2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dişleri içinmi gideceksin doktora.. 2 dişimiz var sadece o zaman biz ölmüşüz..

yesinler iki dişini
onların hatırlarsan çok çok önce çıkmıştı dişi.hatta topikte ilk dişi çıkanlar arasındaydı .o kadar zaman geçti daha 8 dişte kaldık diyo onun için endişilenmiş.değilse bizimkiler daha yeni çıkarıyo:))

valla bizim oğlanında 8 dişi oldu.ama azılar komple kabarmış geç geldi ama baştakileri geçtik anlaşılan.
huzursuzlukları bitmiyor ama bi çıkarsalar dişleri rahata erecekler kuzular.

valla bizim oğlanında 8 dişi oldu.ama azılar komple kabarmış geç geldi ama baştakileri geçtik anlaşılan.
huzursuzlukları bitmiyor ama bi çıkarsalar dişleri rahata erecekler kuzular.

valla biz hala 6 dayız.kabarmada yok azlarda.ama altta kabarık var bakalım o ne zaman patlayacak..

Gecmiş olsun canım annene görünmez kaza işte .Tez zamanda iyileşir inş.

Güle güle kullanın canım arabanızı kazasız belasız inş. bol bol gezersiniz havalar düzelince :)

Aaa tabi ben kaçırdım annen ameliyat oldu herhalde .Çok ama çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlanır inş. İnsanlar ne kadar anlayışsız sanki çaya gelmişler çok kızıyorum böyle kişilere

Hadi gözünüz aydın canım sonuçlar temiz çıkmış .Diğerleride iyi çıkar inş. tekrar hastanelerle uğraşmazsınız .Zordur tabi saaatlerce beklemek zaten bekleyince çişleri pek kıymetli oluyor sıpaların
.

hoşgeldin tugbacım.
yeni dişinizde hayırlı olsun.havalar ısındı artık evde tutmak ne mümkün.yağızda günde 2 kez çıkıyo dışarıya.
Sağolasın canım bende kızıyordum çocuğa çok huysuz diye meğer hepsi diştenmiş

hoşgeldin tubiş.gitmişsin ama olsun.dişlerden civciv rahat durmuyodur tabi..dışarı çakırırık iyi ediyon bacım ya en azından annenlere galan gidersin işte.benimde gdecek bi kapım olsa ah...
Sağol canım annemlere fazla gidemiyorum biraz uzak kalıyorda yinede arada gidiyorum tabi
Genelde onlarla dışarıda buluşup geziyoruz bol bol evde durmuyorki sıpacık

Kız bundan dolayı dra falan gitme bizimde daha 8 dişimiz vardı .Kaç aydır rahattık gene başladı her çocuğun gelişimi farklı elbette yakında çıkar meraklanma

Hemde nasıl eve sokamıyorum malesef hep dışarıda olalım istiyor .Mahallede bana göre kimse yok canım ya .Annemle kardeşim var bana arkadaş onlarla geziyoruz ama bol bol

Ay yoruldum ancak bu kadar geçmişe gidebildim ama özlemişim ya sohbet etmeyi sizleri hemde çook

haklısın valla.alanyadayken bizde ardeşlerimle dışardad buluşurduk erzaman ev sıkıyo ya insanı..iyi ediyorsunuz.

selam kızlar.

sabah günaydın yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım..beni merak etmişsiniz sağolun..bahsettiğim yeni projenin ön çalışmalarına başladık..haftaya tam geçiş olacak..bu yüzden giremedim.

ayşegülcüm mesaj attığını buradan okudum :) ağrılar aynı ama azaldı..şimdi de kemiklerimi iki taraftan tutup ayırıyolar gibi ağrıyor..

burcucum doktora yarın gideceğim, ayrıntılı ultrason haftası :) inşallah herşey yolunda olur..magnezyum da isteyeceğim doktordan..

öpüyorum sizleri canım arkadaşlarım benim..

vee çıkıyorum,iyi akşamlar.

selam kızlar nasılsınız inş.herkes iyidir,zeyneple ben iyiyiz çok şükür,ama bu seferde eren hastalandı dün okula göndermemiştim zaten, gün içinde ateşi bir inip bir çıkıyordu, akşam çok ateşlenince babası hastaneye götürdü boğazları çok kızarmış,hemen iğne yapmışlar ateşi düşsün diye antibiyotik falan vermiş doktor, bugünde okula göndermedim,ateşi düştü şükür bugün hiç ateşlenmedi,abisi ödevlerini getirmiş onları yapıyorlar birlikte ,zeynepte onları rahatsız ediyor cadı hazır müsaitken bir bakayım dedim sizlere, bizden haberler böyle ,ben bir geçmişe bakayım zeyno rahatsız etmezse tabi

Oy çok sürdü benim saltanatım oğluş uyandı .Bugün burası sabahtan beri yağışlı değilse dışarıda olurduk açıkcası hergün dışarı çıkmaktan da sıkılıyorum

Gecmiş olsun canım paşaya şu havalar yokmu birgün sıcak diğer gün yağışlı çok normal hasta olması .
Kısa zamanda iyileşir inş. ilaçları iyi gelirde

geçmiş olsun hülyacım iyi akşamlar,geçmişi okumadım daha ama magnezyum isteyecekmişsin doktordan, kramplarmı rahatsız ediyor benimde çok kramp girerdi bacaklarıma magnezyum çok iyi geliyor gerçektende, neyse geçmiş olsun tekrardan,inş.iyi haberlerini bekliyoruz canım ......

ıhmm aman iyi olda.kolay gelsin sizede..hadi iyi akşamlarr...güzel haberlerle gel yarın ..

hoşgeydin selmacım..yaa biri oldummu hepsi oluyor işte.geçmiş olsun..

geçmiş olsun selmacım.biri iyileşiyor diğeri hastalanıyor malesef.şimdi sürekli çocukların elinde dondurma görüyorum.hasta olacaksınız diyorum bize bişey olmaz diyolar.tabi tabii...çabuk toparlar inşallah.

bende çıkıyorum canlar.iyi akşamlarr...

güle güle ayşegülcüm yarın görüşürüz.

benimde son 20 dakikam çıkıcam az kaldı.

gerçekten bi bakayım dedim kendi kendilerine konuşuyolar bende diyorum daha erken öğrenemediki 2012 anneleri ordada takılıyolar işte bencede tuhaf olmuş
bencede daha çok erken ....

geçmiş olsun nurcum bitmedi daha dişlerin......

ayşegülcm baktım bende şubat annelerine yani benim 25 mayıs tı son reglim hamile olduğumu öğrenmem 21 hazirandı tuhaf olmuş :)
benimde satım 29 nisandı daha mayısın kaçı bugün ya, mayıs sonunda öğrenmiştim hamile olduğumu .....

hayırlı olsun yeni arabanız pınarcım, allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin canım.....

annen ameliyat olmuş sanırım esmacım, geçmiş olsun canım inş.çabucak toparlar annen....

fatoşcum inş.tahlil sonuçları temiz çıkar paşamın.....

zeynepte çok yaramaz bu aralar 5 dk yanlız bırakmaya gelmiyor,kaşla göz arasında hemen sandalye yada koltuğa çıkıp elektrik düğmeleriyle oynuyor cadı,paşamın incileri hayırlı olsun inş.kolaylıkla çıkar dişleri.....
nurcum zeynebinde daha 7 tane dişi var canım,,,,

valla biz hala 6 dayız.kabarmada yok azlarda.ama altta kabarık var bakalım o ne zaman patlayacak..
inş.defnecikte kolaylıkla çıkartır incilerini ......

Gecmiş olsun canım paşaya şu havalar yokmu birgün sıcak diğer gün yağışlı çok normal hasta olması .
Kısa zamanda iyileşir inş. ilaçları iyi gelirde

sağol tuğbacım haklısın canım havalar bi düzelmedi, bu sene güneşe hasret kaldık ya.....

ıhmm aman iyi olda.kolay gelsin sizede..hadi iyi akşamlarr...güzel haberlerle gel yarın ..

hoşgeydin selmacım..yaa biri oldummu hepsi oluyor işte.geçmiş olsun..
hoşbulduk sağol canım ,

sağol pınarcım,tenefüslerde bahçede koşuşturuyor arkadaşlarıyla terliyor,o ter üstünde kuruyuncada hasta oluyor, söylüyorum oğlum hasta olursun çok soğuklarda bahçeye çıkmayın diye ama kim dinliyorki malesef sonrada böyle hasta oluyorlar tabi

Son düzenleme:
günaydınn...

pınarcım arabanız hayırlı olsun canım..Allah kaza bela vermesin.

selmacım erene geçmiş olsun.iğne yaptılarsa daha çabuk iyileşir..eren benim favorim,çok yakışıklı ve sevimli maşallah

fatoşum arasın perşembe günkü sonuçları da iyi çıkar inşallah..ee bundan sonra varmı daha kontrol falan?

ben 10:45 de gideceğim toktura..

bacılar günaydınnnn

son sayfayı okudum eren rahatsızmış geçmiş olsun
hulyacım doktur randevunda ii geçsin

günaydınlarr.esma.hülya.fatoş.
doktardanda güzel haberlerle gel kuşum..küçük prensi gör bakiimm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…