hülya senin ikinci ebelikte benimkine benziyo.benimde oluyordu.hatta bi ara sıkı bi kramp girdi allahtan akşamdıda eşim ovalamıştı.magnezyum içiyormusun sen iyi geliyo.düzenli kullanmaya başlayınca benim düzeldi.ama kasık ağrılarım hiç geçmemişti..iyi dinlenememekten kaynaklanıyo..heleki bi çocuk varsa işte.maalesef..ilacların ihmal etme.aman haa erken doğumu tetikliyo bunlar.allah korusun.günaydın..
özlemcim ne kaa güzel..biz de piknik hayal ediyoruz kaç haftadır ama havalar soğuk daha..
zeynepcim ipeğin gece uykusunun düzelmesine çok sevindim..gündüz 2 defa uyusun ne olacak ki..burak hala 2 defa uyuyor,neden teke düşürüyorsunuz?
burak da bi 2-3 gün ara ara ishal, buna bağlı da pişik oldu..çok kızarıktı poposu..haftasonunda geçti çok şükür..
dün benim bacağıma kramp girdi,ama öyle 5-6 saniye sürüp bitenden değil..kahvaltıdan sonra bacağıma bi ağrı girdi hala ağrıyor..yattım,ağrı kesici içtim ama geçmedi..düne göre biraz daha az ama...bu hafta randevum var,miniği görücem..inşallah bu ağrılar tekrar etmez..
günaydınlar hayırlı günlrrr
günaydın kızlar bizimde hafta sonu yoğundu yani benim için öldüm valla yorgunluktan benim evdeki kadın kaçtı 2 haftadır işlewr bende 2 gündür popom yer görmedi valla aman ne zor bu ev işi zaten sevmem ölüyorum yorgunluktan ayşeyide cuma akşamı kntrole götürdük zatürre aşımızın 3. dozunu yaptırdık boyu 2,3 cm kilosuda 400 gr artmış süper dedi doktor artık aylık 150 gr almaları yeterliymiş sevindirik oldumdiyim ilk defa hedeften fazlasını aldık ve bende bgün diyetisyene başlıyorum 12,5 da randevum var gelince yazarım bu arada şişman olmamam rağmen tahlilllerim çok iyi hiç kolestorol yol ldl trigliseriy hepsi çok düşük sevindim öğleden sonra yine yazarım
günaydın
hafta boyunca hayalini kurduğum pazar günü burak efendi 6:50 de kalktı..olacak şey değil
günaydın..
özlemcim ne kaa güzel..biz de piknik hayal ediyoruz kaç haftadır ama havalar soğuk daha..
zeynepcim ipeğin gece uykusunun düzelmesine çok sevindim..gündüz 2 defa uyusun ne olacak ki..burak hala 2 defa uyuyor,neden teke düşürüyorsunuz?
burak da bi 2-3 gün ara ara ishal, buna bağlı da pişik oldu..çok kızarıktı poposu..haftasonunda geçti çok şükür..
dün benim bacağıma kramp girdi,ama öyle 5-6 saniye sürüp bitenden değil..kahvaltıdan sonra bacağıma bi ağrı girdi hala ağrıyor..yattım,ağrı kesici içtim ama geçmedi..düne göre biraz daha az ama...bu hafta randevum var,miniği görücem..inşallah bu ağrılar tekrar etmez..
KIZLAR annem in ameliyatı iyi ama çok zor geçmiş doktor belin çok berbattı çok zorlandım demiş düşünülen süreden daha uzun sürmüş ameliyatı ayılmasın die bidaha narkoz verilmiş sanırım ameliyattan sonra ertesi günün sabahına kadar yoğun bakımda kaldı öğlene anca çıktı bende akşam görüşüne gittim ama hala ayılamamıştı çok ağır görünüyodu çok morelim boculdu.bide onu ameliyat için ben ikna etmiştim istemiyodu ayılır ayılmaz bende yanındaydım senin yüzünden oldum böle die tutturduama olmasa felç olucaktın anne dedim üzüldüm Allah tan bugün taburcu olucak doktor belin iyileşti demiş ağrıların olucak biraz demiş çok şükür
çok korktum ama bu kadar ağır ve kötü olacağını düşünememiştim
ayşegül bacım benim kızçede 9800 geçen ay hiç almamıştı bu ay çok iyi dedi doktor boyuda 82 olmuş oda uzamış iyi gidiyor şimdilik çok şükür ne versek yiyior bizimki genetik artık nevanın hala 20 kilo olduğu düşünülürse
KIZLAR annem in ameliyatı iyi ama çok zor geçmiş doktor belin çok berbattı çok zorlandım demiş düşünülen süreden daha uzun sürmüş ameliyatı ayılmasın die bidaha narkoz verilmiş sanırım ameliyattan sonra ertesi günün sabahına kadar yoğun bakımda kaldı öğlene anca çıktı bende akşam görüşüne gittim ama hala ayılamamıştı çok ağır görünüyodu çok morelim boculdu.bide onu ameliyat için ben ikna etmiştim istemiyodu ayılır ayılmaz bende yanındaydım senin yüzünden oldum böle die tutturduama olmasa felç olucaktın anne dedim üzüldüm Allah tan bugün taburcu olucak doktor belin iyileşti demiş ağrıların olucak biraz demiş çok şükür
çok korktum ama bu kadar ağır ve kötü olacağını düşünememiştim
günaydın millet bizde ctsi dr kontrolune götürdük keroyu kilosu boyu iyi maşallah su çiçeği aşısını yaptırdık amaaa eve geldik aşı çocuğu mahvetti bütün gece kucağımdaydı başını kaldıramadı yavrum 2 3 saat durmadan ağladı gece nispeten uyudu sayılır ama mahvoldu yavrum babasıda bi daha bana özel aşı falan deme senin yüzünden böyle oldu sağlam çocuğu hasta ettin dedi o üzgüntünün üstüne bide fırça yedik iyi mi sanki ben bayılıyom çocuğu hasta etmeye
günaydın millet bizde ctsi dr kontrolune götürdük keroyu kilosu boyu iyi maşallah su çiçeği aşısını yaptırdık amaaa eve geldik aşı çocuğu mahvetti bütün gece kucağımdaydı başını kaldıramadı yavrum 2 3 saat durmadan ağladı gece nispeten uyudu sayılır ama mahvoldu yavrum babasıda bi daha bana özel aşı falan deme senin yüzünden böyle oldu sağlam çocuğu hasta ettin dedi o üzgüntünün üstüne bide fırça yedik iyi mi sanki ben bayılıyom çocuğu hasta etmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?