bende iyiyim canım çok şükür.
işe de alışıyorum bi sıkıntı yok şimdilik.
iyiyim pınarcım,haftanın yarısını geçince ben mızırdamaya başlıyorum yoruldum,3 gün çalışalım diye :)
iyiyim pınarcım,haftanın yarısını geçince ben mızırdamaya başlıyorum yoruldum,3 gün çalışalım diye :)
günaydın kızlarrrrr...
hayırdır özlemcim neden canın sıkkın bişeymi oldu
günaydın
özlemcim önemli bişey değildir inşallah..
günaydınlar hayırlı günlerr
Günaydın herkesee...
günaydın kızlarrrrr...
hayırdır özlemcim neden canın sıkkın bişeymi oldu
günaydın
özlemcim önemli bişey değildir inşallah..
günaydınlar hayırlı günlerr
Günaydın herkesee...
Günaydın canım ıslerden dolayı canım sıkıldı aksam bırde genel olarak keyfım yok bılmıyorum yıne bır depresıf hallerdeyım...
Günaydın canım sağol cok onemlı degıl belkı ama can sıkıcı seyler ıllakı oluyor bende bıraz doluyum galıba ıste oyle neyse bugun daha ıyıyım
Günaydın esmacım
Günaydın canım
bende 3 gün calısmak ıstıyorummmmbu hafta gecmek bılmedı bırde senı düşnyorum sana dahada zor Allah yardımcın olsun arkadasım
Sağolun kızlar teşekkürler ...
Pınarcım pızza tenceresını arkadaslardan duydum ama bende yok ama metını duymusdum ıyı yapmıssın annecıgınde şaşıracak gle güle kullanır ınsallah. Ben ne alıcam bılmıyorum hersene ısatedıklerı ıhtıyacları olan seylerı alıyorum sımdı ne alıcam cok kararsızım hedıye almak cok zevklı ama cok zor yahu
iyi düşünmüşsün pınar, güle güle kullansın anneciğin..kayınvaliden de güle güle kullansın..
daha var ama dimi anneler gününe..ben de anneme geçen sene yüzük almıştım,pek bi sadesini beğenmişiz,onu değiştirmek istiyorum,tabi o da isterse..yanına da küpe alıcam..annemle çıkarız bi gün,birlikte bakarız.
aa hülya niyeki katılmıyosun göbek şovlarına bilmiyodum canım...istemezsen koymazsın tabi..
pınarcım iyi düşünmüşsün hediyeye karar vermek almak gibi zaten sen almışsında zaten ohhh..
bana sitenin adını atarmısın canım özelden veya burdan bi bakıym neler varmış...
bizde kardeşimle beraber telefon alcaz annme ve babama ikisinede..telefonları var ama daha fonksiyonel bişey istiyoruz....bide kendime alcam benmkini burak halletti saolsun
tamam canım atarım özelden.acaba burdan yazsam olmazmı hepsiburada.com
biz sürekli bu siteden alışveriş yapıyoruz.şimdiye kadar da bi sıkıntı yaşamadık.gayet güvenli.tavsiye ederim sibelcim.
Kızlar hepsı burada comu bende kullanıyorum gercektende güvenılır ve hıc sorun yasamadım bende ordan bakıyım bırseyler barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?