2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

problem yokmuş ışte ne güzel maşallah kuzuya kg alır son aylarda toparlar canım sen merak etme takma kafana ne güzel bak 4 kg almışsın son aylarında da alacaksın ona göre dengelı kg almış olursun , ağrılarınada magnezyum ıyı gelecektır bence

maşallah bebişine sanada canım, son ayda baya bi hızlı kilo alıp gelişiyorlar doğuma baya var, daha büyür o annesi tosun olur inş.

selam kizlar nasilsiniz?ben nazillide annemlerdeyim1 haftaoldu geleli.alarada grip oldu cok fena hava degisimindenmidir anlamadim.peditus veriyorum.siz ne veriyosunuz grip durumunda,hangisi daha etkili acaba

özlemcim geçmiş olsun canım, üşüttün herhalde işyerinde klima felan çalışıyormu, belkide ceryanda kaldın ......

sağol selmacım, büyük ıhtımalle üşttüm canım ısyerı ayak altı bızım kapı sureklı acık ve sureklı kosturmaca agrı kesıcı falan aldım bugun daha ıyıyım

bencede ceyran da falan kaldın herhalde.birde anlamıyoruz dikkat etmiyor yataktan çıkınca hop oda oda geziyoruz sıcak yatak odalar yatak kadar sıcak olmuyor tabii üşütüyoruz.havalarda bi garip zaten.ama kol uyuşması kalp çarpıntısı genç yaşta tehlikeli sen 1-2 takip et kalp te olabilir Özlem.Varmı ailede kalp hastası bahsettiklerin hem ceyranda kalmada oluyor hemde kalp hastalarındada oluyor.Alşlah korusun ama bi ekg den zarar gelmez çektirebilirsen iyi olur.

Hülya niye bir işe yaramıyormuş bizde yaradı valla.ben çok gece kırp girmesi ile bağrarak uyandığımı bilirim.Maşallah miniğe diyelim haftasına gelir ya o sıkıntı değilde sen yine beslenmene dikkat et ama 2. olunca daha bi rahattan alıyorsun sanki.

Gecmiş olsun canım umarım ilaçlarla çabuk geçer iltihabın .Ben cesaret edemem doğrusu spirale falan :18:

Çok gecmiş olsun canım neden oldu acaba belki yorgunluktandır belkide üşüttün .Bir daha olmaz inş.

Maşallah küçük paşaya tabi canım doğuma kadar kocaman olur
Magnezyumun neden faydası olmazmış ki bayada iyi geliyor aslında drlar bir tuhaf .Sen yinede kullan canım ağrılarına iyi gelir

Herkese selam hepimiz için çok ama çok güzel bir gün olsun bugün ve lütfennn artık güneşli olsunda minikleri gezdirelim

selam kizlar nasilsiniz?ben nazillide annemlerdeyim1 haftaoldu geleli.alarada grip oldu cok fena hava degisimindenmidir anlamadim.peditus veriyorum.siz ne veriyosunuz grip durumunda,hangisi daha etkili acaba

geçmiş olsun fatmacım, zeynepte hastaydı doktor bize kongest ve mukotik diye 2 tane şurup vermişti onları kullandık, öksürük ve burun akıntımız vardı, iyileşmemiz biraz uzun sürdü ama iyi şimdi çok şükür inş.alarada çabucak atlatır,bide ıhlamur ve papatya çayı tavsiye etmişti doktor bize, benim kızım hiç sevmez zorlada olsa içirmeye çalışıyordum kaşıkla, sende bol bol ıhlamur çayı yap ver canım.....

Selam canım biz iyiyiz çok şükür .Alarayada çok gecmiş olsun umarım çabuk atlatır .Ama peditus pek faydalı olmuyor canım ya ateşi falanda çıkıyorsa Pedifen veya Dolvende verebilirsin onlar daha etkili sanki .Ama sen yinede drada danış seni yanıltmış olmayayım

he bu arada doktor 3. defa erkek demiştik değil mi diyor...ben de gözümle gördüm yani

pedidus bizde hiç bir işe yaramıyor fatma ben birşey kullanıyorum o iyide geliyor ama adını unuttum ya .......... cold du ama ne cold hatırlıyanınız varmı.İstarsen annemi arar sorarım ama 1 saati bulur sormam oda şuan evde değil.o bize çok iyi geliyor çıkartandan allah razı olsun tavsiye edendende Didem tavsiye etmişti.
hem ağrı kesici özelliği var hem uyku yapıyor burun akıntısı soğuk algınlığınada çok çok iyi geliyor.

iburamin coldmu yoksa burcu bak oda iyi bir ilaç,evet ağrı kesici ateş düşürücü hemde soğuk algınlığına iyi geliyor......

sağolun kızlar.

magnezyumu kullanıcam mecbur..benim doktora kalsa hiç ilaç vermicek..sadece elevitle tüm hamileliği bitirecek...

burcu dediğin gibi 2. de pek sallamadım..burak haftasıyla uyumlu gidiyodu..bundan sonra dikkat edeceğim..sütü ve eleviti hiç ihmal etmedim ama yumurta-et-tavuk-balık bunlara dikkat etsem iyi olacak.

fatmacım sabah akşam ılık ıhlamur..geçmiş olsun bu arada.

özlem geçmişolsun canım dikkat et kendine
hülya bazı dr.lar çok sinir bozucu oluyor gerçekten sanada geçmişolsun çok
ay kızlar bnde spiral falan taktıramam asla:18:
iyi cesaretlisiniz siz
amaaaaan düşünmek bile korkunççç

yahu kaç haftadır dişciye gidiyorum
2 dişime kanal yapıldı
neler çektim anlatamam
kaç kutu hap kullandım ağrıdan
son yapılan kanal tedavisi olan diş
çok şiddetli ağrıdı
gece yarısı dişciyi aradık gittik
dişi tekrar boşalttı
ağrı kesildi hemen
sonra dedi diş tedaviyi kabul etmiyo
çürük çok derin olmuş
çektiler 2,3gün sonra
o kadar tedavi ol iğne ye dişim kurtulsun diye
sonra çekilip gitti işte
moralim çok bozuldu
dişlerimi de düzünli fırçaldığım halde çekilmesi
içimi yaktı....annnem diyo her çoçukta bi diş gider.
5 tane doğurmaktan vazgeçtim

Son düzenleme:

sağol cnm.ıhlamuru zorla veriyim bakalım inş içirebilirim

evet peditüs işe yaramıyo gibi geldi banada burcum.cnm dediğin ibramin coldmu ? annemlerde var ondan oysa eğer içireyim hemen.sorarsan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…