2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu kayserideki olaya nasıl üzüldüm anlatamam ya..dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum..resmen vahşet ya...böylelerini meydan yerinde sallandırmalı..boşuna kaldımşlar idamı..iran en iyisini ediyo..sallandırıyo adamları..
bide dilruba nın ölümüne üzüldüm çok çırpındı can vermemek için diyo hayvan...bayramlıkları kefen oldu yavrucaklara...3defa da gitmş piknik yapmş gömdüğü yerde pislik...

geçmiş olsun canım...bende bugün bakıcam olmazsa yarın dr yolu görünüyo bizede..

söyleme sibel ya hatırlatma... böylesi yaşasa nolur... dediğin gibi idam bunun sonu öyle olmalı. yaşamak herkesin hakkıymış idam insan haklarına aykırıymış falan filan. bunu yapan insan mı ki idam etmek hakkına aykırı olsun. keşke assalar böylelerini...

aynen canım ya...pislik herif Allah belasını versin...

zeynep arabayı niye satıyosunuz kuzum...bugünlerde arabaya takığım ya..değiştirmek için falanmı..ne marka sizinki canım

zeynep arabayı niye satıyosunuz kuzum...bugünlerde arabaya takığım ya..değiştirmek için falanmı..ne marka sizinki canım

yok canım ya ne degıstırmesı bızım kendı ewımızın kıracısı cıkıyor nısan 15 gıbı. malum bız ordan alıp buraya verıyoruz satıp daha dusuk bı model alıcaz bı kısmını kenara koyucaz 2-3 aylık kira. belki hemen biri tutma nolur nolmaz diye. kalanıyla da bankaya kredi wardı onu kapatcaz yada benim acil işe girmem lazım bunların olmaması ıcın.
2008 model fiat punto bizimki canım

günaydınlar hayırlı günler

ayşegül cüm yolculuğunuzu ve misafirliğiniz atlatım gelmişiniz hadi gözün aydın cnm

sibelcim cnm saçların ı güle güle kullan beğenmemişin ama alışırsın cnm sonrada uzar zaten
kayseride olan olaya bende üzüldüm üzülmek az kaır gerçekten nie böle adice insan öldüren canavarları sadece hapise tıkarlar anlamam inş. hapiste gebertir biri şişler hayvaı vala öldürseler günah olmaz

hülyacım bu haline seni seyehatemi çıkarıyo patronun ya azda insiyatifli olabilir adam hem yüklüsün hemde küçücük çocuğun var

zeynep ipoşuma geçmiş olsun inş. hemen iyiolur ama hava değişimi çocukları mahvediyo işte

bu arada zeynep in fotolarınada bayıldım ne tatlı bi kız olmuş maşallah Allah bahtını güzel etsin kuzunun

aklımda kalanlar bunlar kızlar
herkes iyimi

aynen esma hava bı ıyı bı kotu sonu boyle oldu işte offf bı tam ıyılesse su havalar da rahatlasak artık

hayırlısı olsun canım ya..inş hemen kiracı bulursunuz...artık havalar düzeliyo millet taşınmaya başlar..hemen bulursunuz bence...iş içinde keşke kafana göre bi iş bulsan valla sana da iyi gelir manen..

ipek ve burağa çok geçmiş olsun..inşallah burak gibi ilerletmeden bi günde iyileşirler..hoş gerçi biz de tehlikedeyiz, her yolculuktan sonra hasta oluyoruz inşallah bu sefer burak hasta olmaz..zeyneple defne de hasta olmaz inşallah..

sibelcim belki yakışmıştır sana öyle geliyodur diyecektim ama eşin de beğenmemiş baksana..merak ettim nasıl kestiyse..gitme tabi bi daha boşver..ben de kısa saç kullanıyorum hep ama bazen bizimki de kalabalık olursa üstünkörü yapıyo gibi geliyo bana..neyseki ben eşarpla kamufle ediyorum dışarda :)

kızlar resimleri göremiyorum. işyerinden facebook tamamen yasaklandı. girilmiyor. evden insallah bakarım

zeynepcim ben metrobüse hic binmedim. g.o.paşayıda hiç bilmem. nasıl yapsam acaba yaw

dur bakim bir düşüneyim ben.

özlemcim doruk un odasına bayıldım harika olmuş nerden aklına geldi ya
bi oda takımndan daha harika olmuş yer yatağı bayıldım bende böle düşündüm şimdi yatağı özelmi

öyle valla esma..git diyince gidiyosun mecburen..konya neyse 5 saat arabayla,ama izmire 14 saat gidiş-14 saat geliş otobüsle gönderdi ya,daha da vicdan aramam..anlamıyo ki hamilelikten,küçük cocuktan...bu ayki kontrolümde rapor alıcam ben de..böyle yatıştırcam sinirlerimi..

oda çok orjinal olmuş valla özlem yine konuşturmuşsun orjinal fikirlerini..

cinsiyet daha belli olmadı canım 8 nisanda belli olur inşallah..

sibelcim inş canım hem maddi hem manevi çalışmalıyım ama yok yok yok neyse...

özlem çok güzel görünüyor ellerine sağlık yer yatağı aklıma yattı benimde yer yatağına mı geçsek kendi kendine gidip yatabilir zamanla alışırsa çok kullanışlı ve rahata benziyor güle güle oynasın doruk odasında...

esmacım cok araştırdım. onun rahat edeceği bir tarz bulmak için.

yatağı özel değil. bildigin mekan yataklarının yatağı 90x190 ölçülerinde. yarı ortapedik

sagol canım sızde hastalıksız atlatırsınız ınsallah su donemı
ben bılıyorum g o paşayı beraber gidebiliriz ama kesın degıl satılırsa bu hf yoksa arabayla gıderıs tabı

yer yatağı baya rahat oluyo..burak yatağından düştükten sonra yer yatağı yaptık ona..valla kafamız rahatladı.yok eğildimi yok kalktımı sabaha kadar nöbet tutuyoduk...minder serdik yere yatıyo...hatta geçen gece ağlamış bu bende duymadım..bi baktım başımda dikilmş ıh ıh diyo..meme istiyo...hemen sarıldım alım yanıma emzirdim yattı...sabhaları da kalkıp geliyo yanımıza hemen sıpa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…