2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar meleksen londradan çocuk kıyafetleri getirtmiş satıyomuş.
face resimlerini eklemiş bi kısmınıda akşam ekleyecekmiş.
zara gibi bilindik markaların kıyafetleri fiyatlarıda uygun. belli bi ücretten sonrada ücretsiz kargo imkanı varmış.erkek çocuklar için olanları akşam ekleyecekmiş bende merakla bekliyorum.1-7 yaş arasıymış.fırsat bulursanız bakarsınız.

Slm ben gideli hepten sessizliğe bürünmüş noldu size bacılar bende üstünüze afiyet çarşamba günü öğle yemeğinden zehirlendim ancak kendime gelip girebildim mahvoldum

slmlar kızlarrr

bugnde bitmek bilmedi bana yahuu

melekşen londradan bişiyler mi getirtiyomuş face de yok galiba benim

Slm ben gideli hepten sessizliğe bürünmüş noldu size bacılar bende üstünüze afiyet çarşamba günü öğle yemeğinden zehirlendim ancak kendime gelip girebildim mahvoldum

slm cnm çok geçmiş olsun hayrola nasıl oldu kız dava etseydin nerden yemek yedi yahu

merhaba kızlar bizimki uyurken girip bakım diyorum ama pek bişey yazan yok herkez yoğun herald..

ah be güzelim girip girip çıkıyoruz ama yazmıyoruz ki bakınıp çıkıyorum ben

herkez bi girip çıkıyo bakıyo bişey yazılmamış geri çıkıyo zaten valla evde acayip sıkılmaya başladım önceden burası beni baya oyalıyomuş ama duru yüzünden fazla giremiyorum gerçi muhabbet olsa gene takılırım bişekilde ama muhabbet de olmayınca bakmıyorum bile..havalardan dışarıda çıkılmıyo sabah bi tur attık geldik ama eve sokamıyorum sonra duru yu bi ağlamak bi ağlamak..neyseki yarın gezmeye gidecem biraz banada değişiklik olur hiç değilse yoksa evde karpuz gibi yarılcam sıkıntıdan yakında...

kızlar bişey soracam ben 2 aylık hamileyim göğüs uçlarım çok dışarda değil,sütyeni çıkardığımda,yada üşüdüğmde ucu çıkıyo,bazen içine gömülüyo,hamilelikte uçları sertleşip büyür mü,gerek kalmaz mı,yoksa masaj mı yapmalıyım şimdiden

bırsürü şey yazdım o arada ınternet gitti uzun uzunda yazmıştım öhööööööööö özet geçicem

esma anneni haber ver canım girdimi ameliyata geçmiş olsun.

pınar annemde bu var çok memnun.
birde pizzamatik bendede var 6 ayda 1 ancak kullanıyorum ama büyük balıklar çok lezzetli oluyor aklında olsun levrek falan çok gzüel oluyor.
BLUE HOUSE | Elektrikli Ev Aletleri,küçük ev aletleri

didem geçmiş olsun.güvenmiyorum ben mc in yağınına falan.sanki 1 hafta ayı yağı kullanıyor gibi düşünüyorum ama burger yerin severim onu.

öncelikle stres yapma birde daha hamileliğin başındasın ilerleyen aylarda bütün vucudun evrim geçiricek:)meme uçların daha belirginleşicek daha koyulaşıcak koyuluk doğurdugun zaman kısa bi sürede rengi açılacak.

aaa ordan yemek yedin ve zehirlendin demek.geçmiş olsun canım.
hepimiz yiyoruz arada oradan bak şimdi nasıl olacak bundan sonra.
hele çocuklar bayılıyor oranın menülerine.

sen yeğız a yediriyormusun oranın menülerinden ?

hamileliğinin ilerleyen zamanlarında 6 aydan sonra falan göyüs ucu uyarılması erken doğumu tetikliyormuş istersen şimdiden 2 parmağında dişa doğru biraz masaj yapabilirsin bence .

merak etme canım benimde öyleydi şimdi saklıcak yer arıyorum masaj yapma doğum sancısını tetikler diye dymuştum doktuna danış genede...

emer di mi o zaman,şimdi özel bişeye gerek yok ozman,bi sorayım dedim merak ettim de

emer di mi o zaman,şimdi özel bişeye gerek yok ozman,bi sorayım dedim merak ettim de

emrmi emmezmi diye daha şimdiden düşünüp kendini strese sokma sakin ol inşaşşlah emer merak etme...strese girerrsen stün de az olur bak bırak şimdi bunları hamileliğin tadını çıkar..

emrmi emmezmi diye daha şimdiden düşünüp kendini strese sokma sakin ol inşaşşlah emer merak etme...strese girerrsen stün de az olur bak bırak şimdi bunları hamileliğin tadını çıkar..

sağol canım,sadece deneyimlisiniz diye size danışayım dedim,9. ya kadar neler olcak tam bilmediğimiz için:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…