ayyy Hülya kız yiğenine öğretmesin küfür falan ufak çoçuklara kimisi özellikle öğretiyor birde çoçuk söyleyince hoşlarına gidip gülüyorlar ya çok kızıyorum çokk.
Serap al durudan da o kadar bağırıyorda bağrıyor dikkat mi çekmek istiyor bilmiyor bi yemek yiyeceğiz lokmalar boğazıma dikiliyor.bütün avm onun bağırtısı ile inliyor.ben oyuncak mağzalarına sokmuyor sokarsam kesin suat la ben birbirimize gireriz.o hemen alalım diyor ben hayır diyorum böyle böyle eve küs dönüyoruz.
Herşeyi anlıyorumu var Sibel felaket oldular dır dır dır söylenip duruyorlar anlamıyorsunda sen 1 laf say o saydırıyorda saydırıyor.Duru da ufaktan başladı yürümeye ama sarhoşlar gibi döne döne gidiyor :) Burağa da başallah çoraplar nerde :)
selam bacılarr....
güzel bi hafta olur inş hepimiz için.
yarın babamın kontrolü var: çarşamba da antep e gidiyoruz. sibel de müsait olursa ziyaretine gitmek istiyorum. zaten miroş için hayvanat bahçesine gitmeyi düşünüyoruz. bakalım hayırlsı...
su çiçeği aşısını geçen hafta ben de yaptırdım. aşı yeri çok az kızardı: o da normalmiş. onun dışında bi problem olmadı çok şükür.
eşim yıllık izinde: mirayla uğraşıyorken yapamadığım tüm işleri hallediyrum. size de bi bakayım dedim.
arada uğramaya çalışırım.
muckk
selam bacılarr....
yarın babamın kontrolü var: çarşamba da antep e gidiyoruz. sibel de müsait olursa ziyaretine gitmek istiyorum. zaten miroş için hayvanat bahçesine gitmeyi düşünüyoruz. bakalım hayırlsı...
su çiçeği aşısını geçen hafta ben de yaptırdım. aşı yeri çok az kızardı: o da normalmiş. onun dışında bi problem olmadı çok şükür.
eşim yıllık izinde: mirayla uğraşıyorken yapamadığım tüm işleri hallediyrum. size de bi bakayım dedim.
muckk
kızlar nasılsınız
bız bıraz kotuyuz oglum c.tesı kosarken dustu sehpaya kafasını vurdu kanadı rontgen cektırdım dıkıs attırdık canı cok yandı oglumu o halde gorunce öluyorum sandım rabbım kımseyı evladıyla sınamasın cok kotu hala elım ayagım tıtrıyor bu kadarla kurtuldugumuza sukredıyorum ya daha kotusu olsaydı verılmıs sadakamız varmıs
bu arad hasta olunca oglum memeyıde kendı bıraktı bıberonla sut ıcmıyor gecelerı sureklı aglıyor 3 e kadar uyuyor sonrada aglıyor nasıl yapsam gecelerı bılemedım sız nasıl yapıyorsunuz
esma canım gecmsı olsun oglunada ne zaman amelıyat oldu hıc haberım olmadı ıyı mı sımdı
çok geçmiş olsun canım malesef nekadar dikkat etsekte böyle kazalar oluyor, rabbim bütün kaza ve belalardan korusun inş yavrularımızı....
kontrolü iyi geçer inş. babanın cnmselam bacılarr....
muckk
çok geçmiş olsun ya ah bu çocuklar karambole koşuyolar her an yakalayamıyo insankızlar nasılsınız
bız bıraz kotuyuz oglum c.tesı kosarken dustu sehpaya kafasını vurdu kanadı rontgen cektırdım dıkıs attırdık canı cok yandı oglumu o halde gorunce öluyorum sandım rabbım kımseyı evladıyla sınamasın cok kotu hala elım ayagım tıtrıyor bu kadarla kurtuldugumuza sukredıyorum ya daha kotusu olsaydı verılmıs sadakamız varmıs
bu arad hasta olunca oglum memeyıde kendı bıraktı bıberonla sut ıcmıyor gecelerı sureklı aglıyor 3 e kadar uyuyor sonrada aglıyor nasıl yapsam gecelerı bılemedım sız nasıl yapıyorsunuz
esma canım gecmis olsun oglunada ne zaman amelıyat oldu hıc haberım olmadı ıyı mı sımdı
selam bacılarr....
muckk
evet burcu bencede bu kızlarla bi yere gidemicez biz bide düşünsene yan yana bunları aman allahım
selma sorma çok yaramaz oldu ne yapıcaz bakalım bazen diyorum yaramaz demiyim kondurmuyım meraklıda ama ortada işte
hülyacım sibele uğra tabi yaa oraya kadar gitcen
derinderen sizede geçmiş olsun cnm valla tehlikeyi nasıl engellicez bilmiyorum
özlem bende kullanıyorum bel yastığı çok rahat....
kızlar nasılsınız
esma canım gecmsı olsun oglunada ne zaman amelıyat oldu hıc haberım olmadı ıyı mı sımdı
Günaydın kızlar Kocaelı yıne kasvetlı yıne soguk yıne kapalı ... Haftasonu soğuk olduğu ıcın kımseler bırsey yapamadı galıba artık seneye götürürüz çocukları hem ozaman daha ıyı anlarlar..
Gecen hafta kendıme bel yastıgı sıparıs vermısdım gelmıs cok belım agrıyor butun gun oturuyoruz masa basında koltuk cok rahatsız dı belım bosta kalıyordu sımdı süper oldu herkese tavsıye ederım arkadaslar...
canım geniz eti için ameliyat olacaktı emir kağan..
ben de burağı boğazındaki yara için kontrole götürdüm..doktor baya kapanmış,çok iyi,artık herşeyi yiyebilir dedi..halbuki bana göre ilk günden beri burak çok çok iyi,tamamen kapanmış olmalı..hem de herşeyi yiyordu..
su çiçeği aşısını da yaptırdık çok şükür..cocuk doktoruna sordu eşim gerekli mi diye, cocuğun canını boşuna yakmayalım diyo..doktor %95 korur su çiçeğinden dedi..salladı mı ne?
burak kbb doktoruna gitmeden, doktora ağzını aaa diye aç diye öğrettim..girmeden aaa yapıp duruyodu..muayenede hiç ağlamadı nerdeyse, gülerek çıktı..ama sonra aşıda kıyameti kopardı..daha oturur oturmaz anladı..sabahki tüm neşesi gitti, bize küstü sanki :)
biz de cumartesi gülşah ve hacerle buluştuk..2-3 saat oturduk avmde.ama çok kalabalık olduğu için ve cocukların peşinde koşmaktan doğru düzgün oturup sohbet edemedik..yine de iyi oldu..bu defa ara biraz uzun olduğu için cocuklar yabancıladı birbirlerini..arayı bu kadar uzatmamaya karar verdik,inşallah yapabiliriz..
pazar da misafirim vardı..akşam da ütü banyo derken çok yorulmuşum..evde olmak çok yorucu ya,çalışmak daha kolay valla..
dün evde 3 defa süpürge açtım..burağın evde kaldığı tek gün,halılar koltuklar battı yine..ben hep evde olunca burağa nasıl sabır göstericem çok merak ediyorum..saniyede neler yapıyor ya..çamaşır mak. deterjan kapağının önünü çekmiş çıkarmış,Allahtan kırılmadı..ütüyü yatağın arkasına koyuyorum o görmesin diye..bulmuş,kablosundan çeke çeke getiriyo..bisküvi kavanozunu halının üstüne boşaltmış,eliyle de güya temizliyo bastırıyo iyice..tuvaletten,banyodan fırçaları alıp alıp geliyo,evde oynuyo..daha neler neler..
Hülya aynen canım dün saat 14.00 e kadar evdeydik ve ben çöpçü gibi duru nun arkasını topladım durdum.bebe yağının kapağını aç diye ağladıda ağladı açmadım diyede suratıma okkalı bir tane indirdi.
Annemin evi valla iyi temiz duruyor kadın bazen çok yoruldum diyince şikayet etme diye söyleniyorum ama ben yarım gün de bile sayıyorumda sayıyorum.
cadı dün gece kendi yatağından uyanmış korkuluk yukarda olduğu halde bizim yatağa atlamış.önce babasının sonra benim üstümden geçerek yere indi tam inerkende düştü.baba uvvv sesine uyandık.
ayy bu kız bizi uyutup evdende çıkar haaa.
artık odanın kapısını kilitlemeye karar verdik Allah korusun odadan çıkar odanın birinde birşeyi çeker üstüne düşürürde sesinide duymayız.
biz baston kullanıyoruz ama sadece avmlerde kullandık şimdiye kadar..bi kere de sağlık ocağına gittik..çarşı pazar malum gitmedik..yok ya 15 kg olur mu? belki o model öyledir sadece..
halamızın baston almasının sebebi, bagaja kolay sığması ve taşımasının kolay olması..gerçekten de bu açıdan çok rahat..rüzgarda yağmurda üstünde şeffaf bi kılıf var..ama tek yönlü olduğu için güneşe karşı kullanırken zor oluyor..
valla benim annemin de evi tertemiz..anneler nasıl yapıyolar ben anlamış değilim..ya da bizim cocukların bize garezi var..
günaydın herkese....
kızlar nasılsınız
kızlar ALlah a çok şükür ufak bir ameliyat tı 15 dk sürdü hemen kavuştum yavruma ama insan dayanamıyo ya yavrum narkozdan ayıldı annee annee die sayıklıyo sanki gözlerimde yaş kalmamış ağlayamadım bi dondumkaldım
fatoşu çok daha iyi anlıyorum aras çok operasyon geçirdi
maşallah duruya yürümeye başladı demek cimcime.....
kızlar nasılsınız
eeee herkes sustu yine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?