geldim doktordan..ama radyolog izindeymiş,ayrıntılıya cumartesi öğleden sonra gideceğim..
genel olarak iyi çok şükür bir problem yok..1 hafta geriden takip ediyoruz hala ve haftasına göre de kilosu düşük çıktı 40 grpek üstünde durmuyorum,inşallah doğuma yakın toparlar miniğim..345 gr şu anda :)
ben de 2 kilo almışım..toplamda 4 kilo almış oldum..fakat ağustosda doğum yapacakların kimi 9 kimi 11 kilo almış
doktor şikayetin varmı dedi..dedim hergün biyerim ağrıyor,karnım,kasıklarım,belim..pazar gününden beri de bacağım ağrıyor..hiç bişey demediartık çıkarken ben magnezyum istiyorum dedim,faydası olmaz ama yazayım dedi sinir oldum işte böyle.
Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok..eltim doğum yaptı dün suyu gelmiş sabah öğleden sonra sezeryana aldılar..ardamız geldi..3 kilo doğdu çok ufak yaaa bizimkiler kocamannnn
hülya ömer ismi çok güzel ben oğlum olsa oğuz koymak isterdim...
Merhabaa...
bi fırsat bulup ce e bile diyemedim yuh bana...hepinizi merak ediyorum...
çookk yoğun geçiyo günlerim nasıl oldu bilmiyorum ama birden canlandı sosyal hayatım...tabi bunda bi kaç güne katılmamında etkisi büyük :)
ecenaz çok kötü kabızlık çekiyo malesefherşeyi yaptım denedim..yok
bugün doktora gittik ilaç yazdı çatlak falan yok ama kakasını tutuyo korkudan..kanamada yok
ilaç ları aldım geldim daha bi tane bile içmeden corrr diye doldurdu bezi hahha:)) neyse kurtulsudna yavrum...
dün çok iş yaptım.sildim süpürdüm.off ev yine darmadağınık.valla insanda heves kalmıyo böyle dğalıncahiç iş yapasım yok..
sibelde kaç gündür yok .nerde bu kız..
İyiyim hamdolsun geziyom kız:) İki çocukla o memleket senin bu memleket benim:)
Annem hastalandı bi de istanbulda kaldım epey bi süre.Yine gitmiştim kardeşimin bebeği oldu.İşte anca evime teşrif ettim:)
Büyüttüm çocukları valla Toprak kocaman adam oldu.Kendi kendine yiyyo,içiyo,uyuyo şükür.
Zeynepte 4.5 aylık oldu çıktı aradan aanlayacağın:)
Senin kızlar nasıl bacım özledim sizi
dur kız sen yazınca bile ben stres oldum..2 gündür giremiyorum kızlar işler çok yoğun.burada bir kişiye işden çıkaracaklar.onun işide bana kaldı :18: 2 haftaya kadar ayrılacak.çok stres oldum anlatamam.dün kendimi çok sıktım ellerimin üzerinde kırmızı kırmızı noktalar çıktı.sonra yolda eşim biraz sakinleştirdi geçti.
ama benim çok heyecanlı bi yapım var alışana kadar ne yapıcam bilmiyorum.
slm kızlar naber...kaç gündür yoktum..beni birtek Ayşegülcüm merak etmş..küstüm valla...eşime diyorum daha kulüpteki kızlar bni ederler kaç gündür girmiyorum diye neyse...
net yoktu..tlfonda bi sorun varmış..yapıldı şükür..birazdan da arkadaşa gidicem..bi selam vereyim dedimdi...
fotolara yorum yapan herkese teşkür
net olmadığından bendekilri yükleyemdim..gelince yüklrim..
bende okula utku yu almaya gidicm..burağın uyuyası tuttu..kalksa çıkıcam..
dmkki hayalgücü sana çkmş ayşgül...
hüyla bende çok istedim gitmesini.ama alanyada maşallah fiyatlar epeyce şüksek.yarım gün 400 demişlerdi.çok ama ya.bi yandanda araba taksidi ödeyince paşa paşa evde kaldı kızım..ama defne daha şanslı çünkü tayiniiz nere çıkarsa genelde büyük şeherlerde eşiin iş kreşleri oluyo .muhakkak denk gelecegimizi düşünüyorum.burdad araştırdıkta yokmuş.(zaten ne varki).ama artalyada var mesela maliye kreşi.oraya seneye gidersek kesin gidecek defne.ama zeynebin öyle bi şansı olmadı.bence eğitim hemde gelişimi açısından kresler çok önemli rol oynuyo..gönder tabi.zeynep süper ya,maşallah
ben burağı anaokulundan önce 1 ya da 2 sene kreşe göndermeyi düşünüyorum,tabi kardeşini de :)
eğer çalışmıyo olursam,yarım gün,çalışıyo olursam ve annemler burda olursa yine yarım gün,çalışıyo olursam ve annemler burda olmazsa, mecbur tam gün...
ya kızlar size şok haberi vermeyi unuttum ben..
ablamın eşi bin pişman olmuş..ablama geri dönmek istiyor..sen nasıl istersen öyle olsun diyor..ev-araba vaadleri falan :)
ablam da birtakım kararlar aldı..ona 1 yıl süre verecek,bu sürede ev alıncak,+500 lira aylık nafaka ödeyecek,+ artık adam olduğuna ablamı ikna edecek..
eğer şartlar sağlanırsa,ablam geri dönecek..değilse aynı hayatına devam..bu cumartesi gelecekler büyükler konuşmaya..
bana kalsa hiç istemiyorum dönmesini..çünkü adam dengesiz..önce bi sağlık raporu almalı :)
ama gel gör ki,ablam bi türlü rahat edemedi baba evinde...yağla,balla da olsa rahat edilmiyor baba evinde..:26:
slm kızlar nasılsınız...
hava bugünde kapalı malesef ya(
ömerin altını değiştirince zıbınıyla kaçıyo elimden
çıplak dolaşmak o kadra hoşuna gidiyoki
yaz gelsede doya doya dolaşsa barii
ayşegül benim hayal gücümde çok güzeldir
çoçukken ne oyunlar oynardım anlatsam gülersin
kızında çok şanslı o yüzden
hülyaa ablan için hayırlısı olsun canım inş.
baba evide olsa bu saatten sonra herkesin kendi evi rahat oluyordur ne yapsın
sibelll hoşgeldin canımm bu sıpalar uyutsan uyumazlar
lazım oluncada uyurlar:)))
tünaydın herkesebugün biraz geç aldık,ereni okula gönderdim bugün inş.koşup terlemez yine, havadanmıdır ne sürekli uyuyoruz zeynoyla bugün çok uyuşukuz anakız.......
burda rüzgar çok var yaa..Selam kızlar nasılsınız
Bizim çok şükür bugün burda güneş var .Paşam öğle uykusunu uyuduktan sonra onu parka götürmeyi düşünüyorum ozamana kadar buralardayım
bizde gezmeye gidiciz:))))
komşumuza uğruyacağız biraz
akşamda babamızın arkadaşlarını ziyarete gideceğiz..
yarında konyaya gidecek gibiyim
fullll geziyorum şu sıralar
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı yazılar yazsın inş.Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok..eltim doğum yaptı dün suyu gelmiş sabah öğleden sonra sezeryana aldılar..ardamız geldi..3 kilo doğdu çok ufak yaaa bizimkiler kocamannnn
hülya ömer ismi çok güzel ben oğlum olsa oğuz koymak isterdim...
Yazık kuzuma ya neden oluyor acaba zordur tabiMerhabaa...
ecenaz çok kötü kabızlık çekiyo malesefherşeyi yaptım denedim..yok
bugün doktora gittik ilaç yazdı çatlak falan yok ama kakasını tutuyo korkudan..kanamada yok
ilaç ları aldım geldim daha bi tane bile içmeden corrr diye doldurdu bezi hahha:)) neyse kurtulsudna yavrum...
Aramıza tekrardan hoşgeldin canım ben seni çok iyi hatırlıyorum .Yeni bebişinde hayırlı olsun Allahım onuda sağsalim kucağına almayı nasip etsin .Netin var artık galiba bundan sonra sık sık gel canım senin sohbetlerin çok neşeli oluyordumerhaba arkadaslar beni hatırladınız mı
eski nick im pofidi idi 2010 subat anneleri topiğinde bende vardım
desifre olunca eski adımı iptal ettim
aranızda hatırlayanlar olur mutlaka
38.haftada sezeryanla bir kızım olmuştu 27-01-2010
şimdi 16.ayın içinde dünya tatlısı
ve tekrar hamileyim 6+2 günlük zaman ne cabuk gecti ve tekrar fabrika ayarlarına geri döndüm
hepinize maşaallah bebekleriniz cok tatlı hiç kopmamışsınız
yaren seninde oğlun hayırlı olsun (birlikte hediyeleşmiştik )
sizleri selamlamak istedim hoşçakalın
Aman iyi olda bizde seni merak ettik gez anacım gez kuzuları büyüttün artık maşallah hepinizeİyiyim hamdolsun geziyom kız:) İki çocukla o memleket senin bu memleket benim:)
Annem hastalandı bi de istanbulda kaldım epey bi süre.Yine gitmiştim kardeşimin bebeği oldu.İşte anca evime teşrif ettim:)
Büyüttüm çocukları valla Toprak kocaman adam oldu.Kendi kendine yiyyo,içiyo,uyuyo şükür.
Zeynepte 4.5 aylık oldu çıktı aradan aanlayacağın:)
Senin kızlar nasıl bacım özledim sizi
Kolay gelsin canım sana yaparsın hiç merak etme sen sakin ol yeter .Hem senin içinde deneyim olacak bunuda unutma2 gündür giremiyorum kızlar işler çok yoğun.burada bir kişiye işden çıkaracaklar.onun işide bana kaldı :18: 2 haftaya kadar ayrılacak.çok stres oldum anlatamam.dün kendimi çok sıktım ellerimin üzerinde kırmızı kırmızı noktalar çıktı.sonra yolda eşim biraz sakinleştirdi geçti.
ama benim çok heyecanlı bi yapım var alışana kadar ne yapıcam bilmiyorum.
Gez şekerim gezbizde gezmeye gidiciz:))))
komşumuza uğruyacağız biraz
akşamda babamızın arkadaşlarını ziyarete gideceğiz..
yarında konyaya gidecek gibiyim
fullll geziyorum şu sıralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?