bak arkadaşım bak.
kendime de anneler günü hediyesi beğendim
dikey kablosuz elektrik süpürgeleri var bilirsiniz belki.bizim oğlan sürekli çubuk kraker yiyo her yere döküyo.ee makina açılmıyo heran, şarjlı süpürgelerde halıları güzel almıyo.bunları uzun zamandır takip ediyodum.
rowentanın beğendim 300 lira.bakalım alsın babamız bana.oğlum bundan istiyorum bana al diycem akşama.
eee tabı bızde anneyız dımı ogluslar ne alacaklar bakalım sen hedıyenı begenmıssın bıle aksam çıtlat baba oğul sımdıden sıparıs versınler
kızlar annenize hediye alıyomuşşunuz bende düşünüyodum kaynanama duvar saati alıcamda annecime ne alsam
bakalım aklında başka bişey yoksa alır bunu.
eğer tolga değişik bişey almak istersede ben yine de alıcam bundan özlemcim.sürekli makina açmak zor oluyo. bide benim makinam sulu iyice uğraştırıyo doldurması boşaltması.
evet esmacım.annenin ne eksiği var.yada son zamanlarda şundan alsaydım ya da olsaydı dediği ne var bi düşün bakalım.
selam kızlar nasılsınız ne hediyele alıyosunuz bakalım bende annemle kayınvalideme tupperdan hediyeler götürücem üye oldum ben tupperware e çokda kullanışlı
geçmişe bakıp geliyimmmm
pınar o pizza tebcersinden var bend kız hiç kullanmadım kullanıyım bari pizza yaptım bi kere o kadar başka neler yapılıyorkiii
o senin dediğin dikey süpürgeler çok güzel ama pahalı geldi banada düşündüm bende ama bakalım üçgen uçları kullanışlı duruyorr
kızlar hülya aradı (hulen) buraya gelmşler...
yarın buluşuyoruz kısmetse çok heycanlıyım
serapcım tupperın tini mini'sini istiyorum canım bende ama baktım geçen kataloğa biraz pahalı geldi.
şimdi yaz geliyo ya çilek ti kiraz dı saklamak için kaç lt lik bişey alsam.sen ne tavsiye edersin.
serapcım tavuk incikleri sosla tencereye diz onları kızarana kadar pişir.tavukları al başka tencereye.patatesleri halka halka dilimle tencereye diz tavuğun suyundan da koy oda kızarana kadar pişsin.sonra tavukla servis yap harika oluyo.
evet bende o süpürgelerin üçgen uçlarının kullanışlı olacağını düşündüm serapcım, vişne rengide çok güzel duruyo.
aa süper.buluşun resimde çekilin.bol bol da sohbet edin.
pınarcım bu hafta katoloğu gelicek henüz gelmedi tinimini hanımlar indirimde canım indirimi takip etmek daha iyi gitti gidiyorda 2.el oluyor sanırım dimi
pınarcım çilek kiraz vb için 1 veya 1,6 lt ideal bence ama çilek için daha farklı ürünleride var. büyük boyunu kullanıyoruım ben 3.haftam marulları denemek için koydum inanmazsınız hiç bişey yok kızlar ..
pınar bakıyım bende o rengine süpürgenin
pınarcım bu hafta katoloğu gelicek henüz gelmedi tinimini hanımlar indirimde canım indirimi takip etmek daha iyi gitti gidiyorda 2.el oluyor sanırım dimi
pınarcım çilek kiraz vb için 1 veya 1,6 lt ideal bence ama çilek için daha farklı ürünleride var. büyük boyunu kullanıyoruım ben 3.haftam marulları denemek için koydum inanmazsınız hiç bişey yok kızlar ..
Pınarcım tupperlar en uygun gıttı gıdıyorda bılgın olsun ben gecenlerde yıne aldım bu hafta da cok guzel seyler gelmıs
sen alışveriş yaptığın satıcının adını yada bilgisini bana yollarmısın canım bende bakayım bi.
bende peynir saklama kabı var büyük boy.birde yuvarlak turuncu vakumlu saklama kapları var.çok memnunum.domatesleri koyuyorum içine haftalarca bişey olmuyor.
sen yeni katalog gelince tini mininin 1,6 ltsinin fiyatını haber verirmisin canım
ayy sibel süper ya..bol bol resim istiyoruz bak,bize kızıyordun bi resim getirme neler olur görürsün
serap ben de tupper ın ekmek saklama kutusunu(ekmeklik mi neyse işte ondan) istiyorum ama indirimde olduğu zaman..haber verir misin canım?
hacer(prensesim38) almış çok memnun..kuru ekmeği bile yumuşatıyo diyo..ekmekler uzun süre taze kalıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?