2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çocuklarınız gün içinde neler yiyor meselaaa

Canım Çınar sabah emiyor ama yınede uyanınca ballı süt içiyor 200 cc kadar ben cıktıkdan sonra sütten sonra uyuyormuş.

Uyandıktan sonra kahvaltı zeytın peynır yumurta kendısı yemek ıstıyor zeytın cekırdeklerını kendısı cıkarıyor verıyor bıze kahvaltıdan sonra öğlen uykusuna sıra gelınce buskıvılı ıhlamur ıcıyor genelde

Uyanınca;

çorba ıcıyor butun corbaları sevıyor farketmıyor Çınar ıcın ve mutlaka meyvesı var meyveyı cok sevıyor portakal elma muz

akşam da yemekte bızımle ne varsa yıyor benı emıyor uykuya gecıs sırasında 200-250 cc süt

bızım genel olarak boyle ama gün ıcınde heo bırseyler yemek ıstıyor hep mutfakda ver ver dıye dolanıyor bır mama dolabımız var sureklı o dolabı gıdıp ver dıyor kuru üzüm leblebı fıstık ne bulursa yıyor

burak bu ara az yiyor ya..1 kase çorba içiyorsa, şimdi yarım..150 cc süt yerine şimdi 100 anca..sabah kalkınca süt. 9-10 gibi kahvaltı..2-3 gibi çorba..(bazen bu arada yine süt ya da yemek) akşam da bizimle yemek..yatmadan yine süt(meyve yerse sütü içmiyo bazen)..muhallebi ve sütlü tatlıları hiiçç yemiyo..gün içinde bisküvi,kraker,çikolata yiyor..
kahvaltıda değişiyo..bi ara yumurta peynir hiç yemiyordu,bulamaç yiyordu..çay içiyo genelde kahvaltıda.içine ekmek,peynir koyuyo annem..

babanın doktor kontrolü iyi geçer inş.canım antepe gidiyorsunuz demek size hayırlı yolculuklar,sibelle sanada iyi muhabbetler hülyacım resim çekmeyi unutmayın sakın, ....

inş cnm sağolasın.
fotğraf mı? unutmam unutmam

slm canım inş baban için sevindirici haberler alırsınız..
bekliyorum canım antepe gelmenizi sabırsızlıkla..bana haber edersin nasıl istersen öyle yaparız..
kaç gün burdasınız...

tmm güzelim. çarşamba gelicez,pazar dönücezz cnm.

uğricam uğricam.

sağol cnm. emir kağana da tekrar geçmiş olsun.

amin cnm sağolasın.
çok ihtiyacım var değişikliğe cnm yaa: mirayla yine yorulurum ama en azından ev işi yapmam :))

amin cnm inş. dua et.
değişiklik olacak en azından. kısmet olursa sibelle de görüşcezz:)) sen de adanaya gel yaw: özledimm:)))

Hersey neden bızım omuzlarımızda yahu ev ısı yemek cocuklar off offf hepsını bır arada yürütüyoruz vallahı...Kolay gelsın bacım

Oleyy allahımmmmm... Miray'ın ilk dişi çıktı :))))

Hadı hayırlı olsun canım ..

Az degıl canım ya zorlama zaten bır donem cocuklarda oluyor yemek ıstemıyor sevdıgı seylerı bıle almıyor sonra yıne duzelıyor Cınardada oluyor bazen ama stne gıtmıyorum acıkınca ıllakı ıstıyor zaten

ben de üstünde fazla durmuyorum..dediğin gibi geçici bir dönem diye düşünüyorum..

ayşegül sen defneyi hergün mü yıkıyorsun? kışında mı hergün yıkadın?

Oleyy allahımmmmm... Miray'ın ilk dişi çıktı :))))

ooo tebrik edermmm..çok sevirdimm...dişli kız oldu öylemii...maşallah..incileri sağlam olsun inşallahhh..
yaw bende özledimk valla..bizim adanaya gelmişken 3-4 gün kalmamız lağzım degilse geldigimiz gibi gidiyoruz ya(

ben de üstünde fazla durmuyorum..dediğin gibi geçici bir dönem diye düşünüyorum..

ayşegül sen defneyi hergün mü yıkıyorsun? kışında mı hergün yıkadın?

yok hülya.helik bu arlar kaloriferleri arada yakıyorlar
bazen gün aşırı oluyo bazende 2 güne bir.yani üçüncü gün yıkamış oluyorum..ama kusması falan yoksa yanii..

günaydınlar.............naber.......
biz yine erkenciyiz..burak şimdi uyudu tekrar..malum horozlardan beraber uyandık..
kahvaltımı yapıp gidicem bugün toplantımız var...

günaydınlar.............naber.......
biz yine erkenciyiz..burak şimdi uyudu tekrar..malum horozlardan beraber uyandık..
kahvaltımı yapıp gidicem bugün toplantımız var...

gözünüz aydınn

günaydın cnm iş nasıl gidiyo

herkese günaydınlarrr

günaydınlaarrr

Günaydın hanımlarrrrrr , evde olanlar çocuklarla sıze kolay gelsın , çalışan arkadaşlar hayırlı stressiz günler olsun

geçmişe baktım hatırladıklarım
hülya burcu srap selma bunlar valla büyümüş küçülmüş aras beni hergün şaşaırtıyo hergün yeni bi şey öğreniyo yaramazlık adına koltuklara çıkıyo bi koltuktan ötekine geçiyo ne söylersem aynısını sölemeye çalışıyo lambayı soruyorum kafayı kaldırıyo mamaba eliyle gösteriyo ayakkabılarını getir diyom getiriyo mutfak günede 100 kez çekmece nboşaltıyo mutfakta fırınımın ü,stüne çıkıyo dans ediyo balkonda kedileri yuakalmaya çalışıyo neler neler... ama bi lamba deyişi var teyzeleri görseniz ısırırısnız..
hülyacım gözün aydın il dişiniz gelmiş hadi sıra sıra dizilsin incile babanın kontrolundende iyi haberler alırsınzı inşallah canım.
derinderen çok geçmiş olsun canım allah korusun beterinden...
hülya iyleşmiş paşam hadi gözün aydın bi dhaa böle kazlar olmasın inşallah
esmacım 15 dakika diyosun ya evet 15 dakkkada olsa insan mahvoluyo aras ilkinde 1 buçuk saat ikincide 20 dakika kalmıştı allahım bi daha yaşatmasın inşallah...
ben arası bayağpıdır yıkıyamıyorum kızlar ya çünkü burnu sürekli akıyo bi daha tekrarlasın istemiyorum tam anlamıyla iyleşmedi çünkü ameliyattada izin olmuyodu ozamandan bu yana topu topu 3 kere yıkadım çürümez dimi çocuk yaz gelsede her gün çimsek..

arasta mesela sabah kalkıyo bulmaaç ka,hvaltısı var hala ayrı versem yemz doymaz zaten...öğlen çorba yoğurt hergün değişik çorba...ikindide muhallebi arı mamanın hazırı var ya ondan 1 gün o 1 günde portakallı muhalklebi akşam yatmadan öncede 200 cc bisküili süt 4 öğün besleniyo yani azmı sizce aradada kraker meyve suyu öel işte...

Son düzenleme:
Selamlar kızlar hepinizi çok özledim valla. İşle yine sıkışık ama geçen haftalardan azcık daha iyice.
Bizi merak eden olduysa eğer Berkuş ta ben de iyiyiz. Berkuş birkaç gündür daha iyi diş çıkarma devam ediyo ara ara burun akıntısı hafif ateş yapıyor, iştah kaçıyor huysuzluk oluyor. 1 hafta iyi bir hafta huysuz şu yaza kadar çoğu çıksa da bari yazın rahat etseler.

Geçmişe bakamadım ama son sayfadan gördüğüme göre Emir operasyonu atlatmış. Geçmiş olsun Esmacım.

Atladığım önemli bir durum yoktur inşallah varsa affedin

Ayşegül ablacım beni mesaj atmışsın ama vallahi bişey yok canım. İş sıkışık evde de bi yandan Berkuş bi yandan evdeki işler fırsat kalmıyor. Ama aklım hep sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…