2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hülyacım kramplara iyi geleceğine eminim.kullan sen hepimiz kullandık işe yaradı.
sen miniğin kilosuna takılma sağlıklı olsun önemli olan o değilmi zaten.

yeni bebişiniz hayırlı olsun serapcımm.Allah uzun ömürler versin.

ohh ilaca gerek kalmadan rahatlamış ece hanım.inşallah tekrarlamaz bu durum da rahat rahat yapar kakasını.

dün çok iş yaptım.sildim süpürdüm.off ev yine darmadağınık.valla insanda heves kalmıyo böyle dğalıncahiç iş yapasım yok..
sibelde kaç gündür yok .nerde bu kız..

yap yap aynı be ayşegülcüm değişen bişey olmuyor.
hele sende 2 tane var vayy haline.bizim evdeki bi canavar yetiyo dağıtmaya.senin durum daha vahim

özlemcim geçmiş olsun canım sanada.alıntı yaptım ama silindi.
üşütmüş olabilirsin bi kaç gün koru kendini.hatta takip et bakalım tekrarlayacakmı.öyle bişey olursa dr.'a görün canım ihmal etme.ahh kıyamam çınarıma korkmuştur oda.sana sarılıp acını hafifletmeye çalışmış yavrum benim.

slm kızlar naber...kaç gündür yoktum..beni birtek Ayşegülcüm merak etmş..küstüm valla...eşime diyorum daha kulüpteki kızlar bni ederler kaç gündür girmiyorum diye neyse...

net yoktu..tlfonda bi sorun varmış..yapıldı şükür..birazdan da arkadaşa gidicem..bi selam vereyim dedimdi...

fotolara yorum yapan herkese teşkür
net olmadığından bendekilri yükleyemdim..gelince yüklrim..

hımm iyi anam gezde.sen.merak ettik ..valla 4,5 aylık oldumu yaa.maşallah..hakkaten çıkmış aradan...
kız maşallah toprak beye.demek her işini gücünü kendi görüyo.erabbim bi kolaylık veriyo işte.kimseyi darda bırakmaz.şükür:))

dur kız sen yazınca bile ben stres oldum..herşeyi tamamen senden bekleecekler degilya.enin yeni oldugunu ilimiyorlar ee daha ne.yapamam edemem gibi şeylar düşünürsen işinaltından kalkman daha zor olur.ben herşeyin üstesinden gelirim evellah diyceksin.bilmedigin varsa pat diye yapıştıracaksın ben yeniyim diyceksin.ki sendende beklentileri çok olmaz zati.zamanla olacak.aslında daha iyi bence ögrenme hızın artacak ne güzel.daha çabuk kavrarsın herşeyi..canım benim kolay gelsin..

hımm bende annenlere falan gittin sandım..iyi neyse erşey yolundaymış..sende ben gibi günlük idince dedim nerde bu kız.herkes merak etmiştir yaa..arada kaynıyo işte..çalışıyo herkes

evemi tekrar temizledim.yemegimi ettim..12 de kocayı yemege çağırdım evde eye gel dedim.tamam dedi onu bekliyorum..genelde ögle iş yerinde yiyo burda..alanyada hergün geliyordu son zamanlarda gelmiyordu ordada arkadaşlarla biraz zaman geçereyim diye.öyle işte gelsin bugün dedim..defnede uyuyo.gerçe uyudu epey uyanır şimdi.size bakayım dedim..zeynepte masal kitabını almış bebeklerene masal anlatıyo.kırmızı başlıklı kızı.hayal gücü şahane benim kızımın yaa.nasıl anlattıysam aynan öyle anlatıyo

bende okula utku yu almaya gidicm..burağın uyuyası tuttu..kalksa çıkıcam..

dmkki hayalgücü sana çkmş ayşgül...

bende okula utku yu almaya gidicm..burağın uyuyası tuttu..kalksa çıkıcam..

dmkki hayalgücü sana çkmş ayşgül...

ayy seneyede benim okul maceram başlayacak.bende çok heyecan var yaa.çok mmutluyum.çok duyguluyum.sanırım okula giderken ben çok ağlarım kızım büyüdü diye..ah ah..biraz aşagıda anakolu var.özelmi devletinmi bilmiyorum.ama anasınıfı okulu sadece..özelse fiyatına bakarım mikra ı fena değgilse oraya göndermeyi düşünüyorum.çok uçuksa fiyatı normal ilkokula gönderecegim..aslında bi yandanda ilkokul olsun diyorum okul havasını şimdiden alsın diyorum.bakalım..havalar çok ısınsın.haziran gibi gidip konuşacagım nasılmış orası..

ayy keşke bana çekse hayal gücüm benimde süperdir..neler kurarım nelerr:97:

özlem hoşgeldin canım..seni en çok ben aklımdan geçiriyorumdur heralde..burağa yetişemedikçe, iki cocukla ne yapcam ben diye düşünürken,özlem ne yapıyor acaba diye de düşünüyorum :) nasıl geçiyor günler? resimleri gördüm,çok benziyolar birbirlerine maşallah..

sibel hoşgeldin bacı,ben de pek sık giremiyorum bu ara..yoksa farketmediğimizden değil, yazamadığımızdan şekerim..

pınar stres yapma kız,sakin sakin ilerlersen işlerin yolunda gider..ben sende o ışığı görüyorum canım,halledersin sen

zeynep süper ya,maşallah

ben burağı anaokulundan önce 1 ya da 2 sene kreşe göndermeyi düşünüyorum,tabi kardeşini de :)
eğer çalışmıyo olursam,yarım gün,çalışıyo olursam ve annemler burda olursa yine yarım gün,çalışıyo olursam ve annemler burda olmazsa, mecbur tam gün...

ya kızlar size şok haberi vermeyi unuttum ben..

ablamın eşi bin pişman olmuş..ablama geri dönmek istiyor..sen nasıl istersen öyle olsun diyor..ev-araba vaadleri falan :)

ablam da birtakım kararlar aldı..ona 1 yıl süre verecek,bu sürede ev alıncak,+500 lira aylık nafaka ödeyecek,+ artık adam olduğuna ablamı ikna edecek..

eğer şartlar sağlanırsa,ablam geri dönecek..değilse aynı hayatına devam..bu cumartesi gelecekler büyükler konuşmaya..

bana kalsa hiç istemiyorum dönmesini..çünkü adam dengesiz..önce bi sağlık raporu almalı :)
ama gel gör ki,ablam bi türlü rahat edemedi baba evinde...yağla,balla da olsa rahat edilmiyor baba evinde..:26:

aa Hülya nasıl unutursun böyle bi haberi vermeyi kızz
benim aklıma gelen başıma gelir zaten hep söylerim...hep içimden geçiriyodum o adam geri döner pişman bi durumda diye...vay sürünesice vayyy demek aklı başına geliyo ... iyi yapmılş hacer 1 yıl süre vermekle...hayırlısı bakalım

tünaydın herkese bugün biraz geç aldık,ereni okula gönderdim bugün inş.koşup terlemez yine, havadanmıdır ne sürekli uyuyoruz zeynoyla bugün çok uyuşukuz anakız.......

ÖZLEM büyüttün valla kuzuları maşallah...helal olsun...
PINAR stres yapma bacım dicem dee sende benim gibisin anladığım kadarıyla...o iş herneyse rayına oturuna kadar yada ben alışana kadar heyecanım stresim bitmez...allah kolaylık versin işlerinde..
SELMA tünaydın...oh uyuyun kapalı havada başka napılırki zaten...

ECENAZ da bugün mayışık yastığını almış yerlerde debeleniyo:))

slm kızlar nasılsınız...
hava bugünde kapalı malesef ya(
ömerin altını değiştirince zıbınıyla kaçıyo elimden
çıplak dolaşmak o kadra hoşuna gidiyoki
yaz gelsede doya doya dolaşsa barii
ayşegül benim hayal gücümde çok güzeldir
çoçukken ne oyunlar oynardım anlatsam gülersin
kızında çok şanslı o yüzden
hülyaa ablan için hayırlısı olsun canım inş.
baba evide olsa bu saatten sonra herkesin kendi evi rahat oluyordur ne yapsın
sibelll hoşgeldin canımm bu sıpalar uyutsan uyumazlar
lazım oluncada uyurlar:)))

Selam kızlar nasılsınız

Bizim çok şükür bugün burda güneş var .Paşam öğle uykusunu uyuduktan sonra onu parka götürmeyi düşünüyorum ozamana kadar buralardayım

bizde gezmeye gidiciz:))))
komşumuza uğruyacağız biraz
akşamda babamızın arkadaşlarını ziyarete gideceğiz..
yarında konyaya gidecek gibiyim
fullll geziyorum şu sıralar

hüyla bende çok istedim gitmesini.ama alanyada maşallah fiyatlar epeyce şüksek.yarım gün 400 demişlerdi.çok ama ya.bi yandanda araba taksidi ödeyince paşa paşa evde kaldı kızım..ama defne daha şanslı çünkü tayiniiz nere çıkarsa genelde büyük şeherlerde eşiin iş kreşleri oluyo .muhakkak denk gelecegimizi düşünüyorum.burdad araştırdıkta yokmuş.(zaten ne varki).ama artalyada var mesela maliye kreşi.oraya seneye gidersek kesin gidecek defne.ama zeynebin öyle bi şansı olmadı.bence eğitim hemde gelişimi açısından kresler çok önemli rol oynuyo..gönder tabi.

sağol canım..

aa ciddimisin.ee kadın için zor derer ama erkek içinde dahada zordur.iyi olmuş.pişman olmuş ne gzel.ablında çok iyi akıl etmiş.böylesi daha iyi ona zaman vermesi.hemen oluruna bırakmaması iyi oldu.bak evde kalacagını dşündü o şimdi.ama umdugu gibi gitmedi hiçbişey..allah bundan sonrasını ihsan etsin enişten için.:))

hoşgeldin kız..bilirmmmm senen hayıl gücünün kuvvetli oldugundan hiç süphem yokk

tünaydın herkese bugün biraz geç aldık,ereni okula gönderdim bugün inş.koşup terlemez yine, havadanmıdır ne sürekli uyuyoruz zeynoyla bugün çok uyuşukuz anakız.......

ee uyku uyuşukluk getirir kız.çok uyuma:))
erende koşacak elbette.ama hazta olmasın inşallah.dur demeden anlamıyorlarkii..
Selam kızlar nasılsınız

Bizim çok şükür bugün burda güneş var .Paşam öğle uykusunu uyuduktan sonra onu parka götürmeyi düşünüyorum ozamana kadar buralardayım
burda rüzgar çok var yaa..(

ooo gez bacım.iyi olurr...

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı yazılar yazsın inş.

Yazık kuzuma ya neden oluyor acaba zordur tabi

Aramıza tekrardan hoşgeldin canım ben seni çok iyi hatırlıyorum .Yeni bebişinde hayırlı olsun Allahım onuda sağsalim kucağına almayı nasip etsin .Netin var artık galiba bundan sonra sık sık gel canım senin sohbetlerin çok neşeli oluyordu

Aman iyi olda bizde seni merak ettik gez anacım gez kuzuları büyüttün artık maşallah hepinize
Anneciğine gecmiş olsun ,bebişinizide Analı babalı büyütün sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun inş.

Kolay gelsin canım sana yaparsın hiç merak etme sen sakin ol yeter .Hem senin içinde deneyim olacak bunuda unutma

Gez şekerim gez Dişinde kötü olmuş çekilmesi evet ama kanal tedavisinin öyle bir durumu oluyor .
Bende yaptırdım hamile kalmadan önce ama benim dr başından sonuna kadar ne kadar iyi başlarsak başlayayım dişi kurtaramayabilirizde ona göre dedi .Tek bir diş için 1 ay gittim geldim benim çürük sinirlere varmıştı ama kurtuldu çok şükür şimdi rahattım

Hülyacım umarım ablan için herşeyin en iyisi ,en hayırlısı olur .Bizimde görümcenin başından geçtiği için biliyorum ne kadar zor bir durum olduğunu , Allah ablanın yüzüne baksın, gönlüne göre versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…