2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınzı canlarım...
kızlar f.... de bi sayfada nneize çiçek yetiştiriyosunuz 8 mayısta annenize gül yolluyolar toplam 5 gün suluyonuz sadce..link atayımmı isteyene

olmadık 215. ayı bekle dediler onu bekledik ameliyat olunca bu aya kaldı gitmek lazım...

kızlar sier bişi diycem bana kızmayın sigarayı bırakmıştım 3 aylık hamile iken 1 buçuk sene içmedim yine başladım şu diyete başalayınca oldu çok üzülüyorum ama olmuyo ya içiyom valla napçam bilmiyom çok rahattım içmeyince

keşke başlamasaydın fatoşcum bayada içmemişsin,bende sigara içerdim eskiden hatta keremle,erene hamileykende içtim hep, hatta en son sigaramı ereni doğurmaya hastaneye giderken içmiştim o son sigaram oldu,doğumdan sonra sigaradan tiksindim 7 senedir içmiyorum inş.sende bırakırsın canım......

fatoşş 1,5 sene içmememişsin o mereti şimdi neden başladın bakayım.
diyetle ne ilgisi var sigaranın.sen iradelisin yine bırakabilirsin.
çocuğunu düşün sigara içilen bir ortamda büyüyecek, ilerde astım alerji olma riski ne kadar yüksek sen bunu biliyomusun.valla vicdan azabı çekmek istemiyosan yol yakınken bırak arkadaşım.
sigara içip sonra gidip çocuğunumu öpüyosun bak çok kızdım sana şimdi.

pınar günaydın canım nasılsın, nasıl gidiyor alışabildinmi işine,oğluşun nasıl.....

pınar günaydın canım nasılsın, nasıl gidiyor alışabildinmi işine,oğluşun nasıl.....

günaydın selmacım.iyiyim çok şükür sen ve çocuklar nasılsınız.
yavaş yavaş alışıyorum iş ortamı güzel, işlerde iyi gidiyor bu ara.
oğlumda iyi babaannesi bizim evde bakıyor.gündüzleri pek aramıyor beni oyunla geçiyo zamanı ama akşam eve gidince kucağımdan inmiyo yanından ayrılmamı istemiyo.
bugünde babaannesiyle gezmeye gideceklermiş.

benim cadıya 2-3 gündür bir haller oldu, sabah 9 da yatıyor 11'e 11,30 kadar uyuyor ilaçlardan herhalde,sağlık ocağındaki doktorumuz antibiyotik vermedi. kongest ve mukotik diye 2 tane şurup verdi, balgamı atamıyor bir türlü allahtan birkaç kere kustuda birazda olsa öyle attı balgamını ondan rahatladı sanırım,artık kusmasınada sevinir oldum,ama yavrumun hiç kusma huyu yoktu kusarken çok korkuyor ya

canım benim çok geçmiş olsun.korkar tabii alışık olmayınca.aman iyi uyusunda dinlensin vücudu öyle atlatacak artık hastalıkları.
yağızda pek kusmaz bi iki kere öksürdü balgam çıkaramayınca kustu o zaman oda korkup ağlamıştı

sağol canım zeynoyla ben rahatsızdık biraz, ama bugün daha iyiyiz çok şükür,grip olmuşuz birde öksürük mahvetti valla boğazım yara olmuş gibi çok acıyor,ilaç kullanıyorum bende ıhlamur ve papatya çayı içiyorum bol bol inş.geçer artık ......

işinden memnun olmana sevindim canım,kayınvalidenin gelip yağıza sizin evde bakmasıda çok iyi olmuş,özlüyordur tabi kuzucuk annesini benim yerimede öp paşayı olurmu canım......

inşallah her ikinizde çabuk toparlanrsınız selmacım.
öperim tabi teyzesi eve gidince.zaten bayılıyo kendini öptürmeye.beni öp diyorum hemen uzatıyo kendi yanağını

lakası yok ama şimdi canım çekiyo diyetten önce iğreniyodum

ben senin ve oğlunun iyiliği için söyledim fatoşcum.tabii en son karar yine senin.

Kızlar bugün biizm evlilik yıl dönümümüz 3 yılı devirdik...

nice güzel senelere canım eşinle ve çocuğunla birlikte.3 değil 33. yıllarıda görmeyi nasip etsin Allah.

[
oyy yavrum kusmaları bağadır bitti ya şimdi garip geliyor tabii.bunların ciğeri neki birde balgam birikiyor ya.geçmiş olsun canım.

Kızlar bugün biizm evlilik yıl dönümümüz 3 yılı devirdik...

nice yıllara canım.Sağlıkla mutlulukla.

Size süper bir haber Serapcığım dayanamıyacağım söylüyorum

Biz 20-25 haziran ( serap lar belki 19-24 haziran olacak ) bodrum da İzmir Serap ve ailesi ile birlikte tatilde olacağız.Benim geçen ay aldığım otele bakmışlar beğenmişler ee onlarda bodrum istiyordu denk geldi birazda tarihleri ıh mıh yapıp yaklaştırınca süper oldu.ayy Serap söyleyince çok heyecanlandım süper olacak.

hadi yokmu bize katılacak olan hadi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…