günaydın güzel anneler.
Dün çok yoğundgiremedim.bugünde kaçamak giriyorum.işlerimi hafifletince gelirim yine.
Eşim cuma günü bana sürpriz yaptı ve işten beni almaya akşam arabayla geldi.bende arkadaşından aldı sanıyorum meğer bizim arabamızmış.
Sabahları 8de evden çıkıyoruz yağızı babaannesine bırakıyoruz ordan işe geliyoruz.
Haftasonu istanbulda annemdeydik çok güzel geçti hasret giderdik yağız acayip mutluydu.
şimdilik bu kadar sonra yine gelirim.öptüm hepinizi.
günaydın nn arabanız hayırlıolsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin cnmgünaydın güzel anneler.
dün çok yoğundgiremedim.bugünde kaçamak giriyorum.işlerimi hafifletince gelirim yine.
eşim cuma günü bana sürpriz yaptı ve işten beni almaya akşam arabayla geldi.bende arkadaşından aldı sanıyorum meğer bizim arabamızmış.
sabahları 8de evden çıkıyoruz yağızı babaannesine bırakıyoruz ordan işe geliyoruz.
haftasonu istanbulda annemdeydik çok güzel geçti hasret giderdik yağız acayip mutluydu.
günaydın burcu cummhayırlı olsun arabanız kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
günaydın özlem iiyiz cnm sen nasılsıngünaydın kızlar , nasılsınız dün okadar yogundukı hıc gelemedım ...
gazıantep resımlerı super kızlar ve bebısler hepınız cok seker cıkmıssınız...
Pınarcım canım hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın ınsallah çok sevındım sızın adınıza...
günaydın güzel anneler.
dün çok yoğundgiremedim.bugünde kaçamak giriyorum.işlerimi hafifletince gelirim yine.
eşim cuma günü bana sürpriz yaptı ve işten beni almaya akşam arabayla geldi.bende arkadaşından aldı sanıyorum meğer bizim arabamızmış.
sabahları 8de evden çıkıyoruz yağızı babaannesine bırakıyoruz ordan işe geliyoruz.
haftasonu istanbulda annemdeydik çok güzel geçti hasret giderdik yağız acayip mutluydu.
günaydın kızlar , nasılsınız dün okadar yogundukı hıc gelemedım ...
Pınarcım canım hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın ınsallah çok sevındım sızın adınıza...
hayırlı olsun arabanız kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
hayırlı olsun arabanız kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
günaydın kızlar , nasılsınız dün okadar yogundukı hıc gelemedım ...
günaydın nn arabanız hayırlıolsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin cnm
a pınarcım çok sevindim.hayırlı olsun.güle güle kullanın.allah kaza bela vermesin.ee iyi olmuş yaa..
kızlar dün annem eve çıktı gittim görmeye iyi olucak inş.
ay bu gelen misafirler ne anlayışsız gelen 1 saateen az oturmuyo kadın inliyo rahatsız millet kahkah gülüyo anlatıyo felan annem zaten sıkıntıı menapozda bide ağrısı çok ben bile çok kalmadım yanında salonda durdum daha çok
arkadaşlar spiral kullanan varmı ben yeni taktırdım ilk reglim 11 gün oldu hala yoğun bi şekilde devam ediyo sağlık ocağına gel tekrar bakalım diolar bende kadın doğumcuya gideyim die düşündüm iyce halsizleştim kafam dönüyo yaa
Günaydın arkadaşlar hepimize güzel bir gün olsun inş..
evet cnm ben dedim kız salaona geçelim die duyanmı varsağolun kızlar çok teşekkür ederim.arabasızlık çok zor gerçekden hele alışınca.
Allah isteyen herkese versin.
geçmiş olsun canım anneciğine.hasta kadının yanında o kadar oturup muhabbet edilirmi.ne anlayışsız insanlar var.onlar anlamıyo bari siz söyleseydiniz biz içeri geçelim biraz dinlensin diye.
esmacım bend spiral taktırmak istiyorum ama korkuyorum.sağlık ocaklaı takıyomuş.izin alabilsem buradan gidip taktırırım.yada haftasonu özelde taktırırım.taktırdıkdan sonra fazla adet olmak normalmiş.ama yinede kontrole git kayma falan olmasın.
günaydın serapcım.hepimize güzel bi gün olsun cidden.
günaydın nn arabanız hayırlıolsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin cnm
günaydın burcu cumm
günaydın özlem iiyiz cnm sen nasılsın
a pınarcım çok sevindim.hayırlı olsun.güle güle kullanın.allah kaza bela vermesin.ee iyi olmuş yaa..
günaydın özlemcim
günaydın..
ben küçük kuşu bi uyutayım.sonra gelirim...
kızlar dün annem eve çıktı gittim görmeye iyi olucak inş.
ay bu gelen misafirler ne anlayışsız gelen 1 saateen az oturmuyo kadın inliyo rahatsız millet kahkah gülüyo anlatıyo felan annem zaten sıkıntıı menapozda bide ağrısı çok ben bile çok kalmadım yanında salonda durdum daha çok
arkadaşlar spiral kullanan varmı ben yeni taktırdım ilk reglim 11 gün oldu hala yoğun bi şekilde devam ediyo sağlık ocağına gel tekrar bakalım diolar bende kadın doğumcuya gideyim die düşündüm iyce halsizleştim kafam dönüyo yaa
Günaydın arkadaşlar hepimize güzel bir gün olsun inş..
sağol burcucum amin.yağız bize uğurlu geldi ev aldık araba aldık.
havalarda ısınınca bol bol gezeriz artık.
teşekkürler özlemcim.çok matah bişey değil ama ayağımızı yerden kesiyoya o bile yetti anlayacağın.
bunda bana araba kullanmayı iyice öğretecekmiş tolga sonra bi üst modele geçecekmişiz.bunda istediğin kadar çarp diyoçarpsam kıyametler kopar heralde
Günaydın esmacığım,
ben doğumdan 40-50 gün sonra taktırdım.bende 10 gün arayla 15 gün sürn kanamalar yaptı.1 ayda kesintili 20 gün kanamam oluyordu.ayrıya sürekli bi karın ağrısı ağrıdan çokta lanet bi sızlama oluyordu.ilk 6 ay normal deile ama 6 ayda geçmeyip hep aynı gidince ben çıkarttırdım.
günaydın esmacım insanlar anlayışsız oluyor maalesef esma bi gti arkadaşım kontrole bence
günaydın pınarcım arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın boıl bol gezin
günaydın özlemcim
günaydın esmacım insanlar anlayışsız oluyor maalesef esma bi gti arkadaşım kontrole bence
günaydın pınarcım arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın boıl bol gezin
günaydın özlemcim
Selam kızlar geç bir günaydın. Ben ancak fırsat buldum. Berkini anneme sattım uyut diye ben salona kaçtım. Napim işyeriden aradılar acil iş var bırakmıyo yoksa peşimi.
Pınar hayırlı uğurlu olsun arabanız. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?