yarın haftanın son iş günü ohh bu haftada bitti çok şükür.
haftasonu istanbula annemlere gitme ihtimalimiz var.
ben annemleri, annemlerde yağızı çok özlemiş...
papucum dama atıldı torun olduktan sonra.
çıkayım ben zeynep acıkmış.yemegini hazırlayayım.
herkese iyi akşamlar..
günaydın kızlar..
benim de başım ağrıyor bugün..belim de ağrıyor..öğleden sonra kaçasım var aslında..üfff yaptığım işten memnunum ama çok sıkıldım işe gelmekten..
günaydın..günaydın kızlar..
benim de başım ağrıyor bugün..belim de ağrıyor..öğleden sonra kaçasım var aslında..üfff yaptığım işten memnunum ama çok sıkıldım işe gelmekten..
günaydınlar hayırlı cumalarr
günaydın kızlar nasılsınız , bugün canım hıc ama hıc ıse gelmek ıstemedı havada kasvetlı zaten oglusumda oyle guzel uyuyordukı kalkdım gıyındım hazırlandım sonra gıttım yıne oglusumun yanına yattım kokladım onu hıc kalkasım gelmedı ama mecbur yıne geldık ıste...
günaydın..
bahar gelsin içimiz şenlensin dimi.ne bu böyle yaa hala yagmur hala soguk.uff ablamları arıyorum .alanyada bahar çoktan geldi diyorlar yaa.sinir oluyorum.arada burdada rüzgar var ama genel olarak çok iyi diyorlar.off biz hala çocuklar hasta olacakmı diye korkuyorz
günaydın kızlar, neyseki bugün cuma.. :)
günaydın..günaydın kızlar, neyseki bugün cuma.. :)
Eveettt gelsın artık bahar lütfennn.... ınsanın pıskolojısını etkılıyor vallahı acıcak dıyorlar actıgı falan yok hep yagmur hep yagmur...
Günaydın canım evet bugun cuma hafta sonu calısmayanlar ıcın guzel bır gun
günaydın özlem bende bu sabah kalktım c.tesi die sonra cuma dedim gelmek istemiyorumgünaydın kızlar nasılsınız , bugün canım hıc ama hıc ıse gelmek ıstemedı havada kasvetlı zaten oglusumda oyle guzel uyuyordukı kalkdım gıyındım hazırlandım sonra gıttım yıne oglusumun yanına yattım kokladım onu hıc kalkasım gelmedı ama mecbur yıne geldık ıste...
günaydın ayşegülcümmgünaydın..
keşke çıkabilsen.zaten haftalar ilerldikçe biraz daha ıkıntı olur tabi.ne diym allah kolaylık versin.iş yerindede sık sık oturmaya çalış.gitsen gidebilirmisin hım..bi dene istersen.zaten haftanın sonu.gerçe siz cmarteside çılışıyorsunuz dimi..sen düşünüyorsan ne zaman işten ayrılacaksın..
günaydın .sanadahayırlı cumalar
günaydın seldacımgünaydın kızlar, neyseki bugün cuma.. :)
günaydın özlem bende bu sabah kalktım c.tesi die sonra cuma dedim gelmek istemiyorum
bende oğlumdan zor ayrılıyorum
günaydın ayşegülcümm
günaydın seldacım
neyseki cuma annem artık ameliyat olucak bugün anca sıra geldi
ben gidemiyorum yanına izin vermiyolar büro boş kalıyo gelen giden oluyo off offf ALlahım bi yol göstersede gidebilsem
günaydın kızlar..
günaydınlar hayırlı cumalarr
günaydın kızlar nasılsınız , bugün canım hıc ama hıc ıse gelmek ıstemedı havada kasvetlı zaten oglusumda oyle guzel uyuyordukı kalkdım gıyındım hazırlandım sonra gıttım yıne oglusumun yanına yattım kokladım onu hıc kalkasım gelmedı ama mecbur yıne geldık ıste...
günaydın..
keşke çıkabilsen.zaten haftalar ilerldikçe biraz daha ıkıntı olur tabi.ne diym allah kolaylık versin.iş yerindede sık sık oturmaya çalış.gitsen gidebilirmisin hım..bi dene istersen.zaten haftanın sonu.gerçe siz cmarteside çılışıyorsunuz dimi..sen düşünüyorsan ne zaman işten ayrılacaksın..
günaydın .sanadahayırlı cumalar
günaydın kızlar, neyseki bugün cuma.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?