2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun hülyacım inş.ağrı kesici iyi gelir düzelirsin canım, çalışıyorsun,hem hamilesin hemde burak ve ev işi çok yoruluyorsun tabi allah kolaylıklar versin sana......

hayırlı cumalar selmacım,nasıl oldunuz?

zeynonun burnu akıyor hala ama öksürüğü geçti çok şükür, bende iyiyim canım sağol.....

günaydınlar hayırlı cumalarr
günaydın canım snada hayırlı cumalar
veet ya gelsinde şu hastalıklardan kurtulalaım
inşallah annende olurda atlatır canım bu günmü olacak
günaydın hayırlı cumalar herkese......
sanada selmacım
ah kıyamam ondandır canım ya almasan olmaz anlamazkikıyamam

canım bilmiyodum geçmiş olsun arasta öyle son griinden bu yana iyi ama hala burun akıyor

günaydın hayırlı cumalar canlar

günaydınlarr bende akşam temizlik yaptım hafta sonu yokum hemde kızımla daha çok vakit geçireyim diye 03:00 de yattım valla

günaydın kızlar..

Benim de başım ağrıyor bugün..belim de ağrıyor..öğleden sonra kaçasım var aslında..üfff yaptığım işten memnunum ama çok sıkıldım işe gelmekten..

günaydın cnm nasılsın ee ağırlaşıyosun yavaş yavaşş resim istiyoruzzzz

günaydınlar hayırlı cumalarr

günaydın esmacımmm

günaydın kızlar, neyseki bugün cuma.. :)

günaydın seldacımmm

geçmiş olsun esmacım dün esmayla ayak üstü muhabbet ettik görmüş oldum arkadaşımıı

günaydın hayırlı cumalar herkese......

günaydın selmacınm zeynoyada geçmiş olsunn
ayşegül fatoş ve umuttuğum varsa günaydım hepinizee

esma beni gördü dün ayşegül ona sorabilirsin benim son halimi iyi anlıyo esmaaa

He valla aynen kaçasım var benimde çok sıkıcı bu günler yaaa offf ne vardı çocuklarımızla olsaydıkkk

He valla aynen kaçasım var benimde çok sıkıcı bu günler yaaa offf ne vardı çocuklarımızla olsaydıkkk

fatoş sağol canım aras paşayada geçmiş olsun .....
serapcım sende sağol canım,haklısın canım çok sıkıcı bugünler bi yaz gelemedi,
çalışan arkadaşlarım bugün cuma, haftasonu bol bol vakit geçirirsiniz inş.kuzucuklarla,allah kolaylıklar versin hepinize ......

cnm sağol bi ablam grip evde yatıyo öteki de çalışıyo ameliyat olunca gidicek anlıcan yanlız olucak girerken ona içierleniyom ya

hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın cnm

cnm emirde öle yapıyo hep aykalrmda dolanıyo annii annii zor kaçıyom
geçmiş olsun az kaldı senidnde 2 aycık sonra yavrularında evde olcan

günaydın canım snada hayırlı cumalar

inşallah annende olurda atlatır canım bu günmü olacak

günaydın hayırlı cumalar canlar
günaydın canım sanada hayırlı cumalr

gğünaydın cnm
evet serap baya vermiş kilolarını
kız serap gelsene kimse yok kapiçino içleim hadi bekliyomm

esma az önce deseydin yaa arkadaş dışarı çıktı söylerdim gelirdim ama ben diyetteyim yeşilçayın varmıydı yavrummm:))))

ayşegül yoksun ama gelince okursun heralde şu memeyi gece nasıl bıraktırdın merak ettim yavrus benimki bayağıdır gündüz emmiyo ama gece ille kalkıyo bi kaç defa uykuda kalktığı için nasıl yapçam bilemedim ağlıyo vermezsem iremde böyleydi bi kaçgece ağlamıştı bende onla beraber ağlamıştım naapsakki

günaydın arkadaşlar.
sabahdan beri internet bağlantım yoktu bilgisayarcımız geldi düzeltti.
aklım sizdeydi benimde.nasılsınız.

Pınarcım sen carsıdan kac beledıyesıne yetısıyorsun ıs cıkısında...

canım ben çarşıdan binmiyorum.outletin karşısından yenikent otobüsüne biniyorum.yenikentte inip eve kadar yürüyorum.
ama bu hafta hep şirketin arabası eve kadar bıraktı evden aldı.burada çalışan yenikentte oturan bi arkadaşımız var bu hafta hep ofise geldi bizleride getirdi.umarım haftaya şantiyeye gitmezde yine rahat rahat gider gelirim.

oh oh gidin tabi ne güzel yaa..ah gurbettesin sende öylemii..istenbulla kocaeli ne kadar mesafesi var.yakın sanırım dimi

evet ayşegülcüm bende gurbetteyim malesef...gerçi otobandan gidiyoruz sürekli 50 dk sürüyor yol.
istanbulda anadolu yakasından avrupa yakasına anca o kadar zamanda geçiyosun.
ama işde plaka değişiyo sonuçta 34 yerine 41 oluyo

esma az önce deseydin yaa arkadaş dışarı çıktı söylerdim gelirdim ama ben diyetteyim yeşilçayın varmıydı yavrummm:))))

serapcım bizde burada yeşil çayı çok içiyoruz.açık almışlar demleyip içiyoruz tadı çok hoşuma gidiyor.evde kendim sallama yapıyodum zor içiyodum.bide yağlarımıda yaksa daha çok hoşuma gidecek.

Günaydın hayırlı cumalar herkese......

günaydın selmacım.

anladım canım..az kalmış zaten..kendine dikkat et.ya siz öyle deyince benim bogazım dügümleniylo.kuzum yaa.gelip sarılasım geldi buraga..yavrum özlüyordur tabi..defnede çok düşkün bana zeynepte hiçböyle şey yaşamamıştım..yan yana durmak itiyo sürekli.bazen yanıma alıyorum kafasını benim kafama dayayıo öyle uyuyo .yaa yazık..

selmacım azda olsa düzelmenize sevindim...

günaydın fatoşcumm..

günaydınr serapcım.eminim değişmişsindin.sen resmini göster bana bende bilirimm:))

hımm evet üzülmekte haklısın.baban falanyokmu yaa.yanında..ya bi patrona desen ne olur ya.biraz idere olmazmı..(

günaydın cemmati müslimin hayırlı cumalar olsun herkesee
hayırlı cumalar canım.

sevilcim.ben önce gündüzü kestim.gece emzirdim.sorda seninki aslında kolay gündüz emmiyormuş.ilk akşam yatıracagım zaman süt veriyorum.ha benimki biberon almıyorda ama ben çok ısrar ettim.sonra sütü eçtikten sonra hemen meme isterdi.ben sütünü içer içmez hemen ayağıma alıp sallıyorum.öyle karnı çok doygun oylunca zaten çok ısrarcı olmadı istemekte.gece kalkınca önce biberonla suyunu içiyo.hemen tekrara alıp ayağıma sallıyorum egerki kar etmediyse hala uyumadıysa gidip bi süt yapıyorum.içiyo öyle sallayıroum.tabi bunlar iyk baştaydı şimdi su içip yatıyo.işte öyle yine uyumadıysa ya ben yada babası kucaklayıp kucagımda pış pış uyutuyorum..öyle işte..

ooo ah öyle gurbete can kurban 50 dk dedigin neki..hemen gidip gelinir..aman olsun okadar uzukllık.:)

]

defnede gece bi kaç kez mızırdanıp durdu ama gözler kapalı ama ayakları yukarı aşagı vurup durdu.bi saga bi sola döndü durdu..diş diyoz ama patlamadı..

defnede gece bi kaç kez mızırdanıp durdu ama gözler kapalı ama ayakları yukarı aşagı vurup durdu.bi saga bi sola döndü durdu..diş diyoz ama patlamadı..

ahh ayşegülcüm kıyamam defneciğe.çok ağrıları oluyor demekki.bi çıksada rahat etse kuzularımız. dün gece bizde 2 saatte bir uyandık.ağlıyo kucağıma alınca kafasını omuzuma dayıyo emiyo uyuyo.sabah baktım alttan patlatmış bi tane.2 tane daha kabarık bekliyo sırada.

sizin kaçıncı dş patladı.ya ne yapalım zor oluyo işte.daha bunların bide azısı var onlar nasıl çıkacaksa..dişlerde hemen çıkkımıyo.max 2,5 yaşına kadar 20 diş betecek.sonra sı rahat 6 yaşına kadar diş çıkmıyor.6 yaşından sonra geri kalan dişi tamamlıyorlar..

gunydın nasılsınız
gecmısı okuyamadım ma hasta olan bebıslere acıl sıfalar dılıyorumm
oglumda hala ıylesmedı dun doktora goturduk bogazları kızarmıs bademcıklerı sısmıs mecbur kullanacagız antıbıyotıgı bıde reflu oldu oglum yuksek yastıkta yatır bıde gecelerı bısey yedırme dedı sabaha kadar agladı aclıktan nasıl yuksek yastıkta yatsın kı sabaha kadar donuyo besıkte ustelık bende cok hastayım bogazlarım benımde kızarmıs ona mı bakayım kendım e mı bılemedım esım sagolsun yardım edıyorda oda yoruluyor tabı

gece ac olursa buyume hormonu daha cok salgılanırmıs ama ac ınsan naısl uyur kı doktoru dınledım helak oldu gece nasıl yapacam gece beslenme ısını zaten memeyıde bıraktı uyku duzenı ıyıce bozuldutam 2 saat salladım bana mısın demıyor ıllakı bıseyler yıyecek yada ıcecek
basınızı sısrdım yıne ama cok dertlıyım bu konuda nasıl yapsam bılemedım

Yatmadan bi buçuk saat falan önce mama içse yine olur mu acaba?

Yatmadan bi buçuk saat falan önce mama içse yine olur mu acaba?

oyle yaptım ama yınede olmadı alısmıs yaa doktorada dedm oda sende yesen 12 uyurken acıkırsın yemek ıstersın dedı
alıstıracakmısım onların hıc uyanmadan uyumaları acıkmamaları gerekıyormus
gece dedım gelde alıstır kolaysa konusması kolay tabı

7.diş canım.ağırdan alıyo oğlum diş olayını.azıların nasıl çıkacağını hiç düşünemiyorum bile.

çok geçmiş olsun canım her ikinizede.
reflü olduğu için mi bişey yedirme dedi dr.allah allah aç nasıl yatacak çocuk.muhallebi, bisküvili süt illa tok tutacak bişeyler yemesi lazım.kıyamam ben ona açlıktan uyuyamamıştır yavrum.

sagol canımm
evet refluden dolayı bısey yedırme dıyoır ama yemeen de uyumaz kıı dedıgın gıbı ıllakı bısey yemesı lazımm
anlamıyorum kı bu doktorlarıı bıldıgım gıbı devam edecem mecbur uyku duzenı mahvoldu hastalıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…