sağolun kızlar,zaten 75-80 takıyodum,1 ayda öyle büyüdü ki,85 zor oluyo,problem yok o zman:79::79::79:
90 olurseninki ..benim 90 dı şimdi 100 :)) masaj yap istersen sen arada çünkü her kadının meme ucu çok büyük değil.
sağol canım,sadece deneyimlisiniz diye size danışayım dedim,9. ya kadar neler olcak tam bilmediğimiz için:79::79:
sağlıklı bi şekilde kavuşursun inşallah canım bebeğine...
kızlar bişey soracam ben 2 aylık hamileyim göğüs uçlarım çok dışarda değil,sütyeni çıkardığımda,yada üşüdüğmde ucu çıkıyo,bazen içine gömülüyo,hamilelikte uçları sertleşip büyür mü,gerek kalmaz mı,yoksa masaj mı yapmalıyım şimdiden
bırsürü şey yazdım o arada ınternet gittiuzun uzunda yazmıştım öhööööööööö özet geçicem
esma anneni haber ver canım girdimi ameliyata geçmiş olsun.
pınar annemde bu var çok memnun.
birde pizzamatik bendede var 6 ayda 1 ancak kullanıyorum ama büyük balıklar çok lezzetli oluyor aklında olsun levrek falan çok gzüel oluyor.
BLUE HOUSE | Elektrikli Ev Aletleri,küçük ev aletleri
sen yeğız a yediriyormusun oranın menülerinden ?
Selam kızlar anca toparladım ıslerı herkes fuara gıttı kaldım tek oglen yemegıde yemedım sımdı acıktım bırseyler yıcem yıne gelırım
merhaba benimde göğüs uçlarım hiç yoktu ve sadece dediğin gibi üşüdüğüm zamanlarda belirginleşirdi.
masaj önerilmiyor erken doğuma sebebiyet veriyor diye.sadece son haftalarda göğüs ucu kremi kullanmaya başlamıştım çatlaklara karşı.
doğumdan sonra göğüs uçlarım çıkmadı ve hastanede hemşireler şırınga ucuyla çekerek çıkartmaya çalıştılar.vakumlu göğüs uçları aldım emerken çıkar belki diye, her gelen göğsümün ucunu sıkıp çekiştirip çıkartmaya çalıştı, sezeryan olduğum için süt anca 2 güne geldi ve oğlum yavaş yavaş emmeyi öğrendikçe göğüs uçlarım çıktı.anlayacağın hiç bişey yapmana gerek yok.sadece bebeğin doğunca ve o emmeye başlayınca uçlar çıkacaktır.
yok burcu yedirirmiyim hiç yağıza onlardan.
ama mc ler hep çocuk kaynıyo o bakımdan dedim.
bizimkilerde fuarda canım sakin buralarda.
hadi sen ye yemeğini öyle gel.
burada bizim sağlık ocagında her türlü kan testi yapılıyormuş.sanırım defnenin kan testlerini burda sağlık ocagında yaptıracagız..hani kan değerleri böbrekler falan.hepsini içerir dedi.ne iyiymiş.valla burda sağlık ocagından memnun kaldım ha.bide hemşire aşıyı vururken besmele çekerek vuruyo ne güzel.maraşta nihayet sevecegim bi şey oldu.aman onlarada nazar değmesin..elimdeki testleri alır alanyadaki doktora götürürüm eksik varsa orda tamamlarım yoksa bitirriz işte ne güzel..
çok geçmiş olsun yaa..inşallah bu sataten sonra bari iyi olurda düzelir..ne diymm zor yaa.gunydın nasılsınız
gecmısı okuyamadım ma hasta olan bebıslere acıl sıfalar dılıyorumm
oglumda hala ıylesmedı dun doktora goturduk bogazları kızarmıs bademcıklerı sısmıs mecbur kullanacagız antıbıyotıgı bıde reflu oldu oglum yuksek yastıkta yatır bıde gecelerı bısey yedırme dedı sabaha kadar agladı aclıktan nasıl yuksek yastıkta yatsın kı sabaha kadar donuyo besıkte ustelık bende cok hastayım bogazlarım benımde kızarmıs ona mı bakayım kendım e mı bılemedım esım sagolsun yardım edıyorda oda yoruluyor tabı
gece ac olursa buyume hormonu daha cok salgılanırmıs ama ac ınsan naısl uyur kı doktoru dınledım helak oldu gece nasıl yapacam gece beslenme ısını zaten memeyıde bıraktı uyku duzenı ıyıce bozuldutam 2 saat salladım bana mısın demıyor ıllakı bıseyler yıyecek yada ıcecek
basınızı sısrdım yıne ama cok dertlıyım bu konuda nasıl yapsam bılemedım
7.diş canım.ağırdan alıyo oğlum diş olayını.azıların nasıl çıkacağını hiç düşünemiyorum bile.
çok geçmiş olsun canım her ikinizede.
reflü olduğu için mi bişey yedirme dedi dr.allah allah aç nasıl yatacak çocuk.muhallebi, bisküvili süt illa tok tutacak bişeyler yemesi lazım.kıyamam ben ona açlıktan uyuyamamıştır yavrum.
kızlar meleksen londradan çocuk kıyafetleri getirtmiş satıyomuş.
face resimlerini eklemiş bi kısmınıda akşam ekleyecekmiş.
zara gibi bilindik markaların kıyafetleri fiyatlarıda uygun. belli bi ücretten sonrada ücretsiz kargo imkanı varmış.erkek çocuklar için olanları akşam ekleyecekmiş bende merakla bekliyorum.1-7 yaş arasıymış.fırsat bulursanız bakarsınız.
Slm ben gideli hepten sessizliğe bürünmüş noldu size bacılar bende üstünüze afiyet çarşamba günü öğle yemeğinden zehirlendim ancak kendime gelip girebildim mahvoldum
aaa zehirlendinmi..geçmiş olsun yaa..nasıl bozukmuyduki.hay allah..mc donald s yedim bacım
heee şöyle bian acaba dedim.hatta kızacaktımda dur bi işin aslını anlıyalım dedim
ben yalan yok valla 3-4 kere burger ın patates kızartmasından verdım eline o etrafla ugrasıp yiyene kadar bizde önümüzden kaçıran var gibi yedik bitirdik hemencecik.ama 2-3 yaşında oturup sürekli onları yiyen çoçuklarda var hatta bunu ödül olarak şunu yap sana hamburger alıcam diyen ebebeyinler.obozite sınırında bir ülkeyiz ve hazır yemekler çok sağlıksız nasıl sakınacağız bakalım.hani 7-8 yaş arada yerde 1-2 yaşada yazık ya.
slm kızlar naber..
biz bugün hülya yla buluştuk..çok keyifliydi..sanki hülya yıllardır tanıdığım bir arkadaşım gibi çok samimi geldi bana..ama zaman azdı bugün kınaları varmş..kuaföre falan gitcekti çok kalamadılar...yine de görüştük ya oda yeter...belki pazar günü ayarlayabilirlerse buluşup hayvanat bahçesine gidicez....
mirayyyy çok tatlı..bi gülüşü var görmeniz lazım..babasına kahkahalar atıyo...burak la dolaşıp durdularbi sn oturmadılar sıpalar
foto çektirdik bol bol..ama yarın eklerim ancak..eşim kabloyu getirmemiş..bugün getircek yarına eklerim..
sağol tatlım..evet yaa dolu vardı.poff.ayşegül yarasın aşısı cimcimeye...burayada feci yağmur yağdı:18:
kız burcu yaptık bile kaçış planıyarasın defneciğin aşısı.aman o kadarıda olsun yoksa Ayşegül iyiden iyiye kaçış planlarına başlayacak.
hee bak benimde dikkatimi çekmişti bizim dr da besmele çekiyor birşey konuşuren inşallah ateş yapmıyacak bi aksilik olursa konuşuruz falan diyor.valla benimde hoşuma gidiyor.
bende çıkıyorum 2 gün yokum ohhh.yarın kadın çağırdım temizlik var şu koltuk takımını ve cekyatımı bi silersem rahatlıycam valla.kadın cam ev sil süpür yaparken bende koltukları hallederim.yarım günde biter diye hesap ediyorum bakalım.
kocaman öpüyorum.
günaydın kızlar 12 ye kadar buralardayım,:cumartesı calısanlardanım ıyyy ne ıgrenccc
ii hafta sonları
özlemcim sana günaydın canım iyi bari 12 ye kaadrmış od kardır canım
günaydın
dün duramadım eve gittim ben..bugün daha iyiyim..
defnenin aşısı yarasın,şifa olsun kuzuma..maşallah az ağlamış,burak yıktı ortalığı..
fatoşum gitmiş 2 kilo daha..süpersin şekerim..rüyamda gördüm kız seni..daha da bi gitmiş kilolar..pijamalarla gördüm ama.bacakların falan incelmişti,göbekle basen kalmıştı bi..
sibell fotoları bekliyoruz canım..antep'in hayvanat bahçesi çok büyük dimi..inşalalh bugün de buluşursunuz..ee cocuklar kaynaştı mı? neler yaptılar anlatın bakalım...
mc donalds dan mı zzehirlendininanmıyorum ya,oraya da güvenip yiyemiyeceksek,nerede yiyeceğiz artık..geçmiş olsun didemcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?