2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah duruya yürümeye başladı demek cimcime.....

selam bacılarr....
güzel bi hafta olur inş hepimiz için.
yarın babamın kontrolü var: çarşamba da antep e gidiyoruz. sibel de müsait olursa ziyaretine gitmek istiyorum. zaten miroş için hayvanat bahçesine gitmeyi düşünüyoruz. bakalım hayırlsı...

su çiçeği aşısını geçen hafta ben de yaptırdım. aşı yeri çok az kızardı: o da normalmiş. onun dışında bi problem olmadı çok şükür.

eşim yıllık izinde: mirayla uğraşıyorken yapamadığım tüm işleri hallediyrum. size de bi bakayım dedim.

arada uğramaya çalışırım.

muckk

babanın doktor kontrolü iyi geçer inş.canım antepe gidiyorsunuz demek size hayırlı yolculuklar,sibelle sanada iyi muhabbetler hülyacım resim çekmeyi unutmayın sakın, ....

kızlar nasılsınız
bız bıraz kotuyuz oglum c.tesı kosarken dustu sehpaya kafasını vurdu kanadı rontgen cektırdım dıkıs attırdık canı cok yandı oglumu o halde gorunce öluyorum sandım rabbım kımseyı evladıyla sınamasın cok kotu hala elım ayagım tıtrıyor bu kadarla kurtuldugumuza sukredıyorum ya daha kotusu olsaydı verılmıs sadakamız varmıs
bu arad hasta olunca oglum memeyıde kendı bıraktı bıberonla sut ıcmıyor gecelerı sureklı aglıyor 3 e kadar uyuyor sonrada aglıyor nasıl yapsam gecelerı bılemedım sız nasıl yapıyorsunuz

esma canım gecmsı olsun oglunada ne zaman amelıyat oldu hıc haberım olmadı ıyı mı sımdı

slm canım inş baban için sevindirici haberler alırsınız..
bekliyorum canım antepe gelmenizi sabırsızlıkla..bana haber edersin nasıl istersen öyle yaparız..
kaç gün burdasınız...

çok geçmiş olsun canım malesef nekadar dikkat etsekte böyle kazalar oluyor, rabbim bütün kaza ve belalardan korusun inş yavrularımızı....

evet burcu bencede bu kızlarla bi yere gidemicez biz bide düşünsene yan yana bunları aman allahım
selma sorma çok yaramaz oldu ne yapıcaz bakalım bazen diyorum yaramaz demiyim kondurmuyım meraklıda ama ortada işte
hülyacım sibele uğra tabi yaa oraya kadar gitcen
derinderen sizede geçmiş olsun cnm valla tehlikeyi nasıl engellicez bilmiyorum
özlem bende kullanıyorum bel yastığı çok rahat....

kontrolü iyi geçer inş. babanın cnm
antep yolculuğunuzda iyi geçsin inş.

çok geçmiş olsun ya ah bu çocuklar karambole koşuyolar her an yakalayamıyo insan
cuma günü oldu cnm çok şükür atlattık aniden oldu iş durumuma gör izin aldım hemen aldık gün buraya yazamadım fırsatım olmadı

kızlar ALlah a çok şükür ufak bir ameliyat tı 15 dk sürdü hemen kavuştum yavruma ama insan dayanamıyo ya yavrum narkozdan ayıldı annee annee die sayıklıyo sanki gözlerimde yaş kalmamış ağlayamadım bi dondumkaldım
fatoşu çok daha iyi anlıyorum aras çok operasyon geçirdi

canım ınsallah hayırlı haberler alırsınız babanın kontrolunde daha ıyı olsun ınsallah. Oh Gidin bakalım gezın ne kadar güzel olur

Evet canım gercektende cok rahat dogru oturmamı sagladı bır gunde bıle fark ettım rahatlıgını gercekten

Canım cok ama cok gecmıs olsun Allah beterlerınden korusun cok zor bır donem gecırıyoruz cok hareketlı zamanları su zamanlar nekadar dıkkat etsek de olacagı varsa oluyor ıste

haklısın özlemcim sürekli oturunca insanın beli ağrıyor.ya çok iyi bi sandalyenin olması lazım yada bel yastığı.güle güle kullan canım buarad.

geçmiş olsun canım buarağa atlatdı demek. aferim paşaya bak ağzını açıp muayene olmayıda öğrenmiş.

oh oh ne güzel kızlarla toplaşmışsınız.valla süper oluyo kafa dağıtıyo insan hem çocuklarda kaynaşıyo.
anneye bu haftasonu bol bol iş çıkarmış yaramaz anlaşılan.

bak hele duruya neler yapıyo.burcucum.biz yağızın ve bizim odamız dışındaki bütün odaların kapısını kapatıyoruz geceleri.tabii öyle olunca uyanır uyanmaz başka odaya uğramadan yanımıza geliyo.ama o sizin yanınızda yatıyor değilmi evet kilitle o zaman kapıyı ne olur ne olmaz.

bizimde paston busetimiz var chicconun.ama öyle rüzgarda falan uçacak boyutta değil.üzerinin tentesi bile var.gayet kullanışlı ve portatif araba bagajlarına güzel sığıyo hemen katlanıyo.
teyzem yurtdışından hediye getirmişti fiyatını bilmiyorum bu yüzden.

günaydın herkese ....

hoşgeldin selmacım nasılsınız.

off çok geçmiş olsun.buaralar hiç durmuyorlar cidden.Allah beterinden korusun canım.

çok zor bir durum haklısın esmacım ama geçti bitti.üzülme artık.sonunda rahat ettiya çocuk.

derinderen çok geçmiş olsun canım..Allah tekrar göstermesin böyle kazalar hiçbirine..çok zor..insan ya gözüne bişey olsaydı,ya şu olsaydı,ya bu olsaydı diye düşünmekten kafayı yiyor..

maşallah duruya yürümeye başladı demek cimcime.....

Başladı çok şükür Selma.Sağol teyzesi.

çok çok geçmiş olsun.Ben diyorum zaten deli cesareti var bunlarda koltuk tepesinden sehpaya atlayan tiplermi ararsın konsola tırmanmaya çalışanmı çeşit çeşit.

Memeden kestiysen gece uykusundan önce sütü biberonla değilde prinç unu ile muhallebi yaparak ver içinede biraz muz koyarsın tok tutar.ama bunun hepsini bitirmesi için en azından 1 kase bitirmesi için iyice aç kalmasını sağla derim.4 saat birşey yememiş olsun aç olsun hepsini yerse açlıktan uyanmaz.ben 6. ayından beri falan gece beslenmesini kestim zaten.şehrileyi çprbaların içine pilav koyabilirsin, ekmek doğrayabilirsin.ama muhallebi ile başla derim güzel tok tutuyor.

Esma çok çok geçmiş olsun canım.neyseki kısa sürmüş operasyon.

esma tekrar geçmiş olsun.çabucak gesni inşallah.
derinderen sizede çok büyük geçmiş olsun.allah beterinden korusun inşallah..sütten bende kestim ama ben biberona alıştırdım.zorla tıktım ağzına şimdi alıştı..
hülya burak paşanın iyi olmasına sevindim.tekrar yaşamazsınız inşallah.
hülyacım inşallah hayırlı güzel haberler verirsin baban için.sizede dinlenmek iyi gelecek .iyi tatiller.
özlemcin sende güle güle kullan bel yastığını valla olsada ne güzel olur eminim bizide:)

unuttugum varsa kusura bakmayın bacılar..
sabah işimi vardı dışarda onu hallattim.eve gel yemek yep.evi süpür..defneyi yıka doyur.valla halada işim var.akşamada ütü yaparım bu hafta biraz hafilerim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…