geçmiş olsun hülyacım inş.ağrı kesici iyi gelir düzelirsin canım, çalışıyorsun,hem hamilesin hemde burak ve ev işi çok yoruluyorsun tabi allah kolaylıklar versin sana......ya çalışanlar hep dertli dimi..off off..
2 ay sonra bırakıcam işi ayşegülcüm..şimdi parol içtim 1 tane,öğlene kadar idare etsin,öğleden sonra y
ine ağrırsa giderim, bişey demezler.
burak da sabah nasıl bacaklarıma yapışıyo kuzum benim.üstümü değiştirdiğim an başlıyo peşimde dolanmaya..bu ara akşamları da hep kucağımda olmak istiyo..pek dikkat etmedim,ondan belim ağrıyor sanırım..eşim gelsin ona pas edicem,o oynuyor akşamları burakla,ben de uzanıyorum..
hayırlı cumalar selmacım,nasıl oldunuz?
günaydın canım snada hayırlı cumalargünaydınlar hayırlı cumalarr
veet ya gelsinde şu hastalıklardan kurtulalaımgünaydın..
Bahar gelsin içimiz şenlensin dimi.ne bu böyle yaa hala yagmur hala soguk.uff ablamları arıyorum .alanyada bahar çoktan geldi diyorlar yaa.sinir oluyorum.arada burdada rüzgar var ama genel olarak çok iyi diyorlar.off biz hala çocuklar hasta olacakmı diye korkuyorz
inşallah annende olurda atlatır canım bu günmü olacakgünaydın özlem bende bu sabah kalktım c.tesi die sonra cuma dedim gelmek istemiyorum
bende oğlumdan zor ayrılıyorum
günaydın ayşegülcümm
günaydın seldacım
neyseki cuma annem artık ameliyat olucak bugün anca sıra geldi
ben gidemiyorum yanına izin vermiyolar büro boş kalıyo gelen giden oluyo off offf allahım bi yol göstersede gidebilsem
sanada selmacımgünaydın hayırlı cumalar herkese......
ah kıyamam ondandır canım ya almasan olmaz anlamazkikıyamamya çalışanlar hep dertli dimi..off off..
2 ay sonra bırakıcam işi ayşegülcüm..şimdi parol içtim 1 tane,öğlene kadar idare etsin,öğleden sonra y
Burak da sabah nasıl bacaklarıma yapışıyo kuzum benim.üstümü değiştirdiğim an başlıyo peşimde dolanmaya..bu ara akşamları da hep kucağımda olmak istiyo..pek dikkat etmedim,ondan belim ağrıyor sanırım..eşim gelsin ona pas edicem,o oynuyor akşamları burakla,ben de uzanıyorum..
geçmiş olsun hülyacım inş.ağrı kesici iyi gelir düzelirsin canım, çalışıyorsun,hem hamilesin hemde burak ve ev işi çok yoruluyorsun tabi allah kolaylıklar versin sana......
Zeynonun burnu akıyor hala ama öksürüğü geçti çok şükür, bende iyiyim canım sağol.....
günaydın kızlar nasılsınız , bugün canım hıc ama hıc ıse gelmek ıstemedı havada kasvetlı zaten oglusumda oyle guzel uyuyordukı kalkdım gıyındım hazırlandım sonra gıttım yıne oglusumun yanına yattım kokladım onu hıc kalkasım gelmedı ama mecbur yıne geldık ıste...
günaydın kızlar..
Benim de başım ağrıyor bugün..belim de ağrıyor..öğleden sonra kaçasım var aslında..üfff yaptığım işten memnunum ama çok sıkıldım işe gelmekten..
günaydınlar hayırlı cumalarr
günaydın kızlar, neyseki bugün cuma.. :)
günaydın özlem bende bu sabah kalktım c.tesi die sonra cuma dedim gelmek istemiyorum
bende oğlumdan zor ayrılıyorum
günaydın ayşegülcümm
günaydın seldacım
neyseki cuma annem artık ameliyat olucak bugün anca sıra geldi
ben gidemiyorum yanına izin vermiyolar büro boş kalıyo gelen giden oluyo off offf allahım bi yol göstersede gidebilsem
günaydın hayırlı cumalar herkese......
He valla aynen kaçasım var benimde çok sıkıcı bu günler yaaa offf ne vardı çocuklarımızla olsaydıkkk
cnm sağol bi ablam grip evde yatıyo öteki de çalışıyo ameliyat olunca gidicek anlıcan yanlız olucak girerken ona içierleniyom yaesmacım üzülme..diger kardeşledin yanandaya.senin için rahat olsun.iyi olurda tabi yanında olsan.ama ailen yananda.seni hep tel ile haberdar ederler.sende ameliyat bitince hemen gidersin.allahtan hafta sonu bugün diger günler anneni yanında olursun.
şmididen geçmiş olsun.cabucak toparlanır inşallah.
günaydın cnmhepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar
cnm emirde öle yapıyo hep aykalrmda dolanıyo annii annii zor kaçıyomya çalışanlar hep dertli dimi..off off..
burak da sabah nasıl bacaklarıma yapışıyo kuzum benim.üstümü değiştirdiğim an başlıyo peşimde dolanmaya..bu ara akşamları da hep kucağımda olmak istiyo..pek dikkat etmedim,ondan belim ağrıyor sanırım..eşim gelsin ona pas edicem,o oynuyor akşamları burakla,ben de uzanıyorum..
günaydın canım sanada hayırlı cumalrgünaydın canım snada hayırlı cumalar
inşallah annende olurda atlatır canım bu günmü olacak
günaydın hayırlı cumalar canlar
gğünaydın cnmgünaydınlarr bende akşam temizlik yaptım hafta sonu yokum hemde kızımla daha çok vakit geçireyim diye 03:00 de yattım valla
günaydın cnm nasılsın ee ağırlaşıyosun yavaş yavaşş resim istiyoruzzzz
günaydın esmacımmm
günaydın seldacımmm
geçmiş olsun esmacım dün esmayla ayak üstü muhabbet ettik görmüş oldum arkadaşımıı
günaydın selmacınm zeynoyada geçmiş olsunn
ayşegül fatoş ve umuttuğum varsa günaydım hepinizee
esma beni gördü dün ayşegül ona sorabilirsin benim son halimi iyi anlıyo esmaaa
cnm sağol bi ablam grip evde yatıyo öteki de çalışıyo ameliyat olunca gidicek anlıcan yanlız olucak girerken ona içierleniyom ya
günaydın cnm
cnm emirde öle yapıyo hep aykalrmda dolanıyo annii annii zor kaçıyom
geçmiş olsun az kaldı senidnde 2 aycık sonra yavrularında evde olcan
günaydın canım sanada hayırlı cumalr
gğünaydın cnm
evet serap baya vermiş kilolarını
kız serap gelsene kimse yok kapiçino içleim hadi bekliyomm
Pınarcım sen carsıdan kac beledıyesıne yetısıyorsun ıs cıkısında...
oh oh gidin tabi ne güzel yaa..ah gurbettesin sende öylemii..istenbulla kocaeli ne kadar mesafesi var.yakın sanırım dimi
esma az önce deseydin yaa arkadaş dışarı çıktı söylerdim gelirdim ama ben diyetteyim yeşilçayın varmıydı yavrummm:))))
esma az önce deseydin yaa arkadaş dışarı çıktı söylerdim gelirdim ama ben diyetteyim yeşilçayın varmıydı yavrummm:))))
Günaydın hayırlı cumalar herkese......
anladım canım..az kalmış zaten..kendine dikkat et.ya siz öyle deyince benim bogazım dügümleniylo.kuzum yaa.gelip sarılasım geldi buraga..yavrum özlüyordur tabi..defnede çok düşkün bana zeynepte hiçböyle şey yaşamamıştım..yan yana durmak itiyo sürekli.bazen yanıma alıyorum kafasını benim kafama dayayıo öyle uyuyo .yaa yazık..ya çalışanlar hep dertli dimi..off off..
selmacım azda olsa düzelmenize sevindim...geçmiş olsun hülyacım inş.ağrı kesici iyi gelir düzelirsin canım, çalışıyorsun,hem hamilesin hemde burak ve ev işi çok yoruluyorsun tabi allah kolaylıklar versin sana......
zeynonun burnu akıyor hala ama öksürüğü geçti çok şükür, bende iyiyim canım sağol.....
günaydın fatoşcumm..günaydın canım snada hayırlı cumalar
veet ya gelsinde şu hastalıklardan kurtulalaım
inşallah annende olurda atlatır canım bu günmü olacak
sanada selmacım
ah kıyamam ondandır canım ya almasan olmaz anlamazkikıyamam
canım bilmiyodum geçmiş olsun arasta öyle son griinden bu yana iyi ama hala burun akıyor
günaydın hayırlı cumalar canlar
günaydınr serapcım.eminim değişmişsindin.sen resmini göster bana bende bilirimm:))günaydınlarr bende akşam temizlik yaptım hafta sonu yokum hemde kızımla daha çok vakit geçireyim diye 03:00 de yattım valla
günaydın cnm nasılsın ee ağırlaşıyosun yavaş yavaşş resim istiyoruzzzz
günaydın esmacımmm
günaydın seldacımmm
geçmiş olsun esmacım dün esmayla ayak üstü muhabbet ettik görmüş oldum arkadaşımıı
günaydın selmacınm zeynoyada geçmiş olsunn
ayşegül fatoş ve umuttuğum varsa günaydım hepinizee
esma beni gördü dün ayşegül ona sorabilirsin benim son halimi iyi anlıyo esmaaa
cnm sağol bi ablam grip evde yatıyo öteki de çalışıyo ameliyat olunca gidicek anlıcan yanlız olucak girerken ona içierleniyom ya
günaydın cnm
cnm emirde öle yapıyo hep aykalrmda dolanıyo annii annii zor kaçıyom
geçmiş olsun az kaldı senidnde 2 aycık sonra yavrularında evde olcan
günaydın canım sanada hayırlı cumalr
gğünaydın cnm
evet serap baya vermiş kilolarını
kız serap gelsene kimse yok kapiçino içleim hadi bekliyomm
hayırlı cumalar canım.günaydın cemmati müslimin hayırlı cumalar olsun herkesee
sevilcim.ben önce gündüzü kestim.gece emzirdim.sorda seninki aslında kolay gündüz emmiyormuş.ilk akşam yatıracagım zaman süt veriyorum.ha benimki biberon almıyorda ama ben çok ısrar ettim.sonra sütü eçtikten sonra hemen meme isterdi.ben sütünü içer içmez hemen ayağıma alıp sallıyorum.öyle karnı çok doygun oylunca zaten çok ısrarcı olmadı istemekte.gece kalkınca önce biberonla suyunu içiyo.hemen tekrara alıp ayağıma sallıyorum egerki kar etmediyse hala uyumadıysa gidip bi süt yapıyorum.içiyo öyle sallayıroum.tabi bunlar iyk baştaydı şimdi su içip yatıyo.işte öyle yine uyumadıysa ya ben yada babası kucaklayıp kucagımda pış pış uyutuyorum..öyle işte..ayşegül yoksun ama gelince okursun heralde şu memeyi gece nasıl bıraktırdın merak ettim yavrus benimki bayağıdır gündüz emmiyo ama gece ille kalkıyo bi kaç defa uykuda kalktığı için nasıl yapçam bilemedim ağlıyo vermezsem iremde böyleydi bi kaçgece ağlamıştı bende onla beraber ağlamıştım naapsakki
ooo ah öyle gurbete can kurban 50 dk dedigin neki..hemen gidip gelinir..aman olsun okadar uzukllık.:)günaydın arkadaşlar.
sabahdan beri internet bağlantım yoktu bilgisayarcımız geldi düzeltti.
aklım sizdeydi benimde.nasılsınız.
canım ben çarşıdan binmiyorum.outletin karşısından yenikent otobüsüne biniyorum.yenikentte inip eve kadar yürüyorum.
ama bu hafta hep şirketin arabası eve kadar bıraktı evden aldı.burada çalışan yenikentte oturan bi arkadaşımız var bu hafta hep ofise geldi bizleride getirdi.umarım haftaya şantiyeye gitmezde yine rahat rahat gider gelirim.
evet ayşegülcüm bende gurbetteyim malesef...gerçi otobandan gidiyoruz sürekli 50 dk sürüyor yol.
istanbulda anadolu yakasından avrupa yakasına anca o kadar zamanda geçiyosun.
ama işde plaka değişiyo sonuçta 34 yerine 41 oluyo
serapcım bizde burada yeşil çayı çok içiyoruz.açık almışlar demleyip içiyoruz tadı çok hoşuma gidiyor.evde kendim sallama yapıyodum zor içiyodum.bide yağlarımıda yaksa daha çok hoşuma gidecek.
defnede gece bi kaç kez mızırdanıp durdu ama gözler kapalı ama ayakları yukarı aşagı vurup durdu.bi saga bi sola döndü durdu..diş diyoz ama patlamadı..
ahh ayşegülcüm kıyamam defneciğe.çok ağrıları oluyor demekki.bi çıksada rahat etse kuzularımız. dün gece bizde 2 saatte bir uyandık.ağlıyo kucağıma alınca kafasını omuzuma dayıyo emiyo uyuyo.sabah baktım alttan patlatmış bi tane.2 tane daha kabarık bekliyo sırada.
gunydın nasılsınız
gecmısı okuyamadım ma hasta olan bebıslere acıl sıfalar dılıyorumm
oglumda hala ıylesmedı dun doktora goturduk bogazları kızarmıs bademcıklerı sısmıs mecbur kullanacagız antıbıyotıgı bıde reflu oldu oglum yuksek yastıkta yatır bıde gecelerı bısey yedırme dedı sabaha kadar agladı aclıktan nasıl yuksek yastıkta yatsın kı sabaha kadar donuyo besıkte ustelık bende cok hastayım bogazlarım benımde kızarmıs ona mı bakayım kendım e mı bılemedım esım sagolsun yardım edıyorda oda yoruluyor tabı
gece ac olursa buyume hormonu daha cok salgılanırmıs ama ac ınsan naısl uyur kı doktoru dınledım helak oldu gece nasıl yapacam gece beslenme ısını zaten memeyıde bıraktı uyku duzenı ıyıce bozuldutam 2 saat salladım bana mısın demıyor ıllakı bıseyler yıyecek yada ıcecek
basınızı sısrdım yıne ama cok dertlıyım bu konuda nasıl yapsam bılemedım
Yatmadan bi buçuk saat falan önce mama içse yine olur mu acaba?
sizin kaçıncı dş patladı.ya ne yapalım zor oluyo işte.daha bunların bide azısı var onlar nasıl çıkacaksa..dişlerde hemen çıkkımıyo.max 2,5 yaşına kadar 20 diş betecek.sonra sı rahat 6 yaşına kadar diş çıkmıyor.6 yaşından sonra geri kalan dişi tamamlıyorlar..
gunydın nasılsınız
gecmısı okuyamadım ma hasta olan bebıslere acıl sıfalar dılıyorumm
oglumda hala ıylesmedı dun doktora goturduk bogazları kızarmıs bademcıklerı sısmıs mecbur kullanacagız antıbıyotıgı bıde reflu oldu oglum yuksek yastıkta yatır bıde gecelerı bısey yedırme dedı sabaha kadar agladı aclıktan nasıl yuksek yastıkta yatsın kı sabaha kadar donuyo besıkte ustelık bende cok hastayım bogazlarım benımde kızarmıs ona mı bakayım kendım e mı bılemedım esım sagolsun yardım edıyorda oda yoruluyor tabı
gece ac olursa buyume hormonu daha cok salgılanırmıs ama ac ınsan naısl uyur kı doktoru dınledım helak oldu gece nasıl yapacam gece beslenme ısını zaten memeyıde bıraktı uyku duzenı ıyıce bozuldutam 2 saat salladım bana mısın demıyor ıllakı bıseyler yıyecek yada ıcecek
basınızı sısrdım yıne ama cok dertlıyım bu konuda nasıl yapsam bılemedım
7.diş canım.ağırdan alıyo oğlum diş olayını.azıların nasıl çıkacağını hiç düşünemiyorum bile.
canım bızımde 11. cıkıyor ust arka azı cıktı 2 tane ınan cok zor cıkıyor o yuzden de hasta oluyorlar sureklı
ınsallah sız sorunsuz cıkarırsınız
çok geçmiş olsun canım her ikinizede.
reflü olduğu için mi bişey yedirme dedi dr.allah allah aç nasıl yatacak çocuk.muhallebi, bisküvili süt illa tok tutacak bişeyler yemesi lazım.kıyamam ben ona açlıktan uyuyamamıştır yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?