kızlar çocuklarınız gün içinde neler yiyor meselaaa
babanın doktor kontrolü iyi geçer inş.canım antepe gidiyorsunuz demek size hayırlı yolculuklar,sibelle sanada iyi muhabbetler hülyacım resim çekmeyi unutmayın sakın, ....
slm canım inş baban için sevindirici haberler alırsınız..
bekliyorum canım antepe gelmenizi sabırsızlıkla..bana haber edersin nasıl istersen öyle yaparız..
kaç gün burdasınız...
evet burcu bencede bu kızlarla bi yere gidemicez biz bide düşünsene yan yana bunları aman allahım
selma sorma çok yaramaz oldu ne yapıcaz bakalım bazen diyorum yaramaz demiyim kondurmuyım meraklıda ama ortada işte
hülyacım sibele uğra tabi yaa oraya kadar gitcen
derinderen sizede geçmiş olsun cnm valla tehlikeyi nasıl engellicez bilmiyorum
özlem bende kullanıyorum bel yastığı çok rahat....
kontrolü iyi geçer inş. babanın cnm
antep yolculuğunuzda iyi geçsin inş.
çok geçmiş olsun ya ah bu çocuklar karambole koşuyolar her an yakalayamıyo insan
cuma günü oldu cnm çok şükür atlattık aniden oldu iş durumuma gör izin aldım hemen aldık gün buraya yazamadım fırsatım olmadı
canım ınsallah hayırlı haberler alırsınız babanın kontrolunde daha ıyı olsun ınsallah. Oh Gidin bakalım gezın ne kadar güzel olur
Evet canım gercektende cok rahat dogru oturmamı sagladı bır gunde bıle fark ettım rahatlıgını gercekten
esma tekrar geçmiş olsun.çabucak gesni inşallah.
derinderen sizede çok büyük geçmiş olsun.allah beterinden korusun inşallah..sütten bende kestim ama ben biberona alıştırdım.zorla tıktım ağzına şimdi alıştı..
hülya burak paşanın iyi olmasına sevindim.tekrar yaşamazsınız inşallah.
hülyacım inşallah hayırlı güzel haberler verirsin baban için.sizede dinlenmek iyi gelecek .iyi tatiller.
özlemcin sende güle güle kullan bel yastığını valla olsada ne güzel olur eminim bizide:)
unuttugum varsa kusura bakmayın bacılar..
sabah işimi vardı dışarda onu hallattim.eve gel yemek yep.evi süpür..defneyi yıka doyur.valla halada işim var.akşamada ütü yaparım bu hafta biraz hafilerim inşallah..
Oleyy allahımmmmm... Miray'ın ilk dişi çıktı :))))
burak bu ara az yiyor ya..1 kase çorba içiyorsa, şimdi yarım..150 cc süt yerine şimdi 100 anca..sabah kalkınca süt. 9-10 gibi kahvaltı..2-3 gibi çorba..(bazen bu arada yine süt ya da yemek) akşam da bizimle yemek..yatmadan yine süt(meyve yerse sütü içmiyo bazen)..muhallebi ve sütlü tatlıları hiiçç yemiyo..gün içinde bisküvi,kraker,çikolata yiyor..
kahvaltıda değişiyo..bi ara yumurta peynir hiç yemiyordu,bulamaç yiyordu..çay içiyo genelde kahvaltıda.içine ekmek,peynir koyuyo annem..
ben de üstünde fazla durmuyorum..dediğin gibi geçici bir dönem diye düşünüyorum..
ayşegül sen defneyi hergün mü yıkıyorsun? kışında mı hergün yıkadın?
günaydın herkese...
günaydın herkese...
günaydınlar.............naber.......
biz yine erkenciyiz..burak şimdi uyudu tekrar..malum horozlardan beraber uyandık..
kahvaltımı yapıp gidicem bugün toplantımız var...
gözünüz aydınn
günaydın cnm iş nasıl gidiyo
herkese günaydınlarrr
günaydınlar.............naber.......
biz yine erkenciyiz..burak şimdi uyudu tekrar..malum horozlardan beraber uyandık..
kahvaltımı yapıp gidicem bugün toplantımız var...
gözünüz aydınn
günaydın cnm iş nasıl gidiyo
herkese günaydınlarrr
günaydınlaarrr
günaydıngünaydınlaarrr
Günaydın hanımlarrrrrr , evde olanlar çocuklarla sıze kolay gelsın , çalışan arkadaşlar hayırlı stressiz günler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?