2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol fatoşcum teşekkürler.
aras paşayada geçmiş olsun iyi bari temiz çıkmış sonuçları.ama sonuçlar çıkana kadarda siz bayağı bi yorulmuşsunuz.olsun sağlığı yerinde olsunda bizler beklemeye razıyız değilmi.

hoşgeldin tugbacım.
yeni dişinizde hayırlı olsun.havalar ısındı artık evde tutmak ne mümkün.yağızda günde 2 kez çıkıyo dışarıya.

ay esma korkumdan ben onu taktıramamıştım zaten..bazılarında çok kanama yapıyormuş bazılarında ise hiz kanama yapmıyormuşkız ortası yok sanırım bu işin..sinir edici bişiy.bencede çıkar kız ne o öyle.hap al o daha iy bi yöntem ya kaysa etse.nasıl güvenecez..

geçmiş olsun fatoş.inşallah sonuçzlarda temiz çıkarda rahatlarsınız..

hoşgeldin tubiş.gitmişsin ama olsun.dişlerden civciv rahat durmuyodur tabi..dışarı çakırırık iyi ediyon bacım ya en azından annenlere galan gidersin işte.benimde gdecek bi kapım olsa ah...

kızçelerin yemeklirini yedireyim..işimi az çok bitirdim şükür gelirim.ütüyüde artık akşamları ediyorum gündüz çocukladan edemiyorum.artık biriktirmiyorumda çok sıkıcı oluyor değilse.onlar uyuyunca hemen dalıyorum ütüye..artırmak yok .ohh bittimi seviniyorum..

Son düzenleme:
Nasılsınız annişlerrrr..
Kimseler yok topikte
bnde ev iş yapıyorum
çarşafları falan yıkıciğim
Kayınvalidelerin yattığı nevresimleri yani
hava bugün güzel burada...
Işim bitsin de oğluşla dolaşalım biraz..
Komşunun tavukları var
dışarı çıkınca ilk işimiz onları kovalamak oluyor

Ya bizim 8 dişimiz oldu
dahada çıkmıyor 2,3 aydır
pazartesi dr. Amı gitsem acaba
demir eksikliği falanmı varki
burda çoçuk dr. U yok ilçe olunca
gelip gidiyolarmış
düzen yok hastanede
olmazsa pazartesi konyaya gidelim diyorum eşime:26:

sarı kuş valla fena alıştı sokaklara Tuğba işin var.hele havalar iyice ısınsın daha evde tutamazsın.sıkılıyorlarda evde onlarda haklı aslında.

kız sende kendide arkadaş falan bulda ona gider gelirsin o gelir teklikten şikayetcisin iyi olur sanada.

nur daha neler 8 dişten sonra niye çıkmıyor diyen ilk hastası sen olursun dr için ben sana diyim bizimde 8 tane daha yeni 2 tane daha patlayacak.demir eksikliğinden dış çıkmamazlık etmezde çabuk çürür düşer falan rahat bırak çoçuğu aaaa.

öznurcum kolay gelsin bacım..gittilermi nihayett..:))

evet canım gittiler bakalım:)))
ömer bey baya şok oldu.iyi alışmıştı kalabaliğa...
banada ok zor oldu diyomuşum

ay nebiliğim ya ard arda çıkıpta birden durunca
şaşırdım kaldım
tamam tamam dr.a sorupta resil olmayım en iyisi

Hülya nın dün kontrolü vardı gitti dahada gelmedi.rapor mu aldı acaba.

kız içimiz birmi nee.benimde aklıma geldi bu kız nerde diye mesaj atmıştım ama dönmedi daha..

napıyosunuz kızlar ne var ne yok.
iyiz bacım sen nasılsın.senin koca iştende alcakmı seni hımm

tabi canım özlenmezmii..

bnde çok severim
kabak olmayınca patatese tabi oldum işte:)))
neys e bn çıkıyom
oğluş uyanmadan yapayım yemeğimi:80:

hadi kolay gele..

ayşegülcüm iş çıkış saatlerimiz yakın zaten eşimle beni alıyor öyle eve gidiyoruz.arabayla yarım saatte evdeyiz.önce babaanneye gidiyoruz yemek yiyoruz oğluşu alıp eve geçiyoruz.

ayşegülcüm iş çıkış saatlerimiz yakın zaten eşimle beni alıyor öyle eve gidiyoruz.arabayla yarım saatte evdeyiz.önce babaanneye gidiyoruz yemek yiyoruz oğluşu alıp eve geçiyoruz.

oh ne güzel.yemek derdinde olmuyo en azından..iyi iyi aman maşallah..

Selam hanımlar napıyonuz bakalım
Bende kuduruk oğluşu uyuttum .İşlerim vardı onları hallettim .Gerçi birazdan uyanır o uyanana kadar burdayım yaşasın

oh ne güzel.yemek derdinde olmuyo en azından..iyi iyi aman maşallah..

evet iyi oldu böyle.daha önceden ben hazırlıyodum evde, bazen kayınvalidem yapıyodu.artık bi haftasonları yaparım.çamaşırım bitmiyo ama.dün akşam gittim bi makina yıkadım.bu akşamda gidip yıkıycam.hava güzel ama dışarı asamıyorum.geç geliyoruz eve içeri asıyorum.
haftasonuna iş bırakmak istemiyoum.bi akşamda evi süpürürüm.pazar eltimin oğlunun d.günü var bütün gün iptal anlayacağın.bari cumartesi dinleneyim oğlumla zaman geçireyim diye düşünüyorum.

dişleri içinmi gideceksin doktora.. 2 dişimiz var sadece o zaman biz ölmüşüz..

Selam hanımlar napıyonuz bakalım
Bende kuduruk oğluşu uyuttum .İşlerim vardı onları hallettim .Gerçi birazdan uyanır o uyanana kadar burdayım yaşasın
hoşgeldin tubiş.iyi etmişsin gel gel..

evet ya hafta sonuda işle biterse insan iyice üzülüyo iyi ediyorsun.bende maalesef eve asıyorum.banyonun bi köşesine sıkıştırıyorum çamaşır askılığını .işte ev sıcak olunca bir kaç saate kuruya zaten.bide özellikle gece atıyoru çamaşırları defne alır oynar çamaşırlarla değilse:))
yemeginide iyi olmuş .en azından bi rahatlık..hımm kolay gelsin sizede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…