dişleri içinmi gideceksin doktora.. 2 dişimiz var sadece o zaman biz ölmüşüz..
yesinler iki dişini
onların hatırlarsan çok çok önce çıkmıştı dişi.hatta topikte ilk dişi çıkanlar arasındaydı .o kadar zaman geçti daha 8 dişte kaldık diyo onun için endişilenmiş.değilse bizimkiler daha yeni çıkarıyo:))
valla bizim oğlanında 8 dişi oldu.ama azılar komple kabarmış geç geldi ama baştakileri geçtik anlaşılan.
huzursuzlukları bitmiyor ama bi çıkarsalar dişleri rahata erecekler kuzular.
Gecmiş olsun canım annene görünmez kaza işte .Tez zamanda iyileşir inş.Selam kızlar.
Ben bugün evdeyim. Annem cumartesi günü sokakta düşüp elinin parmağını kırdı. Sabahtan da hastanedeydiler yine. E mecburen evdeyim. Şimdi geldi yanıma elini suya falan sokamıyo zaten iki parmağı tahtayla bağlı sarılı. Allahtan sol eli kendi işni görüyo. İnce iş yapamıyo altının falan alamıyo şimdilik ama en azından Berkuşla oynar yedirir içirir ben ince işleri yaparım. Evden çalışacağım elini kullanana kadar bir kaç gün.
Güle güle kullanın canım arabanızı kazasız belasız inş. bol bol gezersiniz havalar düzelince :)günaydın güzel anneler.
dün çok yoğundgiremedim.bugünde kaçamak giriyorum.işlerimi hafifletince gelirim yine.
eşim cuma günü bana sürpriz yaptı ve işten beni almaya akşam arabayla geldi.bende arkadaşından aldı sanıyorum meğer bizim arabamızmış.
sabahları 8de evden çıkıyoruz yağızı babaannesine bırakıyoruz ordan işe geliyoruz.
haftasonu istanbulda annemdeydik çok güzel geçti hasret giderdik yağız acayip mutluydu.
şimdilik bu kadar sonra yine gelirim.öptüm hepinizi.
Aaa tabi ben kaçırdım annen ameliyat oldu herhalde .Çok ama çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlanır inş. İnsanlar ne kadar anlayışsız sanki çaya gelmişler çok kızıyorum böyle kişilerekızlar dün annem eve çıktı gittim görmeye iyi olucak inş.
ay bu gelen misafirler ne anlayışsız gelen 1 saateen az oturmuyo kadın inliyo rahatsız millet kahkah gülüyo anlatıyo felan annem zaten sıkıntıı menapozda bide ağrısı çok ben bile çok kalmadım yanında salonda durdum daha çok
arkadaşlar spiral kullanan varmı ben yeni taktırdım ilk reglim 11 gün oldu hala yoğun bi şekilde devam ediyo sağlık ocağına gel tekrar bakalım diolar bende kadın doğumcuya gideyim die düşündüm iyce halsizleştim kafam dönüyo yaa
Hadi gözünüz aydın canım sonuçlar temiz çıkmış .Diğerleride iyi çıkar inş. tekrar hastanelerle uğraşmazsınız .Zordur tabi saaatlerce beklemek zaten bekleyince çişleri pek kıymetli oluyor sıpalarınesmacım annen geçmiş olsun acil şifalar
serap geçmiş olsun arayacaktım ev teli bozuldu ya sinir oldum sen hani gelecektin bana bide fatoşla görüşemiyoz diyosun küstüm..
pınar arabanız hayırlı olsun canım kazsız belesız iyi günlerde kullanın...
unnuttuğum varsa kusura bakmayın
bizde dün sabahtan akşama kadar hastanesde idik..cerarhide kontrolumuz vardı...idrara kültürü ve idrara tahlili istediler...içinden çıkan parça iltihap vardı diyo doktor...kültürü verdik hiç sonuç çıkmıyo kontamine oluyordu bu sefer kendileri taktı poşeti batikonlayıp etmziledi hemşire verdik perşembe alıcaz...ondan sonrada 5 kadar 3 kere işedi dışına sıonuda işedide verdik idrarıda aldık sonucu çok şükür temiz çıktı iltihab yok iştahı yoktuı bu aralar korkuyodum dişten demekki..perşembe günüde idrarı inşallah çıkarsa temzi çıkar dün mahvolduk sabah 8 de çıktık akşam 6.30da geldik eve...
evsahibimin oğlu askerden geldi ona gidicez komşularla göz aydınlığına...bizden bu kadar öpüyorummm.
Sağolasın canım bende kızıyordum çocuğa çok huysuz diye meğer hepsi diştenmiş.
hoşgeldin tugbacım.
yeni dişinizde hayırlı olsun.havalar ısındı artık evde tutmak ne mümkün.yağızda günde 2 kez çıkıyo dışarıya.
Sağol canım annemlere fazla gidemiyorum biraz uzak kalıyorda yinede arada gidiyorum tabihoşgeldin tubiş.gitmişsin ama olsun.dişlerden civciv rahat durmuyodur tabi..dışarı çakırırık iyi ediyon bacım ya en azından annenlere galan gidersin işte.benimde gdecek bi kapım olsa ah...
Kız bundan dolayı dra falan gitme bizimde daha 8 dişimiz vardı .Kaç aydır rahattık gene başladı her çocuğun gelişimi farklı elbette yakında çıkar meraklanmaYa bizim 8 dişimiz oldu
dahada çıkmıyor 2,3 aydır
pazartesi dr. Amı gitsem acaba
demir eksikliği falanmı varki
burda çoçuk dr. U yok ilçe olunca
gelip gidiyolarmış
düzen yok hastanede
olmazsa pazartesi konyaya gidelim diyorum eşime:26:
Hemde nasıl eve sokamıyorum malesef hep dışarıda olalım istiyor .Mahallede bana göre kimse yok canım ya .Annemle kardeşim var bana arkadaş onlarla geziyoruz ama bol bolsarı kuş valla fena alıştı sokaklara Tuğba işin var.hele havalar iyice ısınsın daha evde tutamazsın.sıkılıyorlarda evde onlarda haklı aslında.
kız sende kendide arkadaş falan bulda ona gider gelirsin o gelir teklikten şikayetcisin iyi olur sanada.
.
Gecmiş olsun canım annene görünmez kaza işte .Tez zamanda iyileşir inş.
Güle güle kullanın canım arabanızı kazasız belasız inş. bol bol gezersiniz havalar düzelince :)
Aaa tabi ben kaçırdım annen ameliyat oldu herhalde .Çok ama çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlanır inş. İnsanlar ne kadar anlayışsız sanki çaya gelmişler çok kızıyorum böyle kişilere
Hadi gözünüz aydın canım sonuçlar temiz çıkmış .Diğerleride iyi çıkar inş. tekrar hastanelerle uğraşmazsınız .Zordur tabi saaatlerce beklemek zaten bekleyince çişleri pek kıymetli oluyor sıpaların
Sağolasın canım bende kızıyordum çocuğa çok huysuz diye meğer hepsi diştenmiş
Sağol canım annemlere fazla gidemiyorum biraz uzak kalıyorda yinede arada gidiyorum tabi
Genelde onlarla dışarıda buluşup geziyoruz bol bol evde durmuyorki sıpacık
Kız bundan dolayı dra falan gitme bizimde daha 8 dişimiz vardı .Kaç aydır rahattık gene başladı her çocuğun gelişimi farklı elbette yakında çıkar meraklanma
Hemde nasıl eve sokamıyorum malesef hep dışarıda olalım istiyor .Mahallede bana göre kimse yok canım ya .Annemle kardeşim var bana arkadaş onlarla geziyoruz ama bol bol
Ay yoruldum ancak bu kadar geçmişe gidebildim ama özlemişim ya sohbet etmeyi sizleri hemde çook
selam kızlar nasılsınız inş.herkes iyidir,zeyneple ben iyiyiz çok şükür,ama bu seferde eren hastalandı dün okula göndermemiştim zaten, gün içinde ateşi bir inip bir çıkıyordu, akşam çok ateşlenince babası hastaneye götürdü boğazları çok kızarmış,hemen iğne yapmışlar ateşi düşsün diye antibiyotik falan vermiş doktor, bugünde okula göndermedim,ateşi düştü şükür bugün hiç ateşlenmedi,abisi ödevlerini getirmiş onları yapıyorlar birlikte ,zeynepte onları rahatsız ediyor cadıhazır müsaitken bir bakayım dedim sizlere, bizden haberler böyle ,ben bir geçmişe bakayım zeyno rahatsız etmezse tabi
selam kızlar.
sabah günaydın yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım..beni merak etmişsiniz sağolun..bahsettiğim yeni projenin ön çalışmalarına başladık..haftaya tam geçiş olacak..bu yüzden giremedim.
ayşegülcüm mesaj attığını buradan okudum :) ağrılar aynı ama azaldı..şimdi de kemiklerimi iki taraftan tutup ayırıyolar gibi ağrıyor..
burcucum doktora yarın gideceğim, ayrıntılı ultrason haftası :) inşallah herşey yolunda olur..magnezyum da isteyeceğim doktordan..
öpüyorum sizleri canım arkadaşlarım benim..
vee çıkıyorum,iyi akşamlar.
ıhmm aman iyi olda.kolay gelsin sizede..hadi iyi akşamlarr...güzel haberlerle gel yarın ..selam kızlar.
sabah günaydın yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım..beni merak etmişsiniz sağolun..bahsettiğim yeni projenin ön çalışmalarına başladık..haftaya tam geçiş olacak..bu yüzden giremedim.
ayşegülcüm mesaj attığını buradan okudum :) ağrılar aynı ama azaldı..şimdi de kemiklerimi iki taraftan tutup ayırıyolar gibi ağrıyor..
burcucum doktora yarın gideceğim, ayrıntılı ultrason haftası :) inşallah herşey yolunda olur..magnezyum da isteyeceğim doktordan..
öpüyorum sizleri canım arkadaşlarım benim..
vee çıkıyorum,iyi akşamlar.
selam kızlar nasılsınız inş.herkes iyidir,zeyneple ben iyiyiz çok şükür,ama bu seferde eren hastalandı dün okula göndermemiştim zaten, gün içinde ateşi bir inip bir çıkıyordu, akşam çok ateşlenince babası hastaneye götürdü boğazları çok kızarmış,hemen iğne yapmışlar ateşi düşsün diye antibiyotik falan vermiş doktor, bugünde okula göndermedim,ateşi düştü şükür bugün hiç ateşlenmedi,abisi ödevlerini getirmiş onları yapıyorlar birlikte ,zeynepte onları rahatsız ediyor cadıhazır müsaitken bir bakayım dedim sizlere, bizden haberler böyle ,ben bir geçmişe bakayım zeyno rahatsız etmezse tabi
bende çıkıyorum canlar.iyi akşamlarr...
bencede daha çok erken ....gerçekten bi bakayım dedim kendi kendilerine konuşuyolar bende diyorum daha erken öğrenemediki 2012 anneleri ordada takılıyolar işte bencede tuhaf olmuş
geçmiş olsun nurcum bitmedi daha dişlerin......ayy canlarım ya
valla yazamıyom ama rada okyup çıkıyom..
dişciyle uğraşıyorum
kayınvalidelrde gitttiler...
ömer bey zor uyudu bugün
bende kitap okudum falan derken
saat çok geç oldu
bide şu topiğe göz atayım dedim
herkez nası iyimisiniz
havvaya yapılan şeyi yeni duydum
bnimde gözümden kaçmadı bu 2011 şubat annelerinin topik sevdası
aman neyse onlarla uğraşacak değilizzaten
melekler nasıl..herkez iyimi
bizim sıpa günvegün yaramaz oluyor
havalr ısınsada bi yaz gelse artık diyoruz....
benimde satım 29 nisandı daha mayısın kaçı bugün ya, mayıs sonunda öğrenmiştim hamile olduğumu .....ayşegülcm baktım bende şubat annelerine yani benim 25 mayıs tı son reglim hamile olduğumu öğrenmem 21 hazirandı tuhaf olmuş :)
hayırlı olsun yeni arabanız pınarcım, allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin canım.....günaydın güzel anneler.
dün çok yoğundgiremedim.bugünde kaçamak giriyorum.işlerimi hafifletince gelirim yine.
eşim cuma günü bana sürpriz yaptı ve işten beni almaya akşam arabayla geldi.bende arkadaşından aldı sanıyorum meğer bizim arabamızmış.
sabahları 8de evden çıkıyoruz yağızı babaannesine bırakıyoruz ordan işe geliyoruz.
haftasonu istanbulda annemdeydik çok güzel geçti hasret giderdik yağız acayip mutluydu.
şimdilik bu kadar sonra yine gelirim.öptüm hepinizi.
annen ameliyat olmuş sanırım esmacım, geçmiş olsun canım inş.çabucak toparlar annen....kızlar dün annem eve çıktı gittim görmeye iyi olucak inş.
ay bu gelen misafirler ne anlayışsız gelen 1 saateen az oturmuyo kadın inliyo rahatsız millet kahkah gülüyo anlatıyo felan annem zaten sıkıntıı menapozda bide ağrısı çok ben bile çok kalmadım yanında salonda durdum daha çok
arkadaşlar spiral kullanan varmı ben yeni taktırdım ilk reglim 11 gün oldu hala yoğun bi şekilde devam ediyo sağlık ocağına gel tekrar bakalım diolar bende kadın doğumcuya gideyim die düşündüm iyce halsizleştim kafam dönüyo yaa
fatoşcum inş.tahlil sonuçları temiz çıkar paşamın.....esmacım annen geçmiş olsun acil şifalar
serap geçmiş olsun arayacaktım ev teli bozuldu ya sinir oldum sen hani gelecektin bana bide fatoşla görüşemiyoz diyosun küstüm..
pınar arabanız hayırlı olsun canım kazsız belesız iyi günlerde kullanın...
unnuttuğum varsa kusura bakmayın
bizde dün sabahtan akşama kadar hastanesde idik..cerarhide kontrolumuz vardı...idrara kültürü ve idrara tahlili istediler...içinden çıkan parça iltihap vardı diyo doktor...kültürü verdik hiç sonuç çıkmıyo kontamine oluyordu bu sefer kendileri taktı poşeti batikonlayıp etmziledi hemşire verdik perşembe alıcaz...ondan sonrada 5 kadar 3 kere işedi dışına sıonuda işedide verdik idrarıda aldık sonucu çok şükür temiz çıktı iltihab yok iştahı yoktuı bu aralar korkuyodum dişten demekki..perşembe günüde idrarı inşallah çıkarsa temzi çıkar dün mahvolduk sabah 8 de çıktık akşam 6.30da geldik eve...
evsahibimin oğlu askerden geldi ona gidicez komşularla göz aydınlığına...bizden bu kadar öpüyorummm.
zeynepte çok yaramaz bu aralar 5 dk yanlız bırakmaya gelmiyor,kaşla göz arasında hemen sandalye yada koltuğa çıkıp elektrik düğmeleriyle oynuyor cadı,paşamın incileri hayırlı olsun inş.kolaylıkla çıkar dişleri.....Uzuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar
Benim sıpacık bir hayli yaramaz oldu evde durduramıyorum artık ,sokak delisi olduğu için hergün dışarılardayız .Evde olduğumuz zamanlarda da yemekti ,ev işiydi derken vakit geçip gidiyor .Paşada baya zamandır huysuzdu yemek yedirmek ,uyutmak baya zor oluyordu .Dün akşam tesadüfen gördüm sağ azımız patlamış galiba soldakide geliyor .Boşuna benim canıma okumuyormuş aman çok zor ya hep mızmız
Fırsat bulabilirsem biraz geçmişe bakmak istiyorum
nurcum zeynebinde daha 7 tane dişi var canım,,,,Ya bizim 8 dişimiz oldu
dahada çıkmıyor 2,3 aydır
pazartesi dr. Amı gitsem acaba
demir eksikliği falanmı varki
burda çoçuk dr. U yok ilçe olunca
gelip gidiyolarmış
düzen yok hastanede
olmazsa pazartesi konyaya gidelim diyorum eşime:26:
inş.defnecikte kolaylıkla çıkartır incilerini ......valla biz hala 6 dayız.kabarmada yok azlarda.ama altta kabarık var bakalım o ne zaman patlayacak..
Gecmiş olsun canım paşaya şu havalar yokmu birgün sıcak diğer gün yağışlı çok normal hasta olması .
Kısa zamanda iyileşir inş. ilaçları iyi gelirde
hoşbulduk sağol canım ,ıhmm aman iyi olda.kolay gelsin sizede..hadi iyi akşamlarr...güzel haberlerle gel yarın ..
hoşgeydin selmacım..yaa biri oldummu hepsi oluyor işte.geçmiş olsun..
sağol pınarcım,tenefüslerde bahçede koşuşturuyor arkadaşlarıyla terliyor,o ter üstünde kuruyuncada hasta oluyor, söylüyorum oğlum hasta olursun çok soğuklarda bahçeye çıkmayın diye ama kim dinliyorki malesef sonrada böyle hasta oluyorlar tabigeçmiş olsun selmacım.biri iyileşiyor diğeri hastalanıyor malesef.şimdi sürekli çocukların elinde dondurma görüyorum.hasta olacaksınız diyorum bize bişey olmaz diyolar.tabi tabii...çabuk toparlar inşallah.
güle güle ayşegülcüm yarın görüşürüz.
benimde son 20 dakikam çıkıcam az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?