esmacım annen geçmiş olsun acil şifalar
serap geçmiş olsun arayacaktım ev teli bozuldu ya sinir oldum sen hani gelecektin bana bide fatoşla görüşemiyoz diyosun küstüm..
pınar arabanız hayırlı olsun canım kazsız belesız iyi günlerde kullanın...
unnuttuğum varsa kusura bakmayın
bizde dün sabahtan akşama kadar hastanesde idik..cerarhide kontrolumuz vardı...idrara kültürü ve idrara tahlili istediler...içinden çıkan parça iltihap vardı diyo doktor...kültürü verdik hiç sonuç çıkmıyo kontamine oluyordu bu sefer kendileri taktı poşeti batikonlayıp etmziledi hemşire verdik perşembe alıcaz...ondan sonrada 5 kadar 3 kere işedi dışına sıonuda işedide verdik idrarıda aldık sonucu çok şükür temiz çıktı iltihab yok iştahı yoktuı bu aralar korkuyodum dişten demekki..perşembe günüde idrarı inşallah çıkarsa temzi çıkar dün mahvolduk sabah 8 de çıktık akşam 6.30da geldik eve...
evsahibimin oğlu askerden geldi ona gidicez komşularla göz aydınlığına...bizden bu kadar öpüyorummm.
Uzuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar
Benim sıpacık bir hayli yaramaz oldu evde durduramıyorum artık ,sokak delisi olduğu için hergün dışarılardayız .Evde olduğumuz zamanlarda da yemekti ,ev işiydi derken vakit geçip gidiyor .Paşada baya zamandır huysuzdu yemek yedirmek ,uyutmak baya zor oluyordu .Dün akşam tesadüfen gördüm sağ azımız patlamış galiba soldakide geliyor .Boşuna benim canıma okumuyormuş aman çok zor ya hep mızmız
Fırsat bulabilirsem biraz geçmişe bakmak istiyorum
kızlar dün annem eve çıktı gittim görmeye iyi olucak inş.
ay bu gelen misafirler ne anlayışsız gelen 1 saateen az oturmuyo kadın inliyo rahatsız millet kahkah gülüyo anlatıyo felan annem zaten sıkıntıı menapozda bide ağrısı çok ben bile çok kalmadım yanında salonda durdum daha çok
arkadaşlar spiral kullanan varmı ben yeni taktırdım ilk reglim 11 gün oldu hala yoğun bi şekilde devam ediyo sağlık ocağına gel tekrar bakalım diolar bende kadın doğumcuya gideyim die düşündüm iyce halsizleştim kafam dönüyo yaa
evet cnm ben dedim kız salaona geçelim die duyanmı var
spiral sağlık ocağında taktırdım çok iyi davrandı hemşire ama her bünye kabul etmiyor sanırım aradım demin sordum ilk aylar 2 gün uzayabilir dedi hiç kesilmese kaymıştır dedi offf ne zor kadın olmak
ay esma korkumdan ben onu taktıramamıştım zaten..bazılarında çok kanama yapıyormuş bazılarında ise hiz kanama yapmıyormuşkız ortası yok sanırım bu işin..sinir edici bişiy.bencede çıkar kız ne o öyle.hap al o daha iy bi yöntem ya kaysa etse.nasıl güvenecez..cnm sanırım senin durumun gibi gidicek benimkide çekilicek bişiy deil ben bu yaşıma kadar bu kadar yoğun kanama yaşamadım yahu bune bee çıkartırıcam zaten eşim hiç istemedi doğumda ondca acı çektin bi bunun için çekme dedi ama ben gene gittim taktırdım olmucak çıkartırıcam 3 gün sürüp 4 , gün biterdi normalde
esmacım annen geçmiş olsun acil şifalar
serap geçmiş olsun arayacaktım ev teli bozuldu ya sinir oldum sen hani gelecektin bana bide fatoşla görüşemiyoz diyosun küstüm..
pınar arabanız hayırlı olsun canım kazsız belesız iyi günlerde kullanın...
unnuttuğum varsa kusura bakmayın
bizde dün sabahtan akşama kadar hastanesde idik..cerarhide kontrolumuz vardı...idrara kültürü ve idrara tahlili istediler...içinden çıkan parça iltihap vardı diyo doktor...kültürü verdik hiç sonuç çıkmıyo kontamine oluyordu bu sefer kendileri taktı poşeti batikonlayıp etmziledi hemşire verdik perşembe alıcaz...ondan sonrada 5 kadar 3 kere işedi dışına sıonuda işedide verdik idrarıda aldık sonucu çok şükür temiz çıktı iltihab yok iştahı yoktuı bu aralar korkuyodum dişten demekki..perşembe günüde idrarı inşallah çıkarsa temzi çıkar dün mahvolduk sabah 8 de çıktık akşam 6.30da geldik eve...
evsahibimin oğlu askerden geldi ona gidicez komşularla göz aydınlığına...bizden bu kadar öpüyorummm.
hoşgeldin tubiş.gitmişsin ama olsun.dişlerden civciv rahat durmuyodur tabi..dışarı çakırırık iyi ediyon bacım ya en azından annenlere galan gidersin işte.benimde gdecek bi kapım olsa ah...Uzuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar
Benim sıpacık bir hayli yaramaz oldu evde durduramıyorum artık ,sokak delisi olduğu için hergün dışarılardayız .Evde olduğumuz zamanlarda da yemekti ,ev işiydi derken vakit geçip gidiyor .Paşada baya zamandır huysuzdu yemek yedirmek ,uyutmak baya zor oluyordu .Dün akşam tesadüfen gördüm sağ azımız patlamış galiba soldakide geliyor .Boşuna benim canıma okumuyormuş aman çok zor ya hep mızmız
Uzuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar
Ya bizim 8 dişimiz oldu
dahada çıkmıyor 2,3 aydır
pazartesi dr. Amı gitsem acaba
demir eksikliği falanmı varki
burda çoçuk dr. U yok ilçe olunca
gelip gidiyolarmış
düzen yok hastanede
olmazsa pazartesi konyaya gidelim diyorum eşime:26:
öznurcum kolay gelsin bacım..gittilermi nihayett..:))
sarı kuş valla fena alıştı sokaklara Tuğba işin var.hele havalar iyice ısınsın daha evde tutamazsın.sıkılıyorlarda evde onlarda haklı aslında.
kız sende kendide arkadaş falan bulda ona gider gelirsin o gelir teklikten şikayetcisin iyi olur sanada.
nur daha neler 8 dişten sonra niye çıkmıyor diyen ilk hastası sen olursun dr için ben sana diyim bizimde 8 tane daha yeni 2 tane daha patlayacak.demir eksikliğinden dış çıkmamazlık etmezde çabuk çürür düşer falan rahat bırak çoçuğu aaaa.
napıyosunuz kızlar ne var ne yok.
yemek yapıcam şimdi
patates mücveri
hmmmm çok istiyo canım
mm ellerine sağık şimdiden.bende kabak mücverine bayılırım ayy canım çekti bak şimdi.:82:
Hülya nın dün kontrolü vardı gitti dahada gelmedi.rapor mu aldı acaba.
iyiz bacım sen nasılsın.senin koca iştende alcakmı seni hımmnapıyosunuz kızlar ne var ne yok.
evet canım gittiler bakalım:)))
ömer bey baya şok oldu.iyi alışmıştı kalabaliğa...
banada ok zor oldu diyomuşum
ay nebiliğim ya ard arda çıkıpta birden durunca
şaşırdım kaldım
tamam tamam dr.a sorupta resil olmayım en iyisi
bnde çok severim
kabak olmayınca patatese tabi oldum işte:)))
neys e bn çıkıyom
oğluş uyanmadan yapayım yemeğimi:80:
ayşegülcüm iş çıkış saatlerimiz yakın zaten eşimle beni alıyor öyle eve gidiyoruz.arabayla yarım saatte evdeyiz.önce babaanneye gidiyoruz yemek yiyoruz oğluşu alıp eve geçiyoruz.
oh ne güzel.yemek derdinde olmuyo en azından..iyi iyi aman maşallah..
Ya bizim 8 dişimiz oldu
dahada çıkmıyor 2,3 aydır
pazartesi dr. Amı gitsem acaba
demir eksikliği falanmı varki
burda çoçuk dr. U yok ilçe olunca
gelip gidiyolarmış
düzen yok hastanede
olmazsa pazartesi konyaya gidelim diyorum eşime:26:
hoşgeldin tubiş.iyi etmişsin gel gel..Selam hanımlar napıyonuz bakalım
Bende kuduruk oğluşu uyuttum .İşlerim vardı onları hallettim .Gerçi birazdan uyanır o uyanana kadar burdayım yaşasın
evet iyi oldu böyle.daha önceden ben hazırlıyodum evde, bazen kayınvalidem yapıyodu.artık bi haftasonları yaparım.çamaşırım bitmiyo ama.dün akşam gittim bi makina yıkadım.bu akşamda gidip yıkıycam.hava güzel ama dışarı asamıyorum.geç geliyoruz eve içeri asıyorum.
haftasonuna iş bırakmak istemiyoum.bi akşamda evi süpürürüm.pazar eltimin oğlunun d.günü var bütün gün iptal anlayacağın.bari cumartesi dinleneyim oğlumla zaman geçireyim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?