sağol cnm doğru haklısın annem öle konuşmaz hiç normalde kadın narkozdaya içinde ne varsa sölüyo işte :)Allah tez zamanda kalkmayı nasip etsin esmacım..insan ayılırken ne konuştuğunu biliyo mu kız sanki..ben de çok bağırmıştım..üzülme sen hiç..inşallah eskisinden daha iyi olacak..
cnm uyku uyumayı unutucaksın demişlerdi bana hamieyken kızmıştım öle oluyo işte pazar sabahı 7 de ayaktalar :)ayynı ben.babası dün izinliydi baba kız oynarlar bende 18 aydan sonra 1 kere 10 -11.00 e kadar uyurum diyordum ama nerde Duru hanım 7 de kalktı 11 e kadar uyanıktı 11 dede babası ile birdaha yattılar 1 e kadar bende o arada harıl harıl cumartesiden kalan eksik işleri ütüyü falan yaptım yine uyuyamadım.bu aralar en büyük hayalım fazlası değil 11 e kadar uyumak.
magnezyum al Hülya hiç inatlaşma bilirim o ağrıyı benim 1 hafta geçmezdide sanki kesik atmışlar gibi içten içten ağrırdı.muz da iyi geliyormuş ama günde 2 muzda hem kabızlık yapar hem kilo yapar en iyisi yine toz magnezyumlar.
Duru da halen 2 kere uyuyor ben teke düşsün diyede ısrar etmiyor ee artık yürüyorlar yoruluyor tüm gün ev geziyor kolay değil onların işide.
narkozun etkisi çok uzun sürüyor ve ameliyattan çıkınca çökmüş sanki 10 yaş yaşlanmış gibiler dimi .zor oluyor evet.bakımıda zor olacak Esma kalkamayacağı için sürekli yan çevirmeniz wc ye kaldırmanız falan var senin anne zayıftı ama dimi çok kilolu değildi öyle hatırlıyorum.inşallah biran önce toparlar.canının ağrısından senin yüzünden diye yüklenmiştir inşallah kısa zamanda iyi olur.
geçmiş olsun yavrum ağır geldi heralde ama olması gerekiyo bu erkekler sadece konuşmayı biliyo begünaydın millet bizde ctsi dr kontrolune götürdük keroyu kilosu boyu iyi maşallah su çiçeği aşısını yaptırdık amaaa eve geldik aşı çocuğu mahvetti bütün gece kucağımdaydı başını kaldıramadı yavrum 2 3 saat durmadan ağladı gece nispeten uyudu sayılır ama mahvoldu yavrum babasıda bi daha bana özel aşı falan deme senin yüzünden böyle oldu sağlam çocuğu hasta ettin dedi o üzgüntünün üstüne bide fırça yedik iyi mi sanki ben bayılıyom çocuğu hasta etmeye
sağol ayşegülcmmaşallah didem..klosuda iyi boyuda.benim kız niye aydır 81 de anlamadım.uzamadı bi türlü.(
herşeyi yioy haa.benimkide böyle yiycekmi ya.hala çorbayı blerdırdan geçiriyorum..
geçmiş olsun.iyi olacak kız.üzülme sen onu düşünüyon.annemde ağrısından demiştir ne yapsın kolay değil onada..
aşışsı yarasın.aman dur desiydin ağrısı olacak normal tabi..ne yapalım bizde istemeyiz hepsi onlar için değilme.
sağol cnm doğru haklısın annem öle konuşmaz hiç normalde kadın narkozdaya içinde ne varsa sölüyo işte :)
cnm uyku uyumayı unutucaksın demişlerdi bana hamieyken kızmıştım öle oluyo işte pazar sabahı 7 de ayaktalar :)
sağol cnm annem çokkilolu deil 70 kilo yoktur çok şükür attlatı Allah bidaha düşürmesin
geçmiş olsun yavrum ağır geldi heralde ama olması gerekiyo bu erkekler sadece konuşmayı biliyo be
sağol ayşegülcm
canım gecmıs olsun annen en yakın zamanda ıyılesır ınslallh
slm kızlar naber..
biz bugün hülya yla buluştuk..çok keyifliydi..sanki hülya yıllardır tanıdığım bir arkadaşım gibi çok samimi geldi bana..ama zaman azdı bugün kınaları varmş..kuaföre falan gitcekti çok kalamadılar...yine de görüştük ya oda yeter...belki pazar günü ayarlayabilirlerse buluşup hayvanat bahçesine gidicez....
mirayyyy çok tatlı..bi gülüşü var görmeniz lazım..babasına kahkahalar atıyo...burak la dolaşıp durdularbi sn oturmadılar sıpalar
foto çektirdik bol bol..ama yarın eklerim ancak..eşim kabloyu getirmemiş..bugün getircek yarına eklerim..
güzel vakit geçermenize sevindim.hülya çok sıcak birisi zaten..mirayda ne büyümüştür tabi.biz göreli uzun zaman oldu:))
hadi bakalım yarın resimleri bekliyoruz.
sağol tatlım..evet yaa dolu vardı.poff.
kız burcu yaptık bile kaçış planıbakalım yinede zaman gösterecek.evet ya beslemele olan herşeyi severim bende..güzel düşünüyorlar.
oo iş var desene kolay gelsin sanada..
KIZLAR annem in ameliyatı iyi ama çok zor geçmiş doktor belin çok berbattı çok zorlandım demiş düşünülen süreden daha uzun sürmüş ameliyatı ayılmasın die bidaha narkoz verilmiş sanırım ameliyattan sonra ertesi günün sabahına kadar yoğun bakımda kaldı öğlene anca çıktı bende akşam görüşüne gittim ama hala ayılamamıştı çok ağır görünüyodu çok morelim boculdu.bide onu ameliyat için ben ikna etmiştim istemiyodu ayılır ayılmaz bende yanındaydım senin yüzünden oldum böle die tutturduama olmasa felç olucaktın anne dedim üzüldüm Allah tan bugün taburcu olucak doktor belin iyileşti demiş ağrıların olucak biraz demiş çok şükür
çok korktum ama bu kadar ağır ve kötü olacağını düşünememiştim
günaydın millet bizde ctsi dr kontrolune götürdük keroyu kilosu boyu iyi maşallah su çiçeği aşısını yaptırdık amaaa eve geldik aşı çocuğu mahvetti bütün gece kucağımdaydı başını kaldıramadı yavrum 2 3 saat durmadan ağladı gece nispeten uyudu sayılır ama mahvoldu yavrum babasıda bi daha bana özel aşı falan deme senin yüzünden böyle oldu sağlam çocuğu hasta ettin dedi o üzgüntünün üstüne bide fırça yedik iyi mi sanki ben bayılıyom çocuğu hasta etmeye
Selam kızlar.
Ben bugün evdeyim. Annem cumartesi günü sokakta düşüp elinin parmağını kırdı. Sabahtan da hastanedeydiler yine. E mecburen evdeyim. Şimdi geldi yanıma elini suya falan sokamıyo zaten iki parmağı tahtayla bağlı sarılı. Allahtan sol eli kendi işni görüyo. İnce iş yapamıyo altının falan alamıyo şimdilik ama en azından Berkuşla oynar yedirir içirir ben ince işleri yaparım. Evden çalışacağım elini kullanana kadar bir kaç gün.
Esmacım çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda toparlar kalkar ayağa. Kalkınca da sana dua eder takma kafana:)
Hülya Sibel ne güzel buluşmuşsunuz. Ne güzel akadaşlıklar edindik sanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibi. Ben de tatili iple çekiyorum Duru'yu ve Burcu'yu görcem diye
hülya senin ikinci ebelikte benimkine benziyo.benimde oluyordu.hatta bi ara sıkı bi kramp girdi allahtan akşamdıda eşim ovalamıştı.magnezyum içiyormusun sen iyi geliyo.düzenli kullanmaya başlayınca benim düzeldi.ama kasık ağrılarım hiç geçmemişti..iyi dinlenememekten kaynaklanıyo..heleki bi çocuk varsa işte.maalesef..ilacların ihmal etme.aman haa erken doğumu tetikliyo bunlar.allah korusun.
günaydın esmacım.annen nasıl oldu anlatsanaa..
ayynı ben.babası dün izinliydi baba kız oynarlar bende 18 aydan sonra 1 kere 10 -11.00 e kadar uyurum diyordum ama nerde Duru hanım 7 de kalktı 11 e kadar uyanıktı 11 dede babası ile birdaha yattılar 1 e kadar bende o arada harıl harıl cumartesiden kalan eksik işleri ütüyü falan yaptım yine uyuyamadım.bu aralar en büyük hayalım fazlası değil 11 e kadar uyumak.
magnezyum al Hülya hiç inatlaşma bilirim o ağrıyı benim 1 hafta geçmezdide sanki kesik atmışlar gibi içten içten ağrırdı.muz da iyi geliyormuş ama günde 2 muzda hem kabızlık yapar hem kilo yapar en iyisi yine toz magnezyumlar.
Duru da halen 2 kere uyuyor ben teke düşsün diyede ısrar etmiyor ee artık yürüyorlar yoruluyor tüm gün ev geziyor kolay değil onların işide.
narkozun etkisi çok uzun sürüyor ve ameliyattan çıkınca çökmüş sanki 10 yaş yaşlanmış gibiler dimi .zor oluyor evet.bakımıda zor olacak Esma kalkamayacağı için sürekli yan çevirmeniz wc ye kaldırmanız falan var senin anne zayıftı ama dimi çok kilolu değildi öyle hatırlıyorum.inşallah biran önce toparlar.canının ağrısından senin yüzünden diye yüklenmiştir inşallah kısa zamanda iyi olur.
Selam kızlar.
Ben bugün evdeyim. Annem cumartesi günü sokakta düşüp elinin parmağını kırdı. Sabahtan da hastanedeydiler yine. E mecburen evdeyim. Şimdi geldi yanıma elini suya falan sokamıyo zaten iki parmağı tahtayla bağlı sarılı. Allahtan sol eli kendi işni görüyo. İnce iş yapamıyo altının falan alamıyo şimdilik ama en azından Berkuşla oynar yedirir içirir ben ince işleri yaparım. Evden çalışacağım elini kullanana kadar bir kaç gün.
Esmacım çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda toparlar kalkar ayağa. Kalkınca da sana dua eder takma kafana:)
Hülya Sibel ne güzel buluşmuşsunuz. Ne güzel akadaşlıklar edindik sanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibi. Ben de tatili iple çekiyorum Duru'yu ve Burcu'yu görcem diye
canım çok geçmiş olsun .el yine koldan bacaktan iyi ince kemik olduğu için daha çabuk kaynar.beterin beteri var bunada şükür elbet.sende evden çalışabiliyorsan süper.kaç gün kalacak breketle.
benimde kırılmıştı biliyormusun erkek kardeşimle kavga etmiştim lise 1 deyken parmağıma elektrik süpürgesinin demiri ile vurmuştu aslında şakaydı kaka oldu serçe Parmağim kırılmıştı ve 1 haftada kaynamıştı.tabii yaş ve kemik kalınlığı farkı var.çok çok geçmiş olsun.
biz de masaj falan yaptık ama fayda etmedi..çarşamba doktora gittiğimde söylerim,magnezyum verir sanırım..düzenli kullanırım zaten ben de.eleviti ihmal etmiyorum hiç mesela..
magnezyum doktor verirse içerim düzenli..verir de heralde..valla ben de burak uyuynca yatayım dedim..zaten bacağım ağrıyordu..annem uyutunca 2-3 saat uyuyan cocuk 1 saatten az uyudu..ben daha uykuya bile dalmamışken..eşime de kızdım burağa baksaydı biraz uyuyacaktım..biberon nerde,yok süt ne kadar ısınacak,yok kaç bisküvi..seni istiyor bu,anne diyor..sonra ben burağa baktım hasta halimle..bir yandan da mutfak topladım..o da uyuyakalmış güya..
bana uyku yok bundan sonra,çok iyi anladımhatta bırak uykuyu,oturup dinlenmek bile hayal olacak sanırım...
geçmiş olsun canım,hem iyi hem kötü..Annen hemen iyileşir inşallah,ama evde Berkuşla olman güzel olmuş :)
kızlar siz hepatit a aşısı vurdurdunuzmu peki?oda özel aşı 25 tl onuda vurdurduk da biz..
hepattit a çok erken vurunmuşsunuz..bilmiyordum.
iki doz.2 yaş ve 2,5 yaş aralarında oluyo aşı.
bende öyle biliyodum doktor vuralım diyince vurdurdum bende bişey olmaz heralde aşı kartındada 2 yaş gözüküyo niye böyle yaptı bu bak kafama takıldı?
kızlar merhaba bizde yeni geldik doktordan hepatit a ve su çiçeği aşısını vurdurduk şimdi uyudu inşallah bi sıkıntı yapmaz rahat atlatırız bu aşıyıda tek gitmiştim doktora acayip yoruldum.durnun boyu 84 cm kilosuda 11 kilo olmuş bayadır hiç iştahı yok azı dişleri patlıyo bizimkinin...herşeyi iyi dedi maşşallah öyle şimdi temizlik yapıyom bi yandan size bakım dedim..
yarasın aşıları Duru hanımın .
hepatit için erken değil mi .2 yaş dedi bize dr.hep 2 yaşında vurulacak diye biliyorum da ben.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?