2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Allah tez zamanda kalkmayı nasip etsin esmacım..insan ayılırken ne konuştuğunu biliyo mu kız sanki..ben de çok bağırmıştım..üzülme sen hiç..inşallah eskisinden daha iyi olacak..
sağol cnm doğru haklısın annem öle konuşmaz hiç normalde kadın narkozdaya içinde ne varsa sölüyo işte :)

cnm uyku uyumayı unutucaksın demişlerdi bana hamieyken kızmıştım öle oluyo işte pazar sabahı 7 de ayaktalar :)
sağol cnm annem çokkilolu deil 70 kilo yoktur çok şükür attlatı Allah bidaha düşürmesin

geçmiş olsun yavrum ağır geldi heralde ama olması gerekiyo bu erkekler sadece konuşmayı biliyo be

sağol ayşegülcm

canım gecmıs olsun annen en yakın zamanda ıyılesır ınslallh

canımm benimm.... benim için de çok çok keyifliydi: kısa da olsa... aynen, yıllardır tanıyormuşum gibi karsıladın bizi, sağol. keşke daha fazla vakit geçirebilseydik.
valla sibel, fotoğraflardakinden daha güzel ve ince... maşallah gören 2 çocuk doğrumuş demez.

pazar günü de erken döndük, kayınvalidemler ve görümcemlerle. hayvanat bahçesi sefası da hayal oldu

burak paşanın da maşallahı var. alıp başını gidiyor yaramaz. çokk tatlı, bücür.
eşi de gelemedi ama tlf açıp eşimle görüştü: ni ince bi davranışş. umarım Adana'ya yolları düşer de biz de onları ağırlarız:)))

vesselam ben doyamadımm...

havalar bi düzelemedi ki bi geldiğinizde görüşsek:)))

canım çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin.

aaa çok ilginç, miray da bi sıkındı yapmadı su çiçeği aşısı. demek ki bünyeye göre değişiyor. çok geçmiş olsun cnm.
ama su çiçeği olup, halüsinasyon görmesinden iyidir. öyle göründüğü gibi basit değil su çiçeği. olsun, aşıyı yaptırmakta iyi etmişsin: eşine bakma sen. tekrar geçmiş olsun aşısı yarasın kuzuma.

Selam kızlar.

Ben bugün evdeyim. Annem cumartesi günü sokakta düşüp elinin parmağını kırdı. Sabahtan da hastanedeydiler yine. E mecburen evdeyim. Şimdi geldi yanıma elini suya falan sokamıyo zaten iki parmağı tahtayla bağlı sarılı. Allahtan sol eli kendi işni görüyo. İnce iş yapamıyo altının falan alamıyo şimdilik ama en azından Berkuşla oynar yedirir içirir ben ince işleri yaparım. Evden çalışacağım elini kullanana kadar bir kaç gün.

Esmacım çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda toparlar kalkar ayağa. Kalkınca da sana dua eder takma kafana:)

Hülya Sibel ne güzel buluşmuşsunuz. Ne güzel akadaşlıklar edindik sanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibi. Ben de tatili iple çekiyorum Duru'yu ve Burcu'yu görcem diye

canım çok geçmiş olsun .el yine koldan bacaktan iyi ince kemik olduğu için daha çabuk kaynar.beterin beteri var bunada şükür elbet.sende evden çalışabiliyorsan süper.kaç gün kalacak breketle.
benimde kırılmıştı biliyormusun erkek kardeşimle kavga etmiştim lise 1 deyken parmağıma elektrik süpürgesinin demiri ile vurmuştu aslında şakaydı kaka oldu serçe Parmağim kırılmıştı ve 1 haftada kaynamıştı.tabii yaş ve kemik kalınlığı farkı var.çok çok geçmiş olsun.

BU ARADA BENİM BAŞIMADA AMMA BİRŞEYLER GELMİŞ HA BUNUDA FARKETMİŞ OLDUM KİM BİRŞEY YAZSA KESİN BENZERİ BİR DURUM BİZDEDE OLMUŞ YADA ÇEVREMDE BIRILERINDE OLMUŞ.ALLAH BETERİNDEN SAKINSIN.

Son düzenleme:
kızlar merhaba bizde yeni geldik doktordan hepatit a ve su çiçeği aşısını vurdurduk şimdi uyudu inşallah bi sıkıntı yapmaz rahat atlatırız bu aşıyıda tek gitmiştim doktora acayip yoruldum.durnun boyu 84 cm kilosuda 11 kilo olmuş bayadır hiç iştahı yok azı dişleri patlıyo bizimkinin...herşeyi iyi dedi maşşallah öyle şimdi temizlik yapıyom bi yandan size bakım dedim..

biz de masaj falan yaptık ama fayda etmedi..çarşamba doktora gittiğimde söylerim,magnezyum verir sanırım..düzenli kullanırım zaten ben de.eleviti ihmal etmiyorum hiç mesela..

magnezyum doktor verirse içerim düzenli..verir de heralde..valla ben de burak uyuynca yatayım dedim..zaten bacağım ağrıyordu..annem uyutunca 2-3 saat uyuyan cocuk 1 saatten az uyudu..ben daha uykuya bile dalmamışken..eşime de kızdım burağa baksaydı biraz uyuyacaktım..biberon nerde,yok süt ne kadar ısınacak,yok kaç bisküvi..seni istiyor bu,anne diyor.. sonra ben burağa baktım hasta halimle..bir yandan da mutfak topladım..o da uyuyakalmış güya..

bana uyku yok bundan sonra,çok iyi anladım hatta bırak uykuyu,oturup dinlenmek bile hayal olacak sanırım...

geçmiş olsun canım,hem iyi hem kötü..Annen hemen iyileşir inşallah,ama evde Berkuşla olman güzel olmuş :)

annemin de küçük parmak:) zaten ince ya parmak onu üzerine düşünce gitmiş 3-4 gün demiş işte. Ama salaklar cumartesi atel yapıp sarmışlar sararken de öyle bir sıkmışlar ki diğer 3 parmak şişmiş sıktıkları iki parmak ta morarmış. 2 gün uyumamış kadın ağrıdan. Yaş itibariyle 1 haftada falan daha iyi olur herhalde.

Yok bacım çalışıyorum yine bir değişiklik yok:)

serap geçmiş olsun güzelim.cabucak toparlanır inşallah annen.
ebru küçük hanıma maşallah kilosu .boyu çok iyi.
hülya bende istiyorum inan.inşallah 2-3 günlük izinlerimizde görüşmek isterim..bakalım havalar ısınsında..

hepattit a çok erken vurunmuşsunuz..bilmiyordum.
iki doz.2 yaş ve 2,5 yaş aralarında oluyo aşı.

bende öyle biliyodum doktor vuralım diyince vurdurdum bende bişey olmaz heralde aşı kartındada 2 yaş gözüküyo niye böyle yaptı bu bak kafama takıldı?

yarasın aşıları Duru hanımın .

hepatit için erken değil mi .2 yaş dedi bize dr.hep 2 yaşında vurulacak diye biliyorum da ben.:26:

yarasın aşıları Duru hanımın .

hepatit için erken değil mi .2 yaş dedi bize dr.hep 2 yaşında vurulacak diye biliyorum da ben.:26:

kesin bu doktor bize yanlış vurdurttu o andada aklıma geldi ama bizimkinin peşinde koşmakdan arada kaynadı neyse internetden baktım 6 ay sonrsada 2.dozu vurdurmam gerekiyo ona dikkat edecem okadar aradan oda çıktı artık neyapım ...

resimler çok hoş.hepinizde birbirinizden şahanesiniz beaa...
sibelde bugün ortalarda yokya..neysee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…