Insallah arkadasım artık gıdelım gercekten bır aksam ... evet haberleselım bırlıkte oynarlar paşalar.
Demek annesıne çımen topluyor ben yerım onun o mınık ellerını ılerde cıcek de toplarlar ama bızemı kızlaramı gorcez
oyyy kızlara çiçek toplayacağı günlerde gelsin değilmi.
zaten parka indimi yanına oyuncak alıyo. onuda parkta oynayan yaşıtı kızlara gidip veriyo. çapkın olacak benim bu velet oğlum yandık.
Eyvah sımdıden oyle yapıyor demek Yağız paşa bızımkının pek kızlarla ısı yok arada sarılıp öpüyor ayy heyecanlandım sımdı kız arkadaslarıda olacak Allahım ya görürz o günlerıde ınsallah
inşallah canım.kız arkadaşlarını tanıştıracaklar bizimle.eve telefonlar gelecek sürekli.of of of kavak yelleri uçuşacak kafalarında.Allahım hepimize o günleri görmeyi nasip eder inşallah.
Zeynoya bak sen babacı olur kızlar zaten kıskanmış babasını
valla balık mevsimide bitecek biz hala teknelerde yemeğe gidicez hep birlikte.neyse bu kadar bekledik bari ben maaşımı alayımda öyle gidelim
parka çıktıklarında haberleşelimde birlikte oynasınlar bari.yağız parka taş toplamakdan aletleri görmüyo bile.yada bana çimen topluyo gelince veriyo.çiçek toplasa daha makbule geçer ama neyse küçükden yetişiyo benim akıllı oğlum
Ayşegülcüm demek zeynep kıskanıyo seni.kuma gibi desene.babasına aşkın benim diyo haa
oyyy kızlara çiçek toplayacağı günlerde gelsin değilmi.
zaten parka indimi yanına oyuncak alıyo. onuda parkta oynayan yaşıtı kızlara gidip veriyo. çapkın olacak benim bu velet oğlum yandık.
inşallah canım.kız arkadaşlarını tanıştıracaklar bizimle.eve telefonlar gelecek sürekli.of of of kavak yelleri uçuşacak kafalarında.Allahım hepimize o günleri görmeyi nasip eder inşallah.
evet bayagı paylaşmayı sevmiyor..kızıyor bide ..
çimenmi..harika:)) toplasında büyüyünce ne verecegini en azından ögrenmiş olur..
erkek anneleri tabi erkek az çapkınlık edecek.kızlarnda arayacakk..oğlunuz kızın peşindende koşacak..ahh görürmüyüz o günleri.yani büyüdüklerini
babasını kıskanan zeynebe,annesine çimen toplayan yağıza kocamannn alkış
ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar :79:
özlemcim hadi 10 dakikan kaldı canım.zafere selam söyle.ayarlayalımda bi akşam oturmaya gelin bize.
bugün hava çok güzeldi bende çıktım dolaştık biraz..bayagı yorulmmuşum defneni peşinde koşmaktan.parkta hiç kendi çocuk kaydıragına binmeyecegimmm deyip durdu.büyüklerin kaydıraga tırmanıyo.merdivenide debelene debelene çıkıyo.sonra ıh ıh kayalım.indir bindir.kaydır.off yoruldum..
ben çıkayım canlar herkese iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?