2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

her cocukta bi diş gittiğine ben de inanmaya başladım..burağa kadar hiç dişçi koltuğuna oturmamıştım..burakta çektirdim bitane..bi tane de şimdi çürüdü ama gitmiyorum vakit yok..

evet canım ömere adaş olacak inşallah..eğer yanına bi isim bulamazsak sadece ömer olacak zaten.ama iki isim istiyorum ben..herkes ömer faruk diyor da ben faruğu sevmiyorum..aslında ömer buğra gönlümden geçen ama buğranın anlamı deve hörgücü demekmiş :) eşim asla kabul etmiyor böyle isimleri..

esmacım ben de yazacaktım unuttum,ne iyi olmuş doktora gittiğin..sağlık ocağındakiler hiçbişey bilmiyo ya..2 aydan sonra bence de eğer devam ederse çıkarttır canım..en iyisi hap geliyor bana da..ya da hamile kalmak

Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok..eltim doğum yaptı dün suyu gelmiş sabah öğleden sonra sezeryana aldılar..ardamız geldi..3 kilo doğdu çok ufak yaaa bizimkiler kocamannnn
hülya ömer ismi çok güzel ben oğlum olsa oğuz koymak isterdim...

Merhabaa...

bi fırsat bulup ce e bile diyemedim yuh bana...hepinizi merak ediyorum...
çookk yoğun geçiyo günlerim nasıl oldu bilmiyorum ama birden canlandı sosyal hayatım...tabi bunda bi kaç güne katılmamında etkisi büyük :)

ecenaz çok kötü kabızlık çekiyo malesef herşeyi yaptım denedim..yok
bugün doktora gittik ilaç yazdı çatlak falan yok ama kakasını tutuyo korkudan.. kanamada yok
ilaç ları aldım geldim daha bi tane bile içmeden corrr diye doldurdu bezi hahha:)) neyse kurtulsudna yavrum...

iburamin coldmu yoksa burcu bak oda iyi bir ilaç,evet ağrı kesici ateş düşürücü hemde soğuk algınlığına iyi geliyor......

HEEE iburamin cold evet.bize çok işe yaradı valla Fatma evde varsa hemen kullan ama bizim dr 2 aydan fazla süre dolapta açık beklemiş ilaçları verme dedi bana.bi sor annene 7-8 aydır duruyorsa orda verme onu.

Sağol Selmacığım.

wayyy aktif hatun seniii.ya bak sen birşey kullanıyorsun ama farkında değilsin oda kabız yapıyor 2-3 gün boyunca yediklerini hep kalem kalem yaz dr a gidince göster o sana neyin yaptığını söyler.ilaçlada olsa kakasını yapsın korkar yapmak istemezse pskolojik olarak hep öyle devam eder.
hep öyle olur ya birşey çalışmıyor der usta çağrırsın tıkır tıkır çalışır yalancı çıkarsın.

Ömer Burak koy :)

Duru Zeynep ( zeynep ablamın adı ve çok severim 1 kızım daha olsa 2. ismini yine Zeynep koyucam)

yok bacım yaa herşeyden yiyo zaten...hatta son zamanlarda kabız diye sebze meyve ağırlıklı besledim...pirinç,bulgur,patates..vs gibi şeyler hiç vermedim
tereyağı,z.yağı,kayısı..vs sürekli kullandım..ama yok...zorla yapıyodu azıcık sert...onada ortalığı ayağa kaldırıyodu yazık canının acısından...bugün baya yaptı şükür rahatladı sanırım...

geçmiş olsun bazen banada oluyo böle bi kere ekg çekinmiştim bişiy çıkmamıştı

selam kizlar nasilsiniz?ben nazillide annemlerdeyim1 haftaoldu geleli.alarada grip oldu cok fena hava degisimindenmidir anlamadim.peditus veriyorum.siz ne veriyosunuz grip durumunda,hangisi daha etkili acaba
geçmiş olsun alaraya

he bu arada doktor 3. defa erkek demiştik değil mi diyor...ben de gözümle gördüm yani
hadi bakalım sağlıkla gelsin paşacık annesi zayıf da olsa sağlıkla doğsunda benim oğlum 2,600 doğmuştu minicikti büyüyolar kaşla göz araası:)

kızlar hadi ömerin yanına bi isim bulalım birlikteeeeeeeeeeee ????????
cnm tek isim koy bence ben 2 isim koyduğumuz için çok pişmanım

hay Allah geçmiş olsun ya şu dişlerden bende çok çektim valla

gözünüz aydın cnm Allah sağlıkla büyütüsün analı babalı inş.

mrb cnm
ialç verince doktor yapmış iyi olmuş ben lağmanla yaptırıyorum hep yapmıyo korkuyo çok bazen kendi yaptığıda oluyo tabi

ben iki ismi seviyorum canım..

tuğranın anlamı bildiğimiz tuğraymış :) ömer talha..hımm aklımda bulunsun..

ömer burak olur mu kız hiç..olmaz benceee...

cnm sağol hemen veriim o zaman.annemlerdeki yeniymiş yeğenime vermiş doktor.

çok sağol cnm

merhaba arkadaslar beni hatırladınız mı
eski nick im pofidi idi 2010 subat anneleri topiğinde bende vardım
desifre olunca eski adımı iptal ettim
aranızda hatırlayanlar olur mutlaka
38.haftada sezeryanla bir kızım olmuştu 27-01-2010
şimdi 16.ayın içinde dünya tatlısı
ve tekrar hamileyim 6+2 günlük zaman ne cabuk gecti ve tekrar fabrika ayarlarına geri döndüm
hepinize maşaallah bebekleriniz cok tatlı hiç kopmamışsınız
yaren seninde oğlun hayırlı olsun (birlikte hediyeleşmiştik )
sizleri selamlamak istedim hoşçakalın

örb ben hatırladım nick ini
yeni bebişde hayırlı olsun sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inş.

kızz hatırlamazmıyız seni hiçç..gel sende aramıza tekrardan..hayırlı olsunkızına kardeş geliyormuş.allah tamamına erdirsin inşallah...gel burayada..aramızda hamilelerde var haa

günaydın..
özlemcim geçmiş olsun ya.hay allah üşüttün demekki..
hülyacım herşey yolundaymış paşada maşallah..magnezyum fark ediyo sen düzenli kullan.ama en başta yorulmaman gerek tabi
fatmacım sizede geçmiş olsun.ya bi yerden bi yere gitmek heleki hava değişikligi çocukları çok etkiliyo.alara çabucak iyileşsin inşallah.
gülşah sizede geçmiş olsun bacım.ya bu kız niye hep kabız oluyoki..allah allah.neyse ilaca gerek kalmadan halletmiş bari.iyi iyi..
öznur sanada kolay gelsin.bacım dolgular pek kolay olmuyo.uzun sürüyo..ya nasıl kabul etmezmiş diş yaa..ne olacak şimdi .

günaydın kızlar.

elifcim hoşgeldin, benim çoğu zaman aklıma geliyordun ama işi bırakınca evde netin yok diye biliyordum..kızının adı ney? yeni bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..forumdaki 4. hamilesin benim bildiğim :) hayırlı olsun.

tesekkür ederim kızlar
kızımın adı beray doğumdan sonra işi bıraktım evdeyim
yaramazın peşinde günler gecip gidiyo
baska kimler hamile:90:

biricikmericik te hamile.zeylde doğurdu.bebeklerinin aralarında 11 ay var elif.bide ismini tam yazamıyorum bi arkadışımız daha vardı oda hamileyim diye yazmıştı.bişeygırl dı.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…