geçmiş olsun selmacım kızınada sandasağol canım zeynoyla ben rahatsızdık biraz, ama bugün daha iyiyiz çok şükür,grip olmuşuz birde öksürük mahvetti valla boğazım yara olmuş gibi çok acıyor,ilaç kullanıyorum bende ıhlamur ve papatya çayı içiyorum bol bol inş.geçer artık ......
işinden memnun olmana sevindim canım,kayınvalidenin gelip yağıza sizin evde bakmasıda çok iyi olmuş,özlüyordur tabi kuzucuk annesini benim yerimede öp paşayı olurmu canım......
nice yıllara fatoşcumKızlar bugün biizm evlilik yıl dönümümüz 3 yılı devirdik...
oo süper olmuş burcu tatil işiniz yaa[
oyy yavrum kusmaları bağadır bitti ya şimdi garip geliyor tabii.bunların ciğeri neki birde balgam birikiyor ya.geçmiş olsun canım.
nice yıllara canım.Sağlıkla mutlulukla.
Size süper bir haber Serapcığım dayanamıyacağım söylüyorum
Biz 20-25 haziran ( serap lar belki 19-24 haziran olacak ) bodrum da İzmir Serap ve ailesi ile birlikte tatilde olacağız.Benim geçen ay aldığım otele bakmışlar beğenmişler ee onlarda bodrum istiyordu denk geldi birazda tarihleri ıh mıh yapıp yaklaştırınca süper oldu.ayy Serap söyleyince çok heyecanlandım süper olacak.
hadi yokmu bize katılacak olan hadi kızlar.
[
oyy yavrum kusmaları bağadır bitti ya şimdi garip geliyor tabii.bunların ciğeri neki birde balgam birikiyor ya.geçmiş olsun canım.
nice yıllara canım.Sağlıkla mutlulukla.
Size süper bir haber Serapcığım dayanamıyacağım söylüyorum
Biz 20-25 haziran ( serap lar belki 19-24 haziran olacak ) bodrum da İzmir Serap ve ailesi ile birlikte tatilde olacağız.Benim geçen ay aldığım otele bakmışlar beğenmişler ee onlarda bodrum istiyordu denk geldi birazda tarihleri ıh mıh yapıp yaklaştırınca süper oldu.ayy Serap söyleyince çok heyecanlandım süper olacak.
hadi yokmu bize katılacak olan hadi kızlar.
herkeze merhaba bende baydır bakamadım acıyom okuyamadan çıkıyorum çoğu zaman burcu bodrum da nereyi ayarladınız bizde bodruma gidecez inşallah ama ağustosu ayarladık bizde hangi otel sizinki...
burcu serap ne iyi etmişsiniz.denk getirmekle .inşallah güzel bi tatil yaşarsınız..
didem hoşgeldin bacım.neden iki hafta.sonra odandan gerimi gidcen
hangi oteli ayarladınız bende çok araştırdımda merak ettim şimdi sizinkini ?Evet kızlar valla tatilin fikri bile güzel geçen sene tatil yapmadık ta pek bi hevesliyim zaten. Ki bu sene çok farklı bir tatil yaşayacağız. Duru ve Berkin için de şahane olacak. Ayarlamaya kalksak tarihlerimizi yerimizi denk getiremezdik nereden nereye. Bu da güzel bir tesadüf oldu. Aynı hafta aynı yerde karar kılmışız. Burcu daha önceden almış ben de bir kaç incelediğimiz hakkında ona fikir sorayım dedim. O da onların gideceği oteli söyleyince biz de seçenekleri değerlendirirken onu da inceledik. İçimize sinince şahane oldu valla:) Şimdi tatili iple çekiyoruz hayaller kurmaya başladım bile:)
FATOŞÇUM evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. Nice nice senelerde çocuklarınızla(Aras'a kardeş lazım:)) elele bir ömür geçirin.
didem hoşgldin 2 haftada olsa iyi takılırsın artık buıralarda ama eskisi gibi sayfalar ilerlemyo zaten..evet bacım diğer fatura yöneticisi arkadaş gidiyor benide onun yerine indirecekler
evet bacım diğer fatura yöneticisi arkadaş gidiyor benide onun yerine indirecekler
hangi oteli ayarladınız bende çok araştırdımda merak ettim şimdi sizinkini ?
didem hoşgldin 2 haftada olsa iyi takılırsın artık buıralarda ama eskisi gibi sayfalar ilerlemyo zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?