iburamin coldmu yoksa burcu bak oda iyi bir ilaç,evet ağrı kesici ateş düşürücü hemde soğuk algınlığına iyi geliyor......
Merhabaa...
bi fırsat bulup ce e bile diyemedim yuh bana...hepinizi merak ediyorum...
çookk yoğun geçiyo günlerim nasıl oldu bilmiyorum ama birden canlandı sosyal hayatım...tabi bunda bi kaç güne katılmamında etkisi büyük :)
ecenaz çok kötü kabızlık çekiyo malesefherşeyi yaptım denedim..yok
bugün doktora gittik ilaç yazdı çatlak falan yok ama kakasını tutuyo korkudan..kanamada yok
ilaç ları aldım geldim daha bi tane bile içmeden corrr diye doldurdu bezi hahha:)) neyse kurtulsudna yavrum...
wayyy aktif hatun seniii.ya bak sen birşey kullanıyorsun ama farkında değilsin oda kabız yapıyor 2-3 gün boyunca yediklerini hep kalem kalem yaz dr a gidince göster o sana neyin yaptığını söyler.ilaçlada olsa kakasını yapsın korkar yapmak istemezse pskolojik olarak hep öyle devam eder.
hep öyle olur ya birşey çalışmıyor der usta çağrırsın tıkır tıkır çalışır yalancı çıkarsın.
geçmiş olsun bazen banada oluyo böle bi kere ekg çekinmiştim bişiy çıkmamıştıGünaydın kızlar nasılsınız aslında tünaydın demelıyım saat nasılda gecıyor ısler yogun olunca farkına bıle varmıyorum ya...
Sabah oyle zor kalkdımkı dün akşam yemegınden sonra bır anda kalbım sıkışdı nasıl atıyor güm güm kolum uyuştu attım kendımı yataga Çınar nasıl aglıyor kolumu kaldırıp alamıyorum çocugu eşıme seslenemıyorum öyle kötü oldum kı Eşım Çınarın ağlamasına geldı yanıma gördü benı şaşırdı çınarı verdı yanıma nasıl sarıldı bana sustu öpüyor yavrum korktu 10-15 dakıka kolum uyusuk kaldı öyle ayagımı havaya kaldırıp öylece uzandım anlamadım ne olguğunu ama üşüttüm galıba o uyuşukluk benı mahvettı ama gece erken den yattım bugun ıyıyım neden oldu anlayamadım
geçmiş olsun alarayaselam kizlar nasilsiniz?ben nazillide annemlerdeyim1 haftaoldu geleli.alarada grip oldu cok fena hava degisimindenmidir anlamadim.peditus veriyorum.siz ne veriyosunuz grip durumunda,hangisi daha etkili acaba
hadi bakalım sağlıkla gelsin paşacık annesi zayıf da olsa sağlıkla doğsunda benim oğlum 2,600 doğmuştu minicikti büyüyolar kaşla göz araası:)he bu arada doktor 3. defa erkek demiştik değil mi diyor...ben de gözümle gördüm yani
cnm tek isim koy bence ben 2 isim koyduğumuz için çok pişmanımkızlar hadi ömerin yanına bi isim bulalım birlikteeeeeeeeeeee ????????
hay Allah geçmiş olsun ya şu dişlerden bende çok çektim vallayahu kaç haftadır dişciye gidiyorum
2 dişime kanal yapıldı
neler çektim anlatamam
kaç kutu hap kullandım ağrıdan
son yapılan kanal tedavisi olan diş
çok şiddetli ağrıdı
gece yarısı dişciyi aradık gittik
dişi tekrar boşalttı
ağrı kesildi hemen
sonra dedi diş tedaviyi kabul etmiyo
çürük çok derin olmuş
çektiler 2,3gün sonra
o kadar tedavi ol iğne ye dişim kurtulsun diye
sonra çekilip gitti işte
moralim çok bozuldu
dişlerimi de düzünli fırçaldığım halde çekilmesi
içimi yaktı....annnem diyo her çoçukta bi diş gider.
5 tane doğurmaktan vazgeçtim
gözünüz aydın cnm Allah sağlıkla büyütüsün analı babalı inş.Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok..eltim doğum yaptı dün suyu gelmiş sabah öğleden sonra sezeryana aldılar..ardamız geldi..3 kilo doğdu çok ufak yaaa bizimkiler kocamannnn
hülya ömer ismi çok güzel ben oğlum olsa oğuz koymak isterdim...
mrb cnmMerhabaa...
bi fırsat bulup ce e bile diyemedim yuh bana...hepinizi merak ediyorum...
çookk yoğun geçiyo günlerim nasıl oldu bilmiyorum ama birden canlandı sosyal hayatım...tabi bunda bi kaç güne katılmamında etkisi büyük :)
ecenaz çok kötü kabızlık çekiyo malesefherşeyi yaptım denedim..yok
bugün doktora gittik ilaç yazdı çatlak falan yok ama kakasını tutuyo korkudan..kanamada yok
ilaç ları aldım geldim daha bi tane bile içmeden corrr diye doldurdu bezi hahha:)) neyse kurtulsudna yavrum...
HEEE iburamin cold evet.bize çok işe yaradı valla Fatma evde varsa hemen kullan ama bizim dr 2 aydan fazla süre dolapta açık beklemiş ilaçları verme dedi bana.bi sor annene 7-8 aydır duruyorsa orda verme onu.
Sağol Selmacığım.
wayyy aktif hatun seniii.ya bak sen birşey kullanıyorsun ama farkında değilsin oda kabız yapıyor 2-3 gün boyunca yediklerini hep kalem kalem yaz dr a gidince göster o sana neyin yaptığını söyler.ilaçlada olsa kakasını yapsın korkar yapmak istemezse pskolojik olarak hep öyle devam eder.
hep öyle olur ya birşey çalışmıyor der usta çağrırsın tıkır tıkır çalışır yalancı çıkarsın.
Ömer Burak koy :)
Duru Zeynep ( zeynep ablamın adı ve çok severim 1 kızım daha olsa 2. ismini yine Zeynep koyucam)
geçmiş olsun bazen banada oluyo böle bi kere ekg çekinmiştim bişiy çıkmamıştı
geçmiş olsun alaraya
hadi bakalım sağlıkla gelsin paşacık annesi zayıf da olsa sağlıkla doğsunda benim oğlum 2,600 doğmuştu minicikti büyüyolar kaşla göz araası:)
cnm tek isim koy bence ben 2 isim koyduğumuz için çok pişmanım
hay Allah geçmiş olsun ya şu dişlerden bende çok çektim valla
gözünüz aydın cnm Allah sağlıkla büyütüsün analı babalı inş.
mrb cnm
ialç verince doktor yapmış iyi olmuş ben lağmanla yaptırıyorum hep yapmıyo korkuyo çok bazen kendi yaptığıda oluyo tabi
merhaba arkadaslar beni hatırladınız mı
eski nick im pofidi idi 2010 subat anneleri topiğinde bende vardım
desifre olunca eski adımı iptal ettim
aranızda hatırlayanlar olur mutlaka
38.haftada sezeryanla bir kızım olmuştu 27-01-2010
şimdi 16.ayın içinde dünya tatlısı
ve tekrar hamileyim 6+2 günlük zaman ne cabuk gecti ve tekrar fabrika ayarlarına geri döndüm
hepinize maşaallah bebekleriniz cok tatlı hiç kopmamışsınız
yaren seninde oğlun hayırlı olsun (birlikte hediyeleşmiştik )
sizleri selamlamak istedim hoşçakalın
merhaba arkadaslar beni hatırladınız mı
eski nick im pofidi idi 2010 subat anneleri topiğinde bende vardım
desifre olunca eski adımı iptal ettim
aranızda hatırlayanlar olur mutlaka
38.haftada sezeryanla bir kızım olmuştu 27-01-2010
şimdi 16.ayın içinde dünya tatlısı
ve tekrar hamileyim 6+2 günlük zaman ne cabuk gecti ve tekrar fabrika ayarlarına geri döndüm
hepinize maşaallah bebekleriniz cok tatlı hiç kopmamışsınız
yaren seninde oğlun hayırlı olsun (birlikte hediyeleşmiştik )
sizleri selamlamak istedim hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?