günaydın geliriz burayı arkadaşlarımızı bırakamayız biz yayaz geldikçe kimse kalmıcakmı ne?
Nedime (arkeos) nin herkese selamı var...neti kapattırmışlar merak ediyomuş herkesi biraz haber verdim ..:) Mehmet de nedime iyilermiş...
cnm dışarı çıktım geldimesmacım burdayız kuşum sne nerdesin bakım bursamda hava nasıl
bursada hava yağmurlu ve kapalı uyku havası :)
selmacım günaydın cnm geçmiş olsun yaz gelicek bu seferde sıcakları istemicez nankör insanoğluyuzgünaydın herkese
Zeynepte bende hastayız kızlar bugün sağlık ocağına gidecem, zeynep öksürüyor,burnu akıyor seside kısıldı iyice, benimde boğazlarım çok ağrıyor,başımda ağrıyor yaz gelsin artık bitsin bu hastalıklarda, burda hava kapalı,soğuk ve yağmur var, mayısa girecez nerdeyse hala güneşin yüzü göremedik doğru düzgün....
kızlar benim oğlum 3 4 gündür çok değişti huysuz sinirli sürekli ağlıyo hiç peşimden ayrılmıyo anne demeyi öğrendi anni aniii annii tuvalete giremiyom nasıl ağlıyo dövmüşün kırmışın biyerini sanki dün zor tuttum kendimi patklıcamtım zıvanadan çıkardı beni bu neya eskliden oğluşum hiç yaramaz deilmiş dedim valla