oh çok sevindimm..daha güzel günler gelsin inşallah..ilk incimizi hayırlayan arkadaşlara tek tek teşekkür ederizz.
hasta bebişler varmış yine: çok geçmiş olsun( dengesiz havalar yaa ((
çok şükür babamın kontrolü iyi geçti. hep tekerlekli sandalyede gördüler hastanedekiler: yürüyerek gidince herkes ayrı ayrı sevindi. valla oturup ağlayasım geldi ve zor tuttum kendimi.
küçük sıkıntıları var ama normal dedi tabiki dr. zaten iyileşme var da babama yetmiyorgidişat iyi dedi çok şükür. inş gelecek ayki mr sonucunu da iyi alırsak çocuk sevindirecem ve 7 yasin okicam :))) allah hepinize sağlıklı günler nasip etsin.
yarın abbas yolcu:) ptesi görüşürüz allah izin verirse. öptükkk
günaydınlarrr
çok sevindim adaşım,inşallah daha da iyi olur herşey..
duru ve emir kağan nasıllar bugün?
ay esma hep emir yazıyodum ben,görümcene kızıyon diye şimdi artık hep emir kağan diye düzeltiyom
günaydın arkadaşlar.güzel bir gün olsun hepimiz için.:13:
GÜNAYDIN..ÇOK GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE..
UNNADODA PRİMADA KAMPANYA VAR KIZLAR unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü Bİ BAKIN İSTERSENİZ
günaydın herkese.....
Kızlar Yiğit alp bugün suçiçeği aşısı olacak.. varilix aldık aşıyı bundan yaptıran oldumu yan etkisi falan varmı acaba..
babanın kontrollerinin iyi geçmesine sevindim canım, hayırlı yolculuklar size .....ilk incimizi hayırlayan arkadaşlara tek tek teşekkür ederizz.
hasta bebişler varmış yine: çok geçmiş olsun( dengesiz havalar yaa ((
çok şükür babamın kontrolü iyi geçti. hep tekerlekli sandalyede gördüler hastanedekiler: yürüyerek gidince herkes ayrı ayrı sevindi. valla oturup ağlayasım geldi ve zor tuttum kendimi.
küçük sıkıntıları var ama normal dedi tabiki dr. zaten iyileşme var da babama yetmiyorgidişat iyi dedi çok şükür. inş gelecek ayki mr sonucunu da iyi alırsak çocuk sevindirecem ve 7 yasin okicam :))) allah hepinize sağlıklı günler nasip etsin.
yarın abbas yolcu:) ptesi görüşürüz allah izin verirse. öptükkk
günaydınlarrr
ay esma hep emir yazıyodum ben,görümcene kızıyon diye şimdi artık hep emir kağan diye düzeltiyom
günaydın kızlarGÜNAYDIN..ÇOK GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE..
UNNADODA PRİMADA KAMPANYA VAR KIZLAR unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü Bİ BAKIN İSTERSENİZ
Kızlar Yiğit alp bugün suçiçeği aşısı olacak.. varilix aldık aşıyı bundan yaptıran oldumu yan etkisi falan varmı acaba..
ayşegül günaydıncanım nasılsın kızlar nasıl
bak sen zeynoya yerim onu ben,sıkılıyorlar evde bütün gün neyapsınlar çocuklarda haklı, kızların ikisinede öpüyorumiyiler selmacım sağol tatlım.iki gündür hava güzeldi dışarı çıkartıp gezdiriyordum.bugün yine çok rüzgar var.zeynep öyle dışarıdı bakıp hava durumunu söyler bize.anne rüzgar var çıkamayız dimi yada anne çok güneş var çıkalım diyo.yazık öyle takip ediyo
esselamünaleyküm millet...nabersizzzzzzzzz......
günaydın tatlımgünaydınlarrr
günaydınnngünaydın arkadaşlar.güzel bir gün olsun hepimiz için.:13:
günaydın cnm yiğit alp nasılGÜNAYDIN..ÇOK GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE..
günaydın cnmmgünaydın herkese.....
cnm bende aşı alıcam daha alamadım nekadar mış aşı dur not alimde bende alim hulyada bunu vurdurmuşKızlar Yiğit alp bugün suçiçeği aşısı olacak.. varilix aldık aşıyı bundan yaptıran oldumu yan etkisi falan varmı acaba..
aleykümselammmm bacım sen nassınesselamünaleyküm millet...nabersizzzzzzzzz......
günaydın serapçımGünaydın kızlar.
Selda biz de ondan vurulduk geçen ay sağlık ocağında. O hafta biraz burun akıntısı falan oldu ama dişten mi ondan mı bilemedim. Hemşire 10 gün içinde hafif ateş burun akıntısı deride döküntü yapabilir demişti zaten.
Burcu nerdesin canım sana haberlerim var
a.s. sibel.sen nasılsınesselamünaleyküm millet...nabersizzzzzzzzz......
evet ya sıkılıyor hemde çok.dün iyice oynadı .şimdi annem ağaçlar sallanıyo rüzgar var cıkmıyoz dimi diyo..neyse az kaldı deyip duruyoruz yaza ama..bak sen zeynoya yerim onu ben,sıkılıyorlar evde bütün gün neyapsınlar çocuklarda haklı, kızların ikisinede öpüyorum
a.s. hoşgeldin sibelcim nasılsın paşalar nasıl.....
günaydın tatlım
emir kağan iyi çok şükür yemesi düzelmeye başladı hatta ağzının suyu çok yoğun akıyodu ameliyatan sandım sanırım dişten arkada koc bi az çıkıyo şok oldum önden bekliyodumm bi baktım arkadan patlamış
cnm emir diyebilirsin zaten ilk ismiyle hitap edilir ayrıca sizler bana uyuzluk olsun die yapmıyosunuzki örümcek gibi
günaydınnn
günaydın cnm yiğit alp nasıl
günaydın cnmm
cnm bende aşı alıcam daha alamadım nekadar mış aşı dur not alimde bende alim hulyada bunu vurdurmuş
ayşegülcüm sanada günaydın cnmm
Günaydın kızlar.
Selda biz de ondan vurulduk geçen ay sağlık ocağında. O hafta biraz burun akıntısı falan oldu ama dişten mi ondan mı bilemedim. Hemşire 10 gün içinde hafif ateş burun akıntısı deride döküntü yapabilir demişti zaten.
GÜNAYDIN..ÇOK GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE..
günaydın herkese.....
oh çok sevindimm..daha güzel günler gelsin inşallah..
günaydın kızlarr...
esselamünaleyküm millet...nabersizzzzzzzzz......
Günaydın kızlar.
biz 66.5 liraya aldık..doktor bunu önerdii..aşının etkisi 10 gün sonra belli olurmuş zaten..10 gün sonra bakalım nasıl bir etki verecek?
aleyküm selam sibelim.
serap rüyanda burcuyu mu gördün
emir yemek yemeye başladıysa daha çabuk toparlanır bundan sonra,dişini de kolayca çıkartır inşallah..biz daha azılara hiç geçmedik..tamam o zaman ben de emir diyorum artıkın
bak sen zeynoya yerim onu ben,sıkılıyorlar evde bütün gün neyapsınlar çocuklarda haklı, kızların ikisinede öpüyorum
a.s. hoşgeldin sibelcim nasılsın paşalar nasıl.....
aleykümselammmm bacım sen nassın
günaydın serapçım
biz 66.5 liraya aldık..doktor bunu önerdii..aşının etkisi 10 gün sonra belli olurmuş zaten..10 gün sonra bakalım nasıl bir etki verecek?
aleyküm selam sibelim.
emir yemek yemeye başladıysa daha çabuk toparlanır bundan sonra,dişini de kolayca çıkartır inşallah..biz daha azılara hiç geçmedik..tamam o zaman ben de emir diyorum artıkın
HEPINIZE GÜNAYDIN ARKADASLAR yogun basladım ben bıraz gune anca gırebıldım ısler bıtsın donerım döndüğümde forumdakı yogunlugu aynı bulmak ıstıyorum kızlar
günaydın serapcımGünaydın kızlar.
esmacım günaydın canım emirkaan yemeye başladıysa daha çabuk toparlar inş.tekrar geçmiş olsun canım ....aleykümselammmm bacım sen nassın
günaydın serapçım
aleyküm selam sibelim.
günaydın özlemcim kolay gelsin canım.....HEPINIZE GÜNAYDIN ARKADASLAR yogun basladım ben bıraz gune anca gırebıldım ısler bıtsın donerım döndüğümde forumdakı yogunlugu aynı bulmak ıstıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?