özlemcim senin en son aldığın satıcıdan bakıyorum bende.
1.6 lt küçük değilmi hanımlar ya.yani 2 kg kiraz alırmı mesela.
yoksa 3.6 veya 4.2 lt lerde var.
sibel evet emzirme işim bitti bacım.2 hafta olacak.allah şükür korktugum gibi olmadı darısı bırakmak isteyen arkadaşlarıma olsun.rabbim yardım ediyo.ne o üzüldü bırakınken .nede benim içim acıdı.çok rahat oldu hiç bu kadarınıda beklemiyordum.çok şükür..
hadi ya ne diym gözünaydın gecedemi bıraktı..şimdi istemiyomu hiç...
im derin iki emiyo bırakıyor oyunyaptı kesemedim henüzzz
ayşegül gözün aydın cnm
hülyam demek hiç duruyo senin ufaklık haa.maşalahh
sibel buluşuyorsun nihayet biriyle.oh oh hadi bakalım.resim çok isterih
annelere hediyeler haa.alın tabi onlar en kıymetlilerimiz..yüzük bende almıştım anneme hediye.güzel oluyo ..kendi secmişti..şimdi o yüzük benim parmagımda..neyse..içinizi daraltmayayım.geçen sene kocacık bana spor ayakkabısı almıştı .tabi kendim sectim.bakalım bu yıl ne olcak.kesin ne istiyorsan onu alalım diycek..bende bi düşürsem bu aralar ne istesem:26:
3.6 daha buyuk tabı canım kucukler daha cok marul maydonoz dere otu ıcın ıdeal
sağol canım.tabi tabi gece gündüz hepsi bitti..yok istemiyo.yani hiç denemedim al diye.korkuyom zati geri ister diye..ama arabada yolculukta nasıl olacak onu bilmiyorum.daha emzirme işi bittiginden beri uzun yolculuk etmedik..arabaya bindigmizde hemen emmek ister bakalyım adanaya gidcez o zaman ne olcak..bu hafta değilde 6 mayısta gidecz
sağol canım.tabi tabi gece gündüz hepsi bitti..yok istemiyo.yani hiç denemedim al diye.korkuyom zati geri ister diye..ama arabada yolculukta nasıl olacak onu bilmiyorum.daha emzirme işi bittiginden beri uzun yolculuk etmedik..arabaya bindigmizde hemen emmek ister bakalyım adanaya gidcez o zaman ne olcak..bu hafta değilde 6 mayısta gidecz
üzülme ayşegülcüm annenin mekanı cennet olsun.yanında olmasada kalbinde annen.annenden bir hatıra taşıyorsun parmağında ne kadar güzel.
babalar böyle hep sen seçiyorsun onlar ödeme işini hallediyorlar
evet canım 3.6 ile 4.2 arasında 2 lira farkediyo.4.2 lt daha karlı fiyatıda 31.80.
bugün çok alışveriş yaptım netten.bunuda alırsam tolga beni eve sokmayacak
bikaç gün geçsin aradan öyle alayım en iyisi
hımmm ozmana kadar tamamen unutur bence...
şimdi istemiyosa ozman aklına gelmez..oyalarsınız bi şekilde ...
siz adanaya gidene kadar iyice unutur canım.eline sevdiği yiyeceklerden verirsin ablasıda oynatır arabada hiç aklına gelmez defneciğinde.
öyle pınarcım haklısın.sanırım yüzügüde kaldıracagım defne çokçekiştiriyo yüzüyü bide taşlı yüzük.eşim düşerteşı bişey olur kaldır diyo.haklı kaldırayım düşerse şimdi üzülüyrüm.en iyisi saklamak.
evet ya en iyisi o şimdi ondan beklersem ne alacak bilemem.en iyisi ben secem
ya bu dopplerler iyimi gerzekten..benpekseverim saklama kaplarını..bu daha tazu tutuyo tabi..hemen bende bakayım..
benimde teyzem rahmetli olmadan önce 7 taşlı yüzüğünü vermişti bana.yağız da çekiştiriyo arada.bende kaldırdım bişey olmasın diye.
sende defnenin aklı kesene kadar kaldır sonra yine takarsın arkadaşım.
evet ya taze tutuyo tupperler.evde kullandıklarımdan memnunum.şimdi yaz meyveleri için bir tane alayım diyorum.
Ayşeglcüm annecıgının mekanı cennet olsun canım ne güzel annenden hatıra bırsey olmadan kaldır en ıyısı daha sonra takarsın canım
bu arada tupperlar gercekten de cok ıyı sebzeler ve meyveler ıcın tınımı hanımlar cok guzel bırde yogurt mayalamak ıcın olanlar var onlarda cok ıyı ben cınara almısdım ufak 750 ml 2 gunluk yapıyordum ufakken sımdı bır yere gıderken ıcıne mamalarını koyuyorum buskıvısını vs cok memnunum
Pınarcım tabı senın ıcın son ıs gunubız aynen devam ...
ohooo coktan atıldı papuçlar dama bızı gören yok hayatım artık herşey torunlar ıcın ınsalllah gıdersınız gıdersen cokda selam soyle bol bol hasret gıderın
offf sizinde şu c.tesileri bari çocuklu personele kaldırsınlar.boşu boşuna gidiyosunuz. söyle patrona pınar kızıyo de
evet papuçlar atılalı çok oldu haklısın canım.bakalım tolga çok istiyo gidelim gidelim diye ısrar ediyo.bi aksilik olmazsa gidicez.a.s. canım selamını iletirim çok sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?