=XSIDE;Selam aslı nasılsın ?
Duru dada burun akıntısı öksürük oldu ama balgam yoktu herhalde ben dr a götürmeden ibufen cold ve sekrol verdim çok şükür 3-4 gündür nesleside öksürüğüde geçti.ialçların ne senin.peditus sa o bi halta yaramıyor benden demesi.
inş.herkesin istekleri kabul olur pınarcım.....ayşegülcüm sana etek ceket takım çiziyorum.elinede bi kalem bi laptop yerleştiriyorum.bide masa çizerim oturturum seni oraya.altına her ihtimale karşı ayşegül devlet memuru yazarım.
burcucum.ablanada bizimkilerle birlikte yüzük ve damat çiziyorum.
ama bizimde bekar bi oğlumuz var.bakarsın denk gelir tanıştırırız.meslektaşmışlar hemde.
günaydın canım....günaydınlar
pek keyfim yok bugün..yine haftanın sonu..üstümden tır geçmiş gibi
günaydın esmacım amin canım.....günaydınlar hayırlı cumalar dün geceki hıdrellez dualarımız inş. kabul olmuştur
sanada hayırlı cumalar sibelcim iyi gezmeler size.....günaydın münaydın hello mello....
hayırlı cumalar...
bugün bayaaa yoğunum arkidişler..canımmm görümcem ve kayınvalidemle hıdırelleze gidiczçok ısrar ettiler gidelim diye..dayanamadım..
ordanda annemlere gidicem...annmlerle beraber anneannmlere gidicem..yoğunum yane...öğlye kadar burdayım...
kek yapıcam oraya götürmek için burak paşayı uyutuym..
inş.kabul olur isteklerin serapcım, geçmiş olsun mavişimede sanada canım, yazın geleceği yok bu sene herhalde, baksana sanki aralık ayındayız hava soğudu yine sabah çocuklara atkılarını taktırdımnasılsınız kızlar hıdrelezide sağolsun burcucum hatırlattı bana hemen dileğimi yazdım gül ağacına astım bozuk parakarıda diplerine attım bir kaç gün sonrada akan suya atarım hamile kalmadan önceolmuştu benim bebek istemiştim bellimi olur dimiii
derininde burnu tıkalı kaç gündür benimde boğazlarım ağrıyo bu sene yaz gelmicek anlaşıldı valla
Cumanız mübarek olsun hıdrellez bugün dimi
ayşegülcüm sana etek ceket takım çiziyorum.elinede bi kalem bi laptop yerleştiriyorum.bide masa çizerim oturturum seni oraya.altına her ihtimale karşı ayşegül devlet memuru yazarım.
ama bizimde bekar bi oğlumuz var.bakarsın denk gelir tanıştırırız.meslektaşmışlar hemde.
İyiyim burcu sen nasılsın?
İlaçlar Cedax,Muconex,Peditus
Dün kendi aile hekimimize götürdüm Aferin Oksabron verdi
Eczacı da kaç gündür aynı ilaçlar aynı teşhis dedi kızdı
Gel seni benim arkadaşa kayıt edeyim
Yarına kadar kullan daha kötü olursa gel bana
Arkadaşıma götüreyim seni dedi
Bugün gittim Aile hekimimizi değiştirdik işte
Ve bu Dr. u çok beğendim çok güzel ilgilendi güzelce açıkladı
Bi de bana Sen Anne Olamazsın Ablası Gibi Duruyorsun İnanmıyorum yaa dedi :)))
Haftaya da getir göreyim dedi
Bi de alerjisi geçti galiba teşhisten sonra 2 ay kadar hiç süt ürünü vermedim
Sonradan yavaş yavaş başladım şuan tam anlamıyla veriyorum
Hiçbir alerji yapmadı tek bi kızarıklık bile çıkmadı şükürler olsun
Bu arada Duru'ya da geçmiş olsun.
günaydınlar hayırlı cumalar dün geceki hıdrellez dualarımız inş. kabul olmuştur
Cumanız mübarek olsun hıdrellez bugün dimi
Günaydın şekerler hayırlı Cumalar.
Ben hala evden çalışıyorum. Böylesi daha yorucu vallahi işe gitmek istiyorum.
Herkesin dilekleri kabul olur inşallah. Biz de dün akşam annemle bahçede taşlardan ev yaptık birer tane. 7 tane karınca yuvasından toprak aldık sakladık bereket olsun diye. Bi de kağıt para kestik gazeteden sakladık. Annem her sene yapar bunları bana da alıştırdı şimdi:) Aslında bu kağıt paraları akşamdan gül ağacına asıp sabah alırdık ama bulamadım yakınlarda napalım. Bi de bilir misiniz bilmem annem beni her zaman gülü yüzüme vurarak uyandırırdı. Gül yüzlü güleryüzlü olsun diyeymiş. Seneye önceden ayarlıcam bi gül oğluşuma:)
Bi de kızlar annemin geçen seneki dileği dün gerçekleşti çok sevindim sizinle de paylaşayım. Çok şükür ki babam emekli oluyor diekçesini verdi. Aslında babam yılbaşında olacaktı bi gitti ssk ya giriş tarihi olarak eski çalıştıkları çıkmadı bu yüzden 2012 aralığına atmışlardı. Babam araştırttı çıkarttı şimdi o geçmiş yıl bilgilerini hemen verdi dilekçesini çok çok sevindim. Vallahi arık bu yaştan sonra en önemli şey bu valla hala gece yarısına kadar çalışıyo bi düzeni yok. Şekeri de var. Çok sevindim. Annem ben ve Berkuş adına hemen isteklerde bulunduk ben vazgeçtim dilekçeyi geri alcam diyo
ama hıdrllez mayıs değilmi ya..bu gün yani dualarınız kabul olsun
pınar insan benide manken gibim çizer dimi..
Aşık mısın sen ? Biz hangi aydayız? Sen yine hıdırellez duanı oku dileğini söyle.Hıdırellez aracı.
gnaydınlar sibelcim çok yoğunsun maşalah hadi gnün güzel geçsin inş.günaydın münaydın hello mello....
hayırlı cumalar...
bugün bayaaa yoğunum arkidişler..canımmm görümcem ve kayınvalidemle hıdırelleze gidiczçok ısrar ettiler gidelim diye..dayanamadım..
ordanda annemlere gidicem...annmlerle beraber anneannmlere gidicem..yoğunum yane...öğlye kadar burdayım...
slm cnm inş. dileğin kabul olsunnasılsınız kızlar hıdrelezide sağolsun burcucum hatırlattı bana hemen dileğimi yazdım gül ağacına astım bozuk parakarıda diplerine attım bir kaç gün sonrada akan suya atarım hamile kalmadan önceolmuştu benim bebek istemiştim bellimi olur dimiii
derininde burnu tıkalı kaç gündür benimde boğazlarım ağrıyo bu sene yaz gelmicek anlaşıldı valla
seninde fatoşcuım cuman mubarek olsunCumanız mübarek olsun hıdrellez bugün dimi
ay fatoş güldürdün beni inş. manken gibi olda sağlıklıda ol kuzumama hıdrllez mayıs değilmi ya..bu gün yani dualarınız kabul olsun
pınar insan benide manken gibim çizer dimi..
kız allah razı olsun yaptınmı çok merakettim:))ayşegülcüm sana etek ceket takım çiziyorum.elinede bi kalem bi laptop yerleştiriyorum.bide masa çizerim oturturum seni oraya.altına her ihtimale karşı ayşegül devlet memuru yazarım.
neyse sen yarını düşün iyi olursun tatil..aa tatil değil dimi..neyse düzeltelim olsun yarım gün nede olsa çabuk geçer hülya..sen bunaldın gibi artık hımmgünaydınlar
pek keyfim yok bugün..yine haftanın sonu..üstümden tır geçmiş gibi
günaydınlar hayırlı cumalar dün geceki hıdrellez dualarımız inş. kabul olmuştur
hadi bakalımm kekler oh.afiyet olsun.sizdedevarmı hıderllez.günaydın münaydın hello mello....
hayırlı cumalar...
nasılsınız kızlar hıdrelezide sağolsun burcucum hatırlattı bana hemen dileğimi yazdım gül ağacına astım bozuk parakarıda diplerine attım bir kaç gün sonrada akan suya atarım hamile kalmadan önceolmuştu benim bebek istemiştim bellimi olur dimiii
ben tarih bilmiyom bacı ben çok fransızım bu konuya.Cumanız mübarek olsun hıdrellez bugün dimi
sanad ahıyırlı cumalar selmacımgünaydın hayırlı cumalar herkese
Günaydın şekerler hayırlı Cumalar.
Ben hala evden çalışıyorum. Böylesi daha yorucu vallahi işe gitmek istiyorum.
Herkesin dilekleri kabul olur inşallah. Biz de dün akşam annemle bahçede taşlardan ev yaptık birer tane. 7 tane karınca yuvasından toprak aldık sakladık bereket olsun diye. Bi de kağıt para kestik gazeteden sakladık. Annem her sene yapar bunları bana da alıştırdı şimdi:) Aslında bu kağıt paraları akşamdan gül ağacına asıp sabah alırdık ama bulamadım yakınlarda napalım. Bi de bilir misiniz bilmem annem beni her zaman gülü yüzüme vurarak uyandırırdı. Gül yüzlü güleryüzlü olsun diyeymiş. Seneye önceden ayarlıcam bi gül oğluşuma:)
Bi de kızlar annemin geçen seneki dileği dün gerçekleşti çok sevindim sizinle de paylaşayım. Çok şükür ki babam emekli oluyor diekçesini verdi. Aslında babam yılbaşında olacaktı bi gitti ssk ya giriş tarihi olarak eski çalıştıkları çıkmadı bu yüzden 2012 aralığına atmışlardı. Babam araştırttı çıkarttı şimdi o geçmiş yıl bilgilerini hemen verdi dilekçesini çok çok sevindim. Vallahi arık bu yaştan sonra en önemli şey bu valla hala gece yarısına kadar çalışıyo bi düzeni yok. Şekeri de var. Çok sevindim. Annem ben ve Berkuş adına hemen isteklerde bulunduk ben vazgeçtim dilekçeyi geri alcam diyo
Aşık mısın sen ? Biz hangi aydayız? Sen yine hıdırellez duanı oku dileğini söyle.Hıdırellez aracı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?