2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

wayy süper resimler.

Sibel banada bu resimde bayağı kilo vermiş gözüktün süzülmüşsün . Hülya sendemi zayıfladın ?

Mirayda Burak ta çok tatlı özlemişim.

Sizede maşallah.dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur doğru demişler.
Bizim tembel istanbullularda totoyu kaldırıp bi denkleştiremedik bu gidişle Serapcığımla ben buluşacağız İstanbul yine kalacak.

Son düzenleme:
selam bacılar...
hülya resimler içimi açtı valla..
çk güzelsiniz hepiniz.. miniklerinde maşallahı var.. ben burağı yürümüyor sanıyordum.. oda kırmış demek şeytanın bacağını..

bi biz kaldık herhalde yürümeyen...
Bu arada burcu 15 mayıs olarak belirleyelim havalar ısındı artık

hiçç sanki keyfimden çocuğun canını yaktırıyom sadistim ya aman bi dahaki özel aşı 2 yaştaymış unutur o zamana kadar onuda yaptırıcam sıkıyosa hayır desin burcu duru başladımı yürümeye kerem ufak ufak başladı sanki ama niyetine girince bodoslama c
dalıyo yallah hızlanıyo çok iyi yürüyomuş gibi sonrada toto üstü oturuyp dra sorduk yürüttü orda tembellik yapıyo emeklemek kolayına geliyo bişeyi yokdedi bakalım ne zaman kırıcaz şeytanın bacağını

bizde varıs bizde tembel kerem totoyu kaldıramadı daha iki adım atıp yallah emekliyo

Ay resimler süper bayıdım hepinize:) Mirayla Burak ta koca adam olmuşlar. Daha sık resim koyuyorduk önceden şimdi özlüyorum ben bu bücürleri ama yaa..

Burcu aynı şehirde olunca olmuyo:) bak biz Fatoşla daha görüşmedik ama ikimizde Hülya'yla görüştük Bi de siz çok kalabalıksınız anacım o kadar kişiyi bir araya anca senede bir getirirsiniz

resimler çok hoş.hepinizde birbirinizden şahanesiniz beaa...
sibelde bugün ortalarda yokya..neysee..

teşekkür ederizz. valla kızlar fotoğraf istedi diyerek çektik fotoğrafları. beğendiğine sevindim.

sağol canımm. valla ben aynıyım: diyet de yok, 1 gr eksilme de yok. :))

canım benim sağol.
evet burak yürümeye başlayalı çok olmadı ama çabuk geliştirmiş kendini. tutabilene aşkolsun, maşallah.

neyse kaçtım kızlar ben. tatil dönüşlerini hiç sevmem: tonla işim var.
muckk

bizde varıs bizde tembel kerem totoyu kaldıramadı daha iki adım atıp yallah emekliyo

biz gözünün içine baktıkca inadına yürümüyor benim maymun..
dün sabaha karı 4 de bir çığlıkla uyandı nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor.. o saate çıktık kuş arıyoruz gökyüzünde vesselam bulamadık ağrı kesici verdim biryeri ağrıdı herhalde.. 2 saat sonra sızdı bende o yorgunlukla işe geldim.. her halleri bi tuhaf bunların allah selamet versin..

gazı falan varsa karnı ağrımıştır yavrumun bi dertlerini anlatsalar işimiz bayağı kolaylaşacak az kaldı sabır

2012 şubat anneleri topik açmışbiz bayağı eskiyoz şaka maka benim 6 mayıs satımdı yıldönümü geldi hala tık yok böyle böyle menopoza gircem sanırım

canım çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin.

.
sağol cnm benim

geçmiş olsun anneciğine cnm hemen iyileşir inş.

aşısı yarasın maşşalh boyuna posuna iyi hiç üzülme benimki 80 cm oldu daha yeni

slm cnm yürü üzülme eninde sonunda yürücek annesi

resimlere bayıldım kızlar çok güzell

valla 15 mayıs ta olmazsa ben daha gelemem.küserim yine gelmem.15 mayıs olacak inşallah.

başladı canım.10 nisanda 2 adım atmıştı (teyzesinin doğum günüydü tarihi o yüzden iyi biliyorum) ondan sonrada 1-2 derken devamı geldi ama son 7-8 gündür falan daha iyi sanki bodoslama gitmeyi biraz biraz bıraktı. daha sakin dengeli yürüyor elleride 2 yana açıp denge kuruyor kurnaz.ama uyanıncada kendi yataktan inip geliyor emekleyince hissediyordum geldiini geçen mutfaktayım bu arkamdan yanaşıyor ödüm koptu dönüp bakamıyorumda valla tırstım akşam saat 10-11 falan suatta evde yok kanım dondu desem yeridir.birde tüm gün ayakta senin gideceğin yere senden önce gidiyor :) ama yinede çok güzel elini ver diyorum hemen tutuyor sokakta 100 metre yürüyoruz çok tatlıyarr yiyesim var valla.

gazı falan varsa karnı ağrımıştır yavrumun bi dertlerini anlatsalar işimiz bayağı kolaylaşacak az kaldı sabır

biz buluştuk yine kız 2 kere dışarda bebekler olmadan buluştuk.
sonra ııııhh zeyneplerde-esrada -bende-seldada buluştuk ee biz olmadanda 1-2 kızlar buluştu bu 5. büyük istanbul buluşması olacak ve umarız daha kalabalık olacak.tembeliz ama sziin kadarda değil canım siz daha tembelsiniz :82:

bak sen duruya büyümüşte annesini korkuturmuş çok şekerler yaa rabbim korusun hepsini
esmacım ben geçmiş olsun dedimmi hatırlamıyorum canım kusura bakma allah şifa versin anneciğine tez zamanda toparlar inş yakın zamanda bizimde başımızdan geçti böyle günler zor oluyo bilirim

2012 şubat ananleri daha ortada yokken 2011 şubat anneleri açmış topigi.aynı hataya kendileri düştüler.yazacaktım ama yine tartışma çıkar diye yazmadım.2011 şubat annelerinde kendini hamile sanan yada hamile olmayı umut eden birisi açmkış topigi kii bizim açtığımız sanıp veryansın eden o şahıslar .yaygarayı koparmışlardı 2010 şubat annelir açmıştır kesin.bizlerden biri açsaydı ilk sırayı listeleyemiyoruz diye bize demediklerin ibırakmadılar kendi kopiklerinde okumuştum.şimdi dayanamadılar kendrileri açmış topik.tabi zaten severler bol bol topik açmaya..
1 daha 2011 şubat annelir diye bişey yok daha çalışma içindeler.nisan sonu yapanlarda daha hamilelik belirtisi olamaz.benimde son adet tarihim 5 mayıstı.benim hamileligimini ögrendigimde hazirendı.ne kadar gereksiz acılmış bi topik.

Bu istanbul takımının 5. Büyük bulşması olacak..arada ufak tefek oldu ama katılım yüksek
selda burcu seda zeynep esra pervin ahu havva selma özlem gelirse didem bide çiğdem...
Ne kadar kafiyeli bir cümle oldu.. Gözlerim doldu:)))

artı artık ben ana sayafaya hiç gelmiyorum.iyice sinirmlerim tepeme çıkıyo değilse.ben bi bu topigi bide zayıflama topigini sık kulanılanlara ekledim ordan girip çıkıyorum.kim ne açmış hiç bilmiyordu geçenlerde bişey aradım öyle şubat topigine girdim öyle gördüm.kızlar benim bi huyum vardır iyi olanıda asla unutamam kötü olanıda.kinci bi insanımdır.yapılan iyiligide unutamam. kötülüge.hala havvaya yaptıkları şeyi kabul edemiyorum.sanki bana etmişler gibi unutamıyorum

Son düzenleme:

topikkolik oldu bunlar canı sıkılan konu açıyor ama kazen de kapatmıyor ya pesss.
çoçuklar yürüsün emeklesin dişi yediği derken daha 40 topiklik konu bulurlar.2011 şubat bitti 2012 yede mi daldılar.

hadi yaa canım benim..bi byaselerde dertlerin anlatsalar..vardır bişey ama sonra düzeldiyse korkmuş olabilir.diş olabilir bak:)

2012 şubat anneleri topik açmışbiz bayağı eskiyoz şaka maka benim 6 mayıs satımdı yıldönümü geldi hala tık yok böyle böyle menopoza gircem sanırım
aştın sen kendini sevil.2 yıl olacak.ben 1,5 yılla kurtuldum:))

hadi yaakorkuttu ha.ses vermedimi gelirken..kız nasıl yatıyo bu geliyo yanına.yer yatagımı yaptın.

topikkolik oldu bunlar canı sıkılan konu açıyor ama kazen de kapatmıyor ya pesss.
çoçuklar yürüsün emeklesin dişi yediği derken daha 40 topiklik konu bulurlar.2011 şubat bitti 2012 yede mi daldılar.

aynen öyle.ya bunlar ne konuşuyo kendi asıl topeklirinde merak ediyorum:))
biz özellikle açmamıştık topik hamile açsın topigi diye.dayanamadılar daldılar orayada.aman ne yaparlarsa yapsınlar ..

Son düzenleme:
ayy bu sefer olur inşallah ya.

ayynen sinir olmuştum hatta biride buraya girip sitem etmişti ya bana dalga mı geçiyorsun diye geri adım atıcam sandı herhalde dalga geçiyorum.Bırak ya ilginç insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…