- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
- 163
Pınar sen işe başlıyorum diyince ben eşinin yanında başlayacaksın sanıyordum sen başka biryerde başlamışsın.hayırlı olsun canım ...
çalışma saatlerin nasıl muhasebe işimi şimdi.Eşinin yanında öğrenmektense iş başa düşünce daha güzel öğreniyorsun daha çabuk ilerlersin inşallah canım.
Temizlik yapanlarada kolay gelsin.
dün mutfağı yapmış tesisatcı nedeni bulaşık makinesinin su boşalttığı boru varya çok içerdeymiş giderin içinde yani. o yüzdendir demiş.4 yıldır aynı uzunluk giderin içinde bi anda ne olduda geri verdi anlamadım. bu seferde korkumdan dolapları yerleştirip halıyı seremiyor beklesin pazara kadar doldur boşalt sil kaldır gına geldi banane dursun öyle.
Özelmeciğim editör oldun he way be yazar arkadaşım.hayırlı olsun canım tam senlik olmuş başarılar.sık kullanılanlarıma kaydettim okurum.
Sibel kocanı ara sor bakayım anneciği ve kardeşi aramışlarmı birdaha ne zaman teşrif edeceklermiş gözlerim yollarda tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum de.
uyuzlar ya onlar varsa seni ararsa belki işim var gelmeyin dersin diye oğlunu arayıp söylüyorlar uyanıklar.
yok kız burcu öyle demeyeceğimi biliyorlarda aslında emrivaki yapıyolar..işte oğlumuz varken seni niye arayalım modunda takılıyolar...
dinleyin bakın size bişey anlatıcam..geçen hafta içi görümcemle konuştuk..gelin falan dedi..bende pazar günü geliriz belkiii dedim..neyse bu ctesi abisini aramış yine önce demiş geliyomusunuz diye..oda sibelle tam konuşmadık demiş hakkatte öyle oldu..lafı geçti gidelim falan dedik aramızda tam kesin demedik..demiş ki eşim sibeli ara ona sor ne derse öyle yaparız..vayyyyyy dedim...görümce beni aradı yarın geliyomusunz diye şok oldm hiç aramaz bilirsiniz..bende geliriz heralde falan gibilerinden bişeyler söyledim..daha diyom ay beni nasıl aradı ohaa falan oldm..neyse akşam eşim geldi...neriman beni aradı gelcekmsnz diye bende sibeli ara sor dedim dedi..dedim yane şaşırdım beni arayınca dedim..yine abisini aramış yani önce sinir...ama eşimde iyi etmş ohhh..