2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dün çok iş yaptım.sildim süpürdüm.off ev yine darmadağınık.valla insanda heves kalmıyo böyle dğalıncahiç iş yapasım yok..
sibelde kaç gündür yok .nerde bu kız..

hamileler çogaldı ya.ne güzel...bakalım sizler ne yapacaksınız.nasıl gececek hayatınızbelirli bi zamandan sonra bi düzene giriyo hayat..

Son düzenleme:
hayırlı olsun inşaallah
yanlız benim şimdiki bebek daha görünmedi
5+6 da sadece kese vardı pazartesi tekrar gidicem ve ultrasonda 5 haftalık çıktı
ama kızımın 6+0 da kalp atışıda vardı
bakalım artık beklemekten baska yapacak bişey yok hayırlısı inşaallah

planlı bi gebelikmi elif..
hayırnlıs olsun sende biliyorsun erken daha kalp atışı için.ee anlat bakalım bunca aman ne ettin.nasılsın.kızın nasıl..hayat nası gidiyo..anlatacak bişiyler vardır onca zamandan sonra hımm.

Günaydın....
bende hatırlıyorum pofidiyi...hayırlı olsun canım yeni bebeğin...hoşgeldin tekrar aramıza..
üff benimde bi sürü işim var yine yaa...benimmi işim bitmiyo çokmu dağınığım anlamıyorumki dön dolaş sil süpür topla yine aynı...havada berbat...

yok canım ya sürpriz oldu
ama bu seferki biraz daha yakın takipte olacakmış
ilk doğumda preeklampsi baslamıştı acil doğuma aldılar
bundada tekrarlayabilir diyor dr bide kilo almak yasak kızımda 20 kilo almıştım

benimde yaa.valla yoruldumm..
günaydın sanada.

anam doğuran bile var
aboooooo:86:

oo tabi kız hemde aralıkta doğurdu:) maşallah..

olsun hayırlı olsun inşallah.
ya preeklampsi nedir:26:.kilo almamak için istersen bi diyetisyene git yada ayarlayablirsen az ve sık sık yersin olun biter.hadi bakalım.benim kızda 28 ocakta doğdu..seninle az bi aramız vardı zaten:)

ne olsun canım işte
doğum yapınca hemen kalktım zaten eridim bittim
derken benim kıza bir gaz dadandı hayat küstürdü beni resmen ve halada gazı var
kızım 4 aylıkken baska bir semte tasındım
ek gıdaya gectik ama beray cok zor alıştı ek gıdaya yutmazdı yemezdi kusardı ağlardı belki 5 ay böyle gecti 11 aylık yürüdü
geceleri hala 4 kez falan uyanır devam sütü içmez biberon almaz
iyi kötü emziriyorum ama bir süre sonra sütten keseceğim dr kes dedi
her yeri karıştıran ortalıkta kağıt pecete gazete falan bulsa hemen oturup yemeye baslayan sadece 4 tane dişi olan kel kafalı 11 kilo 81 cm bi bıcırığım var

çok güzel anlatmışsın..maşallah beray hanıma..
o yiyememe işi bizdede var.hala çorbayı blendırlıyorum ama eline et ver yiyo.nasıl iş anlamadım..:26:yemeklerde pütürü sevmiyo..bisküvi kraker.et meyve havuç yer ama yemekte asla.sevmiyo.ya kusuyo yada diyile tükürüyo..
benim kızımda biberon alalı 1 ay oluyo şükür.oda ben iki hafta oldu sütten kestim..onunda etkisi çok oldu .sütü kesince bibedonda aldıı sütte asla içmezdi şimdi süt delisi çıktı başıma

aha denizde geldi..bugün gelmeyenleri yoklama yaptık herhal..gel kız sen nasılsın ikide sen anlat

İyiyim hamdolsun geziyom kız:) İki çocukla o memleket senin bu memleket benim:)
Annem hastalandı bi de istanbulda kaldım epey bi süre.Yine gitmiştim kardeşimin bebeği oldu.İşte anca evime teşrif ettim:)

Büyüttüm çocukları valla Toprak kocaman adam oldu.Kendi kendine yiyyo,içiyo,uyuyo şükür.
Zeynepte 4.5 aylık oldu çıktı aradan aanlayacağın:)

Senin kızlar nasıl bacım özledim sizi

bacım tebrik ederim
efsane yazmışsım 1 yılda iki çocuk
maşaallah nasıl altından kalktın

2 gündür giremiyorum kızlar işler çok yoğun.burada bir kişiye işden çıkaracaklar.onun işide bana kaldı :18: 2 haftaya kadar ayrılacak.çok stres oldum anlatamam.dün kendimi çok sıktım ellerimin üzerinde kırmızı kırmızı noktalar çıktı.sonra yolda eşim biraz sakinleştirdi geçti.
ama benim çok heyecanlı bi yapım var alışana kadar ne yapıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…