geldim doktordan..ama radyolog izindeymiş,ayrıntılıya cumartesi öğleden sonra gideceğim..
genel olarak iyi çok şükür bir problem yok..1 hafta geriden takip ediyoruz hala ve haftasına göre de kilosu düşük çıktı 40 grpek üstünde durmuyorum,inşallah doğuma yakın toparlar miniğim..345 gr şu anda :)
ben de 2 kilo almışım..toplamda 4 kilo almış oldum..fakat ağustosda doğum yapacakların kimi 9 kimi 11 kilo almış
doktor şikayetin varmı dedi..dedim hergün biyerim ağrıyor,karnım,kasıklarım,belim..pazar gününden beri de bacağım ağrıyor..hiç bişey demediartık çıkarken ben magnezyum istiyorum dedim,faydası olmaz ama yazayım dedi sinir oldum
işte böyle.
geldim doktordan..ama radyolog izindeymiş,ayrıntılıya cumartesi öğleden sonra gideceğim..
genel olarak iyi çok şükür bir problem yok..1 hafta geriden takip ediyoruz hala ve haftasına göre de kilosu düşük çıktı 40 grpek üstünde durmuyorum,inşallah doğuma yakın toparlar miniğim..345 gr şu anda :)
ben de 2 kilo almışım..toplamda 4 kilo almış oldum..fakat ağustosda doğum yapacakların kimi 9 kimi 11 kilo almış
doktor şikayetin varmı dedi..dedim hergün biyerim ağrıyor,karnım,kasıklarım,belim..pazar gününden beri de bacağım ağrıyor..hiç bişey demediartık çıkarken ben magnezyum istiyorum dedim,faydası olmaz ama yazayım dedi sinir oldum
işte böyle.
özlemcim geçmiş olsun canım, üşüttün herhalde işyerinde klima felan çalışıyormu, belkide ceryanda kaldın ......
bencede ceyran da falan kaldın herhalde.birde anlamıyoruz dikkat etmiyor yataktan çıkınca hop oda oda geziyoruz sıcak yatak odalar yatak kadar sıcak olmuyor tabii üşütüyoruz.havalarda bi garip zaten.ama kol uyuşması kalp çarpıntısı genç yaşta tehlikeli sen 1-2 takip et kalp te olabilir Özlem.Varmı ailede kalp hastası bahsettiklerin hem ceyranda kalmada oluyor hemde kalp hastalarındada oluyor.Alşlah korusun ama bi ekg den zarar gelmez çektirebilirsen iyi olur.Günaydın kızlar nasılsınız aslında tünaydın demelıyım saat nasılda gecıyor ısler yogun olunca farkına bıle varmıyorum ya...
Sabah oyle zor kalkdımkı dün akşam yemegınden sonra bır anda kalbım sıkışdı nasıl atıyor güm güm kolum uyuştu attım kendımı yataga Çınar nasıl aglıyor kolumu kaldırıp alamıyorum çocugu eşıme seslenemıyorum öyle kötü oldum kı Eşım Çınarın ağlamasına geldı yanıma gördü benı şaşırdı çınarı verdı yanıma nasıl sarıldı bana sustu öpüyor yavrum korktu 10-15 dakıka kolum uyusuk kaldı öyle ayagımı havaya kaldırıp öylece uzandım anlamadım ne olguğunu ama üşüttüm galıba o uyuşukluk benı mahvettı ama gece erken den yattım bugun ıyıyım neden oldu anlayamadım
Gecmiş olsun canım umarım ilaçlarla çabuk geçer iltihabın .Ben cesaret edemem doğrusu spirale falan :18:bende doktora gittim sabahtan spiral için yerinde çok iyi dedi
ama enfeksiyon kapmışsın yoğun iltihap akıyo dedi sana antibiyotik vermeleri gerkiyodu dedi sağlık ocağında dedi ,
çekin istemiyorum dedim şuanda olmaz adetli olman gerekiyo bir kaç ay denemeni tavsiye ederim şikayetin devam ederse çekeriz dedi çok iyi şuanda yerinde dedi
kan hapı antibiyotik fitil verdi 1 hafta kullanıcam
ama bidaha sağlık ocağına gitmem enfeksiyon kapmışım ilaçda vermediler bidaha çocum olmucak bide ALlah korusun
Çok gecmiş olsun canım neden oldu acaba belki yorgunluktandır belkide üşüttün .Bir daha olmaz inş.Günaydın kızlar nasılsınız aslında tünaydın demelıyım saat nasılda gecıyor ısler yogun olunca farkına bıle varmıyorum ya...
Sabah oyle zor kalkdımkı dün akşam yemegınden sonra bır anda kalbım sıkışdı nasıl atıyor güm güm kolum uyuştu attım kendımı yataga Çınar nasıl aglıyor kolumu kaldırıp alamıyorum çocugu eşıme seslenemıyorum öyle kötü oldum kı Eşım Çınarın ağlamasına geldı yanıma gördü benı şaşırdı çınarı verdı yanıma nasıl sarıldı bana sustu öpüyor yavrum korktu 10-15 dakıka kolum uyusuk kaldı öyle ayagımı havaya kaldırıp öylece uzandım anlamadım ne olguğunu ama üşüttüm galıba o uyuşukluk benı mahvettı ama gece erken den yattım bugun ıyıyım neden oldu anlayamadım
işte böyle.
selam kizlar nasilsiniz?ben nazillide annemlerdeyim1 haftaoldu geleli.alarada grip oldu cok fena hava degisimindenmidir anlamadim.peditus veriyorum.siz ne veriyosunuz grip durumunda,hangisi daha etkili acaba
he bu arada doktor 3. defa erkek demiştik değil mi diyor...ben de gözümle gördüm yani
selam kizlar nasilsiniz?ben nazillide annemlerdeyim1 haftaoldu geleli.alarada grip oldu cok fena hava degisimindenmidir anlamadim.peditus veriyorum.siz ne veriyosunuz grip durumunda,hangisi daha etkili acaba
he bu arada doktor 3. defa erkek demiştik değil mi diyor...ben de gözümle gördüm yani
pedidus bizde hiç bir işe yaramıyor fatma ben birşey kullanıyorum o iyide geliyor ama adını unuttum ya .......... cold du ama ne cold hatırlıyanınız varmı.İstarsen annemi arar sorarım ama 1 saati bulur sormam oda şuan evde değil.o bize çok iyi geliyor çıkartandan allah razı olsun tavsiye edendende Didem tavsiye etmişti.
hem ağrı kesici özelliği var hem uyku yapıyor burun akıntısı soğuk algınlığınada çok çok iyi geliyor.
geçmiş olsun fatmacım, zeynepte hastaydı doktor bize kongest ve mukotik diye 2 tane şurup vermişti onları kullandık, öksürük ve burun akıntımız vardı, iyileşmemiz biraz uzun sürdü ama iyi şimdi çok şükür inş.alarada çabucak atlatır,bide ıhlamur ve papatya çayı tavsiye etmişti doktor bize, benim kızım hiç sevmez zorlada olsa içirmeye çalışıyordum kaşıkla, sende bol bol ıhlamur çayı yap ver canım.....
Selam canım biz iyiyiz çok şükür .Alarayada çok gecmiş olsun umarım çabuk atlatır .Ama peditus pek faydalı olmuyor canım ya ateşi falanda çıkıyorsa Pedifen veya Dolvende verebilirsin onlar daha etkili sanki .Ama sen yinede drada danış seni yanıltmış olmayayım
sağol cnm ateşi yok şimdilik olursa dolven vericem
pedidus bizde hiç bir işe yaramıyor fatma ben birşey kullanıyorum o iyide geliyor ama adını unuttum ya .......... cold du ama ne cold hatırlıyanınız varmı.İstarsen annemi arar sorarım ama 1 saati bulur sormam oda şuan evde değil.o bize çok iyi geliyor çıkartandan allah razı olsun tavsiye edendende Didem tavsiye etmişti.
hem ağrı kesici özelliği var hem uyku yapıyor burun akıntısı soğuk algınlığınada çok çok iyi geliyor.
alarya kuşumuza geçmişolsun çok
anneannesinde iyileşip de dönsün evine inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?