bak sen duruya büyümüşte annesini korkuturmuşçok şekerler yaa rabbim korusun hepsini
esmacım ben geçmiş olsun dedimmi hatırlamıyorum canım kusura bakma allah şifa versin anneciğine tez zamanda toparlar inş yakın zamanda bizimde başımızdan geçti böyle günler zor oluyo bilirim
hadi yaa canım benim..bi byaselerde dertlerin anlatsalar..vardır bişey ama sonra düzeldiyse korkmuş olabilir.diş olabilir bak:)
aştın sen kendini sevil.2 yıl olacak.ben 1,5 yılla kurtuldum:))
hadi yaakorkuttu ha.ses vermedimi gelirken..kız nasıl yatıyo bu geliyo yanına.yer yatagımı yaptın.
selam kızlar nasılsınız buluşma olmuş maşallah pek güzel çıkmışsınız valla
ben artık bursa buluşması demiyorum kimse gelmez zaten
hiç sorma ayşegül orası daha vahim .
şimdi Durunun beşiği benim yatağa yapışık kenar korkuluğu kaldırdığım halde kendi yatağından bizim yatağa geçiyor gobeğini dayıyor bacaklarını kaldırıp ağırlığını diğer tarafa veriyor ama aklım çıkıyor boynuna birşey olacak diye.sonrada benim yataktan iniyor zaten.yok ses etmiyor emekleyince anlıyordum ama sinsi s,insi yürüdüğünde anlamıyorum.geçende babası su içmeye kalkmış arkamı döndüm duru arkamda diyor takipe çıkmış zilli.
ama şu yatağı canımı sıkıyor ee yatakların arasını açsam boşluğa çakılacak.korkuluğu çıkartsam döne döne yatıyor bize rahat vermez.ee yer yatağıda yerim yok ve bu yatağa o kadar parayı 1,5 yıl için mi verdim ya korkulukta yüksek off off.
Havvaya ne yaptılar ki bilmiyorum ben o konuyu..
hadi ya.e tabi ordan güç alıyordur..kız allah korusun ama düştügü yer yatak bişiy olmazda.yinede siz iyi gözetleyin..kız bişek ne kadar kulanılırki.zeynep bize göre rekor kırdı 2 yaşınra kadar kullandı.oda odasını düzeltemedik yer açamadık yatak için felan ondan okadar durmaz zorunda kaldı.şimdi defneyi o kadar ırakamıyiz zeynep gibi degil.kendini bazen buda ittiriyo.korkuyombir an önce eşime diyom yatagı alalım dedim.tamam sen bi bak dedi..
ilahi duru:)) sesiz geliyo ha.kız bende orkarım öyle sesiz gelen tipten.defnenin maşallahı var anne diye ortalığı yıkarak gelir
2012 şubat ananleri daha ortada yokken 2011 şubat anneleri açmış topigi.aynı hataya kendileri düştüler.yazacaktım ama yine tartışma çıkar diye yazmadım.2011 şubat annelerinde kendini hamile sanan yada hamile olmayı umut eden birisi açmkış topigi kii bizim açtığımız sanıp veryansın eden o şahıslar .yaygarayı koparmışlardı 2010 şubat annelir açmıştır kesin.bizlerden biri açsaydı ilk sırayı listeleyemiyoruz diye bize demediklerin ibırakmadılar kendi kopiklerinde okumuştum.şimdi dayanamadılar kendrileri açmış topik.tabi zaten severler bol bol topik açmaya..
1 daha 2011 şubat annelir diye bişey yok daha çalışma içindeler.nisan sonu yapanlarda daha hamilelik belirtisi olamaz.benimde son adet tarihim 5 mayıstı.benim hamileligimini ögrendigimde hazirendı.ne kadar gereksiz acılmış bi topik.
gerçekten bi bakayım dedim kendi kendilerine konuşuyolar bende diyorum daha erken öğrenemediki 2012 anneleri ordada takılıyolar işte bencede tuhaf olmuş
ayşegül hakkaten aştım ben kendimi hergün hap alcam sözde gidip alamıyom unutuyom birazda rahatım böyle ooh bakalım noolcak ama benimkinin gelmeye hiiiiççç niyeti yok
ayy canlarım ya
valla yazamıyom ama rada okyup çıkıyom..
dişciyle uğraşıyorum
kayınvalidelrde gitttiler...
ömer bey zor uyudu bugün
bende kitap okudum falan derken
saat çok geç oldu
bide şu topiğe göz atayım dedim
herkez nası iyimisiniz
havvaya yapılan şeyi yeni duydum
bnimde gözümden kaçmadı bu 2011 şubat annelerinin topik sevdası
aman neyse onlarla uğraşacak değilizzaten
melekler nasıl..herkez iyimi
bizim sıpa günvegün yaramaz oluyor
havalr ısınsada bi yaz gelse artık diyoruz....
ayy ben dayanamadım 2012 annelerine hatta 2011 annelerini tebriğe yazdım
anlayana
günaydın canım..günaydınlar hayırlı günler
şöle bi geçmiş okuyayım biraz
ayşegülcm baktım bende şubat annelerine yani benim 25 mayıs tı son reglim hamile olduğumu öğrenmem 21 hazirandı tuhaf olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?