2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar anca toparladım ıslerı herkes fuara gıttı kaldım tek oglen yemegıde yemedım sımdı acıktım bırseyler yıcem yıne gelırım

merhaba benimde göğüs uçlarım hiç yoktu ve sadece dediğin gibi üşüdüğüm zamanlarda belirginleşirdi.
masaj önerilmiyor erken doğuma sebebiyet veriyor diye.sadece son haftalarda göğüs ucu kremi kullanmaya başlamıştım çatlaklara karşı.
doğumdan sonra göğüs uçlarım çıkmadı ve hastanede hemşireler şırınga ucuyla çekerek çıkartmaya çalıştılar.vakumlu göğüs uçları aldım emerken çıkar belki diye, her gelen göğsümün ucunu sıkıp çekiştirip çıkartmaya çalıştı, sezeryan olduğum için süt anca 2 güne geldi ve oğlum yavaş yavaş emmeyi öğrendikçe göğüs uçlarım çıktı.anlayacağın hiç bişey yapmana gerek yok.sadece bebeğin doğunca ve o emmeye başlayınca uçlar çıkacaktır.

sen yeğız a yediriyormusun oranın menülerinden ?

yok burcu yedirirmiyim hiç yağıza onlardan.
ama mc ler hep çocuk kaynıyo o bakımdan dedim.

Selam kızlar anca toparladım ıslerı herkes fuara gıttı kaldım tek oglen yemegıde yemedım sımdı acıktım bırseyler yıcem yıne gelırım

bizimkilerde fuarda canım sakin buralarda.
hadi sen ye yemeğini öyle gel.

heee şöyle bian acaba dedim.hatta kızacaktımda dur bi işin aslını anlıyalım dedim

ben yalan yok valla 3-4 kere burger ın patates kızartmasından verdım eline o etrafla ugrasıp yiyene kadar bizde önümüzden kaçıran var gibi yedik bitirdik hemencecik.ama 2-3 yaşında oturup sürekli onları yiyen çoçuklarda var hatta bunu ödül olarak şunu yap sana hamburger alıcam diyen ebebeyinler.obozite sınırında bir ülkeyiz ve hazır yemekler çok sağlıksız nasıl sakınacağız bakalım.hani 7-8 yaş arada yerde 1-2 yaşada yazık ya.

selamm..
ibzde asağlık ocagından geldik..dün 15.ayımızı doldurduk.bugünde su çiçegi aşımızı olduk.igne girerken az ağladı ama kucaklayınca keyfi yerine geldi.şimdilik çok iyi duruyo.inşallah terslik olmaz.uyuyo yatırdımm.of yağmur çok yağdı yaa..

burada bizim sağlık ocagında her türlü kan testi yapılıyormuş.sanırım defnenin kan testlerini burda sağlık ocagında yaptıracagız..hani kan değerleri böbrekler falan.hepsini içerir dedi.ne iyiymiş.valla burda sağlık ocagından memnun kaldım ha.bide hemşire aşıyı vururken besmele çekerek vuruyo ne güzel.maraşta nihayet sevecegim bi şey oldu.aman onlarada nazar değmesin..elimdeki testleri alır alanyadaki doktora götürürüm eksik varsa orda tamamlarım yoksa bitirriz işte ne güzel..

slm kızlar naber..
biz bugün hülya yla buluştuk..çok keyifliydi..sanki hülya yıllardır tanıdığım bir arkadaşım gibi çok samimi geldi bana..ama zaman azdı bugün kınaları varmş..kuaföre falan gitcekti çok kalamadılar...yine de görüştük ya oda yeter...belki pazar günü ayarlayabilirlerse buluşup hayvanat bahçesine gidicez....

mirayyyy çok tatlı..bi gülüşü var görmeniz lazım..babasına kahkahalar atıyo...burak la dolaşıp durdularbi sn oturmadılar sıpalar
foto çektirdik bol bol..ama yarın eklerim ancak..eşim kabloyu getirmemiş..bugün getircek yarına eklerim..

yarasın defneciğin aşısı.aman o kadarıda olsun yoksa Ayşegül iyiden iyiye kaçış planlarına başlayacak.
hee bak benimde dikkatimi çekmişti bizim dr da besmele çekiyor birşey konuşuren inşallah ateş yapmıyacak bi aksilik olursa konuşuruz falan diyor.valla benimde hoşuma gidiyor.

bende çıkıyorum 2 gün yokum ohhh.yarın kadın çağırdım temizlik var şu koltuk takımını ve cekyatımı bi silersem rahatlıycam valla.kadın cam ev sil süpür yaparken bende koltukları hallederim.yarım günde biter diye hesap ediyorum bakalım.
kocaman öpüyorum.

çok geçmiş olsun yaa..inşallah bu sataten sonra bari iyi olurda düzelir..ne diymm zor yaa.

bizde dün 7.dişimizi patlatmışız bugün gördüm..hadi bakalım bizde yavaştan gidiyoruz..azılarda bende korkuyom:)) zeynepte hiç anlamadım inşallah bundada anlamam.

Slm ben gideli hepten sessizliğe bürünmüş noldu size bacılar bende üstünüze afiyet çarşamba günü öğle yemeğinden zehirlendim ancak kendime gelip girebildim mahvoldum

kız hani 2 hafta burdayım diyordun yaa.gelsene..

mc donald s yedim bacım
aaa zehirlendinmi..geçmiş olsun yaa..nasıl bozukmuyduki.hay allah..( geçen benimde başıma geldiya anlıyorum seni:))

zeynebede arada alıyoruz çook nadir.en son alanyada yemişti burger..dahada almadım ama bu aralar isterse yine alabilirim.zaten aldığım 3-4 ayda bir...defneye bende arada eline veriyorum.yani herşeydende kısıtlayamayız ama alışmamalılarda.ya biz işimizi biliriz:)) dimi.

güzel vakit geçermenize sevindim.hülya çok sıcak birisi zaten..mirayda ne büyümüştür tabi.biz göreli uzun zaman oldu:))
hadi bakalım yarın resimleri bekliyoruz.

ayşegül yarasın aşısı cimcimeye...burayada feci yağmur yağdı:18:
sağol tatlım..evet yaa dolu vardı.poff.

kız burcu yaptık bile kaçış planıbakalım yinede zaman gösterecek.evet ya beslemele olan herşeyi severim bende..güzel düşünüyorlar.

oo iş var desene kolay gelsin sanada..

günaydın

dün duramadım eve gittim ben..bugün daha iyiyim..

defnenin aşısı yarasın,şifa olsun kuzuma..maşallah az ağlamış,burak yıktı ortalığı..

fatoşum gitmiş 2 kilo daha..süpersin şekerim.. rüyamda gördüm kız seni..daha da bi gitmiş kilolar..pijamalarla gördüm ama.bacakların falan incelmişti,göbekle basen kalmıştı bi..

sibell fotoları bekliyoruz canım..antep'in hayvanat bahçesi çok büyük dimi..inşalalh bugün de buluşursunuz..ee cocuklar kaynaştı mı? neler yaptılar anlatın bakalım...

mc donalds dan mı zzehirlendin inanmıyorum ya,oraya da güvenip yiyemiyeceksek,nerede yiyeceğiz artık..geçmiş olsun didemcim.

günaydın kızlar 12 ye kadar buralardayım,: cumartesı calısanlardanım ıyyy ne ıgrenccc

ii hafta sonları
özlemcim sana günaydın canım iyi bari 12 ye kaadrmış od kardır canım

günaydınn..
hülya iyi etmişsin gidip dinlenmekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…