2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

oh oh gidin tabi ne güzel yaa..ah gurbettesin sende öylemii..istenbulla kocaeli ne kadar mesafesi var.yakın sanırım dimi

günaydın kızlar..

benim de başım ağrıyor bugün..belim de ağrıyor..öğleden sonra kaçasım var aslında..üfff yaptığım işten memnunum ama çok sıkıldım işe gelmekten..

günaydın kızlar..

benim de başım ağrıyor bugün..belim de ağrıyor..öğleden sonra kaçasım var aslında..üfff yaptığım işten memnunum ama çok sıkıldım işe gelmekten..

günaydın cnm ya yoruluyosun tabi ağrır iş çocuk ev bide hamilesin ALlah kolaylık versin

günaydın kızlar nasılsınız , bugün canım hıc ama hıc ıse gelmek ıstemedı havada kasvetlı zaten oglusumda oyle guzel uyuyordukı kalkdım gıyındım hazırlandım sonra gıttım yıne oglusumun yanına yattım kokladım onu hıc kalkasım gelmedı ama mecbur yıne geldık ıste...

günaydın kızlar..

günaydın..
keşke çıkabilsen.zaten haftalar ilerldikçe biraz daha ıkıntı olur tabi.ne diym allah kolaylık versin.iş yerindede sık sık oturmaya çalış.gitsen gidebilirmisin hım..bi dene istersen.zaten haftanın sonu.gerçe siz cmarteside çılışıyorsunuz dimi..sen düşünüyorsan ne zaman işten ayrılacaksın..

günaydınlar hayırlı cumalarr

günaydın .sanadahayırlı cumalar

günaydın..
bahar gelsin içimiz şenlensin dimi.ne bu böyle yaa hala yagmur hala soguk.uff ablamları arıyorum .alanyada bahar çoktan geldi diyorlar yaa.sinir oluyorum.arada burdada rüzgar var ama genel olarak çok iyi diyorlar.off biz hala çocuklar hasta olacakmı diye korkuyorz

Eveettt gelsın artık bahar lütfennn.... ınsanın pıskolojısını etkılıyor vallahı acıcak dıyorlar actıgı falan yok hep yagmur hep yagmur...

günaydın kızlar, neyseki bugün cuma.. :)

Günaydın canım evet bugun cuma hafta sonu calısmayanlar ıcın guzel bır gun

günaydın..
cumartesi çalışmıyormusun sen..
bide ne yaptınız ya senin kaynana fizik tadevi görecekti ee yigite kim bakıyı nasıl haloluyo şmdi merak ettim.

evet ya valla insanın içini daraltıyo.poff

günaydın özlem bende bu sabah kalktım c.tesi die sonra cuma dedim gelmek istemiyorum
bende oğlumdan zor ayrılıyorum

günaydın ayşegülcümm

günaydın seldacım

neyseki cuma annem artık ameliyat olucak bugün anca sıra geldi
ben gidemiyorum yanına izin vermiyolar büro boş kalıyo gelen giden oluyo off offf ALlahım bi yol göstersede gidebilsem

esmacım üzülme..diger kardeşledin yanandaya.senin için rahat olsun.iyi olurda tabi yanında olsan.ama ailen yananda.seni hep tel ile haberdar ederler.sende ameliyat bitince hemen gidersin.allahtan hafta sonu bugün diger günler anneni yanında olursun.
şmididen geçmiş olsun.cabucak toparlanır inşallah.

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

günaydınlar hayırlı cumalarr

hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar

ya çalışanlar hep dertli dimi..off off..

2 ay sonra bırakıcam işi ayşegülcüm..şimdi parol içtim 1 tane,öğlene kadar idare etsin,öğleden sonra y
ine ağrırsa giderim, bişey demezler.

burak da sabah nasıl bacaklarıma yapışıyo kuzum benim.üstümü değiştirdiğim an başlıyo peşimde dolanmaya..bu ara akşamları da hep kucağımda olmak istiyo..pek dikkat etmedim,ondan belim ağrıyor sanırım..eşim gelsin ona pas edicem,o oynuyor akşamları burakla,ben de uzanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…