günaydınlar.............naber.......
biz yine erkenciyiz..burak şimdi uyudu tekrar..malum horozlardan beraber uyandık..
kahvaltımı yapıp gidicem bugün toplantımız var...
günaydınlaarrr
Günaydın hanımlarrrrrr , evde olanlar çocuklarla sıze kolay gelsın , çalışan arkadaşlar hayırlı stressiz günler olsun
geçmişe baktım hatırladıklarım
hülya burcu srap selma bunlar valla büyümüş küçülmüş aras beni hergün şaşaırtıyo hergün yeni bi şey öğreniyo yaramazlık adına koltuklara çıkıyo bi koltuktan ötekine geçiyo ne söylersem aynısını sölemeye çalışıyo lambayı soruyorum kafayı kaldırıyo mamaba eliyle gösteriyo ayakkabılarını getir diyom getiriyo mutfak günede 100 kez çekmece nboşaltıyo mutfakta fırınımın ü,stüne çıkıyo dans ediyo balkonda kedileri yuakalmaya çalışıyo neler neler... ama bi lamba deyişi var teyzeleri görseniz ısırırısnız..
hülyacım gözün aydın il dişiniz gelmiş hadi sıra sıra dizilsin incile babanın kontrolundende iyi haberler alırsınzı inşallah canım.
derinderen çok geçmiş olsun canım allah korusun beterinden...
hülya iyleşmiş paşam hadi gözün aydın bi dhaa böle kazlar olmasın inşallah
esmacım 15 dakika diyosun ya evet 15 dakkkada olsa insan mahvoluyo aras ilkinde 1 buçuk saat ikincide 20 dakika kalmıştı allahım bi daha yaşatmasın inşallah...
ben arası bayağpıdır yıkıyamıyorum kızlar ya çünkü burnu sürekli akıyo bi daha tekrarlasın istemiyorum tam anlamıyla iyleşmedi çünkü ameliyattada izin olmuyodu ozamandan bu yana topu topu 3 kere yıkadım çürümez dimi çocuk yaz gelsede her gün çimsek..
arasta mesela sabah kalkıyo bulmaaç ka,hvaltısı var hala ayrı versem yemz doymaz zaten...öğlen çorba yoğurt hergün değişik çorba...ikindide muhallebi arı mamanın hazırı var ya ondan 1 gün o 1 günde portakallı muhalklebi akşam yatmadan öncede 200 cc bisküili süt 4 öğün besleniyo yani azmı sizce aradada kraker meyve suyu öel işte...
günaydın herkeseeeeeee
Selamlar kızlar hepinizi çok özledim valla. İşle yine sıkışık ama geçen haftalardan azcık daha iyice.
Bizi merak eden olduysa eğer Berkuş ta ben de iyiyiz. Berkuş birkaç gündür daha iyi diş çıkarma devam ediyo ara ara burun akıntısı hafif ateş yapıyor, iştah kaçıyor huysuzluk oluyor. 1 hafta iyi bir hafta huysuz şu yaza kadar çoğu çıksa da bari yazın rahat etseler.
Geçmişe bakamadım ama son sayfadan gördüğüme göre Emir operasyonu atlatmış. Geçmiş olsun Esmacım.
Atladığım önemli bir durum yoktur inşallah varsa affedin
Ayşegül ablacım beni mesaj atmışsın ama vallahi bişey yok canım. İş sıkışık evde de bi yandan Berkuş bi yandan evdeki işler fırsat kalmıyor. Ama aklım hep sizde.
Günaydın.
bizim çoçuklara öksürük şurubu kalanabiliyormuyuz.en son kullanamıyorduk öyle hatırlıyorum dr a soran varmı ?
birde dolven ne işe yarıyor? duru fena öksürüyor.selamsız sabahsız girdim ,bugün tekim ve yoğunluk var öpüyorum sizi.
Günaydınlar arkadaşlar
burcucum öksürük şurubu niye kullanamıyoruz ki derine doktor vermişti sekrol iyi gelmiştide geçmiş olsun cnmmm
Günaydınlar arkadaşlar
burcucum öksürük şurubu niye kullanamıyoruz ki derine doktor vermişti sekrol iyi gelmiştide geçmiş olsun cnmmm
veriliyo burcu cum bende kullandım ismini hatırlamıyorumdaGünaydın.
bizim çoçuklara öksürük şurubu kalanabiliyormuyuz.en son kullanamıyorduk öyle hatırlıyorum dr a soran varmı ?
birde dolven ne işe yarıyor? duru fena öksürüyor.selamsız sabahsız girdim ,bugün tekim ve yoğunluk var öpüyorum sizi.
slm cnm berkuş un dişleri kolayca çıksın inş. ama böle sıkıntılı yavrucaklarSelamlar kızlar hepinizi çok özledim valla. İşle yine sıkışık ama geçen haftalardan azcık daha iyice.
Bizi merak eden olduysa eğer Berkuş ta ben de iyiyiz. Berkuş birkaç gündür daha iyi diş çıkarma devam ediyo ara ara burun akıntısı hafif ateş yapıyor, iştah kaçıyor huysuzluk oluyor. 1 hafta iyi bir hafta huysuz şu yaza kadar çoğu çıksa da bari yazın rahat etseler.
Geçmişe bakamadım ama son sayfadan gördüğüme göre Emir operasyonu atlatmış. Geçmiş olsun Esmacım.
Ayşegül ablacım beni mesaj atmışsın ama vallahi bişey yok canım. İş sıkışık evde de bi yandan Berkuş bi yandan evdeki işler fırsat kalmıyor. Ama aklım hep sizde.
günaydın cnmGünaydınlar arkadaşlar
bi ara dr oksürük şurubu pek tercih etmiyoruz demişti.sonra burdada bi konuşma olmuştuda birilerinin dr daha verme demiş ondan aklımda kaldı.
bende sekrol alayım eczadeden.nezlesi iyi gibi ama öksürük başladı.
Pınar sizede aynısını vermiş alayım bende ya boğaları acıyor öksürdükçe.
Günaydınn...
bugün biraz daha hareketlimidir nedir oh oh maşallah...
EMİR ameliyat olmuş bitmiş çok şükür geçmişler olsun...
MİRAY diş çıkarmış gözün aydın hülyacım...devamıda kolayca gelsin inş..
ecenaz kabız yine yaa off nasıl ıkınıyo terliyo kızarıyo ağlıyo anlatamam...
gezmem var bugün öğleden sonra..ecoş annemde kalacak kimsebebe getirmiyo.(
Bızde Çınara ventolın kullanmıştık gercektende etkılı oluyor dolven de ates dusurucu en son acıldekı doktor calpol le dolvenı donusumlu ver demısdı yazmısdı receteye aldım ama daha kullanmadık calpol kullanıyorum ben ateslenınce...
Iyıyım Pınarcım sen nasılsın sabah otobusle geldım beledıye otobusu cok zor ya ordan saatte bır olması cok kotu Cınar huysuzluk yaptı arkamdan agladı ama cıkmak zorunda kaldım arabayı kacırmamak ıcın
günaydın.günaydın herkeseeeeeee
Selamlar kızlar hepinizi çok özledim valla. İşle yine sıkışık ama geçen haftalardan azcık daha iyice.
burcu gfeçmiş olsun bacım.Günaydın.
Günaydınn...
bugün biraz daha hareketlimidir nedir oh oh maşallah...
EMİR ameliyat olmuş bitmiş çok şükür geçmişler olsun...
MİRAY diş çıkarmış gözün aydın hülyacım...devamıda kolayca gelsin inş..
ecenaz kabız yine yaa off nasıl ıkınıyo terliyo kızarıyo ağlıyo anlatamam...
gezmem var bugün öğleden sonra..ecoş annemde kalacak kimsebebe getirmiyo.(
bende iyiyim canım.sabah 7:20 de çıktım evden otobüse bakındım seni göremedim.zaten ben yürürkende otobüs yanımdan geçti.sabah yağızda 7'e 10 kala uyandı emdi dalmıyo bi türlü tolga geldi aldı ben üzerimi giyindim.ben çıkarkende dalmak üzereydi.
eğer evden çıkacağını farkederse çıkmak imkansız oluyo haklısın.
oyyy kuzum yaa.sen öyle yazınca benim bile içim burkuluyo yaa..allah size yardım etsin .benim bile yürgeim el vermiy.off ama benimde çalışmama lağzım.az büyüsün bakalım..
selam canlarım nasılsınız? biz dün sağlık ocağına aşıya gtttik su çiçeği.vurmadılar ille 15. ayı doldurunca olucakmış.sizlerin hangi zamanda vuruldu aşısı.ben daha öncede vuruluyo die biliyodum.bide hepatit a varmış onu vurdurdunuzmu
burcum bende sekrol kullandım ii geldi
emir ameliyatmı oldu yeni öğrendim çok geçmiş olsun
deirnderen sizede çok geçmiş olsun cnm
mirayımın inciside hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?