iyiyiz canlarım sıpalarda iyi..burda hava pek güzel..birazdan çıkarcam çocukları okuldan gelsin abimiz..bir tur atıp gelelim şöyle...
nasılsınzı canlarım...
kızlar f.... de bi sayfada nneize çiçek yetiştiriyosunuz 8 mayısta annenize gül yolluyolar toplam 5 gün suluyonuz sadce..link atayımmı isteyene
olmadık 215. ayı bekle dediler onu bekledik ameliyat olunca bu aya kaldı gitmek lazım...
kızlar sier bişi diycem bana kızmayın sigarayı bırakmıştım 3 aylık hamile iken 1 buçuk sene içmedim yine başladım şu diyete başalayınca oldu çok üzülüyorum ama olmuyo ya içiyom valla napçam bilmiyom çok rahattım içmeyince
fatoşş 1,5 sene içmememişsin o mereti şimdi neden başladın bakayım.
diyetle ne ilgisi var sigaranın.sen iradelisin yine bırakabilirsin.
çocuğunu düşün sigara içilen bir ortamda büyüyecek, ilerde astım alerji olma riski ne kadar yüksek sen bunu biliyomusun.valla vicdan azabı çekmek istemiyosan yol yakınken bırak arkadaşım.
sigara içip sonra gidip çocuğunumu öpüyosun bak çok kızdım sana şimdi.
pınar günaydın canım nasılsın, nasıl gidiyor alışabildinmi işine,oğluşun nasıl.....
benim cadıya 2-3 gündür bir haller oldu, sabah 9 da yatıyor 11'e 11,30 kadar uyuyorilaçlardan herhalde,sağlık ocağındaki doktorumuz antibiyotik vermedi. kongest ve mukotik diye 2 tane şurup verdi, balgamı atamıyor bir türlü allahtan birkaç kere kustuda birazda olsa öyle attı balgamını ondan rahatladı sanırım,artık kusmasınada sevinir oldum,ama yavrumun hiç kusma huyu yoktu kusarken çok korkuyor ya
günaydın selmacım.iyiyim çok şükür sen ve çocuklar nasılsınız.
yavaş yavaş alışıyorum iş ortamı güzel, işlerde iyi gidiyor bu ara.
oğlumda iyi babaannesi bizim evde bakıyor.gündüzleri pek aramıyor beni oyunla geçiyo zamanı ama akşam eve gidince kucağımdan inmiyo yanından ayrılmamı istemiyo.
bugünde babaannesiyle gezmeye gideceklermiş.
canım benim çok geçmiş olsun.korkar tabii alışık olmayınca.aman iyi uyusunda dinlensin vücudu öyle atlatacak artık hastalıkları.
yağızda pek kusmaz bi iki kere öksürdü balgam çıkaramayınca kustu o zaman oda korkup ağlamıştı
Kızlar bugün biizm evlilik yıl dönümümüz 3 yılı devirdik...
lakası yok ama şimdi canım çekiyo diyetten önce iğreniyodum
benim cadıya 2-3 gündür bir haller oldu, sabah 9 da yatıyor 11'e 11,30 kadar uyuyorilaçlardan herhalde,sağlık ocağındaki doktorumuz antibiyotik vermedi. kongest ve mukotik diye 2 tane şurup verdi, balgamı atamıyor bir türlü allahtan birkaç kere kustuda birazda olsa öyle attı balgamını ondan rahatladı sanırım,artık kusmasınada sevinir oldum,ama yavrumun hiç kusma huyu yoktu kusarken çok korkuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?