2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hayır olsun arkadaşım ah bide bende görsem ama hepsinin gittiğini görcem inşallah...2 sene sonra...iyi yapmışın iyi bari iyi olda...
didem kaçırmışım geçmiş olsun canım allah korusun ya markalara güvenip yiyoruz çok şaşırdım en iyisi ev yemeği anacım tek ona güvenecez artık ama çalışınca zor insan mecbur yiyor...geçmiş olsun tatlım..
burcucum kolay gelsin tatlım benimde sırtımda yük temzilik annem gelecekte yapacam bende halıları verecem annem gelmeden boya yapçaz annem gelincede koltuk çekyat sil...perdeler filan işte hepsini bitirip bi bursa turu bekliyo beni hayırlı sı ile inşalalh...

kızlar selam
nasılsınız???
ben hiç giremez oldum,iş yerinde giremiyorum malum,eve gelince de fırsat bulamıyorum
biz iyiyiz çok şükür,ipeğin hastalığı daha yeni geçti diyebilirim. antibiyotik yzünden ağır bi pişik vakamız oldu,poposu soyuldu resmen pişikten onuda atlattık.
köpek dişlerimiz ve sanırım alt köpekler de geliyor,16 lıcaz dişleri ama zorluyor bizi maalesef 4 ü bi arada kabardı hep...
ipek her zamanki ipek,gece uykumuz çok şükür düzene girdi artık hemen hemen hiç kalkmıyor diyebilirim,ama gündüzü tek uykuya düşüremedik maalesef çünkü 1 kerede 1 saatten çok yatmıyor gündüz,e sabah 7 de kalkıp gündüz 1 saatlik uykuda yetmiyor haliyle,neyse...
bende iyiyim. rejime devam ediyorum ama durakladı baya,şu an 72,5 im... iş fazlasıyla yoğun gün nasıl geçiyor anlamıyorum.
derkennnn ipek uyandı ve ben tekrar kaçar

GÜnaydın kızlar hayırlı haftalar dılıyorum... haftasonu yoğun ama cok güzel güzel gectı pazar sabahı eşımle 8 de kalkdık Çınarı babanneye bırakıp yürüyüşe çıktık 1 bucuk saat evımızın arkalarındakı ormanda yürdük okadar ıyı geldıkı anlatamam yemyesıl heryer ınsanın nefesı acılıyor ağaçların ıcınde sonra eve donduk ve pazar kahvaltısı ıcın yıne evımıze yakın pıknık alanına gıttık Çınara da bızede cok ıyı geldı gercekten , top oynadık sallandık bayıldı paşam eve gelıp yıkandıktan sonra ücümüzde bır uyuymusuz tam 3 saat yanı cok guzel bır hafta sonu gecırdık ... güzel bır haftasonunun ardından köt bır pazartesı olacak bugun yogun bır gun olacak benım ıcın gıremeye calsıırım ıslerden fırsat bulursam hepınızı opuyorum

günaydın..

özlemcim ne kaa güzel..biz de piknik hayal ediyoruz kaç haftadır ama havalar soğuk daha..

zeynepcim ipeğin gece uykusunun düzelmesine çok sevindim..gündüz 2 defa uyusun ne olacak ki..burak hala 2 defa uyuyor,neden teke düşürüyorsunuz?

burak da bi 2-3 gün ara ara ishal, buna bağlı da pişik oldu..çok kızarıktı poposu..haftasonunda geçti çok şükür..

dün benim bacağıma kramp girdi,ama öyle 5-6 saniye sürüp bitenden değil..kahvaltıdan sonra bacağıma bi ağrı girdi hala ağrıyor..yattım,ağrı kesici içtim ama geçmedi..düne göre biraz daha az ama...bu hafta randevum var,miniği görücem..inşallah bu ağrılar tekrar etmez..

günaydınlarr..
hafta sonu güneş vardı ama burda feci bi rüzgar vardı darda.defne bol bol yutkunup durdu.rüzgar etkiledi sanırım.bizde çok duramadık geri eve geldik..iyi değildi..şimdide rüzgar yağmur.off..neyse 15 gün sonra iyi olacagını umut ediyorm artık.
defnede bu aralar nerdeyse 1 haftadır çok rken kalkıyo.dün 6.30 du.bugün iyice şaştı 5.30 da kaltı gere yatırana kadar canım cıktı.uyumak istemiyo.evet gece uyanmıyo.iyi uyuyo erkendende kalkıyo işte.ama o saat te çok erken oluyo.şarhoş gibi oluyorum.bide elimden tutup çekiştirmesi var kalk diye:))..

zeynepcim herşeyin yolunda olsaına sevindim..ipek içinde iyi olmuş şükür.hadi atlattınız.
özlemcim valla ne iyi bi pazarmış.off bizde edebilsek şöyle başbaşa ..(
hülya sen uyumayı unut kuzum ya.heleki iki çocukla hiç olmuyo.şimdi zeynep güzel uyuyo.defne uyumuyo..saba uyumayı çok severim aslında heleki hafta sonları..

hülya senin ikinci ebelikte benimkine benziyo.benimde oluyordu.hatta bi ara sıkı bi kramp girdi allahtan akşamdıda eşim ovalamıştı.magnezyum içiyormusun sen iyi geliyo.düzenli kullanmaya başlayınca benim düzeldi.ama kasık ağrılarım hiç geçmemişti..iyi dinlenememekten kaynaklanıyo..heleki bi çocuk varsa işte.maalesef..ilacların ihmal etme.aman haa erken doğumu tetikliyo bunlar.allah korusun.

günaydınlar hayırlı günlrrr

günaydın esmacım.annen nasıl oldu anlatsanaa..

özlemm /B] ya seni gören cennetlik..ya sana soru soracaktım.doruk gece terörü demişsin.gecedenmi korkuyo minik bana bi anlatırmısın..nasıl oluyo çom merake ttim..bi andadad daldım pardon nasılsınız bunun dışında.sen gelmiyorsun buraa ben sana güceniyorum insan bi selam verir bi günaydın der.iyice kayboldun

Son düzenleme:
günaydın kızlar bizimde hafta sonu yoğundu yani benim için öldüm valla yorgunluktan benim evdeki kadın kaçtı 2 haftadır işlewr bende 2 gündür popom yer görmedi valla aman ne zor bu ev işi zaten sevmem ölüyorum yorgunluktan ayşeyide cuma akşamı kntrole götürdük zatürre aşımızın 3. dozunu yaptırdık boyu 2,3 cm kilosuda 400 gr artmış süper dedi doktor artık aylık 150 gr almaları yeterliymiş sevindirik oldum diyim ilk defa hedeften fazlasını aldık ve bende bgün diyetisyene başlıyorum 12,5 da randevum var gelince yazarım bu arada şişman olmamam rağmen tahlilllerim çok iyi hiç kolestorol yol ldl trigliseriy hepsi çok düşük sevindim öğleden sonra yine yazarım

kız kaçtımı..nere kaçtı kme kaçtı.iştenmi kaçtıhay allah..neyse bulursun birini bacım..sanada kolay gelsin öyleyse.
ayşe hanıma maşallah.kaç oldu kilosu yaa.benim kız 9.800 çıktı ama üztünde giysileri vardı büyük olasılık 9.500 oldu daha..boyuda 81 hala.off .seninki ne alemde.maşallah daha ne olsun..
iyi ettin diyetisyene giderek..tahlilerinde iyi çıkmış bundan sonrası daha kolay olacak kolay gele..

Günaydın kızlar,

Herkes iyidir inşallah. En sonunda bahar geldimi ne?

Zeynepcim eğer gece uykuların düzeldiyse bırak gündüz istediği saatlerde uyusun. ama gündüz uykularını 2,5-3 saate tamamlasın yeter bence

ayşegül bacım benim kızçede 9800 geçen ay hiç almamıştı bu ay çok iyi dedi doktor boyuda 82 olmuş oda uzamış iyi gidiyor şimdilik çok şükür ne versek yiyior bizimki genetik artık nevanın hala 20 kilo olduğu düşünülürse

KIZLAR annem in ameliyatı iyi ama çok zor geçmiş doktor belin çok berbattı çok zorlandım demiş düşünülen süreden daha uzun sürmüş ameliyatı ayılmasın die bidaha narkoz verilmiş sanırım ameliyattan sonra ertesi günün sabahına kadar yoğun bakımda kaldı öğlene anca çıktı bende akşam görüşüne gittim ama hala ayılamamıştı çok ağır görünüyodu çok morelim boculdu.bide onu ameliyat için ben ikna etmiştim istemiyodu ayılır ayılmaz bende yanındaydım senin yüzünden oldum böle die tutturdu ama olmasa felç olucaktın anne dedim üzüldüm Allah tan bugün taburcu olucak doktor belin iyileşti demiş ağrıların olucak biraz demiş çok şükür
çok korktum ama bu kadar ağır ve kötü olacağını düşünememiştim

Son düzenleme:
Allah tez zamanda kalkmayı nasip etsin esmacım..insan ayılırken ne konuştuğunu biliyo mu kız sanki..ben de çok bağırmıştım..üzülme sen hiç..inşallah eskisinden daha iyi olacak..

günaydın

hafta boyunca hayalini kurduğum pazar günü burak efendi 6:50 de kalktı..olacak şey değil

ayynı ben.babası dün izinliydi baba kız oynarlar bende 18 aydan sonra 1 kere 10 -11.00 e kadar uyurum diyordum ama nerde Duru hanım 7 de kalktı 11 e kadar uyanıktı 11 dede babası ile birdaha yattılar 1 e kadar bende o arada harıl harıl cumartesiden kalan eksik işleri ütüyü falan yaptım yine uyuyamadım.bu aralar en büyük hayalım fazlası değil 11 e kadar uyumak.

magnezyum al Hülya hiç inatlaşma bilirim o ağrıyı benim 1 hafta geçmezdide sanki kesik atmışlar gibi içten içten ağrırdı.muz da iyi geliyormuş ama günde 2 muzda hem kabızlık yapar hem kilo yapar en iyisi yine toz magnezyumlar.
Duru da halen 2 kere uyuyor ben teke düşsün diyede ısrar etmiyor ee artık yürüyorlar yoruluyor tüm gün ev geziyor kolay değil onların işide .

narkozun etkisi çok uzun sürüyor ve ameliyattan çıkınca çökmüş sanki 10 yaş yaşlanmış gibiler dimi .zor oluyor evet.bakımıda zor olacak Esma kalkamayacağı için sürekli yan çevirmeniz wc ye kaldırmanız falan var senin anne zayıftı ama dimi çok kilolu değildi öyle hatırlıyorum.inşallah biran önce toparlar.canının ağrısından senin yüzünden diye yüklenmiştir inşallah kısa zamanda iyi olur.

günaydın millet bizde ctsi dr kontrolune götürdük keroyu kilosu boyu iyi maşallah su çiçeği aşısını yaptırdık amaaa eve geldik aşı çocuğu mahvetti bütün gece kucağımdaydı başını kaldıramadı yavrum 2 3 saat durmadan ağladı gece nispeten uyudu sayılır ama mahvoldu yavrum babasıda bi daha bana özel aşı falan deme senin yüzünden böyle oldu sağlam çocuğu hasta ettin dedi o üzgüntünün üstüne bide fırça yedik iyi mi sanki ben bayılıyom çocuğu hasta etmeye

maşallah didem..klosuda iyi boyuda.benim kız niye aydır 81 de anlamadım.uzamadı bi türlü.(
herşeyi yioy haa.benimkide böyle yiycekmi ya.hala çorbayı blerdırdan geçiriyorum..

geçmiş olsun.iyi olacak kız.üzülme sen onu düşünüyon.annemde ağrısından demiştir ne yapsın kolay değil onada..

aşışsı yarasın.aman dur desiydin ağrısı olacak normal tabi..ne yapalım bizde istemeyiz hepsi onlar için değilme.

bence kerem in hasta olacağı varmış canım bak şurda kaç kişiyiz su çiçeği hiç birimize huzursuzluk etkisi falan yapmadı dişten falandıda denk mi geldi acaba.geçmiş olsun canım.üstüne yediğin zılgıtta tuzu biberi olmuş. hasta olmasın diye yapılsın aşılar istiyoruz sanki hasta olsun diye yaptırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…