2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm sana etek ceket takım çiziyorum.elinede bi kalem bi laptop yerleştiriyorum.bide masa çizerim oturturum seni oraya.altına her ihtimale karşı ayşegül devlet memuru yazarım.

burcucum.ablanada bizimkilerle birlikte yüzük ve damat çiziyorum.
ama bizimde bekar bi oğlumuz var.bakarsın denk gelir tanıştırırız.meslektaşmışlar hemde.

İyiyim burcu sen nasılsın?
İlaçlar Cedax,Muconex,Peditus
Dün kendi aile hekimimize götürdüm Aferin Oksabron verdi
Eczacı da kaç gündür aynı ilaçlar aynı teşhis dedi kızdı
Gel seni benim arkadaşa kayıt edeyim
Yarına kadar kullan daha kötü olursa gel bana
Arkadaşıma götüreyim seni dedi
Bugün gittim Aile hekimimizi değiştirdik işte
Ve bu Dr. u çok beğendim çok güzel ilgilendi güzelce açıkladı
Bi de bana Sen Anne Olamazsın Ablası Gibi Duruyorsun İnanmıyorum yaa dedi :)))
Haftaya da getir göreyim dedi
Bi de alerjisi geçti galiba teşhisten sonra 2 ay kadar hiç süt ürünü vermedim
Sonradan yavaş yavaş başladım şuan tam anlamıyla veriyorum
Hiçbir alerji yapmadı tek bi kızarıklık bile çıkmadı şükürler olsun

Bu arada Duru'ya da geçmiş olsun.

Son düzenleme:
günaydın münaydın hello mello....

hayırlı cumalar...
bugün bayaaa yoğunum arkidişler..canımmm görümcem ve kayınvalidemle hıdırelleze gidiczçok ısrar ettiler gidelim diye..dayanamadım..
ordanda annemlere gidicem...annmlerle beraber anneannmlere gidicem..yoğunum yane...öğlye kadar burdayım...
kek yapıcam oraya götürmek için burak paşayı uyutuym..

nasılsınız kızlar hıdrelezide sağolsun burcucum hatırlattı bana hemen dileğimi yazdım gül ağacına astım bozuk parakarıda diplerine attım bir kaç gün sonrada akan suya atarım hamile kalmadan önceolmuştu benim bebek istemiştim bellimi olur dimiii
derininde burnu tıkalı kaç gündür benimde boğazlarım ağrıyo bu sene yaz gelmicek anlaşıldı valla

inş.herkesin istekleri kabul olur pınarcım.....

günaydınlar

pek keyfim yok bugün..yine haftanın sonu..üstümden tır geçmiş gibi
günaydın canım....

günaydınlar hayırlı cumalar dün geceki hıdrellez dualarımız inş. kabul olmuştur
günaydın esmacım amin canım.....

sanada hayırlı cumalar sibelcim iyi gezmeler size.....

inş.kabul olur isteklerin serapcım, geçmiş olsun mavişimede sanada canım, yazın geleceği yok bu sene herhalde, baksana sanki aralık ayındayız hava soğudu yine sabah çocuklara atkılarını taktırdım

Cumanız mübarek olsun hıdrellez bugün dimi

günaydın fatoşcum sanada hayırlı cumalar canım

TÜH BAK KEŞKE 2 ÇANTA ÇİZİP DİĞERİNİN İÇİNDE DE USD LER KOYSAYDIN.

Allah kabul etsin hepimizin dileklerini.
Pınar belli mi olur kısmet canım.:44:

face den yaşıştık ama burdanda yazayım.nezle grip için iburamin cold.öksürük içinde kızların tavsiyesi ile sekrol kullandık 2 günde geçti çok şükür.

amin canım ...

dün akşamdı kız.yani dilekler dün akşamdı bugünde ertesi günde etkisine giriyormu bak onu bilmiyorum.

ben dün eve giderken gül ağacı aradım camii nin bahçesinde gördüm.akşam 11 de Ceren e Duru yu bıraktık 2 dk gittik astık geldik.ama sabah almadık biz ne olacak şimdi.akşam halen duruyorsa alsam olmaz mı.
ayy birde alıp okurlarsa herkes niyetimi dileğimi öğrenecek.hoş burcu diyedım altına sadece aman okurlarsa okusunlar onlara ne.

Günaydın şekerler hayırlı Cumalar.

Ben hala evden çalışıyorum. Böylesi daha yorucu vallahi işe gitmek istiyorum.

Herkesin dilekleri kabul olur inşallah. Biz de dün akşam annemle bahçede taşlardan ev yaptık birer tane. 7 tane karınca yuvasından toprak aldık sakladık bereket olsun diye. Bi de kağıt para kestik gazeteden sakladık. Annem her sene yapar bunları bana da alıştırdı şimdi:) Aslında bu kağıt paraları akşamdan gül ağacına asıp sabah alırdık ama bulamadım yakınlarda napalım. Bi de bilir misiniz bilmem annem beni her zaman gülü yüzüme vurarak uyandırırdı. Gül yüzlü güleryüzlü olsun diyeymiş. Seneye önceden ayarlıcam bi gül oğluşuma:)

Bi de kızlar annemin geçen seneki dileği dün gerçekleşti çok sevindim sizinle de paylaşayım. Çok şükür ki babam emekli oluyor diekçesini verdi. Aslında babam yılbaşında olacaktı bi gitti ssk ya giriş tarihi olarak eski çalıştıkları çıkmadı bu yüzden 2012 aralığına atmışlardı. Babam araştırttı çıkarttı şimdi o geçmiş yıl bilgilerini hemen verdi dilekçesini çok çok sevindim. Vallahi arık bu yaştan sonra en önemli şey bu valla hala gece yarısına kadar çalışıyo bi düzeni yok. Şekeri de var. Çok sevindim. Annem ben ve Berkuş adına hemen isteklerde bulunduk ben vazgeçtim dilekçeyi geri alcam diyo

ama hıdrllez mayıs değilmi ya..bu gün yani dualarınız kabul olsun
pınar insan benide manken gibim çizer dimi..

Serap çok sevindim canım baban adına bu kadar yıllık emeğinin karşılığını almaya başlasın tabii.Benimkide 4-5 yıl oldu emekli olalı ama gerçekten çok önemli bu yaştan sonra ya hastalansam ya çalışamazsam ya ya ya lar kafalarında dolaşıyor kurdukça kuruyorlar.Elbette Allah sağlık versin ama kaç yaşına kadar çalışabilir ki ek bi kapı açılmış oldu süper.
Şimdiden sıkıştırmayın adamı zamanı gelince taleplerinizi yazılı geçin.Sağolsun benim babişte her ay torununun parasını ayırır verir bu ayrı der.ilerde 4-5 torun olunca bizim kapı kapanırmı bilmem ama şimdilik 3-5 birşeyler ayırıyor.Demekki senesi gelmeden kabul oluyormuş ayy hadi inşallah kimin kalbinde ne varsa Rabbim kabul eylesin.

Enbaşta sağlık huzur , ülkemize barış sonrada mümkünse maddi rahatlık :26: İnşallah.

Aşık mısın sen ? Biz hangi aydayız? Sen yine hıdırellez duanı oku dileğini söyle.Hıdırellez aracı.

aşıkım tabi burucucm hakana hemide çok...kız 6 mayıs yazacaktım 6 yı unutmuşum amam araştırdır 5 6 mays ikiside oluyomuş tabi ararcı allah kabul etsin dualarfımızı

gnaydınlar sibelcim çok yoğunsun maşalah hadi gnün güzel geçsin inş.

slm cnm inş. dileğin kabul olsun

seninde fatoşcuım cuman mubarek olsun

ama hıdrllez mayıs değilmi ya..bu gün yani dualarınız kabul olsun
pınar insan benide manken gibim çizer dimi..
ay fatoş güldürdün beni inş. manken gibi olda sağlıklıda ol kuzum

kullanan varmı arkadaşalar marka model memnun olan varsa bana bi deyin yahu karar vermerdim anneme alıcam hediye yani kaynanama

kız allah razı olsun yaptınmı çok merakettim:))

günaydınlar

pek keyfim yok bugün..yine haftanın sonu..üstümden tır geçmiş gibi
neyse sen yarını düşün iyi olursun tatil..aa tatil değil dimi..neyse düzeltelim olsun yarım gün nede olsa çabuk geçer hülya..sen bunaldın gibi artık hımm

aminn..

hadi bakalımm kekler oh.afiyet olsun.sizdedevarmı hıderllez.

oo süpersiniz..derin içinde geçmiş olsun..hemen önlem alda ilerlemesin.

ben tarih bilmiyom bacı ben çok fransızım bu konuya.

günaydın hayırlı cumalar herkese
sanad ahıyırlı cumalar selmacım

aa süper yaa..tebrikler ..emekligini inşallah güzel gecirir..ne güzel yaa.ben sizlerden epey şey ögrendim hıdellez ile ilgili .bizde hiç böyle adetler yok..

Aşık mısın sen ? Biz hangi aydayız? Sen yine hıdırellez duanı oku dileğini söyle.Hıdırellez aracı.

ilahi burcu.topraga atıp geri almadınmı....akşam geçerken çıkar bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…