canım ben 86 lıraya aldım dıger ucuz olan pek kullanılmıyormus bırı fransızların dıgerı ıngılızlerın yaptıgı asıymıs aralarındakı fark buymus pahalı olan ıngılızlerın yaptıgı asıymısşimdi aradım biizm sağlık ocağını olur dediler ya
sen aşıyıeczanedenmi aldın mrka ücret ne cnm aldıysan
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.
babama telefon açıp söyledim gitti eczaneye beni aradı sekrol al dedim aldı eve gitmiştir.Ayşegül yazını şimdi okudum az önce okumuş olsaydım eczacıyada bi danışırdım ama sekrol çoğumuz kullanmışız.bu sefer bunu verelim.Ventolin i dr bize sürekli geçmeyen öksürüğü varken vermişti alerjik bu öksürük ventolin verelim dedi ve geçti.
Ciğerlerinde değil ayşegül şimdilik boğazlarında aşağı inmemiş canım o zaman bu durumda verebilirim.1,5 yaşındaysa günde 3 kere 1/2 ölçek demiş eczacı.
Fatma sağlık ocagı 15. ayı olmadığı için bizede yapmadı geri yolladı kendi dr aradım o gelin yaparım sorun olmaz 12. ay aşısından 1 ay sonra yapılabilir dedi.ona gittik hem muayene olduk hem aşımızı yaptırdık.Hepatit a da özel aşı ve 2. yaşında yapılacakmış.
Gülşah sen tereyağını düzenli vermiyormusun? tereyağını düzenli kullanınca Duru her sabah kahvaltıdan sonra mutlaka bııırtlıyor iyi geliyor bağırsaklarına.
slm cnm
aşıyı yapmadılarmı oluyoki bizimkinin doktoru daha 14 aylıkken dedi yapılıcak die
bendealıp yaptırmayı düşünüyordum önce arıyımda öle yaptıryım bari
ameliyat olduk cnm sağol tşk
şimdi aradım biizm sağlık ocağını olur dediler ya
sen aşıyıeczanedenmi aldın mrka ücret ne cnm aldıysan
babama telefon açıp söyledim gitti eczaneye beni aradı sekrol al dedim aldı eve gitmiştir.Ayşegül yazını şimdi okudum az önce okumuş olsaydım eczacıyada bi danışırdım ama sekrol çoğumuz kullanmışız.bu sefer bunu verelim.Ventolin i dr bize sürekli geçmeyen öksürüğü varken vermişti alerjik bu öksürük ventolin verelim dedi ve geçti.
Ciğerlerinde değil ayşegül şimdilik boğazlarında aşağı inmemiş canım o zaman bu durumda verebilirim.1,5 yaşındaysa günde 3 kere 1/2 ölçek demiş eczacı.
Fatma sağlık ocagı 15. ayı olmadığı için bizede yapmadı geri yolladı kendi dr aradım o gelin yaparım sorun olmaz 12. ay aşısından 1 ay sonra yapılabilir dedi.ona gittik hem muayene olduk hem aşımızı yaptırdık.Hepatit a da özel aşı ve 2. yaşında yapılacakmış.
Gülşah sen tereyağını düzenli vermiyormusun? tereyağını düzenli kullanınca Duru her sabah kahvaltıdan sonra mutlaka bııırtlıyor iyi geliyor bağırsaklarına.
ben aşı yaptırırken sordum 12.ayda yapılan aşısıyla arasında 1 ay olması lazımmış canlı aşı çünkü bu dedi.biz 15.ayı beklemeden yaptırdık.
c.tesi dr kontrolü var o zaman özlemcim.sağlık ocağına götürüp yaptırsaydın haftaiçi.
Yogun dıye hafta ıcı ızın almak ıstemıyorum ası olurkende yanında olmak ıstıyorum oyuzden cumartesı yaptırayım dedım canım
doğru yanında olsan iyi olur.ama aşı hiç sıkıntı yapmıyor.zaten aşı etkisini 14 gün sonra belli edermiş ateş yada döküntü şeklinde.
bugün çok sıkıcı geçiyo.iş yok boş boş oturmakdan canım sıkıldı.arada kalkıp diğer arkadaşların yanına gidiyorum ama çokda dikkat çekmemek için geri geliyorum.1,5 saat var daha çıkmak için.zaman geçmek bilmiyo bugün.
Şuan bızımde durgun nedense 1 saat sonrada ben cıkıcam zafer carsıdaymış hatun iş çıkışı carsıya gelde bıraz dolasalım el ele epeydır tek dolasmadık dedı şaşırttı benı
vayyyyyy bravo zafere.ya zaten anlayışlı çocuk senin eşin özlemcim, sende laf ediyosun bak
ben en son nezaman tolgayla tek dışarı çıktık hatırlamıyorum bile.bak düşünüyorum cidden aklıma gelmiyo.:44:
çınarda anneannesinde rahat rahat dolaşın, el ele göz göze arkadaşım
anlayışlıdırda epeydır bızde tek çıkmıyoruz canım ısten ev evden iş haftasonuda Çınarla cıkıyoruz
evet Çınar anneannede parka gıtmısler bugun eğlenmış benım oğluşum teyzesı sımdıde esılayla oynuyorlarmıs 1 saat dolasır gıderız bızde eve
sizede değişiklik olucak canım.valla bizimde çok ihtiyacımız var tolgayla başbaşa kalmaya.
mmm esila çınarımı üzmesin. valla eli maşalı dikleniyo çınar paşaya.
kayınvalidem de yağızı parka götürecekti ama esiyo diye çıkartmadım dedi.çıksalardı karşılaşırlardı birlikte oynarlardı kankiler
ahh ayşegül teyzesi hele ben eve gidince neler yapıyo bi görsen.nasıl şımarıyo anlatamam.kucağıma koşup sarılması,1dk beni bırakmaması daha neler neler.
ama çalışmadan da olmuyo.az daha büyüsün sende çalış arkadaşım.
selam canlarım nasılsınız? biz dün sağlık ocağına aşıya gtttik su çiçeği.vurmadılar ille 15. ayı doldurunca olucakmış.sizlerin hangi zamanda vuruldu aşısı.ben daha öncede vuruluyo die biliyodum.bide hepatit a varmış onu vurdurdunuzmu
burcum bende sekrol kullandım ii geldi
emir ameliyatmı oldu yeni öğrendim çok geçmiş olsun
deirnderen sizede çok geçmiş olsun cnm
mirayımın inciside hayırlı olsun
sizede geçmiş olsun öznurcum..bebeişler hastamı olmuş yine ya
kıyamamm( çok geçmişolsun
bizimkinnde boğazı iltihaplanmış
sesi gitti iyice
antipiyotikle öksürük şurubu verdiler
antipiyotii verniyorum ama
diğerini kullanıyorum yatarken
keyfi hiç yok hasta olunca
çok mızmız
benim kayınvalidemler var
oğluşa ciciler almişlar
ama bizimki yüzüne bakmıyo hiçbirinnin
oyuncaklarla falan 2 dk oynuyor anca
dahada almazlar nankör oğlumun yüzünden
Şuan bızımde durgun nedense 1 saat sonrada ben cıkıcam zafer carsıdaymış hatun iş çıkışı carsıya gelde bıraz dolasalım el ele epeydır tek dolasmadık dedı şaşırttı benı
oyy bende isteremm...ya bizde şöyyle tek aşımıza el ele dolaşmalayı ne kadar zaman oldu poff..
eşim bana evde aşkım diye seslenince zeynep ordar dalıyo hemen babaya dönrüp senin aşkın benim diyokıskanç velet..
Aslında yapmamız lazım arada böyle şeylerı gercektende tabıkı once cocuklarımız ama arada böyle kaçamaklar olmalı sizde yapın arkadasım zaten bır yemek yıcez daha cıkamadık bak
Ay keske cıkarsaydı bıraz babannesı Yağız paşamıda oynarlardı parkta , Esılanın elı maşalı gercektende dıkkat et dedım anneannesıne :44:
valla balık mevsimide bitecek biz hala teknelerde yemeğe gidicez hep birlikte.neyse bu kadar bekledik bari ben maaşımı alayımda öyle gidelim
parka çıktıklarında haberleşelimde birlikte oynasınlar bari.yağız parka taş toplamakdan aletleri görmüyo bile.yada bana çimen topluyo gelince veriyo.çiçek toplasa daha makbule geçer ama neyse küçükden yetişiyo benim akıllı oğlum
Ayşegülcüm demek zeynep kıskanıyo seni.kuma gibi desene.babasına aşkın benim diyo haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?