2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Yiğit alp bugün suçiçeği aşısı olacak.. varilix aldık aşıyı bundan yaptıran oldumu yan etkisi falan varmı acaba..

oh çok sevindimm..daha güzel günler gelsin inşallah..

günaydın arkadaşlar.güzel bir gün olsun hepimiz için.:13:

GÜNAYDIN..ÇOK GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE..
UNNADODA PRİMADA KAMPANYA VAR KIZLAR unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü Bİ BAKIN İSTERSENİZ

günaydın herkese.....

günaydın kızlarr...

babanın kontrollerinin iyi geçmesine sevindim canım, hayırlı yolculuklar size .....

UNNADODA PRİMADA KAMPANYA VAR KIZLAR unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü Bİ BAKIN İSTERSENİZ
günaydın kızlar

Kızlar Yiğit alp bugün suçiçeği aşısı olacak.. varilix aldık aşıyı bundan yaptıran oldumu yan etkisi falan varmı acaba..

ben yaptırdım su çiçeği aşısını seldacım adını hatırlamıyorum şimdi ama 89,5 tl ya aldım eczaneden,bizde yan etki olmadı canım aşısı yarasın paşaya......

bizim doktorumuz da onu önerdi seldacım,yaptırdık,hiçbi yan etkisi olmadı çok şükür..aşıyı yarasın şimdiden yiğit paşaya..

ayşegül günaydın canım nasılsın kızlar nasıl

iyiler selmacım sağol tatlım.iki gündür hava güzeldi dışarı çıkartıp gezdiriyordum.bugün yine çok rüzgar var.zeynep öyle dışarıdı bakıp hava durumunu söyler bize.anne rüzgar var çıkamayız dimi yada anne çok güneş var çıkalım diyo.yazık öyle takip ediyo

bak sen zeynoya yerim onu ben,sıkılıyorlar evde bütün gün neyapsınlar çocuklarda haklı, kızların ikisinede öpüyorum
esselamünaleyküm millet...nabersizzzzzzzzz......

a.s. hoşgeldin sibelcim nasılsın paşalar nasıl.....

Günaydın kızlar.

Selda biz de ondan vurulduk geçen ay sağlık ocağında. O hafta biraz burun akıntısı falan oldu ama dişten mi ondan mı bilemedim. Hemşire 10 gün içinde hafif ateş burun akıntısı deride döküntü yapabilir demişti zaten.

Burcu nerdesin canım sana haberlerim var

günaydın tatlım
emir kağan iyi çok şükür yemesi düzelmeye başladı hatta ağzının suyu çok yoğun akıyodu ameliyatan sandım sanırım dişten arkada koc bi az çıkıyo şok oldum önden bekliyodumm bi baktım arkadan patlamış

cnm emir diyebilirsin zaten ilk ismiyle hitap edilir ayrıca sizler bana uyuzluk olsun die yapmıyosunuzki örümcek gibi

günaydınnn

günaydın cnm yiğit alp nasıl

günaydın herkese.....
günaydın cnmm

cnm bende aşı alıcam daha alamadım nekadar mış aşı dur not alimde bende alim hulyada bunu vurdurmuş

ayşegülcüm sanada günaydın cnmm

aleykümselammmm bacım sen nassın
günaydın serapçım

a.s. sibel.sen nasılsın

bak sen zeynoya yerim onu ben,sıkılıyorlar evde bütün gün neyapsınlar çocuklarda haklı, kızların ikisinede öpüyorum

evet ya sıkılıyor hemde çok.dün iyice oynadı .şimdi annem ağaçlar sallanıyo rüzgar var cıkmıyoz dimi diyo..neyse az kaldı deyip duruyoruz yaza ama..

sağol canım.emirin iyi olmasına sevindim..bizde cumaya vurduracagız aşıyı.

günaydın..benimde aktlımda bulunsun o aşı ismi.

biz 66.5 liraya aldık..doktor bunu önerdii..aşının etkisi 10 gün sonra belli olurmuş zaten..10 gün sonra bakalım nasıl bir etki verecek?

aleyküm selam sibelim.

serap rüyanda burcuyu mu gördün

emir yemek yemeye başladıysa daha çabuk toparlanır bundan sonra,dişini de kolayca çıkartır inşallah..biz daha azılara hiç geçmedik..tamam o zaman ben de emir diyorum artıkın

günaydın herkese.....

oh çok sevindimm..daha güzel günler gelsin inşallah..

günaydın kızlarr...

HEPINIZE GÜNAYDIN ARKADASLAR yogun basladım ben bıraz gune anca gırebıldım ısler bıtsın donerım döndüğümde forumdakı yogunlugu aynı bulmak ıstıyorum kızlar

günaydın serapçım

HEPINIZE GÜNAYDIN ARKADASLAR yogun basladım ben bıraz gune anca gırebıldım ısler bıtsın donerım döndüğümde forumdakı yogunlugu aynı bulmak ıstıyorum kızlar

iyiyiz canlarım sıpalarda iyi..burda hava pek güzel..birazdan çıkarcam çocukları okuldan gelsin abimiz..bir tur atıp gelelim şöyle...

günaydın serapcım

günaydın serapçım
esmacım günaydın canım emirkaan yemeye başladıysa daha çabuk toparlar inş.tekrar geçmiş olsun canım ....

bana aile hekimimizin söylediği aşı 89,5 tl adını bilmiyorum ama,demek birkaç çeşidi varmış .....
esmacım bende daha çok emir diyorum galiba :78:

günaydın özlemcim kolay gelsin canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…