2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok tatlı oluyolar o mamalarını yerken, çokkkk, denemelere başlayalım bakalım göstere göstere döke saça olacak bi şekilde tabii..

ben de diş fırçası aldım, çoktandır fırçalıyo cadı macunsuz, aa bu arada macunlu fırçalamaya başlamalı mı ki ?

oyy maşallah tek uykuya geçeceksin galiba zeynep hadi bakalım, 2 saat uyur inşallah...

yemek yeme konusunda furkanda bir kaç gündür kendi yemek istiyor ama eliyle yiyor bende henüz çatal vermedim eline ama kaşık bazen veriyorum ne yapacak diye ama tam çözemedi yemeye çalışıyor ama döküyor dişlerimizi bizde fırçalamaya başladık dr macunsuz fırçalayın dedi öyle yapıyoruz bizde

neva kendi yemeğe kalkarsa yaklaşık 2 satt sürüyor ama 2 haftadır iyiyim sayılır sabah ona sorup istediği yemeği yaptırıyorum çabuk yiyiyor akşamada poşette baget istedi hanım

AYŞEDE YEMEK sıkıntım yok çok şükür ama onunda tek kusuru saatinde hazır olacak akşam saat 7 yi 5 dkika geçsin başlıyor bağırmaya mamma dişye görmeniz lazım 2 akşam denedik kendini yerlere vuruyor mama diye

firstteeht in macununu kullanabiliyorsunuz kızlar aklınızda olsun 25 tl civarı ama fırçasıda içinde

nasılsınız?? ben hiç iyi değilim..
evimizi satmak zorundayız kızlar.. eşime yüklü miktarda borcu olan müşterisi iflas etmiş dolayısıyla borcunu ödeyemeyecek ve iş yerimiz zor durumda.. evimizi satmak zorundayız

bir kaç gündür eşim iyi değildi zaten hep düşünceli bana soruyor evi seviyor musun komşularını seviyor musun bilmem ne anlam veremedim önce dün akşam söyledi gözleri doldu anlatırken hayırlısı olsun senden kıymetli mi dedim olsun dedim ama benimde sesim titredi. başka ev alıp gitsek bu kadar üzülmezdim ama kiraya çıkacağız kızlar.. sana daha iyisini alacağım söz dedi ama.. nasıl olacak bilmiyorum..

çok üzgünüm.. eşime belli etmemeye çalışıyorum ama gece gözüme uyku girmedi.. hiç böyle olmamıştı 2. evi almayı planlarken başımıza gelene bakın.. allah kimseyi böyle sınamasın.. kendinize gelin demek istedi bize herhalde

canım acıyor..

Son düzenleme:

çok üzüldüm canım sizin adınıza.gerçekden okurken içim sızladı.insanın başına ne geleceği belli olmuyor işte.üzülme demek neyi değiştirir ama kendinizi yıpratmayın çok şükür sağlığınız yerinde allah sağlığı bozmasın herşey yerine gelir.
''allah kendinize gelin demek istedi bize'' diye yazmışsın ya öyle düşünme siz kendinize gelecek ne yaptınızki, normal bi hayat sürüyordunuz kendini yıpratma eşine destek olmaya çalış.oda sana bunları yaşatmak istemezdi.belkide ilerde bundan daha güzel bir eve sahip olursunuz.

Son düzenleme:
özlem doruğun yeni odası çok güzel olmuş.yeni yatağında güzel rüyalar görür inşallah.

biz yer yatağından terfi ettik.yağız 8.ayından itibaren yer yatağında yatıyordu zaten.odasında tek kişilik bazası vardı.bazanın üstündeki yatağı duvara dayadık önüne bazayı koyduk.bazasının üzerinede 2 tane kalın yorgan serdim ve üstüne nevresimlerini çektim.yerede 2 sıra minder dizdim.kendi başına bazadan inip çıkıyor geceleri uyanıp yatağından inip yanımıza geliyor beni uyandırıyor emip tekrar odasında yatıyo.2 haftadır bu düzen içindeyiz sanırım yazdan sonra bazanın üstüne yatağını koyup o şekilde yatırıcam.

bizim şetr diye gördüğümüz şeylerde bile bir hayır vardır sıkma canını bak benim eşimde işsiz evde yatıyor napalım hepsinde vardır bir hayır allah sağlığımızla ve çocuklarımızla sınamasın bizi malla mülkle sınasın

sağol canım inşallah. yani benim demek istediğim insan önce elindekinin kıymetini bilmeli.. 2. yi isterken elimizdekinin gideceğini nerden bilebilirdik..

haklısın didem.. sağlığımız yerinde çok şükür.. allah eşimzi çocuklarımızı bize bağışlasın...vardır bi hayır elbette ama üzülmeden edemiyorum başım çatlayacak gibi ağrıyor..

Son düzenleme:
zeynepcim geçmiş olsun .erken fark edildigi iyi olmuş.inşallah hemencecik toparlar ipek hanım.:)
seçilcim üzülme bacım allah başka dert tasavermisin tekrardan alırsınız.eşinde haklı ne yapabilinki .ikiniz birbirinze destekle yeniden alınsınız.baak bizim bi evimiz ile yok kiradalarda geçiyo işte.:)
arya(secil) emzirmeyi kesmişsin.ya bi anlatsana bana bende istiyorum ama bi türlü cesaretlenemiyorum.seninkide düşkündü.hiçmi aramadı memeyi.yada aradıysa nasıl bi yöndetm denedim.ben bu konuda destege ihtiyacım var
yürümesinede maşallah bakdoktoru nasılda yürütmüş:)
didem ben yediriyorum deme şuna..bende arada yapıyorum onu aynen zeynebe kalsa masada 5.saat kalır yani.bi pilav alıyor onu kaşıkta sayarsın bendebazen sinirleniyorum o bi şeyler ağzına alırken bende tepiyorum ağzına değelse hiç yemiyor.bazende piz karışmıyorum ne kadar yerse yesin diye.bunu her annenin yaptığına eminim.yediriyorum derken sanki çocugun yemeyi bilmiyormuş gibi yazma kız.

bak bak maşallah nasıl yetişiyo kapıya alçakmıkapılar
iyiyim canım işlerim çok bu ara eskisi kadar giremiyorum vakit bulunca bakıyorum sen ne zman gideceksin arasın sonuçlarını almaya
biliyorum canım valla bugün gitmedik sadece sonuç almaya gidecektik eşim iğneleri bitsin öyle gidelim dedi iğneside yarın sonuncusu bakalım yarın gidiecz
canım valla huyları öyle çabuk değişiyoki çalışmakla ilgisi yok bağımsızlıklarını ilan etmeye başlıyolar yürümeye başlayınca aklına öyle şeyler getirip üzme kendini
geçmiş olsun canım ötekindede hava ile toplamıştı bunuda atlatır başlamadan kuzum benim..pazara kadar iyi olsunda annesi egzmeden geri kalmasın dimi ama...
aradada olsa gel ama tabi daha sık gel yani....aman iyi olun arkadaşınada geçmiş olsun bebişine
hadi inşallah geçersin tek uykuya rahat oluyo...zeynep sabah kaçta kalkıyo 830 gibi yatınca çekyatları hiç deme benimde baş belam onlar...
Bugün benim dip köşe temizlik günüm..dündü aslında da arkadaşıma gittimbu güne kaldı :)
ecoşu anneannesine postaladım, görüşürüz arada girer bakarım

bizimki fırçalamıyo ya alalı çok oldu ısırıyo fırçayı dişlerini kaşıyo
valal canım benim oğlan sofraya bizzimle oturursa yemeye değil karıştırmaya oturuyo kaşığa takmıştı bi rra ama oynamakiçin ama bu günlerde çatalı alıp batırıp ağzına sokuyop fark ediyo yani ne işe yaradığını ama kaşığı genelde oyuncak olarak kullanıyo ee kaşıktan bu kadarkaçarsan kaşığıoyuncak sanırsın dimi bende plastik set almayı düşünüyorum şuan almadım daha sişleride doktor macunu yemeyeceğine emin olana kadar macunsuz fırçalıyacaksınız dedi bize...
canım her şey insanlar için herşey allahtan yani bugün yarın başımıza ne geleceğini kim bilebilir tabiki çok zor olur ama olsun sağlık olsun rabbim sağlıkla sınamasın hepsi olur..yine alır eşin söz vermiş olur canım sıkma canını...

yani her şeyin başı sağlık

oğru diyosun ayşegül çok şükür yemeyi biliyor ama yemek istemiyor bizimki bitki bile olabilir yemek verme güneş ve havaayla idare eder

defnede kendi başına yemek yemeye bayılıyor ama eline catl kaşık almayı çok daha seviyo.
ben plastik olarak tabagını koyuyorum önenü.ama kaşık metal küçük atlı kaşıklırından veriyorum.çatalda ucu sivri olmayan çatallar oluyor.özel bişey yani az körelmiş gibi oluyor.çocuklar için çok uygun .zeynepte onu vererdim eline şimdi defneye veriyorum.çok hoşuna gidiyo.çatala batırıp kendi ağzına atıyo hop.ama ortalık mahvolyo tabi:)
diş fırcalama bizdede epeydir var bende şu bim deki diş fırçalarından aldım.macumsuz zeynep nasıl fırcalara oda öyle aşagı yukarı 4 dişini temezliyo..bazende keyfi alıyo ağzana şeker gibi dolandırıyo ağzında:)
memeden kesen arkadaşlar yöhntemlerininiz paylaşın yütfen destege ihtiyacım var bende hemen değil eblet ama yavaş yavaşa emme işini azaltmak istiyorum .gece emyo zaten ama gündüz emmeyi düşürmek estiyorum öyle öyle kesecegim bende.bu aşama ne kadar zaman alır bilmiyorum ama zamanımız geliyo bence..2 yaş emzirme oluyına bilemeyecegim.defnedeyken biyle bu zamana kadar emzirecegim hiç aklıma gelmezdi .zeynep 8 aylıkken kendi kestigi için buda böyle olur sandım.ama maşallah iyi çıktı bu cimcime.

Son düzenleme:
oğru diyosun ayşegül çok şükür yemeyi biliyor ama yemek istemiyor bizimki bitki bile olabilir yemek verme güneş ve havaayla idare eder

zeynepte öyle.yan yemek seciyo elbeta ma bende değiştiriyorum ne yapayım.ıspanak hayata yemez ama çorbasını çok güzel içer.peynir nefret eder ama gözleme yap yer.degiştiriyorum işte.sevdgi şey olunca vete hemen bitiriyor:)

yataga geçişide bende bir ay sonra yapacagım sanırım.ablısını yatagı gibi yaptırmaya karar verdim.zaten yataklardan herşeyden inip çıkyo rahatlıkla.yatagın korumasıda olacak.bazalı bi yatak almaya karar verdim.inşallah iki kardeşi bir ay sonra birleştirecegimm

birleştir tabi bizimkiler 3. aydan beri beraberler arada neva şikayet ediyor ama alışması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…