2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

esmacım iyiler çok şükür.defne ablısının boya kalyemylirini aldı iki karalıyo defteri..zeynepte tarif edip duruyo oraya degil burayı boyayacaksın diyo..denk getirimeyi tabi.zeynepte yardım ediyo.seslenmiyo defnede hoşuna gidiyo sanırım...
senin paşa nasıl.artık iyi dimi..

cnm maşallah anlaşıoylarda arada yoluşurlar az büyüsün defnecik çok tatlılar ya 2 tane kızın var ne güzel

paşa iyi leşti cnm kontorle götürdüm iyi dedi doktor
ama azı dişleri çıkıyo geridekiler onun yanıdakiler üstlerdede kabarmış kaçtane bi arada sayamadım yani onun sıkıntısı var başka bişey yok Allah a şükür

bende doktora gittim sabahtan spiral için yerinde çok iyi dedi
ama enfeksiyon kapmışsın yoğun iltihap akıyo dedi sana antibiyotik vermeleri gerkiyodu dedi sağlık ocağında dedi ,
çekin istemiyorum dedim şuanda olmaz adetli olman gerekiyo bir kaç ay denemeni tavsiye ederim şikayetin devam ederse çekeriz dedi çok iyi şuanda yerinde dedi
kan hapı antibiyotik fitil verdi 1 hafta kullanıcam
ama bidaha sağlık ocağına gitmem enfeksiyon kapmışım ilaçda vermediler bidaha çocum olmucak bide ALlah korusun

haftayı araladık nasılsınız bakem?

bacılar günaydınnnn

son sayfayı okudum eren rahatsızmış geçmiş olsun
hulyacım doktur randevunda ii geçsin

günaydınlarr.esma.hülya.fatoş.
doktardanda güzel haberlerle gel kuşum..küçük prensi gör bakiimm...
günaydın kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için,bugünde okula göndermedim ilaçlarını veriyorum iyi çok şükür, yarın artık gider okuluna derslerinden de geri kalmasın.....

hülyacım doktordan güzel haberlerle gelirsin inş.canım...

sonra gelirim yine..işlerimi az halledeyim..
kolay gelsin ayşegülcüm....

maşallah anlaşıyorlar negüzel inş.hep böyle devam ederler,keremle eren pek anlaşamıyorlar bu aralar delirtiyorlar beni geçinemiyorlar, sürekli inat halindeler, birbirlerini şikayet edip duruyorlar, kafam kazan gibi oluyor bazen

esmacım geçmiş olsun inş.ilaçların iyi gelir geçer enfeksiyon, ilaçları ihmal etme canım,emir paşamda kolaylıkla çıkartır dişlerini inş kıyamam ya....

esmacığım sen dene 2 ay ama 6 aydan önce düzelmesinide bekleme derim.6 aydan sonra düzelirmi onuda bilmem.ilaçlarını kullan sonrada çıkarttır bence ben çok çektiğim için nefret geldi.

Eren'ede çok geçmiş olsun.koşturmaktan sürekli hasta oluyorlar işte.

Ya hülya benim halen kız diyesim var.git küçük hanımı görde gel diue geçiyor içimden.çük gördüğüne eminmi dr.

cnm çıkartırıcamda adetli olunca oluyoya ondan bidahakine kadar sabır etçem bende istemiyorum

ay yanlız koptum burcu yaa çük görüdğüne eminmi demişin hala gülüyorumm

günaydın burcucum sağol canım.....

alemsin burcu valla çok güldüm yine, kimbilir belkide yanılmıştır doktor, hülya doğum yapana kadar biz bebişin erkek olduğuna inanmıycaz galiba, çünkü benimde içimden kız diye geçiyor valla......

ömer uyanmak üzere bnde takılıyorum burda işte:))
iyiyim hamdolsun...hava bugün kapalı yine ya
niye gelmiyo bu yazzzzz

Günaydın kızlar nasılsınız aslında tünaydın demelıyım saat nasılda gecıyor ısler yogun olunca farkına bıle varmıyorum ya...
Sabah oyle zor kalkdımkı dün akşam yemegınden sonra bır anda kalbım sıkışdı nasıl atıyor güm güm kolum uyuştu attım kendımı yataga Çınar nasıl aglıyor kolumu kaldırıp alamıyorum çocugu eşıme seslenemıyorum öyle kötü oldum kı Eşım Çınarın ağlamasına geldı yanıma gördü benı şaşırdı çınarı verdı yanıma nasıl sarıldı bana sustu öpüyor yavrum korktu 10-15 dakıka kolum uyusuk kaldı öyle ayagımı havaya kaldırıp öylece uzandım anlamadım ne olguğunu ama üşüttüm galıba o uyuşukluk benı mahvettı ama gece erken den yattım bugun ıyıyım neden oldu anlayamadım

ee şimdilek anlaşıyolarlar.elbek büyünce gürültüleri çıkacak:))

günaydın herkese

günaydın canım..

valla selma illaki kavga edecekler.heleki iki kızsa.bu .yok süsü püsleri olacak daha.onu giyerim o bana daha yaşıkıştı.off. off..:))

nasılsınız kızlaaaar:)))

yok kız erkek çocuklar daha erken gösteriyo.görmüştür çükü doktorilahi burcu.hiç kulanmama bu kelimeyli maşallah yazdırdın bana

ömer uyanmak üzere bnde takılıyorum burda işte:))
iyiyim hamdolsun...hava bugün kapalı yine ya
niye gelmiyo bu yazzzzz

günaydın canım.valla bende umudumu kaybettim.gelmeyecek bu yaz.haziranı bulacak herheal..

geldim doktordan..ama radyolog izindeymiş,ayrıntılıya cumartesi öğleden sonra gideceğim..

genel olarak iyi çok şükür bir problem yok..1 hafta geriden takip ediyoruz hala ve haftasına göre de kilosu düşük çıktı 40 gr pek üstünde durmuyorum,inşallah doğuma yakın toparlar miniğim..345 gr şu anda :)

ben de 2 kilo almışım..toplamda 4 kilo almış oldum..fakat ağustosda doğum yapacakların kimi 9 kimi 11 kilo almış

doktor şikayetin varmı dedi..dedim hergün biyerim ağrıyor,karnım,kasıklarım,belim..pazar gününden beri de bacağım ağrıyor..hiç bişey demedi artık çıkarken ben magnezyum istiyorum dedim,faydası olmaz ama yazayım dedi sinir oldum

işte böyle.

özlemcim geçmiş olsun canım, üşüttün herhalde işyerinde klima felan çalışıyormu, belkide ceryanda kaldın ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…