2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim pınarcım,haftanın yarısını geçince ben mızırdamaya başlıyorum yoruldum,3 gün çalışalım diye :)

günaydın kızlarrrrr...
hayırdır özlemcim neden canın sıkkın bişeymi oldu

Günaydın canım ıslerden dolayı canım sıkıldı aksam bırde genel olarak keyfım yok bılmıyorum yıne bır depresıf hallerdeyım...

günaydın

özlemcim önemli bişey değildir inşallah..

Günaydın canım sağol cok onemlı degıl belkı ama can sıkıcı seyler ıllakı oluyor bende bıraz doluyum galıba ıste oyle neyse bugun daha ıyıyım

günaydınlar hayırlı günlerr

Günaydın esmacım

Günaydın herkesee...

Günaydın canım

iyiyim pınarcım,haftanın yarısını geçince ben mızırdamaya başlıyorum yoruldum,3 gün çalışalım diye :)

bende 3 gün calısmak ıstıyorummmm bu hafta gecmek bılmedı bırde senı düşnyorum sana dahada zor Allah yardımcın olsun arkadasım

günaydın kızlarrrrr...
hayırdır özlemcim neden canın sıkkın bişeymi oldu

günaydın

özlemcim önemli bişey değildir inşallah..

günaydınlar hayırlı günlerr

Günaydın herkesee...

herkese günaydın..
özlemcim sıkma canını .içini rahatlat ferahla bakimm..bu havalarda çok sıkıcıya..(
pınarcım yok olmadı dün..açtım ama kimse yoktu.bende bir iki akınıp kapattım zaten
dün zeyneple facede yazıştık..herşey yolunda dedi.iş yerinde yerim ortada açamıyorum kk yı herke görür o zaman dedi.hafta sonu zaman olursa açaçacğım dedi.ipek daha düzelmemiş tam olarak.bide çok pişik olmuş ilaçtan..bayagı pişik dedi.bugün bitti antibiyotuk doktora götürecegim dedi.ama yinede ilk gibi değil dedi..selamı var.
dün eliferdiylede görüytüm bilgisayardan kk açılmıyor o yüzden giremiyorum dedi.emzirme işini bitirmek istiyormuş onun üzerine biraz konuştuk.selamı var onundaa..

slm millettt...
özlemcim sıkma canını herneyse iş ortamında mutlaka oluyo cansıkıntısı..

hülya kısss hiç göbüş resmi koymuyon bacım..aklıma geliyo söylüm diyom unutuyorum..koysana minişi görelim annesi...

zeynebi merak ediyodum bende..ipoşun neyi vardıki kaçırmışım ben orayı..

kızlar bazen bende diyorum şu emme olayını bitiriym diye..24 saat emiym istiyo...sofraya dönüp baktığı yok..önceleri eşim emzir 2 yaşına kadar diyodu..şimdi oda yavaş yavaş kes diyo..ağzına lokma koymuyo...bilmiyorum kafam çok karışık..

ayşegül sen nettin kız kestinmi defneyi...

işlerime bakayım sıpa uyumuşken gelirim azzzz sonraaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
aa az önce yazdığım gelmemiş

ayşegül sağol haberdar ettiğin için..

pınar valla acayip haberleşme hem de..güm güm hiç durmuyor..burak hiç böyle değildi..

sibelim göbek şovlarına katılmıyorum ben.. :)

özlemcim arada hepimize oluyo öyle durumlar.sıkma sen güzel canını düzelir herşey.
ayşegülcüm diğer arkadaşlardan haberler getirmişsin bizlere teşekkürler canım.

şimdi bi internet alışveriş sitesinden anneme hediye aldım.teslimat adresini annemin ev adresi verdim 3 güne eline ulaşır.alınca çok şaşıracak eminim.
hem ücretsiz kargo hemde fiyatını %10 indirim yaptıklarını görünce hemen atladım.elektrikli pizza tenceresi istiyordu.ama pizzadan çok tavuk ve patates yemeği harika oluyor.kayınvalidemde vardı ordan biliyorum.
kayınvalideminde el blender'ı kırıldı onada aynı siteden beğendim.ama henüz sipariş vermedim. gerçi oda %10 indirime girmiş bilindik kaliteli bi marka braun ama kargo ücreti vardı.biraz takip edeyim düşerse hemen alırım onuda.

ecenaz uyudu iş yapmam lazım ama hiçç yapasım yok...çok yoğun bi haftaydı halada öyle bi bugün boşum...
HÜLYA bu haftada kaldı bizim buluşma...cuma akşam dedim osman çok geliyo,c.tesi günüm var..pazar gökhan gidicek...derken hafta bitiyo...

Sağolun kızlar teşekkürler ...

Pınarcım pızza tenceresını arkadaslardan duydum ama bende yok ama metını duymusdum ıyı yapmıssın annecıgınde şaşıracak gle güle kullanır ınsallah. Ben ne alıcam bılmıyorum hersene ısatedıklerı ıhtıyacları olan seylerı alıyorum sımdı ne alıcam cok kararsızım hedıye almak cok zevklı ama cok zor yahu

iyi düşünmüşsün pınar, güle güle kullansın anneciğin..kayınvaliden de güle güle kullansın..

daha var ama dimi anneler gününe..ben de anneme geçen sene yüzük almıştım,pek bi sadesini beğenmişiz,onu değiştirmek istiyorum,tabi o da isterse..yanına da küpe alıcam..annemle çıkarız bi gün,birlikte bakarız.

sağlık olsun gülşahcım..haftaya cumartesi akşam rahat rahat otururuz,sende ya da bende..ya da gündüz..nasıl müsait olursak

sağol canım.evet kalabalık aileler için ideal.pilav bile pişiriliyomuş.
ben kafamda bi kaç hediye planlamıştım.ihtiyaçlarını biliyordum her ikisininde.bunları almakda karar kıldım.umarım ikiside beğenir.

sağol hülyacım.mayısın 2.haftası pazar anneler günü canım.
ohh annende iyi günlerde kullansın canım altınlarını.ben o tür şeyleri birlikte çıkıp alıyorum yoksa beğenmiyolar.

Son düzenleme:
aa hülya niyeki katılmıyosun göbek şovlarına bilmiyodum canım...istemezsen koymazsın tabi..
pınarcım iyi düşünmüşsün hediyeye karar vermek almak gibi zaten sen almışsında zaten ohhh..
bana sitenin adını atarmısın canım özelden veya burdan bi bakıym neler varmış...
bizde kardeşimle beraber telefon alcaz annme ve babama ikisinede..telefonları var ama daha fonksiyonel bişey istiyoruz....bide kendime alcam benmkini burak halletti saolsun

tamam canım atarım özelden.acaba burdan yazsam olmazmı hepsiburada.com
biz sürekli bu siteden alışveriş yapıyoruz.şimdiye kadar da bi sıkıntı yaşamadık.gayet güvenli.tavsiye ederim sibelcim.

tamam canım atarım özelden.acaba burdan yazsam olmazmı hepsiburada.com
biz sürekli bu siteden alışveriş yapıyoruz.şimdiye kadar da bi sıkıntı yaşamadık.gayet güvenli.tavsiye ederim sibelcim.

evet biliyorum canım o siteyi bi bakınym neler varmış....teşkür

Bende iş yaptım aslında niyetim yoktu ama kaynanam gelmiş arsı görmeye bende fırsat bu fırsat giriştim işe sil süpür lavabo banyo toz almadım daha arası yedirdim kendim tıkındım çay içiyom şimdide arası uyttum...toz alırım sonra
ayşegül haberler için saol
hülya kesin futbolcu polacak desene
gülşahçım çok yoğunsunpınar hediyeler hazır ha çokk ii onada az kaldı bende bakınayım..
özlem arada oluyo canım depresif haller takama canım
sibel bencede zaltarak başla sonra kes iştahı etkiliyo bence meme
unuttuğum yoktur inşlah..

Kızlar hepsı burada comu bende kullanıyorum gercektende güvenılır ve hıc sorun yasamadım bende ordan bakıyım bırseyler barı

Kızlar hepsı burada comu bende kullanıyorum gercektende güvenılır ve hıc sorun yasamadım bende ordan bakıyım bırseyler barı

bak arkadaşım bak.
kendime de anneler günü hediyesi beğendim
dikey kablosuz elektrik süpürgeleri var bilirsiniz belki.bizim oğlan sürekli çubuk kraker yiyo her yere döküyo.ee makina açılmıyo heran, şarjlı süpürgelerde halıları güzel almıyo.bunları uzun zamandır takip ediyodum.
rowentanın beğendim 300 lira.bakalım alsın babamız bana.oğlum bundan istiyorum bana al diycem akşama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…