oda 3-4 kere 5 dk yı geçmiyor. çekince geliyor ağzı yüzü süt içinde kalıyor belli geldiği ama doktor kesiceksen şu an kesiceksin,yazın kesilmesini önermiyoruz dedi. ya şu an kesicem yada yazı geçiricez 2 yaşa doğru. o zamanda iyice bilinçlenicek çok mu zor olur diye tırsıyorum açıkçası. habire yakamı çekiyor meme meme diye aklına düştükçe,yasın ince ince giyiyorus bi çekse yakamı memeler fora olacak ama
ayşede öyle sabh gözünü açıyor memme akşam cişcianneden alıyoruz memme ölüyoruz gülmekten adım memme kalacak çocuk anne demiyor memme demekten
evet 2 yasından sonra zor oluyor hemde baya zor oluyor,bende tanık oldum birisine,çok zorlandı 2,5 yaşını buldu tamamen kesmek,bakalım seçil yaa duruma göre belki yazı geçirir öyle keserim 1,5 yaşından sonra,ama 2 yaş zor gibi... bu kadar emdi ya,ona bile şükürler olsun...Kıyamam ben ipeğime doğru söylüyorsun zor hava olayı inşallah hemen iyleşsin benim muzur suratlım...
Sorma canım ağzım açık kaldı benimdeboşuna üzülüyormuşum yürümüyor diye Derinde bir ara meme meme diye çok düştü çekiyordu yakamı bağrımı ama karnı tok oldumu istemiyor.şimdi mesela kestiğimin farkında değil yavaş yavaş azaltarak kestim.2 yaşından sonra bir arkadaşım kesmeye çalıştı çok zorlandı kesmesi 3 yaşını buluyordu neredeyse çocuğun pskolojisi bozuldu gibi oldu korktum açıkçası.Ama doktorum 2 yaşına kadar önerdi.Ben bende süt kaldığını sanmıyorum çok az geliyordu sanırım.belki öyle ağzı burnu süt olsa 5 dk emse kesmezdim.istersen sen daha emdir 1.5 yaşından sonra az az kes ama benim fikrim.yazın açması kolay olur evet benim bir kere dolmuşta başıma geldi zor yakaladım yakamı az kalsın namus gidiyordu:)
walla yazın da emerse hıcbırımısde namus kalmas sanırım
Senin işin zor o zaman.zor bırakır.
kızlar selam
bilgi paylaşımına ihtiyaç var :)
ben çatal kaşığa alıştırma, kendi kendine yemek yedirme ile ilgili bişeyler sorucam, aranızda çatal kaşığa alıştıran veya alıştırmaya çalışan, bu süreçte olanlar var mı, neler yapıyorsunuz, ne kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz ?
ben mama sandalyesinin masasına ufak ufak balıklar köfteler tavuklar salatalık domates koyuyorum onları parmağıyla tutup ağzına yiyor veya ekmek bisküvi kraker meyve muz elma ne olursa hepsini alıp yiyor, katı gıda konusunda bir sıkıntısı yok maşallah
ama sofrada yemek bilincini kazandırmak istiyorum, bugünlerde başlayacağım ona uygun bir set alıp, paylaşımlarınızı bekliyorum canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?