hayırreşim şehirdışında annemlerde kalıyorum..
ayşegül nasıl olacak o pijama partisi bacım.anlat bakem
kaçta olcak partii
olsun pınarcım zaten gelen giden yok.olmayacak sanırım:)mmm kayınvalidem yağızla misafirliğe gitmiş.bizde akşam oraya gidicez yemeğe ordayız yani.büyük ihtimalle geç geliriz eve.
evde olsaydık bende katılırdım.gerçi benim velet en erken 10:30da uyuyo ama babası tutardı.
malesef ben katılamıyorum bu akşamlık arkadaşlar.
Kızlar ıyı aksamlar benım mesaı bıttı bıraz canım sıkkın cıkıp dolanıcam bıraz sonra eve oglumun yanına onu da koynuma alıp yatmak ıstıyorum hepınızı cok optum ıyıaksamlar
sizede geçmiş olsun sevilcim,aynen bizde ana kız hep hastayız yaz gelsin artık......günaydın bacılarr nihayet gelebildim geçen hafta çok yoğun geçti babama gittim geldim iremin gösterisi vardı bide keremin burnu akmaya dolayısıyla huysuzluğu başladı ondanda bana geçti sanırsam yıkılıyorum yine havada buz gibi gene yaz gelmicek bu sene ben umudu kestim
fatoş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,daha nice senelere..
benim de bu ara canım çok sigara içmek istiyor..bahardan mı dicem ama ne alaka dimi..boşver içme içme..canın istediğinde 1-2 çek at..sonrada hiç içmemeye çalış bence..
ayy çok sevindim ya,birlikte tatil süper olucak,hem sizin için hem de cocuklar için..
selmacım geçmiş olsun,zeynep de sen de hemen iyileşirsiniz inşallah. su çiçeği aşısı 2 çeşit oluyo zaten..ama pahalı olanı yani sizin aldığınız daha iyi diyorlar :)
sağolun kızlar.....geçmiş olsun selmacım kızınada sanda
nice yıllara fatoşcum
oo süper olmuş burcu tatil işiniz yaa
ben gidemicem tatile felan yaa özendim valla iyi eğlenceler olsun size
hoşgeldin didemcim......kızlarrrrrrrr ben geldim ama geçmiş çok okuyamam şükür odama geri döndüm 2 haftalığınada olsa size takılırım
sağol burcucum,serapla tatile gidiyormuşsunuz oh ne güzel olacak valla hem sizin hemde çocuklar için.....[
oyy yavrum kusmaları bağadır bitti ya şimdi garip geliyor tabii.bunların ciğeri neki birde balgam birikiyor ya.geçmiş olsun canım.
nice yıllara canım.Sağlıkla mutlulukla.
Size süper bir haber Serapcığım dayanamıyacağım söylüyorum
Biz 20-25 haziran ( serap lar belki 19-24 haziran olacak ) bodrum da İzmir Serap ve ailesi ile birlikte tatilde olacağız.Benim geçen ay aldığım otele bakmışlar beğenmişler ee onlarda bodrum istiyordu denk geldi birazda tarihleri ıh mıh yapıp yaklaştırınca süper oldu.ayy Serap söyleyince çok heyecanlandım süper olacak.
hadi yokmu bize katılacak olan hadi kızlar.
iyi akşamlar herkese.defne uyandı..çıkayım..
sağol cnm iyim senden nbr iş nasıl gidiogünaydın hülyacım.nasılsın...
esmacım günaydın sana da hayırlı günler naber.
ayşegül dün akşam pijama partisi oldumu.
Günaydın herkesee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?