2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bacılarr nihayet gelebildim geçen hafta çok yoğun geçti babama gittim geldim iremin gösterisi vardı bide keremin burnu akmaya dolayısıyla huysuzluğu başladı ondanda bana geçti sanırsam yıkılıyorum yine havada buz gibi gene yaz gelmicek bu sene ben umudu kestim

fatoş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,daha nice senelere..

benim de bu ara canım çok sigara içmek istiyor..bahardan mı dicem ama ne alaka dimi..boşver içme içme..canın istediğinde 1-2 çek at..sonrada hiç içmemeye çalış bence..

ayy çok sevindim ya,birlikte tatil süper olucak,hem sizin için hem de cocuklar için..

selmacım geçmiş olsun,zeynep de sen de hemen iyileşirsiniz inşallah. su çiçeği aşısı 2 çeşit oluyo zaten..ama pahalı olanı yani sizin aldığınız daha iyi diyorlar :)

geçmiş olsun selmacım kızınada sanda

Kızlar bugün biizm evlilik yıl dönümümüz 3 yılı devirdik...
nice yıllara fatoşcum

oo süper olmuş burcu tatil işiniz yaa

ben gidemicem tatile felan yaa özendim valla iyi eğlenceler olsun size

herkeze merhaba bende baydır bakamadım acıyom okuyamadan çıkıyorum çoğu zaman burcu bodrum da nereyi ayarladınız bizde bodruma gidecez inşallah ama ağustosu ayarladık bizde hangi otel sizinki...

burcucum süper valla.seraplarla birlikte tatil geçireceksiniz.duru ve berkuş iyi anlaşacaklar eminim.sulara girecekler oynayacaklar tatilin hayali bile güzel.
ben bu sene izin kullanamayacağım için şanssızım.haftasonları yazlığa gideriz belki.
burcucum sen hangi tur şirketinde çalışıyorsun hangi semtte.

herkeze merhaba bende baydır bakamadım acıyom okuyamadan çıkıyorum çoğu zaman burcu bodrum da nereyi ayarladınız bizde bodruma gidecez inşallah ama ağustosu ayarladık bizde hangi otel sizinki...

merhaba hoşgeldin canım.sizin de aynı tarihlerde olsaymış çok güzel olurmuş.birlikte vakit geçirirdiniz.ama tatilin kötüsü olmaz.oh bizim yerimize de yüzünnnn...

Selam kızlar , tatıl programları yapılmıs ne kadar güzel bızım ıcınde eğlenın bol bol bız bu sene gıdemeyecegız buyuk ıhtımalle tasınma ıslemlerı ıle ugrasıyor oluruz artık seneye Allah ızın verırse güzel bır tatıl programı yaparım

kızlarrrrrrrr ben geldim ama geçmiş çok okuyamam şükür odama geri döndüm 2 haftalığınada olsa size takılırım

burcu serap ne iyi etmişsiniz.denk getirmekle .inşallah güzel bi tatil yaşarsınız..
didem hoşgeldin bacım.neden iki hafta.sonra odandan gerimi gidcen

Evet kızlar valla tatilin fikri bile güzel geçen sene tatil yapmadık ta pek bi hevesliyim zaten. Ki bu sene çok farklı bir tatil yaşayacağız. Duru ve Berkin için de şahane olacak. Ayarlamaya kalksak tarihlerimizi yerimizi denk getiremezdik nereden nereye. Bu da güzel bir tesadüf oldu. Aynı hafta aynı yerde karar kılmışız. Burcu daha önceden almış ben de bir kaç incelediğimiz hakkında ona fikir sorayım dedim. O da onların gideceği oteli söyleyince biz de seçenekleri değerlendirirken onu da inceledik. İçimize sinince şahane oldu valla:) Şimdi tatili iple çekiyoruz hayaller kurmaya başladım bile:)

FATOŞÇUM evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. Nice nice senelerde çocuklarınızla(Aras'a kardeş lazım:)) elele bir ömür geçirin.

hangi oteli ayarladınız bende çok araştırdımda merak ettim şimdi sizinkini ?
evet bacım diğer fatura yöneticisi arkadaş gidiyor benide onun yerine indirecekler
didem hoşgldin 2 haftada olsa iyi takılırsın artık buıralarda ama eskisi gibi sayfalar ilerlemyo zaten..

serap burcu çok iyi valla hem sizin için hem çocuklar için...keşke bizlerde katılabilsek
didem dünürüm hoşgeldin naber kız gelinim nasıl...

hoşgeldin didem..nasılsın? kızlar nasıl?

2 hafta full burdasın o zaman,gelmediğin günlerin acısını çıkartalım dimi ama :)

sibel sorma bacım senin gelin çok fena oldu aman bi kavga tantana bi cadı oldu anlatamam ama canavar ne desek anlıyor şaşırıp kalıyorum

hangi oteli ayarladınız bende çok araştırdımda merak ettim şimdi sizinkini ?

didem hoşgldin 2 haftada olsa iyi takılırsın artık buıralarda ama eskisi gibi sayfalar ilerlemyo zaten..

Özelden mesaj attım canım. Burada yeterince deşifre olduk o yüzden azcık sakınalım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…