2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy kızlara çiçek toplayacağı günlerde gelsin değilmi.
zaten parka indimi yanına oyuncak alıyo. onuda parkta oynayan yaşıtı kızlara gidip veriyo. çapkın olacak benim bu velet oğlum yandık.

zaten parka indimi yanına oyuncak alıyo. onuda parkta oynayan yaşıtı kızlara gidip veriyo. çapkın olacak benim bu velet oğlum yandık.

Eyvah sımdıden oyle yapıyor demek Yağız paşa bızımkının pek kızlarla ısı yok arada sarılıp öpüyor ayy heyecanlandım sımdı kız arkadaslarıda olacak Allahım ya görürz o günlerıde ınsallah

inşallah canım.kız arkadaşlarını tanıştıracaklar bizimle.eve telefonlar gelecek sürekli.of of of kavak yelleri uçuşacak kafalarında.Allahım hepimize o günleri görmeyi nasip eder inşallah.

inşallah canım.kız arkadaşlarını tanıştıracaklar bizimle.eve telefonlar gelecek sürekli.of of of kavak yelleri uçuşacak kafalarında.Allahım hepimize o günleri görmeyi nasip eder inşallah.

AMIN CANIM

kımseler yok bır tek bız varız galıba

neredesınız huhuhuhuhu:44:

Zeynoya bak sen babacı olur kızlar zaten kıskanmış babasını

evet bayagı paylaşmayı sevmiyor..kızıyor bide ..

çimenmi..harika:)) toplasında büyüyünce ne verecegini en azından ögrenmiş olur..

erkek anneleri tabi erkek az çapkınlık edecek.kızlarnda arayacakk..oğlunuz kızın peşindende koşacak..ahh görürmüyüz o günleri.yani büyüdüklerini

ayşegülcüm Allah sağlık versinde görelim o günleri.
bizim oğlanlar sizin kızların peşinde koşacak ne güzel olurdu yakın olsaydık

ınsallah görürüz ınsallah hayırlı evlatlar olurlar canım

sağlıkla göstermeyi nasip eder.inşallah..
yakın olsak çok güzel olurdu tabi..:97:

babasını kıskanan zeynebe,annesine çimen toplayan yağıza kocamannn alkış

ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar :79:

bugün hava çok güzeldi bende çıktım dolaştık biraz..bayagı yorulmmuşum defneni peşinde koşmaktan.parkta hiç kendi çocuk kaydıragına binmeyecegimmm deyip durdu.büyüklerin kaydıraga tırmanıyo.merdivenide debelene debelene çıkıyo.sonra ıh ıh kayalım.indir bindir.kaydır.off yoruldum..
ben çıkayım canlar herkese iyi akşamlar..

özlemcim hadi 10 dakikan kaldı canım.zafere selam söyle.ayarlayalımda bi akşam oturmaya gelin bize.

A.S Canım söylerim sende selam söyle Yağızı da öp bızım ıcın Sen artık calısıyorsun hayatım olmaz öyle görüşürüz ıllaki

ıyıce yorulmussunuzdur uyut cocukları dınlen canım

hepınızı opuyorum ıyı aksamlar kızlar yarın görüşmek üzere....

güle güle özlemcim görüşürüz.bende toparlanayım yavaşdan yarım saat sonrada ben çıkarım.iyi akşamlar arkadaşlar hepinize.
olsun uzun zaman oldu görüşmeyeli ayarlayalım özledik sizleri.

Son düzenleme:
ilk incimizi hayırlayan arkadaşlara tek tek teşekkür ederizz.
hasta bebişler varmış yine: çok geçmiş olsun ( dengesiz havalar yaa((

çok şükür babamın kontrolü iyi geçti. hep tekerlekli sandalyede gördüler hastanedekiler: yürüyerek gidince herkes ayrı ayrı sevindi. valla oturup ağlayasım geldi ve zor tuttum kendimi.

küçük sıkıntıları var ama normal dedi tabiki dr. zaten iyileşme var da babama yetmiyor gidişat iyi dedi çok şükür. inş gelecek ayki mr sonucunu da iyi alırsak çocuk sevindirecem ve 7 yasin okicam :))) allah hepinize sağlıklı günler nasip etsin.

yarın abbas yolcu:) ptesi görüşürüz allah izin verirse. öptükkk

günaydınlarrr

çok sevindim adaşım,inşallah daha da iyi olur herşey..

duru ve emir kağan nasıllar bugün?

ay esma hep emir yazıyodum ben,görümcene kızıyon diye şimdi artık hep emir kağan diye düzeltiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…