2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

acısı vardır taze daha benim eltimin kzıızda oldu 6 yaşında şuana 2 ay oluyo ollaı 1 hafta acı çekti olsun geçer allahın izniyle kıyamam..

günaydın..

aa emir kağan ne zaman ameliyat oldu,burdan hiç çıkmam,nasıl haberim olmadı..

çok geçmiş olsun canım,ee şimdi kim bakıyor?

canım geniz eti için ameliyat olacaktı emir kağan..

ben de burağı boğazındaki yara için kontrole götürdüm..doktor baya kapanmış,çok iyi,artık herşeyi yiyebilir dedi..halbuki bana göre ilk günden beri burak çok çok iyi,tamamen kapanmış olmalı..hem de herşeyi yiyordu..

su çiçeği aşısını da yaptırdık çok şükür..cocuk doktoruna sordu eşim gerekli mi diye, cocuğun canını boşuna yakmayalım diyo..doktor %95 korur su çiçeğinden dedi..salladı mı ne?

burak kbb doktoruna gitmeden, doktora ağzını aaa diye aç diye öğrettim..girmeden aaa yapıp duruyodu..muayenede hiç ağlamadı nerdeyse, gülerek çıktı..ama sonra aşıda kıyameti kopardı..daha oturur oturmaz anladı..sabahki tüm neşesi gitti, bize küstü sanki :)

biz de cumartesi gülşah ve hacerle buluştuk..2-3 saat oturduk avmde.ama çok kalabalık olduğu için ve cocukların peşinde koşmaktan doğru düzgün oturup sohbet edemedik..yine de iyi oldu..bu defa ara biraz uzun olduğu için cocuklar yabancıladı birbirlerini..arayı bu kadar uzatmamaya karar verdik,inşallah yapabiliriz..

pazar da misafirim vardı..akşam da ütü banyo derken çok yorulmuşum..evde olmak çok yorucu ya,çalışmak daha kolay valla..

dün evde 3 defa süpürge açtım..burağın evde kaldığı tek gün,halılar koltuklar battı yine..ben hep evde olunca burağa nasıl sabır göstericem çok merak ediyorum..saniyede neler yapıyor ya..çamaşır mak. deterjan kapağının önünü çekmiş çıkarmış,Allahtan kırılmadı..ütüyü yatağın arkasına koyuyorum o görmesin diye..bulmuş,kablosundan çeke çeke getiriyo..bisküvi kavanozunu halının üstüne boşaltmış,eliyle de güya temizliyo bastırıyo iyice..tuvaletten,banyodan fırçaları alıp alıp geliyo,evde oynuyo..daha neler neler..

kimisi korur diyor benimkide illaki olacak ama çok daha hafif geçirecek dedi.olması mı iyi, olmaması mı ,olupta rahat geçirmesimi bilemedim.şurda 50 kişiye yakınız hepimizi dr u ayrı telden çalıyor.aşısı yarasın canım.sürekli ıslak ya ağız içi yaralar çacuk iyileşir zaten bende birşok kez dişimden damağımdan ameliyat oldum 2-3 günde dikişler tutuyordu.
bununla geçmiş gitmiş olsun.

Emir geniz eti biliyordum da karar verdiklerini bilmiyordum 1-2 dr a daha gösterecekti de kaldım ben enson.

Bu arada baston puset kullanananız var mı? cumartesi e- bebeğe gittim 99 tl ye düşmüş fiyatı güya ama adam dediki max.15 kg a kadar taşır ee duru zaten 12 falan.birde sanki bir rüzgar olsa uçup gidecek gibi kıytırık duruyordu.ben görüyorum 3 yaşında çoçuk pusette oturuyor onlar 15 kg aldımı yani.diğerini kullanamıyorum arabada aksesuar niyetine duruyor çok ağır babası ile gidersek ancak kullanıyorum araba agır diye Duru yu dışarıda çıkartamıyorum .tem başıma hem araba ,hem duru hem çantası olmuyor.tavsiye eden varmı.

Son düzenleme:
Hülya aynen canım dün saat 14.00 e kadar evdeydik ve ben çöpçü gibi duru nun arkasını topladım durdum.bebe yağının kapağını aç diye ağladıda ağladı açmadım diyede suratıma okkalı bir tane indirdi.
Annemin evi valla iyi temiz duruyor kadın bazen çok yoruldum diyince şikayet etme diye söyleniyorum ama ben yarım gün de bile sayıyorumda sayıyorum.
cadı dün gece kendi yatağından uyanmış korkuluk yukarda olduğu halde bizim yatağa atlamış.önce babasının sonra benim üstümden geçerek yere indi tam inerkende düştü.baba uvvv sesine uyandık.
ayy bu kız bizi uyutup evdende çıkar haaa.
artık odanın kapısını kilitlemeye karar verdik Allah korusun odadan çıkar odanın birinde birşeyi çeker üstüne düşürürde sesinide duymayız.

biz baston kullanıyoruz ama sadece avmlerde kullandık şimdiye kadar..bi kere de sağlık ocağına gittik..çarşı pazar malum gitmedik..yok ya 15 kg olur mu? belki o model öyledir sadece..

halamızın baston almasının sebebi, bagaja kolay sığması ve taşımasının kolay olması..gerçekten de bu açıdan çok rahat..rüzgarda yağmurda üstünde şeffaf bi kılıf var..ama tek yönlü olduğu için güneşe karşı kullanırken zor oluyor..

valla benim annemin de evi tertemiz..anneler nasıl yapıyolar ben anlamış değilim..ya da bizim cocukların bize garezi var..

ya burak küfür öğrenmiş :) daha doğrusu mertin bu sene ingilizce dersi var ya,güya gıcıklığına cocuklara book öğretiyorum diye öğretmiş..şimdi burak birine kızınca booo diyo..

nasılsınız kızlar bu haftada yoğunum sonra daha rahat buralardayım

derinde çok yaramaz oldu facebooka resimlerini koydum gördünüzmğ bilmiyorum sehpaların üstünde dolaşıyor yok böyle bişey yaaa
dün bizde avm ye gittik ve çıktık durmuyor yaa illa yerde kendi yürüycekmiş yürüse amenna koşuyor ve kalabalık ilk defa burcu dedimki o bileklikler burda işe yararmış bezdirdi beni resmen oyuncakçıda çığlık çığlığa ağladı yaa onun dediği olucakmış her yere kattı birbirine sonra yemek yiyelim dedik ordada durmadı aşağı inip dolaşcakmış,,pikniğe gittik yerdei taşları ağzına attıyo falan ne olcak halimiz bilmem

bizdede 2 tane bebek arabası var biri baston biri büyüklerden ikiside rahat ama abaston bana daha raht geldi sankii ama biraz sallanıyo kırılcakmış gibi geldi..annem kendine almış gerçi onu

bizden böyle geçmişe bakıcam bi araaa

slm kızlar..
iyi haftalar herkese..
haftasonu annmler burdaydı annm cuma günü geldi utku nun 23 nisan gösterisine gittk..babamlarda ctesi geldiler yattılar burda rica minnet..dün gittler...çocuklar pek mutluydu..alıştılar baya..
burak maşallah artık tam anlamıyla yürüyo..ve herşeyi anlamaya başladı...özellikle teyzesini çokkkk seviyo..daha anne demeyen sıpa teze teze diye peşinden dolaşıyo...ama Allah var teyzeside çok sabırlı ne derlerse yapıyo...çorabını niye çıkardın diyoruz burağa ayağını gösteriyo çıkarmadım der gibi bişeyler söylüyo mıdır mıdır çok komik oluyo yaaaa....kumandayı istiyorum alıp getiriyo..akıllı bıdığım...

burda hava baya kötüüüü yağışlı kapalı kasvetliiiiiii sıkıcı evdeyiz tabiii haliyle..

bizden bu kaaaa....

şimdi sizlere geçelim...

esma geçmiş olsun canım..valla atlattınız korkacak bişey yokmuş bak..inş iyi olur yeni olduğundan acısı vardır..
hülya burak düzelmş maşallah...aşınız yarasın inş..bizim adam yaptırmıyo özel aşıları sinirrrr...gerekeni devlet yapıyo diye....inş olunca da kolay atlatırız napalım..
burcu bizim arabada kocaman aynen bende sevmiyorum..ama mecbur kullanıyorum bide puset alırsma koyacak yer bile yok..onun kalabalığı olmasın diyorum...ahh salak kafam annm çok söyledi böyle kocaman alma puset tarzı al yok inadım ya illa onu alcam..son pişmanlık neyeeee yarar

maşallah burağıma..çok tatlı oluyolar bu dönemde.

derin de aşmış olayı..burak da aynı öyle,sehbaların üzerinde..çok fenalar ya..

ayyy Hülya kız yiğenine öğretmesin küfür falan ufak çoçuklara kimisi özellikle öğretiyor birde çoçuk söyleyince hoşlarına gidip gülüyorlar ya çok kızıyorum çokk.

Serap al durudan da o kadar bağırıyorda bağrıyor dikkat mi çekmek istiyor bilmiyor bi yemek yiyeceğiz lokmalar boğazıma dikiliyor.bütün avm onun bağırtısı ile inliyor.ben oyuncak mağzalarına sokmuyor sokarsam kesin suat la ben birbirimize gireriz.o hemen alalım diyor ben hayır diyorum böyle böyle eve küs dönüyoruz.

Herşeyi anlıyorumu var Sibel felaket oldular dır dır dır söylenip duruyorlar anlamıyorsunda sen 1 laf say o saydırıyorda saydırıyor.Duru da ufaktan başladı yürümeye ama sarhoşlar gibi döne döne gidiyor :) Burağa da başallah çoraplar nerde :)

acısı vardır taze daha benim eltimin kzıızda oldu 6 yaşında şuana 2 ay oluyo ollaı 1 hafta acı çekti olsun geçer allahın izniyle kıyamam..
CNM ÇOK KÜÇÜK ACIYOMU SÖLEYEMİYOKİ GECE ÇOK AĞLIYO UYUYAMIYO SADECE ONDAN HARELDE

Canım cok geçmıs olsun nasıl oldu Emir amelıyat nasıl gectı
SAĞOL CNM ÇOKükür iyi geçti

ben neyi kaçırdım ya Emir ameliyat mı oldu? niyeki?

günaydın..

kızlar aniden oldu iş durumlaıma göre ayarlamak zorunda kaldım perşembe muayneye götrdüm cuma gün aldım hızla gelişti bide işlerde çok yoğun girip yazamadım
hulyacım brak ında iyi olmasına sevindim cnm akıllı çocuk

baston kullanıyorum bende çok rahat

sibelcim sağol cnm
bende daha aşısını yaptıramadım ya

günaydınlarr..
yağmurr..sogukk..yine bizle..((

günaydın arkadaşlar...
burasıda kapalı ve esintili.
hepimize iyi haftalar olsun.

burdada hava kapalı ama çok soğuk yok ..benimd ehafta sonu ilk dersimi verdim izmirde...güzel geçti...dün gecede gezmeye gittik kuzene kayınvalidemlere güzeldi yani iyi hafta olsun hepiciğimize inşallah

günaydınlar hayırlı günler tüm güzellikler sizlerle olsun
günaydın kızlar

cnm iyi sayılır gece uyumuyor uykusu olduğu halde ağlıyo sanırım daha acıyo
bide ağız suyu akıyo inş.oda geçer çok şükür fatoşum atlattık
esmacım emir amilayat olmuş inş.çabucak iyileşir canım geçmiş olsun....

günaydın..

günaydın canım....

hülyacım burağın aşısı yarasın paşaya,boğazındaki yaranın iyileşmesinede çok sevindim canım ....,

çok yaramaz oldular buaralar ya çok dikkatli olmak lazım .....

aynen istediği olmayınca sinirleniyor bizimkide cadılar neolcak.....

gördüm resimlerini yaramaz ama çok tatlı olmuş maviş maşallah.....

maşallah burak paşaya bizimkide anlıyor bazı söylediklerimizi yapıyor mesala kapıyı kapat diyoruz kapatıyor,kumandayı yada telefonu isteyince getirip veriyor daha doğrusu kafamıza atıyor suyun nerde bebeğin nerde dediğimzde onlarıda getiriyor cadı bide hayırdan anlasa ya.....

maşallah burağıma..çok tatlı oluyolar bu dönemde.

derin de aşmış olayı..burak da aynı öyle,sehbaların üzerinde..çok fenalar ya..

nezaman yürüyecekler diyoduk şimdi koltukların,sehpaların üzerinde dolaşıyor yaramazlar, aman sağlıklı olsunlarda neyapalım, daha dikkatli olacaz biraz daha büyüyene kadar rahat yok bize......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…