2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın.

bizim çoçuklara öksürük şurubu kalanabiliyormuyuz.en son kullanamıyorduk öyle hatırlıyorum dr a soran varmı ?

birde dolven ne işe yarıyor? duru fena öksürüyor.selamsız sabahsız girdim ,bugün tekim ve yoğunluk var öpüyorum sizi.

Günaydınlar arkadaşlar
burcucum öksürük şurubu niye kullanamıyoruz ki derine doktor vermişti sekrol iyi gelmiştide geçmiş olsun cnmmm

günaydınlar.............naber.......
biz yine erkenciyiz..burak şimdi uyudu tekrar..malum horozlardan beraber uyandık..
kahvaltımı yapıp gidicem bugün toplantımız var...

günaydın sibelcim.paşa erken uyanıp sonra uyuyo olan anneye oluyo tabii.hadi bakalım kolay gelsin toplantıda.

günaydınlaarrr

günaydın canımmm..

Günaydın hanımlarrrrrr , evde olanlar çocuklarla sıze kolay gelsın , çalışan arkadaşlar hayırlı stressiz günler olsun

amin amin inşallah özlemcim.

beslenmesi iyi bence daha ne olsun.arada zaten atıştırıor da bişeyler.
haklısın valla fatoş yaz gelsede sık sık yıkasak çocukları.bizde haftada 1 yıkıyoruz hasta olmasın diye.

günaydın herkeseeeeeee

günaydın hülyacımmm..

serapcım hoşgeldin.bizde özledik sizi.berkuş paşanın incileride hayırlı olsun.
işlerini hafiflettikçe gel aramıza habersiz bırakma bizi.

günaydın burcucum.bizde bir ara yağıza sekrol öksürük şurubu kullanmıştık.bayağı bi rahatlatmıştı.
ventolin şurubuda kullandık mesela. ama dolven ne işe yarıyo onu bilmiyorum.

Günaydınlar arkadaşlar
burcucum öksürük şurubu niye kullanamıyoruz ki derine doktor vermişti sekrol iyi gelmiştide geçmiş olsun cnmmm

günaydın serapcım.bende o şuruptan kullandım yağıza evet bayağı etkili.

Günaydınlar arkadaşlar

bi ara dr oksürük şurubu pek tercih etmiyoruz demişti.sonra burdada bi konuşma olmuştuda birilerinin dr daha verme demiş ondan aklımda kaldı.

bende sekrol alayım eczadeden.nezlesi iyi gibi ama öksürük başladı.
Pınar sizede aynısını vermiş alayım bende ya boğaları acıyor öksürdükçe.

veriliyo burcu cum bende kullandım ismini hatırlamıyorumda

slm cnm berkuş un dişleri kolayca çıksın inş. ama böle sıkıntılı yavrucaklar
cnm sağol atlattık operasyonu çok şükür

Günaydınlar arkadaşlar
günaydın cnm

ayy yavrum kıyamam ben ona.al canım iyi geliyor şurup ama bol su içir.sıvıyla daha rahat atar balgamı.

Günaydınn...

bugün biraz daha hareketlimidir nedir oh oh maşallah...
EMİR ameliyat olmuş bitmiş çok şükür geçmişler olsun...
MİRAY diş çıkarmış gözün aydın hülyacım...devamıda kolayca gelsin inş..

ecenaz kabız yine yaa off nasıl ıkınıyo terliyo kızarıyo ağlıyo anlatamam...

gezmem var bugün öğleden sonra..ecoş annemde kalacak kimsebebe getirmiyo.(

serap hoşgeldin canım..artık çoğu giremiyor,aslında ben girmeyen herkesi merak ediyorum napıyolar, cocuklar nasıl acaba diye..

oyy DURU cum öksürüyomu...bize mukotik vermişti...mukotikle iburamin cold kullanıyorum zaten öksürdüğünde burnu aktığında...

canım benimm kabızmı oldu.geçen hafta benim oğlumda öyleydi ıkınıyo, terliyo ama yapamıyodu.ağlayıp kucağıma sokuluyodu içim parçalanıyodu öyle görünce.yemeklerine bol hakiki zeytinyağı kattım 2 güne normale döndü.sende dene canım.
ee onlarda getirsinler bebişlerini neden getirmiyolar hem çocuklarda kaynaşırdı buarada.neyse sende biraz dinlenirsin bu arada bari canım.

Bızde Çınara ventolın kullanmıştık gercektende etkılı oluyor dolven de ates dusurucu en son acıldekı doktor calpol le dolvenı donusumlu ver demısdı yazmısdı receteye aldım ama daha kullanmadık calpol kullanıyorum ben ateslenınce...

Iyıyım Pınarcım sen nasılsın sabah otobusle geldım beledıye otobusu cok zor ya ordan saatte bır olması cok kotu Cınar huysuzluk yaptı arkamdan agladı ama cıkmak zorunda kaldım arabayı kacırmamak ıcın

bende iyiyim canım.sabah 7:20 de çıktım evden otobüse bakındım seni göremedim.zaten ben yürürkende otobüs yanımdan geçti.sabah yağızda 7'e 10 kala uyandı emdi dalmıyo bi türlü tolga geldi aldı ben üzerimi giyindim.ben çıkarkende dalmak üzereydi.
eğer evden çıkacağını farkederse çıkmak imkansız oluyo haklısın.

günaydın herkeseeeeeee
günaydın.

tamam serapcım sen iy ol yeter.kolay gelsin canım benim.berkuşuda öp.

burcu gfeçmiş olsun bacım.
şimdi öksürük şurubu şöyle tavsiye temiyo beni doktorumda vermiyo kolay kolay.eğerki cigerlere indiyse öksürmesi şartki cigerdeki balgamlar çıksın.öksürüp şurubu içerse balgamı rahat atamadığı için cigererde daha fazla kalmış oluyo o yüzden cigerlere indimi kesinlikle kullanılmıyo onun yerine ventolin verip cigerleri yumuşatılıyo..
egerki kuru ökrürüküse yani cigerlere inmemişse evet öksürük şunubu bi nebze rahatlatıyo bura mikotik diye bi şurup var iyi geliyo.öksürürken anlıyonsun koayca cigerlere inip inmedigi.öksürürken ses gelmiyorsa tıkırdı :) o zaman mukotik kullan canım.

oo gez bacım ohh.bırakacagın bi yerde var nede olsa..

oyyy kuzum yaa.sen öyle yazınca benim bile içim burkuluyo yaa..allah size yardım etsin .benim bile yürgeim el vermiy.off ama benimde çalışmama lağzım.az büyüsün bakalım..

nezleden sonra bizdede öksürük başalamıştı ama ilaç kullanmadık öksürmesi iyi balgamı çıkartması için...geçmiş olsun tekara canım

oyyy kuzum yaa.sen öyle yazınca benim bile içim burkuluyo yaa..allah size yardım etsin .benim bile yürgeim el vermiy.off ama benimde çalışmama lağzım.az büyüsün bakalım..

ahh ayşegül teyzesi hele ben eve gidince neler yapıyo bi görsen.nasıl şımarıyo anlatamam.kucağıma koşup sarılması,1dk beni bırakmaması daha neler neler.
ama çalışmadan da olmuyo.az daha büyüsün sende çalış arkadaşım.

selam canlarım nasılsınız? biz dün sağlık ocağına aşıya gtttik su çiçeği.vurmadılar ille 15. ayı doldurunca olucakmış.sizlerin hangi zamanda vuruldu aşısı.ben daha öncede vuruluyo die biliyodum.bide hepatit a varmış onu vurdurdunuzmu

burcum bende sekrol kullandım ii geldi
emir ameliyatmı oldu yeni öğrendim çok geçmiş olsun
deirnderen sizede çok geçmiş olsun cnm
mirayımın inciside hayırlı olsun

slm cnm
aşıyı yapmadılarmı oluyoki bizimkinin doktoru daha 14 aylıkken dedi yapılıcak die
bendealıp yaptırmayı düşünüyordum önce arıyımda öle yaptıryım bari
ameliyat olduk cnm sağol tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…