2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun bebişiniz serapcım allah analı babalı büyütsün inş....

evet ya hamilelikte dişler gidiyor malesef benimde erene hamileyken dişim kırıldı kendi kendine,

ömer ismini çok seviyorum ben kayınpederimin ismi ömer, kayınpederimide çok sediğim için keremin ilk ismini ömer koydum bende, zaten benim eşim tek çocuk,eşimden başka çocukları yok kayınvalidem ömer koyarsanız çok seviniriz demişti bende kırmadım onları, ömer kerem anlamıda güzel, hoca ismini kulağına okurken inş.adın gibi adaletli ve merhametli bir insan olursun demişti.......

kabızlık zor ya kıyamam ecenaza neyse yapmışta rahatlamış kuzum geçmiş olsun canım
.....
bende hatırladım seni, hoşgeldin tekrardan bebişinde hayırlı olsun canım.....

günaydınlar hayırlı günlerr

günaydın kızlar

dün çok iş yaptım.sildim süpürdüm.off ev yine darmadağınık.valla insanda heves kalmıyo böyle dğalıncahiç iş yapasım yok..
sibelde kaç gündür yok .nerde bu kız..
aynen yap yap hep aynı malesef, bazen sitem ediyorum eşime, bana yazık değilmi diye 4 kişi dağıtıyor bir kişi topluyor adaletmi bu
...

hayırlısı canım daha erken kalp atışı için merak etme.....

bizim burada da hava berbat malesef....

Hu huu biri beni mi andı:) Nabersiniz kızlar?
nerelerdesin özlemcim hoşgeldin, biz iyiyiz sen nasılsın çocuklar nasıl......

maşallah kuzucuklara 4,5 aylık oldu demek zeyno annene geçmiş olsun,bebişinizde hayırlı olsun özlemcim.....

stres yapma pınarcım herşey halledilir ,sağlık önemli olan dikkat et kendine canım....

hoşgeldin sibelcim nasılsınız...

maşallah zeynoya akıllı kızım benim inş.benim zeynoda öyle olur.....

okula başlarken,okul gösterilerinde ağladım bende hep, insan çok duygulanıyor, gurulanıyor valla ayşegülcüm allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları inş....

hakkında hayırlısı olsun canım inş.mutlu olur ablan.....

yaz gelemedi bir türlü ya off .....

hoşgeldin nurcum zeynepte öyle altını değiştirirken kaçıyor hep yaramazlar

Selam kızlar nasılsınız

Bizim çok şükür bugün burda güneş var .Paşam öğle uykusunu uyuduktan sonra onu parka götürmeyi düşünüyorum ozamana kadar buralardayım
a.s hoşgeldin iyiyiz canım siz nasılsınız....

bizde gezmeye gidiciz:))))
komşumuza uğruyacağız biraz
akşamda babamızın arkadaşlarını ziyarete gideceğiz..
yarında konyaya gidecek gibiyim
fullll geziyorum şu sıralar
iyi gezmeler size

defnenin karnını doyurayım görüşürüz
görüşürüz ayşegülcüm.....

Herkes nereye dağıldı yine :84:

ATLAYA ATLAYA OKUDUM ANCAK BU KADAR OLDU.

Pofidi hoş geldin.Hatırladık tabii bak çoğumuzda hatırlamışız.Bebeğin kalp atışlarınıda duyarsınız inşallah.Sağlıkla gelsin.
ben 8. haftada duymuştum kalp atışlarını her çoçuk aynı olmuyor.

20 kilo çokmu ben 26 kilo aldım biliyormusun senin dr beni görse vuru tahminimce :)

Pınar Canım iş başa düşünce pek ala altından kalkılıyor yoruluyorsun ama herşeye daha hakim oluyorsun hiç sıkıntı yapma bende altından kalkacağına inanıyorum ki tıkandığın yerde çaktırmadan arar eşine bile sorarsın en azından bu avantajın var.

Hülya size sok haberim var diyince ablamla ilgili olduğunu hissettim ama boşandılar bittimi diye geldi ilk aklıma.Barışmak teklifini hemen hayır diyip kestirip atmadıpğına göre bi tarafı halen orda kalmış.Hakkında hayırlısı neyse o olsun.kimisinin 2.3. denemesindede hiç birşey değişmiyor kimisindede 2. denemede adam bambaşka biri olup düzeliyor inşallah olacaksa 2. seçenek olsunda çok iyi olsun.

gülşahım pazar eğer hava güzel olursa annemlerle ne zmaandır ertelediğimiz pikniğe gideceğiz..eğer olmazsa evdeyiz yine..tabi benim belim,karnım,bacağım bi arıza çıkarmazsa..

cumartesi sizi davet etmek niyetimdi ama hem doktora gideceğim ayrıntılı için,hem de ablamın malum misafirleri gelecek.. hafta içi bi gün ayarlayalım, bu hafta bizim ev müsait olur,sen de gelirken bi kek yaparsın zaar :) ben de çay koyarım,oldu da bitti :)

evet burcu,bir yanı çok mutlu,bir yanı endişeli..dedim hiç cocuklarım için falan deme,sen kendin de istiyorsun gitmeyi..ben böyle yüzüne söyledikçe çok kızıyor bana..hamile olmasaydın döverdim seni diyor..ben de mutlu olmalarını çok istiyorum..ama ben gerçekten cocuklar için istiyorum :)

pınar[/B] stres yapma kız,sakin sakin ilerlersen işlerin yolunda gider..ben sende o ışığı görüyorum canım,halledersin sen

Kolay gelsin canım sana yaparsın hiç merak etme sen sakin ol yeter .Hem senin içinde deneyim olacak bunuda unutma

stres yapma pınarcım herşey halledilir ,sağlık önemli olan dikkat et kendine canım....

sağolun kızlar desteğiniz beni gaza getirdi.
dün anlamadım, yapamıycam, nasıl olacak, dedim işi şu an yapıyorum...hatta sayfanın yarısına gelmişim
bakalım diğer işden çıkacak kişinin işinide kaparsam artık sırtım yere gelmez.
iyiki varsınız, iyiki arkadaşımsınız

hülyacım buarada ablan için de hayırlısı neyse o olsun.kendi ev düzenini arar. ne kadar ailesi canıda olsa rahat edemez tabi.inşallah enişten akıllanmıştır, ablanın kıymetini anlamıştır da bir daha aynı hataları yapmaz.

kızlar bu gece 5 mayısı 6 mayısa bağlayan gece hıdırellezmiş.
dileğinizi bi kağıda yazıp ya gül ağacının dibine gömün yada denize atın arkadaşlar.
geçen sene akşam 11 de gül ağacının dibine, kağıda araba resmi çizip gömmüştüm.
veeeee bu sene arabamız var.ondan önceki sene de ev çizmiştim.bak şimdi aklıma geldi ürperdim çıkıyomu dileklerim nee..:44:
ayy bu sene ne yapsam yağıza bir kız kardeşmi

ya bende pazar akşam yemeğe gelin bize dicektim...gerçi kimseye haber vermedim daha ama olur heralde sizde gitmezseniz bi yere okeyleriz...

evet ya yarın hıdrellez...bişiler yapmak lazım bi kaç senedir yapamadım kısmet olmadı...binanın girişinde güller varda eşeler bakarlarsa hadi dileğime :)) çizincede olurmuş aslında

evet ya yarın hıdrellez...bişiler yapmak lazım bi kaç senedir yapamadım kısmet olmadı...binanın girişinde güller varda eşeler bakarlarsa hadi dileğime :)) çizincede olurmuş aslında

pınarcım iş başa düşünce yapıyon bak.hadi kolay gelsinn:))
ya bizim hic hıdırellez gibi geleneklerimiz yok..burda gül ağcğ nerde bulvcaaamm..ha bide deniz yok.kız o kadar denizli yerdekaldım hiç böyle bişiy yapmamıştım..yaww bende kendimi çizsem şöyyle takım elbiseli...devlet memuru olsamdiye..yaww yazsak olmamı.illa gül ağacımı alcak.hay allah

Selam ben arada bir gelip gidiyorum buraya dewamlı takılmıyorum
Oğlumum 3 gündür geceleri öksürüğü ve hırıltısı var
Gündüz birşeyi yok
Dünden beri burnuda akmaya başladı
Dr a götürdüm ciğerlerinde birşey yok
Balgamı var onu atmak için öksürüyor dedi
İlaçları kullanıyorum fakat evde de birşeyler yapmak istiyorum
Ne yapsam iyi gelir balgamı sökülür?

olur canım çiz tabi altınada devlet memuru yaz.tam kesin anlaşılsın niyetin
koskoca maraşda bi gül ağacı yokmu kız.bizim bahçede var.sen niyetlen ben yazıp koyarım olmazsa.
bizim bekar kuzenler var onlar adınada birer damat ve yüzük çizicem koyucam altlarınada isimlerini yazarım tamammm.eğer evlenirlerse bu sene benim sayemde olacak kendileri beceremiyor yoksa

geçmiş olsun öncelikle...ıhlamur içir içine bal katıp, bide yatarken yastığı biraz dik olsun.içine akmaz daha rahat çıkartır balgamını.
pek bişey bilmiyorum yardımcı olacak. benim oğlum öyle şeyleri yiyip içmediği için.

Benimki çok deli yattığı için yastık kullanamıyor çok dönüyor düz yatırıyorum ters kalkıyor :)
Yine de teşekkür ederim.

geçmiş olsun.balgamın çıkması için öksürmesi daha iyi daha çabuk kalkar..arkadaşta demiş ıhlamur içir.iyi gelir..agır yiyeceklerdende kaçının bu aralar.en azından öksürügü gidene kadar.ayrıca evde buhar makinesi varsa.buruna takılan değil nemlendirici makine varsa oda çok çok işe yanıyo..gögsünü yumuşatır hemde dahat nefes almasını sağlır en azından bogüazları acamız.

ayyy yap kızz..valla iyice yazki bilinsin dimi..yap yap..bende burda buluyım bakalım gül ağacı..işe girersem sebebi sen olcan

pınarcım iyi çiz kız beni.şööyle etek ceket..bi elimde laptop.bi elimde imza mühürüm..öyle cız beni ha ona göre..

Son düzenleme:

AYY evet bu akşam bizim oralardada gül ağacı yok.suat akşam geç gelecek ona söyliyeyimde gül ağacı bulmadan gelmesi.bi ev resmi bizede kafi gelir Ayy Allahım herkesin gönlünden geçeni versin.

ben bulamazsam Pınar ablamada bi damat çizsene kız hayırlı bir kısmet çıksın bizimkide pek beceriksizdir işten fırsat bulup koca bulamıyor ee yaşıda geldi güzelde bizede bi yüzük çiziver hayrına olurmu.valla bak ciddiyim.

Selam aslı nasılsın ?

Duru dada burun akıntısı öksürük oldu ama balgam yoktu herhalde ben dr a götürmeden ibufen cold ve sekrol verdim çok şükür 3-4 gündür nesleside öksürüğüde geçti.ialçların ne senin.peditus sa o bi halta yaramıyor benden demesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…