Slm ben gideli hepten sessizliğe bürünmüş noldu size bacılar bende üstünüze afiyet çarşamba günü öğle yemeğinden zehirlendim ancak kendime gelip girebildim mahvoldum
merhaba kızlar bizimki uyurken girip bakım diyorum ama pek bişey yazan yok herkez yoğun herald..
ah be güzelim girip girip çıkıyoruz ama yazmıyoruz ki bakınıp çıkıyorum ben
slm cnm çok geçmiş olsun hayrola nasıl oldu kız dava etseydin nerden yemek yedi yahu
mc donald s yedim bacım
mc donald s yedim bacım
kızlar bişey soracam ben 2 aylık hamileyim göğüs uçlarım çok dışarda değil,sütyeni çıkardığımda,yada üşüdüğmde ucu çıkıyo,bazen içine gömülüyo,hamilelikte uçları sertleşip büyür mü,gerek kalmaz mı,yoksa masaj mı yapmalıyım şimdiden
aaa ordan yemek yedin ve zehirlendin demek.geçmiş olsun canım.
hepimiz yiyoruz arada oradan bak şimdi nasıl olacak bundan sonra.
hele çocuklar bayılıyor oranın menülerine.
kızlar bişey soracam ben 2 aylık hamileyim göğüs uçlarım çok dışarda değil,sütyeni çıkardığımda,yada üşüdüğmde ucu çıkıyo,bazen içine gömülüyo,hamilelikte uçları sertleşip büyür mü,gerek kalmaz mı,yoksa masaj mı yapmalıyım şimdiden
öncelikle stres yapma birde daha hamileliğin başındasın ilerleyen aylarda bütün vucudun evrim geçiricek:)meme uçların daha belirginleşicek daha koyulaşıcak koyuluk doğurdugun zaman kısa bi sürede rengi açılacak.
emer di mi o zaman,şimdi özel bişeye gerek yok ozman,bi sorayım dedim merak ettim de
emrmi emmezmi diye daha şimdiden düşünüp kendini strese sokma sakin ol inşaşşlah emer merak etme...strese girerrsen stün de az olur bak bırak şimdi bunları hamileliğin tadını çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?