hayırlı olsun bebişiniz serapcım allah analı babalı büyütsün inş....Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok..eltim doğum yaptı dün suyu gelmiş sabah öğleden sonra sezeryana aldılar..ardamız geldi..3 kilo doğdu çok ufak yaaa bizimkiler kocamannnn
hülya ömer ismi çok güzel ben oğlum olsa oğuz koymak isterdim...
evet ya hamilelikte dişler gidiyor malesef benimde erene hamileyken dişim kırıldı kendi kendine,her cocukta bi diş gittiğine ben de inanmaya başladım..burağa kadar hiç dişçi koltuğuna oturmamıştım..burakta çektirdim bitane..bi tane de şimdi çürüdü ama gitmiyorum vakit yok..
evet canım ömere adaş olacak inşallah..eğer yanına bi isim bulamazsak sadece ömer olacak zaten.ama iki isim istiyorum ben..herkes ömer faruk diyor da ben faruğu sevmiyorum..aslında ömer buğra gönlümden geçen ama buğranın anlamı deve hörgücü demekmiş :) eşim asla kabul etmiyor böyle isimleri..
esmacım ben de yazacaktım unuttum,ne iyi olmuş doktora gittiğin..sağlık ocağındakiler hiçbişey bilmiyo ya..2 aydan sonra bence de eğer devam ederse çıkarttır canım..en iyisi hap geliyor bana da..ya da hamile kalmak
kabızlık zor ya kıyamam ecenaza neyse yapmışta rahatlamış kuzum geçmiş olsun canımMerhabaa...
bi fırsat bulup ce e bile diyemedim yuh bana...hepinizi merak ediyorum...
çookk yoğun geçiyo günlerim nasıl oldu bilmiyorum ama birden canlandı sosyal hayatım...tabi bunda bi kaç güne katılmamında etkisi büyük :)
ecenaz çok kötü kabızlık çekiyo malesefherşeyi yaptım denedim..yok
bugün doktora gittik ilaç yazdı çatlak falan yok ama kakasını tutuyo korkudan..kanamada yok
ilaç ları aldım geldim daha bi tane bile içmeden corrr diye doldurdu bezi hahha:)) neyse kurtulsudna yavrum...
bende hatırladım seni, hoşgeldin tekrardan bebişinde hayırlı olsun canım.....merhaba arkadaslar beni hatırladınız mı
eski nick im pofidi idi 2010 subat anneleri topiğinde bende vardım
desifre olunca eski adımı iptal ettim
aranızda hatırlayanlar olur mutlaka
38.haftada sezeryanla bir kızım olmuştu 27-01-2010
şimdi 16.ayın içinde dünya tatlısı
ve tekrar hamileyim 6+2 günlük zaman ne cabuk gecti ve tekrar fabrika ayarlarına geri döndüm
hepinize maşaallah bebekleriniz cok tatlı hiç kopmamışsınız
yaren seninde oğlun hayırlı olsun (birlikte hediyeleşmiştik )
sizleri selamlamak istedim hoşçakalın
günaydınlar hayırlı günlerr
günaydın..
özlemcim geçmiş olsun ya.hay allah üşüttün demekki..
hülyacım herşey yolundaymış paşada maşallah..magnezyum fark ediyo sen düzenli kullan.ama en başta yorulmaman gerek tabi
fatmacım sizede geçmiş olsun.ya bi yerden bi yere gitmek heleki hava değişikligi çocukları çok etkiliyo.alara çabucak iyileşsin inşallah.
gülşah sizede geçmiş olsun bacım.ya bu kız niye hep kabız oluyoki..allah allah.neyse ilaca gerek kalmadan halletmiş bari.iyi iyi..
öznur sanada kolay gelsin.bacım dolgular pek kolay olmuyo.uzun sürüyo..ya nasıl kabul etmezmiş diş yaa..ne olacak şimdi .
günaydın kızlargünaydın kızlar.
elifcim hoşgeldin, benim çoğu zaman aklıma geliyordun ama işi bırakınca evde netin yok diye biliyordum..kızının adı ney? yeni bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..forumdaki 4. hamilesin benim bildiğim :) hayırlı olsun.
aynen yap yap hep aynı malesef, bazen sitem ediyorum eşime, bana yazık değilmi diye 4 kişi dağıtıyor bir kişi topluyor adaletmi budün çok iş yaptım.sildim süpürdüm.off ev yine darmadağınık.valla insanda heves kalmıyo böyle dğalıncahiç iş yapasım yok..
sibelde kaç gündür yok .nerde bu kız..
hayırlısı canım daha erken kalp atışı için merak etme.....hayırlı olsun inşaallah
yanlız benim şimdiki bebek daha görünmedi
5+6 da sadece kese vardı pazartesi tekrar gidicem ve ultrasonda 5 haftalık çıktı
ama kızımın 6+0 da kalp atışıda vardı
bakalım artık beklemekten baska yapacak bişey yok hayırlısı inşaallah
bizim burada da hava berbat malesef....Günaydın....
bende hatırlıyorum pofidiyi...hayırlı olsun canım yeni bebeğin...hoşgeldin tekrar aramıza..
üff benimde bi sürü işim var yine yaa...benimmi işim bitmiyo çokmu dağınığım anlamıyorumki dön dolaş sil süpür topla yine aynı...havada berbat...
nerelerdesin özlemcim hoşgeldin, biz iyiyiz sen nasılsın çocuklar nasıl......Hu huu biri beni mi andı:) Nabersiniz kızlar?
maşallah kuzucuklara 4,5 aylık oldu demek zeynoİyiyim hamdolsun geziyom kız:) İki çocukla o memleket senin bu memleket benim:)
Annem hastalandı bi de istanbulda kaldım epey bi süre.Yine gitmiştim kardeşimin bebeği oldu.İşte anca evime teşrif ettim:)
Büyüttüm çocukları valla Toprak kocaman adam oldu.Kendi kendine yiyyo,içiyo,uyuyo şükür.
Zeynepte 4.5 aylık oldu çıktı aradan aanlayacağın:)
Senin kızlar nasıl bacım özledim sizi
stres yapma pınarcım herşey halledilir ,sağlık önemli olan dikkat et kendine canım....2 gündür giremiyorum kızlar işler çok yoğun.burada bir kişiye işden çıkaracaklar.onun işide bana kaldı :18: 2 haftaya kadar ayrılacak.çok stres oldum anlatamam.dün kendimi çok sıktım ellerimin üzerinde kırmızı kırmızı noktalar çıktı.sonra yolda eşim biraz sakinleştirdi geçti.
ama benim çok heyecanlı bi yapım var alışana kadar ne yapıcam bilmiyorum.
hoşgeldin sibelcim nasılsınız...slm kızlar naber...kaç gündür yoktum..beni birtek Ayşegülcüm merak etmş..küstüm valla...eşime diyorum daha kulüpteki kızlar bni ederler kaç gündür girmiyorum diye neyse...
net yoktu..tlfonda bi sorun varmış..yapıldı şükür..birazdan da arkadaşa gidicem..bi selam vereyim dedimdi...
fotolara yorum yapan herkese teşkür
net olmadığından bendekilri yükleyemdim..gelince yüklrim..
maşallah zeynoya akıllı kızım benim inş.benim zeynoda öyle olur.....evemi tekrar temizledim.yemegimi ettim..12 de kocayı yemege çağırdım evde eye gel dedim.tamam dedi onu bekliyorum..genelde ögle iş yerinde yiyo burda..alanyada hergün geliyordu son zamanlarda gelmiyordu ordada arkadaşlarla biraz zaman geçereyim diye.öyle işte gelsin bugün dedim..defnede uyuyo.gerçe uyudu epey uyanır şimdi.size bakayım dedim..zeynepte masal kitabını almış bebeklerene masal anlatıyo.kırmızı başlıklı kızı.hayal gücü şahane benim kızımın yaa.nasıl anlattıysam aynan öyle anlatıyo
ayy seneyede benim okul maceram başlayacak.bende çok heyecan var yaa.çok mmutluyum.çok duyguluyum.sanırım okula giderken ben çok ağlarım kızım büyüdü diye..ah ah..biraz aşagıda anakolu var.özelmi devletinmi bilmiyorum.ama anasınıfı okulu sadece..özelse fiyatına bakarım mikra ı fena değgilse oraya göndermeyi düşünüyorum.çok uçuksa fiyatı normal ilkokula gönderecegim..aslında bi yandanda ilkokul olsun diyorum okul havasını şimdiden alsın diyorum.bakalım..havalar çok ısınsın.haziran gibi gidip konuşacagım nasılmış orası..
ayy keşke bana çekse hayal gücüm benimde süperdir..neler kurarım nelerr:97:
hakkında hayırlısı olsun canım inş.mutlu olur ablan.....ya kızlar size şok haberi vermeyi unuttum ben..
ablamın eşi bin pişman olmuş..ablama geri dönmek istiyor..sen nasıl istersen öyle olsun diyor..ev-araba vaadleri falan :)
ablam da birtakım kararlar aldı..ona 1 yıl süre verecek,bu sürede ev alıncak,+500 lira aylık nafaka ödeyecek,+ artık adam olduğuna ablamı ikna edecek..
eğer şartlar sağlanırsa,ablam geri dönecek..değilse aynı hayatına devam..bu cumartesi gelecekler büyükler konuşmaya..
bana kalsa hiç istemiyorum dönmesini..çünkü adam dengesiz..önce bi sağlık raporu almalı :)
ama gel gör ki,ablam bi türlü rahat edemedi baba evinde...yağla,balla da olsa rahat edilmiyor baba evinde..:26:
ÖZLEM büyüttün valla kuzuları maşallah...helal olsun...
PINAR stres yapma bacım dicem dee sende benim gibisin anladığım kadarıyla...o iş herneyse rayına oturuna kadar yada ben alışana kadar heyecanım stresim bitmez...allah kolaylık versin işlerinde..
SELMA tünaydın...oh uyuyun kapalı havada başka napılırki zaten...
ECENAZ da bugün mayışık yastığını almış yerlerde debeleniyo:))
hoşgeldin nurcum zeynepte öyle altını değiştirirken kaçıyor hep yaramazlarslm kızlar nasılsınız...
hava bugünde kapalı malesef ya(
ömerin altını değiştirince zıbınıyla kaçıyo elimden
çıplak dolaşmak o kadra hoşuna gidiyoki
yaz gelsede doya doya dolaşsa barii
ayşegül benim hayal gücümde çok güzeldir
çoçukken ne oyunlar oynardım anlatsam gülersin
kızında çok şanslı o yüzden
hülyaa ablan için hayırlısı olsun canım inş.
baba evide olsa bu saatten sonra herkesin kendi evi rahat oluyordur ne yapsın
sibelll hoşgeldin canımm bu sıpalar uyutsan uyumazlar
lazım oluncada uyurlar:)))
a.s hoşgeldin iyiyiz canım siz nasılsınız....Selam kızlar nasılsınız
Bizim çok şükür bugün burda güneş var .Paşam öğle uykusunu uyuduktan sonra onu parka götürmeyi düşünüyorum ozamana kadar buralardayım
iyi gezmeler sizebizde gezmeye gidiciz:))))
komşumuza uğruyacağız biraz
akşamda babamızın arkadaşlarını ziyarete gideceğiz..
yarında konyaya gidecek gibiyim
fullll geziyorum şu sıralar
görüşürüz ayşegülcüm.....defnenin karnını doyurayım görüşürüz
Herkes nereye dağıldı yine :84:
dur kız sen yazınca bile ben stres oldum..herşeyi tamamen senden bekleecekler degilya.enin yeni oldugunu ilimiyorlar ee daha ne.yapamam edemem gibi şeylar düşünürsen işinaltından kalkman daha zor olur.ben herşeyin üstesinden gelirim evellah diyceksin.bilmedigin varsa pat diye yapıştıracaksın ben yeniyim diyceksin.ki sendende beklentileri çok olmaz zati.zamanla olacak.aslında daha iyi bence ögrenme hızın artacak ne güzel.daha çabuk kavrarsın herşeyi..canım benim kolay gelsin..
pınar[/B] stres yapma kız,sakin sakin ilerlersen işlerin yolunda gider..ben sende o ışığı görüyorum canım,halledersin sen
ÖZLEM büyüttün valla kuzuları maşallah...helal olsun...
PINAR stres yapma bacım dicem dee sende benim gibisin anladığım kadarıyla...o iş herneyse rayına oturuna kadar yada ben alışana kadar heyecanım stresim bitmez...allah kolaylık versin işlerinde..
SELMA tünaydın...oh uyuyun kapalı havada başka napılırki zaten...
ECENAZ da bugün mayışık yastığını almış yerlerde debeleniyo:))
Kolay gelsin canım sana yaparsın hiç merak etme sen sakin ol yeter .Hem senin içinde deneyim olacak bunuda unutma
stres yapma pınarcım herşey halledilir ,sağlık önemli olan dikkat et kendine canım....
Pınar Canım iş başa düşünce pek ala altından kalkılıyor yoruluyorsun ama herşeye daha hakim oluyorsun hiç sıkıntı yapma bende altından kalkacağına inanıyorum ki tıkandığın yerde çaktırmadan arar eşine bile sorarsın en azından bu avantajın var.
ya bende pazar akşam yemeğe gelin bize dicektim...gerçi kimseye haber vermedim daha ama olur heralde sizde gitmezseniz bi yere okeyleriz...
kızlar bu gece 5 mayısı 6 mayısa bağlayan gece hıdırellezmiş.
dileğinizi bi kağıda yazıp ya gül ağacının dibine gömün yada denize atın arkadaşlar.
geçen sene akşam 11 de gül ağacının dibine, kağıda araba resmi çizip gömmüştüm.
veeeee bu sene arabamız var.ondan önceki sene de ev çizmiştim.bak şimdi aklıma geldi ürperdim çıkıyomu dileklerim nee..:44:
ayy bu sene ne yapsam yağıza bir kız kardeşmi
evet ya yarın hıdrellez...bişiler yapmak lazım bi kaç senedir yapamadım kısmet olmadı...binanın girişinde güller varda eşeler bakarlarsa hadi dileğime :)) çizincede olurmuş aslında
pınarcım iş başa düşünce yapıyon bak.hadi kolay gelsinn:))
ya bizim hic hıdırellez gibi geleneklerimiz yok..burda gül ağcğ nerde bulvcaaamm..ha bide deniz yok.kız o kadar denizli yerdekaldım hiç böyle bişiy yapmamıştım..yaww bende kendimi çizsem şöyyle takım elbiseli...devlet memuru olsamdiye..yaww yazsak olmamı.illa gül ağacımı alcak.hay allah
Selam ben arada bir gelip gidiyorum buraya dewamlı takılmıyorum
Oğlumum 3 gündür geceleri öksürüğü ve hırıltısı var
Gündüz birşeyi yok
Dünden beri burnuda akmaya başladı
Dr a götürdüm ciğerlerinde birşey yok
Balgamı var onu atmak için öksürüyor dedi
İlaçları kullanıyorum fakat evde de birşeyler yapmak istiyorum
Ne yapsam iyi gelir balgamı sökülür?
geçmiş olsun öncelikle...ıhlamur içir içine bal katıp, bide yatarken yastığı biraz dik olsun.içine akmaz daha rahat çıkartır balgamını.
pek bişey bilmiyorum yardımcı olacak. benim oğlum öyle şeyleri yiyip içmediği için.
geçmiş olsun.balgamın çıkması için öksürmesi daha iyi daha çabuk kalkar..arkadaşta demiş ıhlamur içir.iyi gelir..agır yiyeceklerdende kaçının bu aralar.en azından öksürügü gidene kadar.ayrıca evde buhar makinesi varsa.buruna takılan değil nemlendirici makine varsa oda çok çok işe yanıyo..gögsünü yumuşatır hemde dahat nefes almasını sağlır en azından bogüazları acamız.Selam ben arada bir gelip gidiyorum buraya dewamlı takılmıyorum
Gündüz birşeyi yok
olur canım çiz tabi altınada devlet memuru yaz.tam kesin anlaşılsın niyetin
koskoca maraşda bi gül ağacı yokmu kız.bizim bahçede var.sen niyetlen ben yazıp koyarım olmazsa.
bizim bekar kuzenler var onlar adınada birer damat ve yüzük çizicem koyucam altlarınada isimlerini yazarım tamammm.eğer evlenirlerse bu sene benim sayemde olacak kendileri beceremiyor yoksa
geçmiş olsun öncelikle...ıhlamur içir içine bal katıp, bide yatarken yastığı biraz dik olsun.içine akmaz daha rahat çıkartır balgamını.
pek bişey bilmiyorum yardımcı olacak. benim oğlum öyle şeyleri yiyip içmediği için.
kızlar bu gece 5 mayısı 6 mayısa bağlayan gece hıdırellezmiş.
dileğinizi bi kağıda yazıp ya gül ağacının dibine gömün yada denize atın arkadaşlar.
geçen sene akşam 11 de gül ağacının dibine, kağıda araba resmi çizip gömmüştüm.
veeeee bu sene arabamız var.ondan önceki sene de ev çizmiştim.bak şimdi aklıma geldi ürperdim çıkıyomu dileklerim nee..:44:
ayy bu sene ne yapsam yağıza bir kız kardeşmi
Selam ben arada bir gelip gidiyorum buraya dewamlı takılmıyorum
Gündüz birşeyi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?